2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
14 gebelik kaybı ne diyeceğimi bilemedim yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah. Kabullenmek affetmek yani bir çırpıda ağızdan çıkan ama öyle zor kavramlar ki tek başıma yapabileceğim şeyler değil yapsam yapardım. Şu süreç sağ salim bitsin herkes yaşantısına dönsün istiyorum.

Aynn ama emmedi kızım malesef umarim bu bebegim emer

Valla herkes icinden geleni yaziyor. Bizi bizden baska da kimse anlamiyor. Varsin anlamasin. Disaridan da nasil gorundugumuzun bir onemi yok kuzucum. Sen iyi ol hepimiz iyi olalim. Bebislerimiz geliyor az kaldi. Hayatimizda insallah muhtesem bir sayfa acilicak. Negatif geride kalicak

Ah inşallah inşallah bebekler zamanında ve sağlıklı doğsun. Güzel günler daha da güzel günler gelsin. Kötü yaşanılan günlerde unutulup gitsin.

Ohoooo ben evlenirken hiç ağlamayan bi gelindim sürekli ağzım kulaklarımdaydı annem sağolsun. Şöyle bişi ister anne olsun ister eş yanda başka bişi, hayatta birileriyle mutlaka ama mutlaka sınanacaz. Hayat gerçekten bize her zaman çiçeklerle gelmeyecek maalesef. 30yaş aydınlanması diye bişi olduğuna inanıyorum ben kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30yaşından sonra bişeyler değişiyo kafada. Daha sakin daha yalnız daha konulara hakim biri oluyorsun. Mesela kavga da ediyosun ama çok güzel susuyorsun da küsmek değil ama susmak. Kimle arana nasıl mesafe koyman gerektiğini çok iyi biliyorsun artık. Biyandan diyorum iyiki bu aydınlanmadan sonra hamile kalmışım.

Bir kaç kere olmadığım oldu, eşime çok güvenemiyorum bu konu da kendim rastgele aldığım için bazen kalıyor
Ben nolur nolmaz yapiorum
Yalniz 14demen… herkesin bir hikayesi var..
Allah saglikla sogatle kucagina almayi nasip etsin insallah guzelim
Kız her seferinde alıyorum daha göremiyorumda zaten almasıda zor. Hani bizim yüzümüz parıl parıl parlayacaktı tüylerimiz az çıkacaktı da saçlarımız az dökülecekti. yiyen lazerde bi işe yaramadı heryerde yine çıkıyo

Ahahahh bend söyle diyorum evet ben görmemişim 7sene sonra zorla çocuğum olmuş diye
aynen öyle kime ne ya
derdimi anlatmadığımda insanların beni anlamadığını fark ettiğimden beri hayatım kolaylaştı. benim annem inanılmaz şiddetle dolu sevgisiz bir evde büyümüş biridir. ona karşı açıkça ihtiyaçlarımı ve sitemimi belli ettiğimden beri ilişkimiz daha iyi. 52 çok erken bir yaş annemle yaşıt annen. daha çok yolumuz var. anneyle ilişkiyi tamir etmek hayatını sandığından çok daha olumlu etkileyecektir. bazı şeyleri değiştiremez ama belli noktalarda değişecektir annende muhakkak. mesela benimki mezara girince cimriliğinden kurtulacak biliyorum ama kendince aşmaya çalışıyor benim ona hediye olarak aldığım eti bize yedirirken bile kıskanıyor ben geçen haşlama yaptım annemde hastaydı aradım onu davet edeyim diye baktım onlarda et pişirmiş yiyo bir kere bilmem ki yapsın davet etsin ben hep yediririm hiç gözüme gelmez. dedimki senin hastalığın niye düzelmiyor biliyor musun kendi yemeğini çok yemekten. cimrinin yemeğinde hastalık cömertinkinde şifa varmış. senin elinden yiyen tabi hep hasta olur önceden olsa hayatta sitem etmezdim simdi taksimden aşağı kasımpaşa direk söylüyorum.

ayyynen öyle anneyle derdi olmayan kadın yok. anneyle derdini çözmeden mutlu olanda yok. aslında onlar değişmiyor biz değişiyoruz onların hallerini yutmadığımız için onlarda mecbur kalıyor değişmeye. tamamen bırakıyorlar mı o davranışları? asla hiçbiri bırakmaz. ama biz daha az umursar oluyoruz. daha kolay sitem ediyoruz. anneyi affetmeden ömür geçmez.

Yapıyorum ve hiç birinde bakmıyor
ben her seferinde yapıyorum sadece geçen ishal için giderken nasıl olsa bakmazlar diye devlete giderken temizlenmeden gittim şansıma erkek doktor çıktı ve alttan baktı neyse adam alışkındır herhalde ama 1 aydır kuaföre gitmemiştim nerdeyse bayağı kötü hissettim

Olabilir canım doktorlar sıkıntı etmiyor, neleri görüyorlar. Ben ilk gebeliğimde düşük riski olduğu için lekelenmem oluyordu ve temizlenememiştim duşa bile girememiştim ağrım şiddetlenince acilen gittik ve çok kötü orman gibiydi resmen çok kötü hissettim kendimi ama hic yargılar gibi bakmadan kürtaja aldı beni

Nişanımda kartlardan yaptırmıştım ben de Tema vakfından (kendim de magnetleri pek saklamadığımdan ötürü) bu sefer hiç aklıma gelmemişti temaya bakmak çok teşekkür ederim aklıma getirdiğiniz için

Kızlar yaa her doktor kontrolünde kişisel temizlik yapıyonuz mu

Ayy no ilk başlarda evet hep alttan bakıyordu diye ve kolaydı yapması, sonradan yavaş yavaş aksattım çünkü çoooook zorlanıyorum arkadaşlar tövbe yarabbim kendi kafasını kazımış çocuk gibi. Hep denk gelmiyor yani

allah bi daha yaşatmasın amannn yargılasalar ne sanki bi daha nerde görücez ne düşünürlerse düşünsünler

Haha di mi ya. Ben tuysuzumdur yahu gobegimde kiillar cikti. Sari kisa ama farketmez. Omrumde gobegimde tum gobegimde kil olmasi fiskiriyo da fiskiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…