2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet çok dikkate aldı doktorum sağ olsun. Yüzüme 10 dk da 3 sancı dedi bir de. Tek başına bişey ifade etmiyormuş açılmam yokmuş ilaç veremezmiş. Bu stresle 2 hafta beklememi söylüyor bir de.

Şöyle düşün başka bir şehre gittin veya doktorun başka bir şehre gitti o zamanda aniden başka doktora gidersin farklı bir görüş al içine sinmezse kendi doktoruna gidersjn yine
Haklısın. Yarın öğlene aldım başka bir doktordan randevu. Umarım takipli gebesi değilim diye sorularıma cevap vermemezlik yapmaz. 2 haftadır bugünü bekliyorum yüzüm ateş atıyor stresten. Dua edin şu gece çabuk geçsin benim için

Kızlar midem yanmıyor resmen kavruluyor.
Kusma sonrası mide yanmalarında ne kullandınız

kesinlikle katılıyorum bana her şeyi açıklamalı açıklamazsa zaten değiştiririm ertesi gün doğuracak da olsam güvenmediğim biriyle doğuramam
Doktor için yorumlar çok iyi. Ameliyatı dikişi anlaşmalı olduğu hastane vs. her hafta görüştük neredeyse ama şimdi böyle oldu. Gerçi eşim ne zaman bişey sorsa alaycı bi şekilde cevap veriyor
Ya da tersliyor. Bana o kadar değil. Kafam çok karışık yarın gidicem başka bir doktora.

Takipli gebesi olmak zorunda değilsin ki parasını veriyorsun ve hakkı kazanıyorsun kendini sakın bunun için strese sokma doktora da ben senin yerinde olsam başka doktor öyle onda dedi vb demem önce kontrol etsin baksın sonra sen olayı anlat inşallah faydalı olur

Evet çok dikkate aldı doktorum sağ olsun. Yüzüme 10 dk da 3 sancı dedi bir de. Tek başına bişey ifade etmiyormuş açılmam yokmuş ilaç veremezmiş. Bu stresle 2 hafta beklememi söylüyor bir de.
Başka doktora git hangi şehirdesin
Icini ferah tut canim. Ilaci icince hemen etki ediyor . Insallah 38 leri gorecegiz
Şimdi annemler almaya gidiyor ilacı sancı çoğaldı şaka gibi ya nasıl batıyor kasıklarım

Başka doktora git hangi şehirdesin

Şimdi annemler almaya gidiyor ilacı sancı çoğaldı şaka gibi ya nasıl batıyor kasıklarım
Nidicard cok cabuk etki ediyor canim. Bol suyla ic, uzan, sancim.var diye dusundukce daha da artiyordur

Diyorsun ki doktoru yönlendirme o da mantıklı aslında. Muayene etsin öyle söyle. Belki de öyle yaparım.

Nidicard cok cabuk etki ediyor canim. Bol suyla ic, uzan, sancim.var diye dusundukce daha da artiyordur
Gebzedeyim. Hayır kendi gözlerimle gördüm zaten makinada hepsini hissettim o kasılmaların. 2 gündür sıklaştı ihtimal vermedi şimdi kendi gözüyle gördü. Hiçbir müdahale olmadan eve gönderdi.

Gebzedeyim. Hayır kendi gözlerimle gördüm zaten makinada hepsini hissettim o kasılmaların. 2 gündür sıklaştı ihtimal vermedi şimdi kendi gözüyle gördü. Hiçbir müdahale olmadan eve gönderdi.
Ilac vermesi lazim aslinda hic degilse serumla durdurmasi lazim. Ilac kullanmama ragmen stres yaptigim zaman benim bile kasilma oluyor yarina kadar sakin kalmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…