- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.961
Şimdi içtim bakalım ne zaman etki edecek uyukluyordum bugün dünden daha fena yorduNidicard cok cabuk etki ediyor canim. Bol suyla ic, uzan, sancim.var diye dusundukce daha da artiyordur
Geçen medipolde doğum yapan bir arkadaşım vardı ondan teyit alayım o zmnSen hangi hastaneye gidiyordun yaa benim hastane normal doğumda hastane önlüğü giydiriyo. Burda da medipolü biliyorum o da hastane önlüğü giydiriyo. Bence sen bunu hastane ye sor önceden
Güzelmiş kafam karıştı beyazı gecelik olarak tercih ettim ama hala iade edebilirim pijamayı da pembe aldım onu da iade edebilirim hah işte bu diyemedim yakışmıyor yaBak ben bundan sipariş verdim bugün
Good Day Gömlek Pantolon Pijama Takımı PNTK4X4023SK-WT3 - Optik Beyaz - Penti
Good Day Gömlek Pantolon Pijama Takımı PNTK4X4023SK-WT3 - Optik Beyaz ürünü Penti`de. Good Day Gömlek Pantolon Pijama Takımı PNTK4X4023SK-WT3 - Optik Beyaz ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Olabilir canım hangi sigorta diye sorup öyle fiyat vermişti. Sana verdiği fiyat çok iyiymiş o hastane için ama doktorların hepsi değişmişti o konuda bi fikrim yok içine sinen doktor bulursan hastane 10 numaraSigorta şirketi anlaşmasına göre değişiyor sanırım. Bana cumartesi 22bin dedi 5bin tl çocuk için ayrı alıyorlarmış. Ama bebiş doğunca poliçeye ekleyeceğimiz için onun da parasını alabiliyormuşuz
Bilmem mi yavrum bilmem mi ama işte insanız .. Allah büyük , dediğin gibi bundan sonra sadece ben ve bebeğim...Ah be kuzum. Bunlar hep neden oldu biliosun di mi. Artik bugun itibari ile kendini ve cinarimizi dusunmen gerekiyor. Ne olursa olsun baska herseyi kenara birakip bol bol dinlenip sakin sakin hamileligin sonuna gelmen gerekiyor
Bak biz seni cok seviyoruz ve iyilesmeni istiyoruz
Ben gezdim lohusa setleri aşırı süslü püslü dantelli benim tarzın değil. O yüzden bunu beğendimGüzelmiş kafam karıştı beyazı gecelik olarak tercih ettim ama hala iade edebilirim pijamayı da pembe aldım onu da iade edebilirim hah işte bu diyemedim yakışmıyor ya
Zaten hamilenin H sini söylediğimizde cebimizden para çıkıyo bidaha ayrıca gecelik al bilmem ne
Bu biraz sana neyin daha konforlu geldiğine bağlı bence çünkü emzirme sütyeni kullanıp rahat eden var büstiyer kullanıp rahat eden var. Ben biraz büyük beden kullanıyorum anca sütyende rahat ederim yoksa çok fazla benden bağımsız hareket etme kabiliyetine sahipler arkadaşlarKızlar birsey sormak istiyorum siz Emzirme sutyeni mi aldiniz yoksa bustiyer mi. Kimisi Emzirme döneminde bustuyer daha iyi oluyor diyor bana da fikir verir misiniz ?
Canım dur bakalım sonuçların gelsin Allah'ın izniyle inşallah sağ salim kavusacaksin bebeğine. Bak hiç canını sıkma olası durumda bebeğin doğsa bile sorun olmayacak. Çünkü dört yaşındaki oğlum tam da bu haftada doğmuştu inan bana bak sonuçların iyi gelecekOkadar ağladımki bugun eşim gitmişti oda izin aldı geldi karalar bağlamış durumdayım keske zamanı geri alabilsem. 32 hafta cok büyük değil hareketlerı baya hissedılırmıs. Doktor temkinli konustu Ultrason onemlı oda kötü canımı o sıktı
Nidicardı ben de kullanıyorum, 8 saatte bır alıyorum, alarm kurdum.. Senı rahatlatır nıdıcard40 olarak görmüştüm ebeye sordum risk kriteri nedir dedim nst boyunca yani 20 dakika içinde bi kaç defa olması kritiktir zaten 50 de olsa 90 da olsa dikkate alınır demişti
Evet canım nidicard verdi sen günde kaç tane içiyorsun
Lütfen baska doktora da git, oyle sey mı olur yaEvet çok dikkate aldı doktorum sağ olsun. Yüzüme 10 dk da 3 sancı dedi bir de. Tek başına bişey ifade etmiyormuş açılmam yokmuş ilaç veremezmiş. Bu stresle 2 hafta beklememi söylüyor bir de.
Nereye yaptırdın canım ? Bende bir sayfayı beğenmiştim teslim süresi 39.Haftama geliyor o yüzden vazgeçtimKızlar bu arada isimli 10lu hastane çıkışı ve yastık yaptırdım. 10 gün sonra kargoya verecekler. 800 tl tuttu tasarım yapılmış halini atacaklar bende sayfaya atarım
Bebekdesen instagramdaNereye yaptırdın canım ? Bende bir sayfayı beğenmiştim teslim süresi 39.Haftama geliyor o yüzden vazgeçtim
Lansinoh iyi diyorlar birde ayva çekirdeğiMerhaba güzel anneler
31 haftalik hamileyim ,2.gebeligim ilkinde digumdan sonra hemen sütüm gelmemişti ve gögüslerim çok kötu yara olmuştu çok acı çekmiştim acaba önere bileceğiniz bi krem varmi doğumdan sonra hem bebege zarari olmayan
Teşekkur ederim peki bu krem emzirirkende kullanilabilirmi bebege bi zarari olmaz umarimLansinoh iyi diyorlar birde ayva çekirdeği
Instagram da bir çok ebe zararı yok diyorduTeşekkur ederim peki bu krem emzirirkende kullanilabilirmi bebege bi zarari olmaz umarim
ebeye danışıpta alayim ozamnInstagram da bir çok ebe zararı yok diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?