- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.061
Ben de kac gundur bakiyordum. Instagramdan begendim biraz once siparis verdim. tasarimm_perisi sayfanin ismiMagnet için önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar? Trendyolda ki modelleri çok beğenmedim..
Ne kadara geldi canımBen de kac gundur bakiyordum. Instagramdan begendim biraz once siparis verdim. tasarimm_perisi sayfanin ismi
Tanesi 15 liraymis. 30 tane aldim 450Ne kadara geldi canım
Fiyat olarak iyi mi? Bir göz atayım beğendiğim bir model var mı diyeBen de kac gundur bakiyordum. Instagramdan begendim biraz once siparis verdim. tasarimm_perisi sayfanin ismi
Nasıl bir modele karar verdinMagnet siparisimi verdim sonunda ben de. Kizlar cikolata siparisinizi nereden vereceksiniz. Daha once alip begendiginiz bir yer var mi
Bu tarz baska sayfalarda goremedim. Genelde pleksi olanlardan vardi baktigim yerlerde. Onlar da 15-18 civarindaydi. Pleksilerin trendyol yorumlari kotuydu hep. Boyasi atmis, miknatisi dusmus kisa zamanda diyeFiyat olarak iyi mi? Bir göz atayım beğendiğim bir model var mı diye
Dogru etiketi kendimiz de basabiliriz guzel bi cikolata alip. Cok mantikliymis. Evdeki yazicidan fotograf kagidina bile basilabilirNasıl bir modele karar verdin
Kuru kuru olmaz resim isteriz
Ben metal kutu alıcam plexi isimlik ekleyeceğim üstüne küçük bir kurdale filan
İstanbul kartalda çok eski pelit pastaneleri kalitesinde olan bir pastane var oradan kilo halinde madlen alıcam eşim matbacısından etiket bastıracak bana
Güzel modeller var, beni tek korkutan yere bir kere düştü mü kırılmasıBu tarz baska sayfalarda goremedim. Genelde pleksi olanlardan vardi baktigim yerlerde. Onlar da 15-18 civarindaydi. Pleksilerin trendyol yorumlari kotuydu hep. Boyasi atmis, miknatisi dusmus kisa zamanda diye
Nasıl bir modele karar verdin
Kuru kuru olmaz resim isteriz
Ben metal kutu alıcam plexi isimlik ekleyeceğim üstüne küçük bir kurdale filan
İstanbul kartalda çok eski pelit pastaneleri kalitesinde olan bir pastane var oradan kilo halinde madlen alıcam eşim matbacısından etiket bastıracak bana
Gayet mantıklı . Trendyolda baktım fotolu yorumlara öyle yapam varmışSelin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Selin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu kolonyadan alıp üstüne etiket yapıştırsam nasıl olur? Fiyatları nasıl sizce?
ÇikolataMetal kutuda ne yaptıracaksın anlamadım onu
Evet bende ordan baktım çok güzel olmuşGayet mantıklı . Trendyolda baktım fotolu yorumlara öyle yapam varmış
Yarın gidicem artık. Epey bi tartıştık. Onlar hala benim abarttığımı düşünüyorlar da o yüzden yani benim pimprikliliğim sanıyorlar. Ama olay size tam anlattığım gibi ne eksik ne fazla. Bi de bence ana da olsa Bi yerden sonra insana bakmak zor geliyor sanırım evlat da olsabacı annene ne ya, boşversene milleti anayı babayı işine çok karıştırmayacaksın. eşine söyle içimin rahat etmesini istiyorum ikincil bir görüş alalım de git başka bir dr. doğuracak olan sensin millet doğumdan önceki gün druyla tanışıyor anlamadım hepsi aynı işi yapıyor sonuçta neden değiştirmeye bu kadar karşılar ki
Öyle haklısın ki. Sanki ben keyfimden böyleyim. Sağlıkla da olmayabilirim artık psikolojik olarak bilmiyorum. Ama kimseye bile isteye zulmetmiyorum. Evimi ocağımı bıraktım geldim dedi bana ihtiyacın var diye dedi. Ben de zoruna gittiyse git o zaman dedim. Yani o kadar kötüyğm ki sadece ağlıyorum ve suçlanıyorum.Hayir arkadasim bi tek sen cocuk doguruyosun
Dunyadaki en onemli cocuk da seninki kusura bakmasin kimse
Sanane benim dogurucagimsan derayin doguracagindan vs
Hepimizin hamileligi dunyanin en ozel hamileligi ve hepimizin bebegi dunyanin en ozel en guzel bebegi
Okdr iyi anliyorum ki seni agliodum her cikisimda doktordan ve sonra bi de simarik oluyodum. Ki benim bi derdim de yoktu yani
Farketmez o doktor dunyanin en iyi dontoru bile olsa senin yildizin uyusmamis. Kimse seni yargilayamaz. Herkes durucagi yeri bilicek kocan annen dahil. Sen tasiyosun o cocugu sen dogurucaksin. Her zorlugunu sen cekiyosun
Herkes bi kenara cekilicek bu ne ya
Kendine doktor bul esine de sole buna gidiyoruz su gune randevu aldim die. Kapat konuyu
Aglama bak uzulmek hic yaramiyor hamilelikte
Bunları ozalitçide istediğiniz modele çok uyguna bastırabilirsiniz50 lik yeterli bence
Uçuç kuponum vardı uyguna geldi boyutlarıyla oynama yaparsanız sayısı azalıyo haberin olsun. Benimki bi elime gelsinde size haber ederim iyi mi kötü mü
Nişan Bebek Nikah Şekeri Etiketi 96 Adet Yapışkan Fiyatları ve Özellikleri
Nişan Bebek Nikah Şekeri Etiketi 96 Adet Yapışkan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gidicem yarın. Gerçekten bazıları hiç hamile olmamış gibiler sürekli suçlanıyorum. Kendimi sorguluyorum abartıyor muyum diye ama bilmiyorum.
Annem öyle sarıp sarmalamayı bilmez. Öyle bir kadın yani kabul etmeye çalışıyorum hala bu oluşunu. Yarın eşim çalışıyor tek başıma gidicem taksiye binip zaten konuşmaz benimle öyle de bir damarı vardırkuşum senin kendini bu kadar daraltmana değecek bir konu değil. annene de aşırı kızdım sen şuan tamamen şımarıklık yapıyor olsan bile seni sarıp sarmalaması gerekir kendini üzme deyip desteklemesi gerekir ki şımarıklık yapmıyorsun, bence bir kaç gün görüşmeyip kafanı dinlemelisin. sen alt soyundan mesulsün üst soyundan değil kendi çocuğun için en iyisini sen bilirsin başka kimse değil. annenin sana muhalefet etmesine hiç anlam veremedim. benim bu 3. doktorum mesela beğenmezsem gene değiştiririm tohumuna para mı saydım sanki. ilk doktorum çok yoğundu, ikincisi canlı cenaze gibiydi odasından çıkınca eşime bi sela oku bu cenazeyi gömmeyi unutmuşlar dedim. 3.süne tesadüfen gittim ve sevdim devam ediyorum. hayat mottom şudur ki sezen aksunun da dediği gibi aşkımda değişebilir,gerçeklerimde benim bir gizli bildiğim var hiçbirinizle dövüşemem benim dengemi bozmayınız
Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin sen artık annesin daha da güçlü olman gerekiyor. İçine sinen halden anlayan tedavi eden bir doktor bulunca insanın yükü de hafifliyor inan bana. Normal bir kadın doğum doktoruna bile ulaşmak için 1 1.5 saat yol gitmem gerekiyor en az ona rağmen bir şey olduğunda Muhammet hocayi arayalım o bilir diyoruz eşimle arıyoruz şöyle yap şuraya git şunu iste bana at ama kötü bir şey getirme aklına diyor dediklerini yapıyoruz şunu yapın diyor o süreçte ne stres kalıyor ne panik havası. Ama başka bir doktora gidiyordum ilk gebeliğimde doçente gidiyordum aşırı derecede stresliydim bir şey oluyordu nefes alamayacak hala getiriyordu bizi hiç yol gostermezdi sorun olurdu giderdik arardık bunun için mi geldiniz bunda ne var ki önemli değil bunlar abartmayın bilmem ne diyordu sonu kötü oldu maalesefPsikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değil
Kız zaten baya uyguna geldi 96tanesi uçuç kupon kullandım 60 70 bişi tuttuBunları ozalitçide istediğiniz modele çok uyguna bastırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?