2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tabii

Tabii de bırakmazdı. Bazen herkese ve herşeye rest çekmek gerekiyor sanırım. Ama ben çok duygusal yaklaşıp beni anlamalarını bekliyorum. Demek ki hayır efendim ben böyle istiyorum demek gerekiyor bazı yerlerde. Yarın gidicem doktora mutlaka

Her şeyde öyle 2 dişini göster kimsenin sesi çıkmaz

Ben de hemen eski defterleri açıyorum. Sen şöyleydin böyleydin gibi kaygı bozukluğumdan terapi aldım geçmişte ama konu anneye gelince hep ya kaçtım ya bırakmak zorunda kaldım. Öfkem var sanırım içimde böyle anlarda da patlıyor. Neyse kimseden bşey ummadan beklemeden kendi göbeğimi kendim kesicem yapacak bir şey yok.

Ay okudukça sinirlerim bozuluyo niye ortalığı karıştırmıyon ben olsam milleti sıradan geçirdiydim. O ofsistimcidden sen el at bu işe bence benden daha iyisin bu konuda
ay ahshshshsh canım benim güldürdün beni kız görünce kurdeşen döktüm sinirden. kızı da o kadar iyi anlıyorum ki çoğumuzun anası böyle manipülatif. ama manipülatif insanların manipülasyon yapabilmesi için bizim izin vermemiz gerekiyor biz izin vermeyince herkes tavrını değiştiriyor

Benimki de hala aynı da her telefonda görmemişin çocuğu olmuş diyo geri aldığı cevaplardan dolayı çok bişi diyemiyorda

Ay okudukça sinirlerim bozuluyo niye ortalığı karıştırmıyon ben olsam milleti sıradan geçirdiydim. O ofsistimcidden sen el at bu işe bence benden daha iyisin bu konuda
Evi diyorsan açtım ağzımı yumdum gözümü hem ağladım hem bağırdım zaten. Doktorun karşısında hayır bana ilaç verin yada yatırın diyemedim. Yani kalkıp benden iyi mi biliyorsun derse verecek cevabım yoktu. Tamam diyip tıpış tıpış eve geldik. Evde olan oldu işte.

Her şeyde öyle 2 dişini göster kimsenin sesi çıkmaz
Asla susmam lafımı esirgemem ağırda konuşurum ama işte hamilelikten sanırım sonrasında vicdan azabı çekmekten korkuyorum özellikle anneye karşı. Bunlar zaten fazla sesimi çıkardığım için oluyor sanırım. Yarın gidiyorum doktora kimseye minnet etmeden bakalım

anasıyla problemi olmayan kız yoktur zaten. terapi çok uzun süren bir süreç ben 3 senedir gidiyorum, hamileliğimden beri de hala ara ara gidiyorum hatta doğum sonrası emdr almaya devam edeceğim. sen kendi işini her türlü kendin yaparsın da bence annene ben iyi hissetmiyorum ve şuan senin desteğine ihtiyacım var bana daha şefkatli davran diyebilirsin. yapmazsa ona göre davranırsın. terapide asıl soruna dokunduğun anda terapiden kaçma eğilimine giriyoruz. beyin iyileşmeye direnç gösteriyor. özellikle çocuktan sonra anneyle yaşadığın sorunlara duyduğun öfke artabilir bence doğum sonrası tekrar gidebilirsin onlineda olsa
Benimki de hala aynı da her telefonda görmemişin çocuğu olmuş diyo geri aldığı cevaplardan dolayı çok bişi diyemiyorda
evet görmedik ne var ilk çocuğum benim için bu dünyanın en özel insanı varımı yoğumu önüne sererim çok normal değil şl mi

S saskito canım 600 liralık alışverişe hangi kupon iyi oluyor n11de
Tek parca ise 09.00 14.00 20.00 da ana sayfadaki bannerda cikan kuponlar en iyisi olur. Bu ara 500 e 70 veriyor. Su an da var hatta hala.

Ama birden fazla parca ise tek tek alip kacmaz50 gibi kupon bolumune yazarak almak daha iyi oluyor

Magnet için önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar? Trendyolda ki modelleri çok beğenmedim..

Serebral Palsy derneğinin,Tema’nin,Darussafakanin yenidoğan icin çok güzel magnetleri var.Buralardan magnet tercih ettiginizde cocugunuz adına bağış da yapmış oluyorsunuz.

Ya eski kadınlar böyle. Evde doğurmuşlar yeri gelmiş yani o yüzden şuan ki dönemi anlamak istemiyorlar. Benimki de sürekli ultrasona girme diyip duruyo hala diyor hemde. Ama işte ben pek kimseyi dinleyen biri değilim kafama yatanı yapıyorum. Onda artık şey diyo ben biliyorum yapmıcan ama şunu şöyle yapsan daha iyi bilmem ne sende unutmayacaksın şu dönemde olanları sana yapılanları. Kalkıp tabiki kimseyle kavga etme ama sınırlarını herkes bilmeli anne bile olsa

Normal dogumda hemen süt gelir diyolardı normal dogum yaptim 4 gün boyunca sütüm gelmedi ve dogumhaneden çıkmadan emizdirmeye başlamıştım
Poff bunlarda bizim kulagimiza kupe. Herseye hasirlikli olmak lazim
Aşkım sen keyfinden de boyle olabilirsin. Sadece sevmedin die degistirmek de isteyebilirsin.
Lutfen aglama bak bebek hissediyo
Gidicem yarın. Gerçekten bazıları hiç hamile olmamış gibiler sürekli suçlanıyorum. Kendimi sorguluyorum abartıyor muyum diye ama bilmiyorum.
Hayir abartmiyosun
Teşekkür ederim gidicem yarın inşallah. Ben mi çok anlayış bekliyorum onlar mı çok gaddarlar bilmiyorum
Anlayisli olmak zorundalwr. Benim esimde anlayissiz. Daha demin kavga ettik. Alimganmisjn sen dio. Evet alinganim ne var. Sen de alingansin ne var. Alttan almak zorundalar
Yani hamilelik bitti cozemediler cok ilginc
Bak bizde bi sorun yontu ona ragmen doktor docent olmus bir de kadin ve anne ama insan olamamisti. Soru sorsam tersler vs. Agliodum baktm olmuo kestirip attim. Cok da iyi yaptin
Yrn git haber bekliyoruz senden. Kimse degilse kadinlar klubu arkanda

Ahahahh bend söyle diyorum evet ben görmemişim 7sene sonra zorla çocuğum olmuş diye

Yok daha bu saatten sonra kalkıp bana şefkatli ol diyemem. 52 yaşında kadın. Bir tane evladı var bu saatten sonra öğretemem. Beklemiyorum da zaten onun da sevgi dili başka diye ikna ediyorum kendimi yani dilsel değil dokunsal hiç değil çünkü annesi de öyle. Yapacak bir şey yok onun da içinde çözemediği sıkıntılar var muhtemelen. Ben lohusalık döneminde gireceğim halden çok çekiniyordum ona karşı ama erken başladı sanırım. Neyse 2 gün konuşmaz keyfi bilir.

Yarın git güzel haberlerle gel inşallah anne evlat arasında vicdan azabı mi olur biz de tartışıriz bazen sonra unuturuz gider

Bende annem konusunda terapi aldım. Daha doğrusu ben çocuğum olmuyo diye aldım konu annemde başladı annemde bitti. Sonra benim annemle aram düzeldi. Daha doğrusu kabullendim affettim. Ama konunun onla alakası olduğunu ona da dedim. Sonra ben artık kimsenin hiçbir şey yapamayacağı bir şeye üzülünce ki 14 gebelik kaybı az değil o süreçler beterdi, onunda elinde olmayan fikri olmayan bi konuydu sonra oda bana karşı biraz daha değişti biraz hemde 55inde. He yine aynı huyları yok değil ama buna da şükür onu olduğu gibi kabullenip kendim gibi davranıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor

Sustum artık ağlamıyorum. Sanırım bu kafayı ve psikolojiyi bir tek hamile olanlar Anlıyor. Gerçekten dışardan nasıl görünüyoruz bilmiyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hiç tanımadığım insanların beni bu derece anlayacağını ve destekleyeceğini tahmin etmezdim. Hepinize teşekkür ederim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…