- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.021
35 i devirelim evet duaya başlarımBiraz daha sabrederler inşallah az kaldı zateninsan korkuyor yine de bişi olacak diye. Şimdi gelmesinler diye dua ediyoruz sonra da artık yeter gelsinler diye dua edecez
Eşimde bu haftadan sonra doktor değiştirmeyelim gibi şeyler söylüyor. Ama o da farkında artık. Normalde aşırı rahat bir adamdır. Annem de söylendi bir sürü riskim olsa doktor beni bırakır mıymış doktordan iyi mi bilecekmişim. Bu psikolojiyle bir de laf anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar bir de. Kime sorsam normal değil bu durum diyor. Ben evdekilere anlatamıyorumamann bacı kafan niye karışıyor tohumuna para saymadın ya sevdiğin dru bul onunla devam et. hem herkes beğeniyor diye sen de beğeneceksin diye bir zorunluluk yok ki, enerjiniz uymamıştır
Balım emin ellerdesin doktorun işini biliyor bence önlemleri almış şükür32. Haftadayım 1845 gr Şuan yani çok iyi seninkide haftasıyla uyumlu korkma
Aşağı son durumumu yazıyorum bende
Magnezyumu günde üçe çıkardı
Kalp tansiyon ilacı verdi sancıyı bir tek o keser tek silahımız o Şuan dedi ve önce sabah akşam sonra sabah öğle akşam iç dedi
Bir ilaç daha verdi tek seferlik oda idrar yolları için.
Yarın mutlaka haber ver bana durumunu dedi
İlaca rağmen yine sancın olursa gece gündüz farketmez ara beni dedi
Yani durumum ciddi belli ki
Şimdi yatıyorum yeni yemek yedim anca yattım
Her yerim ağrıyor sancıda vuruyor ilaç aştı buçukta gelecek sipariş verdi eczacı
Böyle işte kızlar son durum
Hala içiyor musun balım?Bana ilk basta 2 vermisti ama yetmedi. 3 e cikardi. Ilac saatine kadar sanci sıklasiyordu. Sonra adalata gecirdi bunun mg daha yuksek. Adalat kullaniyorum 2 defa gunde
Ya şafi de balım sürekliBaşka doktora git hangi şehirdesin
Şimdi annemler almaya gidiyor ilacı sancı çoğaldı şaka gibi ya nasıl batıyor kasıklarım
Bilmem mi yavrum bilmem mi ama işte insanız .. Allah büyük , dediğin gibi bundan sonra sadece ben ve bebeğim...
bende sizi çok seviyorum iyiki tanıdım gerçekten sizi
Hadi ya iyiymiş nisa iken yoktuZaten hamilenin H sini söylediğimizde cebimizden para çıkıyo bidaha ayrıca gecelik al bilmem nemedipol şerbette veriyordu hee ama çok gelenin olursa yetmez az veriyorlar yani bize o zaman az vermişlerdi bizde bilmeden şerbet götürmüştük anca yetmişti
Balım sen neden başladın sancı mı olmuştu?Nidicardı ben de kullanıyorum, 8 saatte bır alıyorum, alarm kurdum.. Senı rahatlatır nıdıcard
Yaa ne tatlış heycanlarYaaa harikaaa. Yine aralik annelerinden influence oldum ben de yapacagim.teşekkür ederim. Babamda hazir etiket de varmis, sen tasarim yap ben basarim printerdan dedi
@Gzm-26 mavi kapak yeni seri imis. Eski gri kapaklari bulabilecegimizi sanmiyorum. Kokular da farkli. Ama kapaga etiketle uyumlu pembe kurdele baglanir fln, cozum bulunur bence :) mavi kapak kalsa da olur bana gore.
bu arada ben hic bir sey yapmayacagim diyordum. Kuveze girmeme ihtimali arttikca herseyi yapasim geliyor :) kapi susu de annem yapmaya baslamis malzeme alip. Hediyelik kolonya, bir de cikolata. Planli zamanda gelirlerse anneme kurabiye yaptirip uzerine isimlerini damgalarim :) seti var bende de
Balım aferin doktora o zaman ne olursa olsun pata küte konuşup can sıkmaya gerek yok.Yoktu şükürler olsun açıklık
Ya aslında doktor bana korkulacak birşey yok havasında yaklaşmaya çalıştı da alttan alttan aslında ciddi olduğunu anladım ablama dedim çaktırmamaya çalıştı ama durumun ciddiyetini aslında tembihleri normal değildi amaan dedi niye saklasın dedim beni strese sokmamak için .. ablamın yüzünden anladım onlar birşeyler konuşmuşlar
Benim doktorumda aşırı rahattı, hiç umursamıyor ne desem tatlımmm olur böyle şeyler normal bunlar diyordu. paket almama rağmen 17. Haftada değiştirdim ben. Benim eşimde hiç istemedi değiştirmeyi başta ben ısrar ettim. Ama haftalar ilerleyip sürekli sıkıntılarım çıktıkça iyi ki değiştirmişiz o adam hayatta ilgilenmezdi bunlarla dedi o da sonradan. Bence seni ve bebeğini düşünmeyen, hassas davranmayan biri ile devam etme derim.Eşimde bu haftadan sonra doktor değiştirmeyelim gibi şeyler söylüyor. Ama o da farkında artık. Normalde aşırı rahat bir adamdır. Annem de söylendi bir sürü riskim olsa doktor beni bırakır mıymış doktordan iyi mi bilecekmişim. Bu psikolojiyle bir de laf anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar bir de. Kime sorsam normal değil bu durum diyor. Ben evdekilere anlatamıyorum
Hala kullaniyorum canim. Doktorum 32. Haftada birakiriz demisti. Ama hic kendimi hazir hissetmiyorum birakmaya. Ogluma odev yaptirirken bile kasiliyor hemen karnim, en ufak sikintiya gelemiyorum. Ogluma hamileyken de kullanmistim adalat yine gunde 2 defa. Onda daha sancim olmadan vermisti doktor. Hic sanci problemi de yasamamistim sonuna kadarBalım emin ellerdesin doktorun işini biliyor bence önlemleri almış şükür
Hala içiyor musun balım?
Ya şafi de balım sürekli
Allah'ın izniyle geçip gidecek
Hadi ya iyiymiş nisa iken yoktu
Balım sen neden başladın sancı mı olmuştu?
Yaa ne tatlış heycanlar
Balım aferin doktora o zaman ne olursa olsun pata küte konuşup can sıkmaya gerek yok.
Stres her şeyi tetikliyor sonuçta sen rahat olmaya çalış.
Balım tansiyon ilacı dedin ya aklıma senin şu panik atak ilaçları geldi onlara devam ediyor musun yine sıkışma vs oluyor muydu?
Tabikide haber veririm bi bidahaki gidisimde ebeye sorarmAynen bı sor canım ama heralde ona göre yapılıyor ben lanolin diye bı krem almistim ilk gebeligimde o kadar aman aman iyileştirmedi ama sürüp bebeği emzoriyordum zaten üstünde de öyle yazıyordu aksi birşey soyelrse bana da haber et sana zahmet
kadın dogum doktorumuza sorsak ona göre bi krem vermezmiki acabaAynen bı sor canım ama heralde ona göre yapılıyor ben lanolin diye bı krem almistim ilk gebeligimde o kadar aman aman iyileştirmedi ama sürüp bebeği emzoriyordum zaten üstünde de öyle yazıyordu aksi birşey soyelrse bana da haber et sana zahmet
Doktora gerçekten gözüm kapalı güvendim bugün o kadar doktor gezdim keşke dedim ilk Merve’ye gitseydim .. neyse kısmet buda tabi ..Balım emin ellerdesin doktorun işini biliyor bence önlemleri almış şükür
Hala içiyor musun balım?
Ya şafi de balım sürekli
Yaa ne tatlış heycanlar
Balım aferin doktora o zaman ne olursa olsun pata küte konuşup can sıkmaya gerek yok.
Balım tansiyon ilacı dedin ya aklıma senin şu panik atak ilaçları geldi onlara devam ediyor musun yine sıkışma vs oluyor muydu?
Ilk gebeligimde süt sağma pimpasi vardi ona ragmen gelmedi dogum yapar yapmaz rezene içmeye vaşlicam çantama koyucam rezene çayiniLansinoh ayva cekirdegi kantaron diolar. Bide sut makinasi al ki sutunun cabuk gelmesini sagla bence
Ayy benim aldigimin %98 benzeriinsallah hayirlisyla giydirmeyi nasip eder rabbim hepimize.
Soluna dogeu yatiyo musun ? Magnezyumu ictiysen bi de sade soda ic
Youtube u ac theta healing meditasyon ac bir de bebegini kucagina aldigini hayal et beraber oldugunuzu filan. Bak azalicak sancin
Olsun balım geç olsun güç olmasın.Doktora gerçekten gözüm kapalı güvendim bugün o kadar doktor gezdim keşke dedim ilk Merve’ye gitseydim .. neyse kısmet buda tabi ..
Dideral içiyorum evet hayatım çarpıntım hep devam ediyor onsuz yaşayamıyorum ki
Yok oyle bisey. Kızlar biliyor benim tup bebek doktorum beni delirtti tavirlariyla. 30+5de yeni doktor buldumEşimde bu haftadan sonra doktor değiştirmeyelim gibi şeyler söylüyor. Ama o da farkında artık. Normalde aşırı rahat bir adamdır. Annem de söylendi bir sürü riskim olsa doktor beni bırakır mıymış doktordan iyi mi bilecekmişim. Bu psikolojiyle bir de laf anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar bir de. Kime sorsam normal değil bu durum diyor. Ben evdekilere anlatamıyorum
17 çok erken iyi olmuş sizin için. Benim ikinci doktorum bu. ilk doktorum İstanbuldaydı Gebzeden İstanbula gidip geliyorduk acıbademle anlaşmalıydı. Fiyat konusunda bir türlü net bişey söyleyemediler sonra 25.haftada bi kanama geçirince acil burda bi doktor bulmak zorunda kaldım. Yoksa istanbulda ki doktorumdan memnundum. O da herşeye çok ticari yaklaşıyordu sosyal medyada popüler bir doktordu ona bağlıyordum ama iyiydi. gel gör ki böyle oldu. Gerçekten o kadar yıprandım ki. Benim de mesela ne ellerinin hareketine bakıyor ne ayaklarının ölçümleri yapıp bitiriyor muayeneyi.Benim doktorumda aşırı rahattı, hiç umursamıyor ne desem tatlımmm olur böyle şeyler normal bunlar diyordu. paket almama rağmen 17. Haftada değiştirdim ben. Benim eşimde hiç istemedi değiştirmeyi başta ben ısrar ettim. Ama haftalar ilerleyip sürekli sıkıntılarım çıktıkça iyi ki değiştirmişiz o adam hayatta ilgilenmezdi bunlarla dedi o da sonradan. Bence seni ve bebeğini düşünmeyen, hassas davranmayan biri ile devam etme derim.
Sadece ogrenmek icin soruyorum piskolojin nasildi. Uyuyabiliyo muydun yeterince ve 4lt fln su iciomuydun?Ilk gebeligimde süt sağma pimpasi vardi ona ragmen gelmedi dogum yapar yapmaz rezene içmeye vaşlicam çantama koyucam rezene çayini
Hala geç sayılmaz değiştir doktorunu neden duruyorsun kiOlsun balım geç olsun güç olmasın.
Bence bu gruptaki herkes çok şanslı ve çoğu çok çok iyi işinin ehli doktorlara gidiyor.
İnsan bilemiyor. Keşke bende zamanında doktoru değişsem, başka doktora gitseydim. Her şey o kadar hızlı ve ani olmuştu ki.
Kaderde ne varsa o olur balım.
Elimizden geleni yapıcaz inşallah
Minik çınarımıza iyi bak artık
4 Litre kadar icmiyordum su uyuyabiliyordm pisikolojim dersek dogumdan etkilendim evetSadece ogrenmek icin soruyorum piskolojin nasildi. Uyuyabiliyo muydun yeterince ve 4lt fln su iciomuydun?
Bunlar cok etkilio diolar ya sirf anlamak icin soruyorum
Ay cok sevindim. Valla kendi kocam geliomus kdr sevindim suan. Oh esas ilacin geliyor cok sukur
Psikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değilYok oyle bisey. Kızlar biliyor benim tup bebek doktorum beni delirtti tavirlariyla. 30+5de yeni doktor buldum
İlk basta esim aynen seninki gibi istemedi dere gecerken at mi degistirilir dedi bi ton solendi hatta kv de bile ne gerek var dedi
Ben kendimi onunla devam edersem rahat guvende hissetmicektim simdi gittigim doktoru buldum gittim cok da begendim. Evdekiler anlamayiversin. Senin icine sinmesi onemli sen dogurucaksin. Sen tasiyosun onu. Senin ic huzurun onemli guvenmen onemli
Doktor tabiki birakir seni kan bagin mi varmis. Ne alaka. Ben biraktim arayip sordu mu doktorum aa senin tupu biz yaptik nasi gidersin die. Umru degil. Nie olsun
Sen ne istiyosan onu yap lutfen
Ve unutma hamileyiz ve sezgilerimiz herkesten daha kuvvetli suan
Denklemi yok bu isin anladigim kdryla. Artik rezene de koy bari bizimde aklimizda olsun ne diim. Ama her gebelik farkli diolar. Tek bildigim oksitosine bagli bu sut salgilanmasi ve beyinde bitio. Oyuzden bu sefer hemen emziricem he tamam mi4 Litre kadar icmiyordum su uyuyabiliyordm pisikolojim dersek dogumdan etkilendim evet
Sancı deıl ama ağrım oldu, 40 mmden 37 mm e dusmustu uzunluk hafıf bır hunılesme gozlendı, hemen basladık, suan uzunlugum 43 - 41 arası çok şükür.. Benım serklaj da varBalım emin ellerdesin doktorun işini biliyor bence önlemleri almış şükür
Hala içiyor musun balım?
Ya şafi de balım sürekli
Yaa ne tatlış heycanlar
bacı annene ne ya, boşversene milleti anayı babayı işine çok karıştırmayacaksın. eşine söyle içimin rahat etmesini istiyorum ikincil bir görüş alalım de git başka bir dr. doğuracak olan sensin millet doğumdan önceki gün druyla tanışıyor anlamadım hepsi aynı işi yapıyor sonuçta neden değiştirmeye bu kadar karşılar kiEşimde bu haftadan sonra doktor değiştirmeyelim gibi şeyler söylüyor. Ama o da farkında artık. Normalde aşırı rahat bir adamdır. Annem de söylendi bir sürü riskim olsa doktor beni bırakır mıymış doktordan iyi mi bilecekmişim. Bu psikolojiyle bir de laf anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar bir de. Kime sorsam normal değil bu durum diyor. Ben evdekilere anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?