2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Lohusa gecelik pijamalarını kendine yakıştırmayan bir ben miyim ya ? S bedenini sipariş veriyorum yine içinde kayboluyorum, hiç şık olmuyor, nasıl şık olacam ben hastanede?
Bana da yakismadigi icin normal pijama aldim dedigin gibi gomuluyorum lohusa geceliklerinin icinde

Lohusa gecelik pijamalarını kendine yakıştırmayan bir ben miyim ya ? S bedenini sipariş veriyorum yine içinde kayboluyorum, hiç şık olmuyor, nasıl şık olacam ben hastanede?
bedenleri gözüme hep büyük geliyor. S beden hamile niye adam akıllı üretmiyorlar anlamıyorum
Haftasonu pendik çarşıya çıkıp kendime uyan gecelik var mı aramayı düşünüyorum

Gebzedeyim. Hayır kendi gözlerimle gördüm zaten makinada hepsini hissettim o kasılmaların. 2 gündür sıklaştı ihtimal vermedi şimdi kendi gözüyle gördü. Hiçbir müdahale olmadan eve gönderdi.

Geriye doğru gittim ama bulamadım. Sancı olması sorun değil bende de olmuştu. Senin nasıl bir durumun var tedirgin eden şey nedir?

bedenleri gözüme hep büyük geliyor. S beden hamile niye adam akıllı üretmiyorlar anlamıyorum
Haftasonu pendik çarşıya çıkıp kendime uyan gecelik var mı aramayı düşünüyorum
Suwenden aldim bi tane hamile geceligi onun bedeni tam uzerime gore oldu s bedeni. Cok şık bi sey degil ama bedenleri iyi

Ben de bir tane normal aldım yeşil medium sonra evde de giyerim diye,tam vücuduma oturuyor kolları geniş biraz o kadarcık da olsun dedim
Ben de 2 tane m beden aldigim. Dedigin gibi kollar genis ama olsun. Dogumdan sonra giyeriz rahat rahat insallah

normal doğum olursa diye doğum sırasında giymek için böyle düz lekelensede üzülmeyeceğim bir ürün tercih edebilirim.
Hatta s yada xs bile alabilirim.Zaten doğum sonrası çıkartıcam üstümden

Suwenden aldim bi tane hamile geceligi onun bedeni tam uzerime gore oldu s bedeni. Cok şık bi sey degil ama bedenleri iyi
suvene bende baktım . ama kapalı olduğum için elbise boyları kısa kalır diye düşünüyorum.
Mağaza görüp boyu posu uygunsa almak mantıklı olabiir

suvene bende baktım . ama kapalı olduğum için elbise boyları kısa kalır diye düşünüyorum.
Mağaza görüp boyu posu uygunsa almak mantıklı olabiir
Dizaltinda benim aldigimin boyu. Senin icin kisa kalir canim. Baska modellere bakman lazim

Sen hangi hastaneye gidiyordun yaa benim hastane normal doğumda hastane önlüğü giydiriyo. Burda da medipolü biliyorum o da hastane önlüğü giydiriyo. Bence sen bunu hastane ye sor önceden

Bak ben bundan sipariş verdim bugün

Ah be kuzum. Bunlar hep neden oldu biliosun di mi. Artik bugun itibari ile kendini ve cinarimizi dusunmen gerekiyor. Ne olursa olsun baska herseyi kenara birakip bol bol dinlenip sakin sakin hamileligin sonuna gelmen gerekiyor
Bak biz seni cok seviyoruz ve iyilesmeni istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…