2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sen hangi hastaneye gidiyordun yaa benim hastane normal doğumda hastane önlüğü giydiriyo. Burda da medipolü biliyorum o da hastane önlüğü giydiriyo. Bence sen bunu hastane ye sor önceden
Geçen medipolde doğum yapan bir arkadaşım vardı ondan teyit alayım o zmn

Güzelmiş kafam karıştı beyazı gecelik olarak tercih ettim ama hala iade edebilirim pijamayı da pembe aldım onu da iade edebilirim hah işte bu diyemedim yakışmıyor ya

Olabilir canım hangi sigorta diye sorup öyle fiyat vermişti. Sana verdiği fiyat çok iyiymiş o hastane için ama doktorların hepsi değişmişti o konuda bi fikrim yok içine sinen doktor bulursan hastane 10 numara

Kızlar birsey sormak istiyorum siz Emzirme sutyeni mi aldiniz yoksa bustiyer mi. Kimisi Emzirme döneminde bustuyer daha iyi oluyor diyor bana da fikir verir misiniz ?

Bilmem mi yavrum bilmem mi ama işte insanız .. Allah büyük , dediğin gibi bundan sonra sadece ben ve bebeğim...
bende sizi çok seviyorum iyiki tanıdım gerçekten sizi

Güzelmiş kafam karıştı beyazı gecelik olarak tercih ettim ama hala iade edebilirim pijamayı da pembe aldım onu da iade edebilirim hah işte bu diyemedim yakışmıyor ya
Ben gezdim lohusa setleri aşırı süslü püslü dantelli benim tarzın değil. O yüzden bunu beğendim

Z Zecmel
Aynen canım sordum Pendik medipolde normal doğum yapan arkadaşa önlük giyiliyor dedi
Zaten hamilenin H sini söylediğimizde cebimizden para çıkıyo bidaha ayrıca gecelik al bilmem ne medipol şerbette veriyordu hee ama çok gelenin olursa yetmez az veriyorlar yani bize o zaman az vermişlerdi bizde bilmeden şerbet götürmüştük anca yetmişti

Kızlar birsey sormak istiyorum siz Emzirme sutyeni mi aldiniz yoksa bustiyer mi. Kimisi Emzirme döneminde bustuyer daha iyi oluyor diyor bana da fikir verir misiniz ?
Bu biraz sana neyin daha konforlu geldiğine bağlı bence çünkü emzirme sütyeni kullanıp rahat eden var büstiyer kullanıp rahat eden var. Ben biraz büyük beden kullanıyorum anca sütyende rahat ederim yoksa çok fazla benden bağımsız hareket etme kabiliyetine sahipler arkadaşlar

Canım dur bakalım sonuçların gelsin Allah'ın izniyle inşallah sağ salim kavusacaksin bebeğine. Bak hiç canını sıkma olası durumda bebeğin doğsa bile sorun olmayacak. Çünkü dört yaşındaki oğlum tam da bu haftada doğmuştu inan bana bak sonuçların iyi gelecek

Nidicardı ben de kullanıyorum, 8 saatte bır alıyorum, alarm kurdum.. Senı rahatlatır nıdıcard

Merhaba güzel anneler
31 haftalik hamileyim ,2.gebeligim ilkinde digumdan sonra hemen sütüm gelmemişti ve gögüslerim çok kötu yara olmuştu çok acı çekmiştim acaba önere bileceğiniz bi krem varmi doğumdan sonra hem bebege zarari olmayan

Kızlar bu arada isimli 10lu hastane çıkışı ve yastık yaptırdım. 10 gün sonra kargoya verecekler. 800 tl tuttu tasarım yapılmış halini atacaklar bende sayfaya atarım
Nereye yaptırdın canım ? Bende bir sayfayı beğenmiştim teslim süresi 39.Haftama geliyor o yüzden vazgeçtim

Lansinoh iyi diyorlar birde ayva çekirdeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…