- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.921
Evet çok dikkate aldı doktorum sağ olsun. Yüzüme 10 dk da 3 sancı dedi bir de. Tek başına bişey ifade etmiyormuş açılmam yokmuş ilaç veremezmiş. Bu stresle 2 hafta beklememi söylüyor bir de.40 olarak görmüştüm ebeye sordum risk kriteri nedir dedim nst boyunca yani 20 dakika içinde bi kaç defa olması kritiktir zaten 50 de olsa 90 da olsa dikkate alınır demişti
Evet canım nidicard verdi sen günde kaç tane içiyorsun
Haklısın. Yarın öğlene aldım başka bir doktordan randevu. Umarım takipli gebesi değilim diye sorularıma cevap vermemezlik yapmaz. 2 haftadır bugünü bekliyorum yüzüm ateş atıyor stresten. Dua edin şu gece çabuk geçsin benim içinŞöyle düşün başka bir şehre gittin veya doktorun başka bir şehre gitti o zamanda aniden başka doktora gidersin farklı bir görüş al içine sinmezse kendi doktoruna gidersjn yine
Yarın gidicem. Bu gece stresten bişey olmazsaCanim ben olsam da baska bi doktora daha giderdim. Sanci cikti diyorsun en azindan serumla filan durdururlar sanciyi
Bol bol su ic canim. Sanciyi durdurmada bol su etkili. Uzan, ayaga kalkmaYarın gidicem. Bu gece stresten bişey olmazsa
Yarın gidicem. Bişey söylemeden derken kime doktora mı?
Şu da içemedim bugün içeyimBol bol su ic canim. Sanciyi durdurmada bol su etkili. Uzan, ayaga kalkma
Kızlar midem yanmıyor resmen kavruluyor.
Kusma sonrası mide yanmalarında ne kullandınız
Doktor için yorumlar çok iyi. Ameliyatı dikişi anlaşmalı olduğu hastane vs. her hafta görüştük neredeyse ama şimdi böyle oldu. Gerçi eşim ne zaman bişey sorsa alaycı bi şekilde cevap veriyorkesinlikle katılıyorum bana her şeyi açıklamalı açıklamazsa zaten değiştiririm ertesi gün doğuracak da olsam güvenmediğim biriyle doğuramam
Takipli gebesi olmak zorunda değilsin ki parasını veriyorsun ve hakkı kazanıyorsun kendini sakın bunun için strese sokma doktora da ben senin yerinde olsam başka doktor öyle onda dedi vb demem önce kontrol etsin baksın sonra sen olayı anlat inşallah faydalı olurHaklısın. Yarın öğlene aldım başka bir doktordan randevu. Umarım takipli gebesi değilim diye sorularıma cevap vermemezlik yapmaz. 2 haftadır bugünü bekliyorum yüzüm ateş atıyor stresten. Dua edin şu gece çabuk geçsin benim için
Yoğurt kefir beyaz leblebiKızlar midem yanmıyor resmen kavruluyor.
Bir yemek kaşığı tahin al canım rahatlatırKızlar midem yanmıyor resmen kavruluyor.
Başka doktora git hangi şehirdesinEvet çok dikkate aldı doktorum sağ olsun. Yüzüme 10 dk da 3 sancı dedi bir de. Tek başına bişey ifade etmiyormuş açılmam yokmuş ilaç veremezmiş. Bu stresle 2 hafta beklememi söylüyor bir de.
Şimdi annemler almaya gidiyor ilacı sancı çoğaldı şaka gibi ya nasıl batıyor kasıklarımIcini ferah tut canim. Ilaci icince hemen etki ediyor . Insallah 38 leri gorecegiz
Nidicard cok cabuk etki ediyor canim. Bol suyla ic, uzan, sancim.var diye dusundukce daha da artiyordurBaşka doktora git hangi şehirdesin
Şimdi annemler almaya gidiyor ilacı sancı çoğaldı şaka gibi ya nasıl batıyor kasıklarım
Diyorsun ki doktoru yönlendirme o da mantıklı aslında. Muayene etsin öyle söyle. Belki de öyle yaparım.Takipli gebesi olmak zorunda değilsin ki parasını veriyorsun ve hakkı kazanıyorsun kendini sakın bunun için strese sokma doktora da ben senin yerinde olsam başka doktor öyle onda dedi vb demem önce kontrol etsin baksın sonra sen olayı anlat inşallah faydalı olur
Gebzedeyim. Hayır kendi gözlerimle gördüm zaten makinada hepsini hissettim o kasılmaların. 2 gündür sıklaştı ihtimal vermedi şimdi kendi gözüyle gördü. Hiçbir müdahale olmadan eve gönderdi.Nidicard cok cabuk etki ediyor canim. Bol suyla ic, uzan, sancim.var diye dusundukce daha da artiyordur
Ne sorduğunu anlamadım şuanYarın gidicem. Bişey söylemeden derken kime doktora mı?
Ilac vermesi lazim aslindaGebzedeyim. Hayır kendi gözlerimle gördüm zaten makinada hepsini hissettim o kasılmaların. 2 gündür sıklaştı ihtimal vermedi şimdi kendi gözüyle gördü. Hiçbir müdahale olmadan eve gönderdi.
Aynen öyle yap bak bakalım neyi ne kadar dikkatli inceliyor bir de önyargısı olmadan baksınDiyorsun ki doktoru yönlendirme o da mantıklı aslında. Muayene etsin öyle söyle. Belki de öyle yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?