- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.041
Valla hıçkıra hıçkıra ağlayasım var aslında hem sevinç hemde erkenden gidecek zaten hüznünü taşıyorum karmaşık duygular işteAy cok sevindim. Valla kendi kocam geliomus kdr sevindim suan. Oh esas ilacin geliyor cok sukurbak o seni iyilestiricek gor. İnsallah azicik sabret tumayim be.
Şifa olsun ınsallahhYok hayır sadece magnezyumu günde üçe çıkardı
Kalp tansiyon ilacı verdi adını unuttumGünde üç kere içeceğim Onuda
Birde tek içimlik gece içeceğim bir toz verdi
Hayir arkadasim bi tek sen cocuk doguruyosunPsikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değil
Ben ankaraya gitmiyorum o nerden cikti? Ben daha yazliktan eve donemedim kizValla hıçkıra hıçkıra ağlayasım var aslında hem sevinç hemde erkenden gidecek zaten hüznünü taşıyorum karmaşık duygular işte
Ama evet o ilacım benim görüntülü konuşunca bile biraz canlanıyorum
Allah razı olsun balım
Birşey soracağım sen neden Ankara’ya gideceksin geçen okudum yazamadım sana
kuşum senin kendini bu kadar daraltmana değecek bir konu değil. annene de aşırı kızdım sen şuan tamamen şımarıklık yapıyor olsan bile seni sarıp sarmalaması gerekir kendini üzme deyip desteklemesi gerekir ki şımarıklık yapmıyorsun, bence bir kaç gün görüşmeyip kafanı dinlemelisin. sen alt soyundan mesulsün üst soyundan değil kendi çocuğun için en iyisini sen bilirsin başka kimse değil. annenin sana muhalefet etmesine hiç anlam veremedim. benim bu 3. doktorum mesela beğenmezsem gene değiştiririm tohumuna para mı saydım sanki. ilk doktorum çok yoğundu, ikincisi canlı cenaze gibiydi odasından çıkınca eşime bi sela oku bu cenazeyi gömmeyi unutmuşlar dedim. 3.süne tesadüfen gittim ve sevdim devam ediyorum. hayat mottom şudur ki sezen aksunun da dediği gibi aşkımda değişebilir,gerçeklerimde benim bir gizli bildiğim var hiçbirinizle dövüşemem benim dengemi bozmayınızPsikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değil
ay çok sevindim ya gözün aydın olsunValla hıçkıra hıçkıra ağlayasım var aslında hem sevinç hemde erkenden gidecek zaten hüznünü taşıyorum karmaşık duygular işte
Ama evet o ilacım benim görüntülü konuşunca bile biraz canlanıyorum
Allah razı olsun balım
Birşey soracağım sen neden Ankara’ya gideceksin geçen okudum yazamadım sana
Ben de 3. Doktorumla devam ediyorum.20 ve 31. Haftalarda değiştirdim.Psikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değil
Annene ben bile sinirlendim yani insan ne olursa olsun öyle demez. Sen sıkma canını hepimiz neler olduğunu biliyoruzPsikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değil
Kızlar bacaklarım çok ağrıyor benim ne oturabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum huzurum yok sızım sızımzaten krampların etkisi baldırlarımdan geçmedi, bir de bu eklendi
Hayatım hangimiz sorduk bebeğin elini kolunu Allah aşkına. Doktorlar iyi diyor çıkıp geliyoruz. Hareket sayısı bile saymıyorum ben mesela.Ultrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Bende depend aldım.Kizlar lohusa pedi normal pedlere gore yogun kanamalrda daha iyi hapsediyor. Cunku aniden kanama oluyordu benim dogumdan sonra. Dependdinkini kullanmistim ilk dogumda. Simdi bu e bebeginkinden aldim fiyati cok uygundu. Insallah bu da iyidir
Varis yok, 3.trimester beni bacaklarımdan vurduBacaklarinizda varis olusumu var mi kontrol edin.Ben magnezyumu 2ye cikarmis olmama ragmen ozellikle geceleri bacaklarim cok agriyordu, bacaklarimin arkasinda ufak varisler oluşmuşVaris corabi giymeye basladim cok rahatladim.
Depend bir de böyle kilot bez gibi ped gibi de değil öyle olması da güzelHayatım hangimiz sorduk bebeğin elini kolunu Allah aşkına. Doktorlar iyi diyor çıkıp geliyoruz. Hareket sayısı bile saymıyorum ben mesela.
Hareket edince yeterli geliyor bana mesela.
Nst kalp atışını hesaplıyor tatlım. Bir sorun olsa acil ameliyata alınırsın.
Demek ki bebek daha sende kalabilecek sağlığa sahip.
Üzme kendini. Güzel şeyler düşün. İnan seninle en ufacık alakası yok sürecin.
Bende depend aldım.
Yorumlar da baya mennun var. Özellikle doğum sonrası aşırı fazla geliyor.
İlk doğumum da normal pedle olur sandım üstüme falan geçti kan.
Bende bu grup sayesinde aydınlandım. Aldım hemen.
Normal dogumda hemen süt gelir diyolardı normal dogum yaptim 4 gün boyunca sütüm gelmedi ve dogumhaneden çıkmadan emizdirmeye başlamıştımDenklemi yok bu isin anladigim kdryla. Artik rezene de koy bari bizimde aklimizda olsun ne diim. Ama her gebelik farkli diolar. Tek bildigim oksitosine bagli bu sut salgilanmasi ve beyinde bitio. Oyuzden bu sefer hemen emziricem he tamam mi
Metal kutuda ne yaptıracaksın anlamadım onuBu tam benim düşündüğüm şey ben bu metal kutularda olanlardan almayı düşündüm üstünde de çocuksu değil de çiçekli bir model koyduracam ileri de kendi de kullanır onu da 30 tane yaptırırım eve gelen olursa ikram ederim yeter. Hastaneye 1 kg baklava alırım dedim doktorum sağ olsun çok ilgili ona ikram etmek için 1 kg da okula alırım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?