2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim hep aynı saatte hıçkırık tutuyor gece ve çok aşağıda hissediyorum bide. Bide benimde çok tekme atmıyor öyle sürtüyor gibi yapıyor
Aynen bende aşağıda hissediyorum alt sol tarafta tık tık diye
Bu arada kolonya fikri gerçekten çok mantıklı çok güzel bir fikir ve uyguna denk geliyor sağ ol

Hic ole bisey olmuo iste. Sifir. Yada hermzn kne surdugum plesanta onde hissetmiyorum olayi bilmiorum. Ama ritmik bisey hissetmiyorum
Oluyordur ama hissetmiyorsundur bence.
Aynen bende aşağıda hissediyorum alt sol tarafta tık tık diye
Bu arada kolonya fikri gerçekten çok mantıklı çok güzel bir fikir ve uyguna denk geliyor sağ ol
Benimde öyle sol aşağıda baya kasık kısmında oluyor. Kolonya bana da mantıklı geldi. Kaç tane sipariş vereceksin

Senden de canım inşallah sorun çıkmadan eve dönersin.

İyi o zaman balım haberler daha iyi olacak inşallah

İnşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsınız hastaneden gelişimi de güzel maşallah güzel düşünelim hep güzel olsun

32. Haftadayım 1845 gr Şuan yani çok iyi seninkide haftasıyla uyumlu korkma
Aşağı son durumumu yazıyorum bende
Canim son durumun ne suan? S Seray94
Magnezyumu günde üçe çıkardı
Kalp tansiyon ilacı verdi sancıyı bir tek o keser tek silahımız o Şuan dedi ve önce sabah akşam sonra sabah öğle akşam iç dedi
Bir ilaç daha verdi tek seferlik oda idrar yolları için.
Yarın mutlaka haber ver bana durumunu dedi
İlaca rağmen yine sancın olursa gece gündüz farketmez ara beni dedi
Yani durumum ciddi belli ki
Şimdi yatıyorum yeni yemek yedim anca yattım
Her yerim ağrıyor sancıda vuruyor ilaç aştı buçukta gelecek sipariş verdi eczacı
Böyle işte kızlar son durum

Bana sayı vermedi. Sadece 10 dk 3 sancı dedi. Ben makinayı hep takip ettim 50 ye kadar çıktı 2 sancı

Allah kolaylık versin sana ya birde evde çocuk var. Bende biraz bebek maması gibi muz bisküvi süt yaptım onunla duruyorum. Eşime hazırlayacağım bende yemek nöbete gidiyor. Az daha sabır edelim inşallah doğunca bol bol ısırır hesabını sorarız

Evet çok haklısın. Biraz da şu yüzden haftam ileride 25.haftada bir kanamam oldu ve hep o takip etti o süreci şu anda çok şükür kanamayla ilgili bir sıkıntım yok ama başka doktora damdan düşer gibi olacak diye endişe ediyorum.

Oluyordur ama hissetmiyorsundur bence.
Benimde öyle sol aşağıda baya kasık kısmında oluyor. Kolonya bana da mantıklı geldi. Kaç tane sipariş vereceksin
60 adet kolonya alırım diye düşündüm. Trendyoldan 50 adet de sticker buldum 70tl ama kafama şu takıldı, kapak gri gelir mi rica etsem satıcıdan şimdi mavi gelirse kız stickersı olacak oda biraz abes durur gibi

Cok sukur ilac vernis canim. Nidicard mi verdi. O ilac sancini kesecektir. Ben 8 haftadir kullaniyorum o tansiyon ilacindan. Benim de idrar yolu enfeksiyonu tetiklemisti

S Seray94 seray sancılarının şiddeti hakkında rakamsal olarak bilgin var mı?
40 olarak görmüştüm ebeye sordum risk kriteri nedir dedim nst boyunca yani 20 dakika içinde bi kaç defa olması kritiktir zaten 50 de olsa 90 da olsa dikkate alınır demişti
Cok sukur ilac vernis canim. Nidicard mi verdi. O ilac sancini kesecektir. Ben 8 haftadir kullaniyorum o tansiyon ilacindan. Benim de idrar yolu enfeksiyonu tetiklemisti
Evet canım nidicard verdi sen günde kaç tane içiyorsun

Satıcıya soru sor kısmından iletişime geç.
sipariş numaranı yaz kapak gri olur mu diye sor

Bana ilk basta 2 vermisti ama yetmedi. 3 e cikardi. Ilac saatine kadar sanci sıklasiyordu. Sonra adalata gecirdi bunun mg daha yuksek. Adalat kullaniyorum 2 defa gunde

Bence değiştirmez çünkü fabrikasyon olduğu için ama yorumlarda kız için yapmışlar hiç abes durmamış bence

Şöyle düşün başka bir şehre gittin veya doktorun başka bir şehre gitti o zamanda aniden başka doktora gidersin farklı bir görüş al içine sinmezse kendi doktoruna gidersjn yine

Satıcıya soru sor kısmından iletişime geç.
sipariş numaranı yaz kapak gri olur mu diye sor
aynen sormadan almayayım kötü durmasın
Bence değiştirmez çünkü fabrikasyon olduğu için ama yorumlarda kız için yapmışlar hiç abes durmamış bence
bir sorayım yine de bakalım ne diyecek satıcı

Çok şükür bir süre bekledikten sonra hareket etti. Sorduğun için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek çok sevindim
Cok gecmis olsun antibiyotikleri kadin dogumcuya sormadan kullanma olur mu
Benimki de öyle icerde ordan oraya kayıyor arada sertlesiyor bazen bir yere toplanıyor. Tekme çok nadir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…