- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.981
Aynen sağlık ocağında ki ebeye sorun o daha doğru olanını söylerebeye danışıpta alayim ozamn
bir saati geçti içeli etki etmedi hala ya bekliyorumNidicardı ben de kullanıyorum, 8 saatte bır alıyorum, alarm kurdum.. Senı rahatlatır nıdıcard
Enfeksiyon var mıbir saati geçti içeli etki etmedi hala ya bekliyorum
Ben de bir tane kirlense de aman diyebileceğim bir gecelik istiyordum n11 den 50 TL kuponla 165 e bunu aldımnormal doğum olursa diye doğum sırasında giymek için böyle düz lekelensede üzülmeyeceğim bir ürün tercih edebilirim.
Hatta s yada xs bile alabilirim.Zaten doğum sonrası çıkartıcam üstümden
Evet ben de doktora ne zaman rahatlıycaz diye sormuştum, 34. Haftadan sonra doğarsa küveze gerek kalmaz dedi. Tabi gelişimine göre değişir.Kızlar böyle bir şey gördüm
Hayır tahliller temiz çıktı yani sancı sebebi enfeksiyon değil beklerken dua etmiştim enfeksiyondur inşallah diye ona razıydım da oda temiz çıktıEnfeksiyon var mı
Ben bunun hakkında yabancı doktorlardan ve Kağan hocadan dinledim, hepsi sol en iyisi diyo ama vücut o kadar akıllı ki, sırt üstü de yatsan vücut iyi hissetmeyip pozisyon değişiyormuş ayrıca kan akışında azalma olsa da tamamen kesilmiyormuş yani çok dert edilecek bişi değilmiş… doktoruma sormadım henüzKızlar ben soluma yatıyorum bacak arama yastık kafamın altında iki tane yastık.
Ama kaç gündür her uyandığımda sırt üstü uyanmış görüyorum kendimi, bacak aramdaki yastığı bacaklarımın altına almış oluyorum.
Deliksiz uyuyorum kaç gündür . Doktorum da yatış pozisyonu ile ilgili bir şey demedi.
Sırt üstü yatınca nolur?
hevesin varsa kesinlikle yaptır içinde kalmasın böyle günler geri gelmez.
Açıklık yumuşama falan yoktu dimiHayır tahliller temiz çıktı yani sancı sebebi enfeksiyon değil beklerken dua etmiştim enfeksiyondur inşallah diye ona razıydım da oda temiz çıktı
Gece 12 de bi ilaç daha içeceğim herhalde ondan sonra düzene girer diye düşünüyorum bakalım
Bana da aynisini soyledi doktorum. Iple cekiyorum 34 u :)Kızlar böyle bir şey gördüm
Cok tesekkur ederimAynen sağlık ocağında ki ebeye sorun o daha doğru olanını söyler
Yaaa harikaaa. Yine aralik annelerinden influence oldum ben de yapacagim.teşekkür ederim. Babamda hazir etiket de varmis, sen tasarim yap ben basarim printerdan dediSelin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Selin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu kolonyadan alıp üstüne etiket yapıştırsam nasıl olur? Fiyatları nasıl sizce?
Canım lütfen kendini uzme seni çok iyi anlıyorum inşallah hiç bı sıkıntı olmaz bende ilk gebeligimde bebeğim çok hareket ediyordu ve kızdı bu oğlan ve baştan beri hiç içim tahat değildi hep tedirgindim benim bebeğimde gündüz hiç sunan amam aman harket etmez gece de bı iki saat yatınca yani her ebbek farklı birtanemUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Bende seninle aynı durumdaydım canım tam anlamıyla şu an bende lansihon Alicam galiba onda karar kıldım doğuma bı ay kala kulanmayi da düşünüyorum inşallah bu sefer sutumuz hemen gelirMerhaba güzel anneler
31 haftalik hamileyim ,2.gebeligim ilkinde digumdan sonra hemen sütüm gelmemişti ve gögüslerim çok kötu yara olmuştu çok acı çekmiştim acaba önere bileceğiniz bi krem varmi doğumdan sonra hem bebege zarari olmayan
Yoktu şükürler olsun açıklıkAçıklık yumuşama falan yoktu dimi
Çok güzel olacak bencede yapınca gruba atın. Bende yapacağım çok kişi gelmez gurbette olunca 30 tane yeter gibi geldiYaaa harikaaa. Yine aralik annelerinden influence oldum ben de yapacagim.teşekkür ederim. Babamda hazir etiket de varmis, sen tasarim yap ben basarim printerdan dedi
G Gzm-26 mavi kapak yeni seri imis. Eski gri kapaklari bulabilecegimizi sanmiyorum. Kokular da farkli. Ama kapaga etiketle uyumlu pembe kurdele baglanir fln, cozum bulunur bence :) mavi kapak kalsa da olur bana gore.
bu arada ben hic bir sey yapmayacagim diyordum. Kuveze girmeme ihtimali arttikca herseyi yapasim geliyor :) kapi susu de annem yapmaya baslamis malzeme alip. Hediyelik kolonya, bir de cikolata. Planli zamanda gelirlerse anneme kurabiye yaptirip uzerine isimlerini damgalarim :) seti var bende de
Zamanında gelsinler ama 34 ten sonra korkular baya azalacak o zamanEvet ben de doktora ne zaman rahatlıycaz diye sormuştum, 34. Haftadan sonra doğarsa küveze gerek kalmaz dedi. Tabi gelişimine göre değişir.
Az kaldıBana da aynisini soyledi doktorum. Iple cekiyorum 34 u :)
İnşallah canım enfeksiyon olsaydı ilaçla geçerdi diye sevinecektim inşallah ilaçlar tedbir dua ile zamanında gelecekHayır tahliller temiz çıktı yani sancı sebebi enfeksiyon değil beklerken dua etmiştim enfeksiyondur inşallah diye ona razıydım da oda temiz çıktı
Gece 12 de bi ilaç daha içeceğim herhalde ondan sonra düzene girer diye düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?