- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 18
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.001
İnşallah ya onu kullanicamda bebege zarari olurmu diye endiseleniyorm bi danışıp oyle alicamCanım lütfen kendini uzme seni çok iyi anlıyorum inşallah hiç bı sıkıntı olmaz bende ilk gebeligimde bebeğim çok hareket ediyordu ve kızdı bu oğlan ve baştan beri hiç içim tahat değildi hep tedirgindim benim bebeğimde gündüz hiç sunan amam aman harket etmez gece de bı iki saat yatınca yani her ebbek farklı birtanembelki bebeğin çok uslu olucak öyle düşün inşallah sonra ben kaçıncı haftada hatırlamıyorum hastaneye gitim normal kontrol.icin doktor içime kurt düşürdü vala inan detayliya bile girmedim Allah sığındım inşallah sağlıklı olucak diye senin için de öyle dua ediyorum lütfen kendini suçlama beni bi görsen kizlar hiç biriniz benim kadar rahat değilsiniz heralde salın yoksa stresten herşeyi yaşarsınız düşünmeyin Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alicaz canım hiç birimiz mukemel yasayamiycaz bunu da bilelim allaha siginalim birtanem dualarimdasin dualarimdasiniz
Bende seninle aynı durumdaydım canım tam anlamıyla şu an bende lansihon Alicam galiba onda karar kıldım doğuma bı ay kala kulanmayi da düşünüyorum inşallah bu sefer sutumuz hemen gelir
Yapacak bir şey yok o zaman mavi kapaklı alacağız, teşekkür ederimYaaa harikaaa. Yine aralik annelerinden influence oldum ben de yapacagim.teşekkür ederim. Babamda hazir etiket de varmis, sen tasarim yap ben basarim printerdan dedi
G Gzm-26 mavi kapak yeni seri imis. Eski gri kapaklari bulabilecegimizi sanmiyorum. Kokular da farkli. Ama kapaga etiketle uyumlu pembe kurdele baglanir fln, cozum bulunur bence :) mavi kapak kalsa da olur bana gore.
bu arada ben hic bir sey yapmayacagim diyordum. Kuveze girmeme ihtimali arttikca herseyi yapasim geliyor :) kapi susu de annem yapmaya baslamis malzeme alip. Hediyelik kolonya, bir de cikolata. Planli zamanda gelirlerse anneme kurabiye yaptirip uzerine isimlerini damgalarim :) seti var bende de
Güle güle giysinKızlar sonunda kapı süsü ve hastane çıkışının siparişini verdim, kapı süsü 30 güne hastane çıkışı 45 güne teslimyetişir inş ahHjHahaha
Hastane çıkışını 10’lu set aldım bir de bağlamalı şapka ile triko battaniye eklettim.
Bişey kalmadı o zaman. Bende evde full yatıyorum ayakta aşırı sert karnım. Pztesiye randevu aldım. Çantayı hazırlamam lazım kendimi telaşlandırıyorum sanki. O yüzden bugün herşryi sipariş vereceğim gelincedr halledip kapatacağım. Çantam hazır olursa herşey hallolur gibi geliyorZamanında gelsinler ama 34 ten sonra korkular baya azalacak o zaman
Sen bensinBişey kalmadı o zaman. Bende evde full yatıyorum ayakta aşırı sert karnım. Pztesiye randevu aldım. Çantayı hazırlamam lazım kendimi telaşlandırıyorum sanki. O yüzden bugün herşryi sipariş vereceğim gelincedr halledip kapatacağım. Çantam hazır olursa herşey hallolur gibi geliyor
Seray canım neden 1 gecelik yatış vermediki doktorun o verdikleri serum felanda baya işe yarıyor çünkü. Bak sen sancılarını uzunluğunu felan hep not et sancında artma hissedersen hemen acile git. Sakın ihmal etme. Fitil en kısa sürede işe yarar geçer inşallahYoktu şükürler olsun açıklık
Ya aslında doktor bana korkulacak birşey yok havasında yaklaşmaya çalıştı da alttan alttan aslında ciddi olduğunu anladım ablama dedim çaktırmamaya çalıştı ama durumun ciddiyetini aslında tembihleri normal değildi amaan dedi niye saklasın dedim beni strese sokmamak için .. ablamın yüzünden anladım onlar birşeyler konuşmuşlar
Allah tez zamanda içini ferahlatsın inşallah canım. Ama kendini boşuna üzme senin bileceğin anlayacağın bir durum değil bu birde sen zaten hareket hissediyormuşsun nasıl aklına gelsin başka bi durum. Bana gittiğimde doktor soruyor hareketlerini kendilerinin ultrasonda çok fark edebileceği bişey de değil belki de bilemiyorum kiUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Aynen bı sor canım ama heralde ona göre yapılıyor ben lanolin diye bı krem almistim ilk gebeligimde o kadar aman aman iyileştirmedi ama sürüp bebeği emzoriyordum zaten üstünde de öyle yazıyordu aksi birşey soyelrse bana da haber et sana zahmetİnşallah ya onu kullanicamda bebege zarari olurmu diye endiseleniyorm bi danışıp oyle alicam
Bende o yüzden enfeksiyon olsa demiştimİnşallah canım enfeksiyon olsaydı ilaçla geçerdi diye sevinecektim inşallah ilaçlar tedbir dua ile zamanında gelecek
bilmiyorum ki yatış için belki de erken diye düşündü belkide ilaç işe yaramazsa yatış verir çünkü baya tembihledi yarın haberleşelim diyeSeray canım neden 1 gecelik yatış vermediki doktorun o verdikleri serum felanda baya işe yarıyor çünkü. Bak sen sancılarını uzunluğunu felan hep not et sancında artma hissedersen hemen acile git. Sakın ihmal etme. Fitil en kısa sürede işe yarar geçer inşallah
Bı kac kez ıcınce anlarsın etkısını, ben 6 hafftadır kullanıyorum ben debir saati geçti içeli etki etmedi hala ya bekliyorum
Biraz daha sabrederler inşallah az kaldı zatenYoktu şükürler olsun açıklık
Ya aslında doktor bana korkulacak birşey yok havasında yaklaşmaya çalıştı da alttan alttan aslında ciddi olduğunu anladım ablama dedim çaktırmamaya çalıştı ama durumun ciddiyetini aslında tembihleri normal değildi amaan dedi niye saklasın dedim beni strese sokmamak için .. ablamın yüzünden anladım onlar birşeyler konuşmuşlar
Sabah üçüncü ilacı içmiş olacağım inşallh kalmaz sancı Şuan sertleşme yok bıçak saplanması varBı kac kez ıcınce anlarsın etkısını, ben 6 hafftadır kullanıyorum ben de
Yarın gidicem bakalım ne diyecekLütfen baska doktora da git, oyle sey mı olur ya
Lansinoh ayva cekirdegi kantaron diolar. Bide sut makinasi al ki sutunun cabuk gelmesini sagla benceMerhaba güzel anneler
31 haftalik hamileyim ,2.gebeligim ilkinde digumdan sonra hemen sütüm gelmemişti ve gögüslerim çok kötu yara olmuştu çok acı çekmiştim acaba önere bileceğiniz bi krem varmi doğumdan sonra hem bebege zarari olmayan
Ayy benim aldigimin %98 benzeriKızlar sonunda kapı süsü ve hastane çıkışının siparişini verdim, kapı süsü 30 güne hastane çıkışı 45 güne teslimyetişir inş ahHjHahaha
Hastane çıkışını 10’lu set aldım bir de bağlamalı şapka ile triko battaniye eklettim.
Soluna dogeu yatiyo musun ? Magnezyumu ictiysen bi de sade soda icSabah üçüncü ilacı içmiş olacağım inşallh kalmaz sancı Şuan sertleşme yok bıçak saplanması var
Endol verdı mı?Sabah üçüncü ilacı içmiş olacağım inşallh kalmaz sancı Şuan sertleşme yok bıçak saplanması var
amann bacı kafan niye karışıyor tohumuna para saymadın ya sevdiğin dru bul onunla devam et. hem herkes beğeniyor diye sen de beğeneceksin diye bir zorunluluk yok ki, enerjiniz uymamıştırDoktor için yorumlar çok iyi. Ameliyatı dikişi anlaşmalı olduğu hastane vs. her hafta görüştük neredeyse ama şimdi böyle oldu. Gerçi eşim ne zaman bişey sorsa alaycı bi şekilde cevap veriyor
Ya da tersliyor. Bana o kadar değil. Kafam çok karışık yarın gidicem başka bir doktora.
Yok hayır sadece magnezyumu günde üçe çıkardıEndol verdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?