- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.121
Bizim tarışmalar pek öyle olmuyorYarın git güzel haberlerle gel inşallahanne evlat arasında vicdan azabı mi olur biz de tartışıriz bazen sonra unuturuz gider
14 gebelik kaybıBende annem konusunda terapi aldım. Daha doğrusu ben çocuğum olmuyo diye aldım konu annemde başladı annemde bitti. Sonra benim annemle aram düzeldi. Daha doğrusu kabullendim affettim. Ama konunun onla alakası olduğunu ona da dedim. Sonra ben artık kimsenin hiçbir şey yapamayacağı bir şeye üzülünce ki 14 gebelik kaybı az değil o süreçler beterdi, onunda elinde olmayan fikri olmayan bi konuydu sonra oda bana karşı biraz daha değişti biraz hemde 55inde. He yine aynı huyları yok değil ama buna da şükür onu olduğu gibi kabullenip kendim gibi davranıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor
Aynn ama emmedi kızım malesef umarim bu bebegim emerPoff bunlarda bizim kulagimiza kupe. Herseye hasirlikli olmak lazim
Aşkım sen keyfinden de boyle olabilirsin. Sadece sevmedin die degistirmek de isteyebilirsin.
Lutfen aglama bak bebek hissediyo
Hayir abartmiyosun
Anlayisli olmak zorundalwr. Benim esimde anlayissiz. Daha demin kavga ettik. Alimganmisjn sen dio. Evet alinganim ne var. Sen de alingansin ne var. Alttan almak zorundalar
Yani hamilelik bitti cozemediler cok ilginc
Bak bizde bi sorun yontu ona ragmen doktor docent olmus bir de kadin ve anne ama insan olamamisti. Soru sorsam tersler vs. Agliodum baktm olmuo kestirip attim. Cok da iyi yaptin
Yrn git haber bekliyoruz senden. Kimse degilse kadinlar klubu arkanda
Valla herkes icinden geleni yaziyor. Bizi bizden baska da kimse anlamiyor. Varsin anlamasin. Disaridan da nasil gorundugumuzun bir onemi yok kuzucum. Sen iyi ol hepimiz iyi olalim. Bebislerimiz geliyor az kaldi. Hayatimizda insallah muhtesem bir sayfa acilicak. Negatif geride kalicakSustum artık ağlamıyorum. Sanırım bu kafayı ve psikolojiyi bir tek hamile olanlar Anlıyor. Gerçekten dışardan nasıl görünüyoruz bilmiyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hiç tanımadığım insanların beni bu derece anlayacağını ve destekleyeceğini tahmin etmezdim. Hepinize teşekkür ederim çok
Bir kaç kere olmadığım oldu, eşime çok güvenemiyorum bu konu da kendim rastgele aldığım için bazen kalıyorKızlar yaa her doktor kontrolünde kişisel temizlik yapıyonuz mu
Ben nolur nolmaz yapiorumKızlar yaa her doktor kontrolünde kişisel temizlik yapıyonuz mu
Ah inşallah inşallahValla herkes icinden geleni yaziyor. Bizi bizden baska da kimse anlamiyor. Varsin anlamasin. Disaridan da nasil gorundugumuzun bir onemi yok kuzucum. Sen iyi ol hepimiz iyi olalim. Bebislerimiz geliyor az kaldi. Hayatimizda insallah muhtesem bir sayfa acilicak. Negatif geride kalicak
Ohoooo ben evlenirken hiç ağlamayan bi gelindim14 gebelik kaybıne diyeceğimi bilemedim yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah. Kabullenmek affetmek yani bir çırpıda ağızdan çıkan ama öyle zor kavramlar ki tek başıma yapabileceğim şeyler değil yapsam yapardım. Şu süreç sağ salim bitsin herkes yaşantısına dönsün istiyorum.
Bende annem konusunda terapi aldım. Daha doğrusu ben çocuğum olmuyo diye aldım konu annemde başladı annemde bitti. Sonra benim annemle aram düzeldi. Daha doğrusu kabullendim affettim. Ama konunun onla alakası olduğunu ona da dedim. Sonra ben artık kimsenin hiçbir şey yapamayacağı bir şeye üzülünce ki 14 gebelik kaybı az değil o süreçler beterdi, onunda elinde olmayan fikri olmayan bi konuydu sonra oda bana karşı biraz daha değişti biraz hemde 55inde. He yine aynı huyları yok değil ama buna da şükür onu olduğu gibi kabullenip kendim gibi davranıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor
Bir kaç kere olmadığım oldu, eşime çok güvenemiyorum bu konu da kendim rastgele aldığım için bazen kalıyor
Kız her seferinde alıyorum daha göremiyorumda zaten almasıda zor. Hani bizim yüzümüz parıl parıl parlayacaktı tüylerimiz az çıkacaktı da saçlarımız az dökülecekti.Ben nolur nolmaz yapiorum
Yalniz 14demen… herkesin bir hikayesi var..
Allah saglikla sogatle kucagina almayi nasip etsin insallah guzelim
aynen öyle kime ne yaAhahahh bend söyle diyorum evet ben görmemişim 7sene sonra zorla çocuğum olmuş diye
derdimi anlatmadığımda insanların beni anlamadığını fark ettiğimden beri hayatım kolaylaştı. benim annem inanılmaz şiddetle dolu sevgisiz bir evde büyümüş biridir. ona karşı açıkça ihtiyaçlarımı ve sitemimi belli ettiğimden beri ilişkimiz daha iyi. 52 çok erken bir yaş annemle yaşıt annen. daha çok yolumuz var. anneyle ilişkiyi tamir etmek hayatını sandığından çok daha olumlu etkileyecektir. bazı şeyleri değiştiremez ama belli noktalarda değişecektir annende muhakkak. mesela benimki mezara girince cimriliğinden kurtulacak biliyorum ama kendince aşmaya çalışıyorYok daha bu saatten sonra kalkıp bana şefkatli ol diyemem. 52 yaşında kadın. Bir tane evladı var bu saatten sonra öğretemem. Beklemiyorum da zaten onun da sevgi dili başka diye ikna ediyorum kendimi yani dilsel değil dokunsal hiç değil çünkü annesi de öyle. Yapacak bir şey yok onun da içinde çözemediği sıkıntılar var muhtemelen. Ben lohusalık döneminde gireceğim halden çok çekiniyordum ona karşı ama erken başladı sanırım. Neyse 2 gün konuşmaz keyfi bilir.
Yapıyorum ve hiç birinde bakmıyorKızlar yaa her doktor kontrolünde kişisel temizlik yapıyonuz mu
ayyynen öyle anneyle derdi olmayan kadın yok. anneyle derdini çözmeden mutlu olanda yok. aslında onlar değişmiyor biz değişiyoruz onların hallerini yutmadığımız için onlarda mecbur kalıyor değişmeye. tamamen bırakıyorlar mı o davranışları? asla hiçbiri bırakmaz. ama biz daha az umursar oluyoruz. daha kolay sitem ediyoruz. anneyi affetmeden ömür geçmez.Bende annem konusunda terapi aldım. Daha doğrusu ben çocuğum olmuyo diye aldım konu annemde başladı annemde bitti. Sonra benim annemle aram düzeldi. Daha doğrusu kabullendim affettim. Ama konunun onla alakası olduğunu ona da dedim. Sonra ben artık kimsenin hiçbir şey yapamayacağı bir şeye üzülünce ki 14 gebelik kaybı az değil o süreçler beterdi, onunda elinde olmayan fikri olmayan bi konuydu sonra oda bana karşı biraz daha değişti biraz hemde 55inde. He yine aynı huyları yok değil ama buna da şükür onu olduğu gibi kabullenip kendim gibi davranıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor
ben her seferinde yapıyorum sadece geçen ishal için giderken nasıl olsa bakmazlar diye devlete giderken temizlenmeden gittim şansıma erkek doktor çıktı ve alttan baktıYapıyorum ve hiç birinde bakmıyor
Olabilir canım doktorlar sıkıntı etmiyor, neleri görüyorlar. Ben ilk gebeliğimde düşük riski olduğu için lekelenmem oluyordu ve temizlenememiştim duşa bile girememiştim ağrım şiddetlenince acilen gittik ve çok kötü orman gibiydi resmen çok kötü hissettim kendimi ama hic yargılar gibi bakmadan kürtaja aldı beniben her seferinde yapıyorum sadece geçen ishal için giderken nasıl olsa bakmazlar diye devlete giderken temizlenmeden gittim şansıma erkek doktor çıktı ve alttan baktıneyse adam alışkındır herhalde ama 1 aydır kuaföre gitmemiştim nerdeyse bayağı kötü hissettim
Serebral Palsy derneğinin,Tema’nin,Darussafakanin yenidoğan icin çok güzel magnetleri var.Buralardan magnet tercih ettiginizde cocugunuz adına bağış da yapmış oluyorsunuz.
Yeni Doğan Bebek Kartı ve Bebek Magneti Modelleri | TEMA
Yeni doğan bebek hediyeleri için TEMA'yı tercih edin! Bebeğinizin doğumunu yakınlarınızla birlikte kutlarken doğayı da unutmayın; farklı hediyelikler için tıklayın!www.tema.org.tr Özel Günlerinizin Anısı Cerebral Palsy'li Çocukların Umudu Olsun!
Kendinize ve sevdiklerinize alacağınız ürünlerle Cerebral Palsy'li çocukların hayallerine dokunun, tedavi ve eğitimlerini ücretsiz almalarını sağlayın!www.hayalleredokun.com
Kızlar yaa her doktor kontrolünde kişisel temizlik yapıyonuz mu
allah bi daha yaşatmasınOlabilir canım doktorlar sıkıntı etmiyor, neleri görüyorlar. Ben ilk gebeliğimde düşük riski olduğu için lekelenmem oluyordu ve temizlenememiştim duşa bile girememiştim ağrım şiddetlenince acilen gittik ve çok kötü orman gibiydi resmen çok kötü hissettim kendimi ama hic yargılar gibi bakmadan kürtaja aldı beni
Haha di mi ya. Ben tuysuzumdur yahu gobegimde kiillar cikti. Sari kisa ama farketmez. Omrumde gobegimde tum gobegimde kil olmasi fiskiriyo da fiskiriyoKız her seferinde alıyorum daha göremiyorumda zaten almasıda zor. Hani bizim yüzümüz parıl parıl parlayacaktı tüylerimiz az çıkacaktı da saçlarımız az dökülecekti.yiyen lazerde bi işe yaramadı heryerde yine çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?