2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim gidicem yarın inşallah. Ben mi çok anlayış bekliyorum onlar mı çok gaddarlar bilmiyorum

Magnet için önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar? Trendyolda ki modelleri çok beğenmedim..
Ben instagramda @laresparty hesabına yaptırdım açacak gibi olanlardan önce tasarımı yapıp gönderdiler beğenince de hazırlayıp tek tek paketli güzel bi şekilde geldi memnun kaldım

Evet belki panik yapacak bişey yok gerçekten ama bana açıklama yapmıyor. Kimsede yanımda arkamda durmuyor eşime kalsa ikna oluyor ama içten içe gerek yok diyor. Annem zaten girdik birbirimize. Ben soğukkanlı bir insan değilim hiç olmadım. Ama bununla suçlanmak istemiyorum. Adama diyorum ki kilo almamış sende herşeye çok takılıyorsun diyor. Kilo alamadığını söyleyince damarlara baktı ağzının içinden çentik mi dedi bişey dedi. E her dediği giriyor kulağıma açıklamada yapmayınca girip bakıyorum netten. Bu da problem oluyor ben herşeye bakıyormuşum çünkü açıklama yapmıyor diyorum. Sakin ol deniyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-16-23-07-19-546_com.dolap.android.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 69
Bu konularda insanların ne dediğinin hiçbir önemi yok kendini ben soğuk kanki değilim vb kalıplarına da koyma güçlü olmak zorundasin canım gideceksin gerekirse o odada kıyameti koparacaksin ama bebeğin hamileliğin ne halde çözümu ne öğrenceksin gerekirse 10 doktor değiştireceksin böyle söyleyince çok zor imkansız gibi geliyor ama annelikte o güç geliyor sadece kendine imkan ver o doktorun kendi çocuğu karısı olsa sence eve git önemsiz bir şey mi derdi yoksa alıp tedavi eder düzenlene kadar başında bekler miydi

Benim eşimde aynı böyle ya. Sen abartıyorsun, internetten okuma etme . Tüm gebelik böyle geçti. Ama dediğin gibi evham gerçekten insanın elinde olan bir şey değil. Ve sana hak vermesi için illa kötü bir şey mi lazım. Boşver sen elinden geldiğince ciddiye alma bildiğini oku. Evet hiçbir şey olmayabilir , ki inşallah öyledir. Ama ya varsa ihtimalini de düşünmek zorundasın. Bu çocuğu aylardır içinde taşıyan sensin. Gerçekten eş ne kadar destek olmaya çalışsa da bunu bir yere kadar anlayabiliyor. Çocuğun sorumluluğu şu an tamamen bize ait. Ne yapsak ne yesek nereye gitsek bizimle. Ay ben bugün işe giderken çocuğu götürmeyim bırakayım evde kalsın deme şansımız yok. Tüm yaşantımızı ona kanalize ettik ve buna mecburuz. Yaşamayan birinin bunu anlaması gerçekten çok zor. İnan ben de o kadar sıkıntılı şeyler yaşadım ki eşim hep sen abartıyorsun modundaydı. Çok yorucu, çok üzücü. Ama gerekirse onu haklı çıkaracak şekilde abartıp içini rahatlatmak zorundasın

Ben instagramda @laresparty hesabına yaptırdım açacak gibi olanlardan önce tasarımı yapıp gönderdiler beğenince de hazırlayıp tek tek paketli güzel bi şekilde geldi memnun kaldım
Çok güzel modeller var, ayreten şunu buldum çok orijinal bir fikir gerçekten

Eklentiler

• 84657B0F-B74E-4D33-BE2E-9253F475579B.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 75
kuzum benim annemde öyle genelde sorumluluklarını bana yıkan ve suçlu hissettiren bir kadındı. ağlayarak benim vicdanımı kullanırdı açıkçası. ben bu sebeple çok da terapi aldım. kendim değişince o da değişti. ben de ondan daha az etkilenmeye başladım. ben özür dileyene kadar barışmazdı mesela artık umursamıyorum o da işe yaramadığını görünce bıraktı

Ay okudukça sinirlerim bozuluyo niye ortalığı karıştırmıyon ben olsam milleti sıradan geçirdiydim. O ofsistimcidden sen el at bu işe bence benden daha iyisin bu konuda

El atmış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…