- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.901
Hic ole bisey olmuo iste. Sifir. Yada hermzn kne surdugum plesanta onde hissetmiyorum olayi bilmiorum. Ama ritmik bisey hissetmiyorumRitmik vuruyor gibi oluyor ya o hıçkırık canım.
Aynen bende aşağıda hissediyorum alt sol tarafta tık tık diyeBenim hep aynı saatte hıçkırık tutuyor gece ve çok aşağıda hissediyorum bide. Bide benimde çok tekme atmıyor öyle sürtüyor gibi yapıyor
Mizaclari sakinHah içim rahatladı, poposu tam göğsümün o tarafta bir sağ bir sol sıyırıyor tekme çok nadir, bende diyorum napıyor bu deli çocuk
Oluyordur ama hissetmiyorsundur bence.Hic ole bisey olmuo iste. Sifir. Yada hermzn kne surdugum plesanta onde hissetmiyorum olayi bilmiorum. Ama ritmik bisey hissetmiyorum
Benimde öyle sol aşağıda baya kasık kısmında oluyor. Kolonya bana da mantıklı geldi. Kaç tane sipariş vereceksinAynen bende aşağıda hissediyorum alt sol tarafta tık tık diye
Bu arada kolonya fikri gerçekten çok mantıklı çok güzel bir fikir ve uyguna denk geliyor sağ ol
Senden de canım inşallah sorun çıkmadan eve dönersin.
kuzum korkma bizim artık Allahın izniyle haftamız ilerledi inşallah günlerinde doğsunlar ama arkadaşımın ikizleri 30da doğdu gayet iyiler küvezden çıktılar. dinlenirsin elinden geleni yaparsın, kritik eşiği geçtik bundan sonra zor da olsa bir şey olmaz Allahın izniyle. ilaçlarla vs sancını da engellerler olabildiğince ertelerler. sen yeterki bebeğim iyi olacak de kendini rahatlat. doğumla ölümün saati değişmez istediğimizi yapalım.
İyi o zaman balım haberler daha iyi olacak inşallah
İnşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsınız hastaneden gelişimi de güzel maşallahgüzel düşünelim hep güzel olsun
32. Haftadayım 1845 gr Şuan yani çok iyi seninkide haftasıyla uyumlu korkmaŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
En önemlisi nst ye girdim 10 dk 3 sancı çıktı yani düzenli sancı. Ama açılman yok ilaç veremem beklicez diyip eve gönderdi. İçim içimi yiyor. Bu fazla mı rahatlık? 2 hafta sonra bekliyorum dedi. Ben şimdi napıcam bana bişey söyleyin. Tüm hamileliğini böyle geçirenler var diyor bana. Kızlar bana bişey söyleyin ya. Kilosu da az değil mi?
Magnezyumu günde üçe çıkardı
Bana sayı vermedi. Sadece 10 dk 3 sancı dedi. Ben makinayı hep takip ettim 50 ye kadar çıktı 2 sancıCanım nstde sancın kaç çıktı belki çıkan sancın düşüktür o yüzden bişey vermemiştir. Mesela ben ilk girdiğim nstde düzenli sancım vardı ama düşüktü baya bu yüzden doktorum önemli değil demişti. Sonrasındaki haftalarda girdiğim nstde sancım yüksek çıkınca hemen tedavi başlandı.
Allah kolaylık versin sana ya birde evde çocuk var. Bende biraz bebek maması gibi muz bisküvi süt yaptım onunla duruyorum. Eşime hazırlayacağım bende yemek nöbete gidiyor. Az daha sabır edelim inşallah doğunca bol bol ısırır hesabını sorarızValla iki gündür bende aynıyım hiç yemek yiyemedim ama mecbur yemek hazırladım dört yaş oglum var birde. Meyve yemeye çalış ben öyle yapıyorum az az daha da arada bulanıyor midem. Bugün bir dilim ekmek ve üzümle ayaktayım. İnşallah geçecek sabredecez
Evet çok haklısın. Biraz da şu yüzden haftam ileride 25.haftada bir kanamam oldu ve hep o takip etti o süreci şu anda çok şükür kanamayla ilgili bir sıkıntım yok ama başka doktora damdan düşer gibi olacak diye endişe ediyorum.Bana düzgün açıklama yapmadan aklımda 1000 tane soruyla panikle beni doktorum eve yollasa ben doktorumu da değiştiririmdim doktorun odasından çıktığın zaman çok şükür emin ellerdeyim diyebilmeliyim ki süreci fizyolojik ve psikolojik olarak daha kolay atlatabileyim
60 adet kolonya alırım diye düşündüm. Trendyoldan 50 adet de sticker buldum 70tl ama kafama şu takıldı, kapak gri gelir mi rica etsem satıcıdan şimdi mavi gelirse kız stickersı olacak oda biraz abes durur gibiOluyordur ama hissetmiyorsundur bence.
Benimde öyle sol aşağıda baya kasık kısmında oluyor. Kolonya bana da mantıklı geldi. Kaç tane sipariş vereceksin
Cok sukur ilac vernis canim. Nidicard mi verdi. O ilac sancini kesecektir. Ben 8 haftadir kullaniyorum o tansiyon ilacindan. Benim de idrar yolu enfeksiyonu tetiklemisti32. Haftadayım 1845 gr Şuan yani çok iyi seninkide haftasıyla uyumlu korkma
Aşağı son durumumu yazıyorum bende
Magnezyumu günde üçe çıkardı
Kalp tansiyon ilacı verdi sancıyı bir tek o keser tek silahımız o Şuan dedi ve önce sabah akşam sonra sabah öğle akşam iç dedi
Bir ilaç daha verdi tek seferlik oda idrar yolları için.
Yarın mutlaka haber ver bana durumunu dedi
İlaca rağmen yine sancın olursa gece gündüz farketmez ara beni dedi
Yani durumum ciddi belli ki
Şimdi yatıyorum yeni yemek yedim anca yattım
Her yerim ağrıyor sancıda vuruyor ilaç aştı buçukta gelecek sipariş verdi eczacı
Böyle işte kızlar son durum
40 olarak görmüştüm ebeye sordum risk kriteri nedir dedim nst boyunca yani 20 dakika içinde bi kaç defa olması kritiktir zaten 50 de olsa 90 da olsa dikkate alınır demişti
Evet canım nidicard verdi sen günde kaç tane içiyorsunCok sukur ilac vernis canim. Nidicard mi verdi. O ilac sancini kesecektir. Ben 8 haftadir kullaniyorum o tansiyon ilacindan. Benim de idrar yolu enfeksiyonu tetiklemisti
Satıcıya soru sor kısmından iletişime geç.60 adet kolonya alırım diye düşündüm. Trendyoldan 50 adet de sticker buldum 70tl ama kafama şu takıldı, kapak gri gelir mi rica etsem satıcıdan şimdi mavi gelirse kız stickersı olacak oda biraz abes durur gibi
Beyaz Grafik Hoşgeldin Bebek, Doğum Günü, Baby Shower Sticker Etiket (50 Adet 3x3 cm) - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Grafik Hoşgeldin Bebek, Doğum Günü, Baby Shower Sticker Etiket (50 Adet 3x3 cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bana ilk basta 2 vermisti ama yetmedi. 3 e cikardi. Ilac saatine kadar sanci sıklasiyordu. Sonra adalata gecirdi bunun mg daha yuksek. Adalat kullaniyorum 2 defa gunde40 olarak görmüştüm ebeye sordum risk kriteri nedir dedim nst boyunca yani 20 dakika içinde bi kaç defa olması kritiktir zaten 50 de olsa 90 da olsa dikkate alınır demişti
Evet canım nidicard verdi sen günde kaç tane içiyorsun
Bence değiştirmez çünkü fabrikasyon olduğu için ama yorumlarda kız için yapmışlar hiç abes durmamış bence60 adet kolonya alırım diye düşündüm. Trendyoldan 50 adet de sticker buldum 70tl ama kafama şu takıldı, kapak gri gelir mi rica etsem satıcıdan şimdi mavi gelirse kız stickersı olacak oda biraz abes durur gibi
Beyaz Grafik Hoşgeldin Bebek, Doğum Günü, Baby Shower Sticker Etiket (50 Adet 3x3 cm) - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Grafik Hoşgeldin Bebek, Doğum Günü, Baby Shower Sticker Etiket (50 Adet 3x3 cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şöyle düşün başka bir şehre gittin veya doktorun başka bir şehre gitti o zamanda aniden başka doktora gidersin farklı bir görüş al içine sinmezse kendi doktoruna gidersjn yineEvet çok haklısın. Biraz da şu yüzden haftam ileride 25.haftada bir kanamam oldu ve hep o takip etti o süreci şu anda çok şükür kanamayla ilgili bir sıkıntım yok ama başka doktora damdan düşer gibi olacak diye endişe ediyorum.
aynen sormadan almayayım kötü durmasınSatıcıya soru sor kısmından iletişime geç.
sipariş numaranı yaz kapak gri olur mu diye sor
bir sorayım yine de bakalım ne diyecek satıcıBence değiştirmez çünkü fabrikasyon olduğu için ama yorumlarda kız için yapmışlar hiç abes durmamış bence
Rica ederim ne demek çok sevindimÇok şükür bir süre bekledikten sonra hareket etti. Sorduğun için teşekkür ederim
Cok gecmis olsun antibiyotikleri kadin dogumcuya sormadan kullanma olur muHasta olanlara, sancısı olanlara coook geçmiş olsun gerçekten dökülüyoruz Rabbim hayırlısı ile şu süreci geçirmemizi nasip etsin. Ben de ses kısıklığı (sesim tamamen yok oldu) boğaz ağrısı ve buruk tıkanıklığı nedeniyle gece uyuyamaynca sabah doktora gittim. Durumumu görüp geceyi nasıl geçirdiğime hayret edip hemen 5gun rapor verdi sağolsun. Gözümde de çok önemsemedigm küçük bir akıntı vardı. Sabah o da iltihap şeklinde akıp kizarinca göz doktoruna da gittim. Doktor bunun bulaşıcı olduğunu calisiyorsam bir hafta bulasicilik süresi bitene kadar rapor vereceğini söyledi. KBB doktoru rapor verdi diyince de diğer gözüme de yüksek ihtimal bulasacagini, eşime bulasmamasi için dokunduğum yerleri çamaşır suyu ile falan sürekli silmem gerektiğini, günlük nevresim degistirmemi, sürekli elimi yıkamami ve eşimden mümkün mertebe uzak durmami söyledi. Hem gözüm için hem de boğazım için antibiyotik yazmış iki doktor da. Gözüm de şuan tamamen kapanmak üzere sürekli de akıntı var öyle bunaldım ki. Hiç aklıma gelmeyen şeyler yaşıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun
Benimki de öyle icerde ordan oraya kayıyor arada sertlesiyor bazen bir yere toplanıyor. Tekme çok nadir artikKızlar size bir şey sormak istiyorum, benim kız tekme çok atmıyor daha çok sıyırarak geçiyor ordan oraya. Bana mı öyle geliyor acaba? Meraklanıyorum ister istemez bir de günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor bu aralar
Allah yardımcımız olsun bacımBana ilk basta 2 vermisti ama yetmedi. 3 e cikardi. Ilac saatine kadar sanci sıklasiyordu. Sonra adalata gecirdi bunun mg daha yuksek. Adalat kullaniyorum 2 defa gunde
Icini ferah tut canim. Ilaci icince hemen etki ediyor . Insallah 38 leri gorecegizAllah yardımcımız olsun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?