2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-16-19-37-23-918_com.dmall.mfandroid.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 104
Enfeksiyon var mı
Hayır tahliller temiz çıktı yani sancı sebebi enfeksiyon değil beklerken dua etmiştim enfeksiyondur inşallah diye ona razıydım da oda temiz çıktı
Gece 12 de bi ilaç daha içeceğim herhalde ondan sonra düzene girer diye düşünüyorum bakalım

Ben bunun hakkında yabancı doktorlardan ve Kağan hocadan dinledim, hepsi sol en iyisi diyo ama vücut o kadar akıllı ki, sırt üstü de yatsan vücut iyi hissetmeyip pozisyon değişiyormuş ayrıca kan akışında azalma olsa da tamamen kesilmiyormuş yani çok dert edilecek bişi değilmiş… doktoruma sormadım henüz

Açıklık yumuşama falan yoktu dimi

Kızlar sonunda kapı süsü ve hastane çıkışının siparişini verdim, kapı süsü 30 güne hastane çıkışı 45 güne teslim yetişir inş ahHjHahaha

Hastane çıkışını 10’lu set aldım bir de bağlamalı şapka ile triko battaniye eklettim.

Eklentiler

• IMG_3249.webp
    103,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_3251.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3252.webp
    62 KB · Görüntüleme: 96
Yaaa harikaaa. Yine aralik annelerinden influence oldum ben de yapacagim.teşekkür ederim. Babamda hazir etiket de varmis, sen tasarim yap ben basarim printerdan dedi

G Gzm-26 mavi kapak yeni seri imis. Eski gri kapaklari bulabilecegimizi sanmiyorum. Kokular da farkli. Ama kapaga etiketle uyumlu pembe kurdele baglanir fln, cozum bulunur bence :) mavi kapak kalsa da olur bana gore.

bu arada ben hic bir sey yapmayacagim diyordum. Kuveze girmeme ihtimali arttikca herseyi yapasim geliyor :) kapi susu de annem yapmaya baslamis malzeme alip. Hediyelik kolonya, bir de cikolata. Planli zamanda gelirlerse anneme kurabiye yaptirip uzerine isimlerini damgalarim :) seti var bende de

Canım lütfen kendini uzme seni çok iyi anlıyorum inşallah hiç bı sıkıntı olmaz bende ilk gebeligimde bebeğim çok hareket ediyordu ve kızdı bu oğlan ve baştan beri hiç içim tahat değildi hep tedirgindim benim bebeğimde gündüz hiç sunan amam aman harket etmez gece de bı iki saat yatınca yani her ebbek farklı birtanem belki bebeğin çok uslu olucak öyle düşün inşallah sonra ben kaçıncı haftada hatırlamıyorum hastaneye gitim normal kontrol.icin doktor içime kurt düşürdü vala inan detayliya bile girmedim Allah sığındım inşallah sağlıklı olucak diye senin için de öyle dua ediyorum lütfen kendini suçlama beni bi görsen kizlar hiç biriniz benim kadar rahat değilsiniz heralde salın yoksa stresten herşeyi yaşarsınız düşünmeyin Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz canım hiç birimiz mukemel yasayamiycaz bunu da bilelim allaha siginalim birtanem dualarimdasin dualarimdasiniz
Bende seninle aynı durumdaydım canım tam anlamıyla şu an bende lansihon Alicam galiba onda karar kıldım doğuma bı ay kala kulanmayi da düşünüyorum inşallah bu sefer sutumuz hemen gelir

Açıklık yumuşama falan yoktu dimi
Yoktu şükürler olsun açıklık
Ya aslında doktor bana korkulacak birşey yok havasında yaklaşmaya çalıştı da alttan alttan aslında ciddi olduğunu anladım ablama dedim çaktırmamaya çalıştı ama durumun ciddiyetini aslında tembihleri normal değildi amaan dedi niye saklasın dedim beni strese sokmamak için .. ablamın yüzünden anladım onlar birşeyler konuşmuşlar

Çok güzel olacak bencede yapınca gruba atın. Bende yapacağım çok kişi gelmez gurbette olunca 30 tane yeter gibi geldi

Evet ben de doktora ne zaman rahatlıycaz diye sormuştum, 34. Haftadan sonra doğarsa küveze gerek kalmaz dedi. Tabi gelişimine göre değişir.
Zamanında gelsinler ama 34 ten sonra korkular baya azalacak o zaman

İnşallah canım enfeksiyon olsaydı ilaçla geçerdi diye sevinecektim inşallah ilaçlar tedbir dua ile zamanında gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…