- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.941
Rennie duo iyi geliyor canımKızlar midem yanmıyor resmen kavruluyor.
Kusma sonrası mide yanmalarında ne kullandınız
Bana da yakismadigi icin normal pijama aldimLohusa gecelik pijamalarını kendine yakıştırmayan bir ben miyim ya ? S bedenini sipariş veriyorum yine içinde kayboluyorum, hiç şık olmuyor, nasıl şık olacam ben hastanede?
bedenleri gözüme hep büyük geliyor. S beden hamile niye adam akıllı üretmiyorlar anlamıyorumLohusa gecelik pijamalarını kendine yakıştırmayan bir ben miyim ya ? S bedenini sipariş veriyorum yine içinde kayboluyorum, hiç şık olmuyor, nasıl şık olacam ben hastanede?
Gebzedeyim. Hayır kendi gözlerimle gördüm zaten makinada hepsini hissettim o kasılmaların. 2 gündür sıklaştı ihtimal vermedi şimdi kendi gözüyle gördü. Hiçbir müdahale olmadan eve gönderdi.
Ben de bir tane normal aldım yeşil mediumBana da yakismadigi icin normal pijama aldimdedigin gibi gomuluyorum lohusa geceliklerinin icinde
Suwenden aldim bi tane hamile geceligi onun bedeni tam uzerime gore oldu s bedeni. Cok şık bi sey degil ama bedenleri iyibedenleri gözüme hep büyük geliyor. S beden hamile niye adam akıllı üretmiyorlar anlamıyorum
Haftasonu pendik çarşıya çıkıp kendime uyan gecelik var mı aramayı düşünüyorum
Pembe civcivli olan mı?Suwenden aldim bi tane hamile geceligi onun bedeni tam uzerime gore oldu s bedeni. Cok şık bi sey degil ama bedenleri iyi
Ben de 2 tane m beden aldigim. Dedigin gibi kollar genis ama olsun. Dogumdan sonra giyeriz rahat rahat insallahBen de bir tane normal aldım yeşil mediumsonra evde de giyerim diye,tam vücuduma oturuyor kolları geniş biraz o kadarcık da olsun dedim
Evet civcivli olan canimPembe civcivli olan mı?
Ben de alcaktım ondan şık olsun bir tane diye beyaz gecelik aldım lcwdan, gerçi onun içinde de kayboluyorumEvet civcivli olan canim
normal doğum olursa diye doğum sırasında giymek için böyle düz lekelensede üzülmeyeceğim bir ürün tercih edebilirim.Lohusa gecelik pijamalarını kendine yakıştırmayan bir ben miyim ya ? S bedenini sipariş veriyorum yine içinde kayboluyorum, hiç şık olmuyor, nasıl şık olacam ben hastanede?
suvene bende baktım . ama kapalı olduğum için elbise boyları kısa kalır diye düşünüyorum.Suwenden aldim bi tane hamile geceligi onun bedeni tam uzerime gore oldu s bedeni. Cok şık bi sey degil ama bedenleri iyi
Doğum sırasında önlük giydirirler bence canımnormal doğum olursa diye doğum sırasında giymek için böyle düz lekelensede üzülmeyeceğim bir ürün tercih edebilirim.
Hatta s yada xs bile alabilirim.Zaten doğum sonrası çıkartıcam üstümden
Dizaltinda benim aldigimin boyu. Senin icin kisa kalir canim. Baska modellere bakman lazimsuvene bende baktım . ama kapalı olduğum için elbise boyları kısa kalır diye düşünüyorum.
Mağaza görüp boyu posu uygunsa almak mantıklı olabiir
Bunlar normal gecelik ya. Gobekten su an olmayabilir canim. Ben gobekten olmayacagi icin normal pijamayi m aldimnormal doğum olursa diye doğum sırasında giymek için böyle düz lekelensede üzülmeyeceğim bir ürün tercih edebilirim.
Sen hangi hastaneye gidiyordun yaa benim hastane normal doğumda hastane önlüğü giydiriyo. Burda da medipolü biliyorum o da hastane önlüğü giydiriyo. Bence sen bunu hastane ye sor öncedennormal doğum olursa diye doğum sırasında giymek için böyle düz lekelensede üzülmeyeceğim bir ürün tercih edebilirim.
Bak ben bundan sipariş verdim bugünLohusa gecelik pijamalarını kendine yakıştırmayan bir ben miyim ya ? S bedenini sipariş veriyorum yine içinde kayboluyorum, hiç şık olmuyor, nasıl şık olacam ben hastanede?
Ah be kuzum. Bunlar hep neden oldu biliosun di mi. Artik bugun itibari ile kendini ve cinarimizi dusunmen gerekiyor. Ne olursa olsun baska herseyi kenara birakip bol bol dinlenip sakin sakin hamileligin sonuna gelmen gerekiyor32. Haftadayım 1845 gr Şuan yani çok iyi seninkide haftasıyla uyumlu korkma
Aşağı son durumumu yazıyorum bende
Magnezyumu günde üçe çıkardı
Kalp tansiyon ilacı verdi sancıyı bir tek o keser tek silahımız o Şuan dedi ve önce sabah akşam sonra sabah öğle akşam iç dedi
Bir ilaç daha verdi tek seferlik oda idrar yolları için.
Yarın mutlaka haber ver bana durumunu dedi
İlaca rağmen yine sancın olursa gece gündüz farketmez ara beni dedi
Yani durumum ciddi belli ki
Şimdi yatıyorum yeni yemek yedim anca yattım
Her yerim ağrıyor sancıda vuruyor ilaç aştı buçukta gelecek sipariş verdi eczacı
Böyle işte kızlar son durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?