2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay cok sevindim. Valla kendi kocam geliomus kdr sevindim suan. Oh esas ilacin geliyor cok sukurbak o seni iyilestiricek gor. İnsallahazicik sabret tumayim be.
Valla hıçkıra hıçkıra ağlayasım var aslında hem sevinç hemde erkenden gidecek zaten hüznünü taşıyorum karmaşık duygular işte
Ama evet o ilacım benim görüntülü konuşunca bile biraz canlanıyorum
Allah razı olsun balım
Birşey soracağım sen neden Ankara’ya gideceksin geçen okudum yazamadım sana

Hayir arkadasim bi tek sen cocuk doguruyosun
Dunyadaki en onemli cocuk da seninki kusura bakmasin kimse
Sanane benim dogurucagimsan derayin doguracagindan vs
Hepimizin hamileligi dunyanin en ozel hamileligi ve hepimizin bebegi dunyanin en ozel en guzel bebegi
Okdr iyi anliyorum ki seni agliodum her cikisimda doktordan ve sonra bi de simarik oluyodum. Ki benim bi derdim de yoktu yani
Farketmez o doktor dunyanin en iyi dontoru bile olsa senin yildizin uyusmamis. Kimse seni yargilayamaz. Herkes durucagi yeri bilicek kocan annen dahil. Sen tasiyosun o cocugu sen dogurucaksin. Her zorlugunu sen cekiyosun
Herkes bi kenara cekilicek bu ne ya
Kendine doktor bul esine de sole buna gidiyoruz su gune randevu aldim die. Kapat konuyu
Aglama bak uzulmek hic yaramiyor hamilelikte

Ben ankaraya gitmiyorum o nerden cikti? Ben daha yazliktan eve donemedim kizyarin insallah donucez. Nasil olucak bilmiorum ama.
Seni. İlacin o tabi ya. Simdi gitmesine degil gemesine odaklan. Haftasonu aglariz gitti die bi gelsin bi kokla bi ozlem gider bi kendine gel gerekirse sonra tekrar bunalima girersin
Saka yapmiyorum ciddi yazıyorum buarada

kuşum senin kendini bu kadar daraltmana değecek bir konu değil. annene de aşırı kızdım sen şuan tamamen şımarıklık yapıyor olsan bile seni sarıp sarmalaması gerekir kendini üzme deyip desteklemesi gerekir ki şımarıklık yapmıyorsun, bence bir kaç gün görüşmeyip kafanı dinlemelisin. sen alt soyundan mesulsün üst soyundan değil kendi çocuğun için en iyisini sen bilirsin başka kimse değil. annenin sana muhalefet etmesine hiç anlam veremedim. benim bu 3. doktorum mesela beğenmezsem gene değiştiririm tohumuna para mı saydım sanki. ilk doktorum çok yoğundu, ikincisi canlı cenaze gibiydi odasından çıkınca eşime bi sela oku bu cenazeyi gömmeyi unutmuşlar dedim. 3.süne tesadüfen gittim ve sevdim devam ediyorum. hayat mottom şudur ki sezen aksunun da dediği gibi aşkımda değişebilir,gerçeklerimde benim bir gizli bildiğim var hiçbirinizle dövüşemem benim dengemi bozmayınız

ay çok sevindim ya gözün aydın olsun

Ben de 3. Doktorumla devam ediyorum.20 ve 31. Haftalarda değiştirdim.
Bu bence en yakinlarinizin bile yorum yapabilecegi bir konu degil.Gercekten onemli olan sizin doktorunuza inanmaniz,güvenmemiz ve icinize sinmesi.
Cozumu olan seyler icin lütfen kendinizi üzmeyin hemen baska bir doktordan randevu alin en azindan baska bir gorus almis , baska bir doktorla tanismis olursunuz

Annene ben bile sinirlendim yani insan ne olursa olsun öyle demez. Sen sıkma canını hepimiz neler olduğunu biliyoruz

Kızlar bacaklarım çok ağrıyor benim ne oturabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum huzurum yok sızım sızım zaten krampların etkisi baldırlarımdan geçmedi, bir de bu eklendi

Bacaklarinizda varis olusumu var mi kontrol edin.Ben magnezyumu 2ye cikarmis olmama ragmen ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyordu, bacaklarimin arkasinda ufak varisler oluşmuşVaris corabi giymeye basladim cok rahatladim.

Hayatım hangimiz sorduk bebeğin elini kolunu Allah aşkına. Doktorlar iyi diyor çıkıp geliyoruz. Hareket sayısı bile saymıyorum ben mesela.
Hareket edince yeterli geliyor bana mesela.
Nst kalp atışını hesaplıyor tatlım. Bir sorun olsa acil ameliyata alınırsın.
Demek ki bebek daha sende kalabilecek sağlığa sahip.
Üzme kendini. Güzel şeyler düşün. İnan seninle en ufacık alakası yok sürecin.
Kizlar lohusa pedi normal pedlere gore yogun kanamalrda daha iyi hapsediyor. Cunku aniden kanama oluyordu benim dogumdan sonra. Dependdinkini kullanmistim ilk dogumda. Simdi bu e bebeginkinden aldim fiyati cok uygundu. Insallah bu da iyidir
Bende depend aldım.
Yorumlar da baya mennun var. Özellikle doğum sonrası aşırı fazla geliyor.
İlk doğumum da normal pedle olur sandım üstüme falan geçti kan.
Bende bu grup sayesinde aydınlandım. Aldım hemen.

Bacaklarinizda varis olusumu var mi kontrol edin.Ben magnezyumu 2ye cikarmis olmama ragmen ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyordu, bacaklarimin arkasinda ufak varisler oluşmuşVaris corabi giymeye basladim cok rahatladim.
Varis yok, 3.trimester beni bacaklarımdan vurdu Hayır o kadar da hareketliyim ev işi, yürüyüş, egzersiz her şeyi yapıyorum, çok da uyumuyorum. Bir de çatı ağrım var bugün. Bacaklarımın ağrısından açtıkça hissediyorum ağrıyı

Depend bir de böyle kilot bez gibi ped gibi de değil öyle olması da güzel

Denklemi yok bu isin anladigim kdryla. Artik rezene de koy bari bizimde aklimizda olsun ne diim. Ama her gebelik farkli diolar. Tek bildigim oksitosine bagli bu sut salgilanmasi ve beyinde bitio. Oyuzden bu sefer hemen emziricem he tamam mi
Normal dogumda hemen süt gelir diyolardı normal dogum yaptim 4 gün boyunca sütüm gelmedi ve dogumhaneden çıkmadan emizdirmeye başlamıştım

Metal kutuda ne yaptıracaksın anlamadım onu

Magnet siparisimi verdim sonunda ben de. Kizlar cikolata siparisinizi nereden vereceksiniz. Daha once alip begendiginiz bir yer var mi

Magnet için önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar? Trendyolda ki modelleri çok beğenmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…