2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İnşallah ya onu kullanicamda bebege zarari olurmu diye endiseleniyorm bi danışıp oyle alicam

Yapacak bir şey yok o zaman mavi kapaklı alacağız, teşekkür ederim

Güle güle giysin

Zamanında gelsinler ama 34 ten sonra korkular baya azalacak o zaman
Bişey kalmadı o zaman. Bende evde full yatıyorum ayakta aşırı sert karnım. Pztesiye randevu aldım. Çantayı hazırlamam lazım kendimi telaşlandırıyorum sanki. O yüzden bugün herşryi sipariş vereceğim gelincedr halledip kapatacağım. Çantam hazır olursa herşey hallolur gibi geliyor

Sen bensin

Seray canım neden 1 gecelik yatış vermediki doktorun o verdikleri serum felanda baya işe yarıyor çünkü. Bak sen sancılarını uzunluğunu felan hep not et sancında artma hissedersen hemen acile git. Sakın ihmal etme. Fitil en kısa sürede işe yarar geçer inşallah

Allah tez zamanda içini ferahlatsın inşallah canım. Ama kendini boşuna üzme senin bileceğin anlayacağın bir durum değil bu birde sen zaten hareket hissediyormuşsun nasıl aklına gelsin başka bi durum. Bana gittiğimde doktor soruyor hareketlerini kendilerinin ultrasonda çok fark edebileceği bişey de değil belki de bilemiyorum ki

İnşallah ya onu kullanicamda bebege zarari olurmu diye endiseleniyorm bi danışıp oyle alicam
Aynen bı sor canım ama heralde ona göre yapılıyor ben lanolin diye bı krem almistim ilk gebeligimde o kadar aman aman iyileştirmedi ama sürüp bebeği emzoriyordum zaten üstünde de öyle yazıyordu aksi birşey soyelrse bana da haber et sana zahmet

İnşallah canım enfeksiyon olsaydı ilaçla geçerdi diye sevinecektim inşallah ilaçlar tedbir dua ile zamanında gelecek
Bende o yüzden enfeksiyon olsa demiştim
Allah ne verecek bakalım biz çabayla dediğin gibi duayla bekliyoruz herşey allahtan

bilmiyorum ki yatış için belki de erken diye düşündü belkide ilaç işe yaramazsa yatış verir çünkü baya tembihledi yarın haberleşelim diye

Biraz daha sabrederler inşallah az kaldı zaten insan korkuyor yine de bişi olacak diye. Şimdi gelmesinler diye dua ediyoruz sonra da artık yeter gelsinler diye dua edecez

Lansinoh ayva cekirdegi kantaron diolar. Bide sut makinasi al ki sutunun cabuk gelmesini sagla bence
Ayy benim aldigimin %98 benzeriinsallah hayirlisyla giydirmeyi nasip eder rabbim hepimize.
Sabah üçüncü ilacı içmiş olacağım inşallh kalmaz sancı Şuan sertleşme yok bıçak saplanması var
Soluna dogeu yatiyo musun ? Magnezyumu ictiysen bi de sade soda ic
Youtube u ac theta healing meditasyon ac bir de bebegini kucagina aldigini hayal et beraber oldugunuzu filan. Bak azalicak sancin

amann bacı kafan niye karışıyor tohumuna para saymadın ya sevdiğin dru bul onunla devam et. hem herkes beğeniyor diye sen de beğeneceksin diye bir zorunluluk yok ki, enerjiniz uymamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…