- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.141
Aynen öyle mecbur yani. Yine de iyiki o annem olmuş. Aslında iyi kadında şartlar onu bu kadar katı biri olmaya zorlamış o da olmuş. Yoksa başkalarına karşı aşırı cana yakın kızlarına karşı asla fenaayyynen öyle anneyle derdi olmayan kadın yok. anneyle derdini çözmeden mutlu olanda yok. aslında onlar değişmiyor biz değişiyoruz onların hallerini yutmadığımız için onlarda mecbur kalıyor değişmeye. tamamen bırakıyorlar mı o davranışları? asla hiçbiri bırakmaz. ama biz daha az umursar oluyoruz. daha kolay sitem ediyoruz. anneyi affetmeden ömür geçmez.
Benim bi ayak bileğime bakıyo ödeme bakıyo o da yani. Onun dışında başka biyere bakmıyo. Çarşamba kontrol var almasam mı diyorum inşallah sıkıntı olmaz 2hafta önce aldıydımNişanımda kartlardan yaptırmıştım ben de Tema vakfından (kendim de magnetleri pek saklamadığımdan ötürü) bu sefer hiç aklıma gelmemişti temaya bakmak çok teşekkür ederim aklıma getirdiğiniz için
Ayy noilk başlarda evet hep alttan bakıyordu diye ve kolaydı yapması, sonradan yavaş yavaş aksattım çünkü çoooook zorlanıyorum arkadaşlar tövbe yarabbim kendi kafasını kazımış çocuk gibi. Hep denk gelmiyor yani
benimde yaa hemde lazerle oraları da almıştık uzun tüyler var diye ama şimdi kalın çıktıHaha di mi ya. Ben tuysuzumdur yahu gobegimde kiillar cikti. Sari kisa ama farketmez. Omrumde gobegimde tum gobegimde kil olmasi fiskiriyo da fiskiriyo
bana sorsalar daha kolay birini seçerim derdim ama seçme şansımız yok piyangodan ne çıktıysaAynen öyle mecbur yani. Yine de iyiki o annem olmuş. Aslında iyi kadında şartlar onu bu kadar katı biri olmaya zorlamış o da olmuş. Yoksa başkalarına karşı aşırı cana yakın kızlarına karşı asla fenaama annem böyle olmasa ben bu kadar bireysel bağımsız olmazdım muhtemelen sende.
Teşekürler canımTabikide haber veririm bi bidahaki gidisimde ebeye sorarm
Ay bende bi sorayım bakayım bu seferki kontrolde unutuyorum ya sorcagim herşeyikadın dogum doktorumuza sorsak ona göre bi krem vermezmiki acaba
Kız sen böyle sayınca o ilk günlerimiz aklıma geliyor. Hepimiz heyecanlı, stresli sanki zaman hiç geçmeyecekmiş gibiydik. Şimdi yolun sonuna geldik neredeyse. Ay hayırla sağlıkla doğsalar da burda onları konuşsak hepimizSON 59 TEKİRDAĞ
Günde kaç tane görüyorlar benimkini mi hatırlayacak derim hepallah bi daha yaşatmasınamannn yargılasalar ne sanki bi daha nerde görücez ne düşünürlerse düşünsünler
Bende kızımda biraz vardı canım şu an yok ama zamanla olmaz diyemem 7 doldurdumKızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
Evet göbek deliğime kadar var ama çok açık renkte yeni yeni oldu odaKızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
Sen gitmezsen bakamazGünde kaç tane görüyorlar benimkini mi hatırlayacak derim hep
Amin inşallah, o günden beri hic alttan bakmadı zaten ama catı muayenesine mecbur bakacak..
Ne demek rica ederimHiç mi şans olmaz bizde
benim çok hoşuma gitti şahsen çok model var, yarın detaylı bir şekilde bakıp sipariş vereceğim en içime sinen site oldu detaylı bir şekilde her şey yazıyor çok teşekkür ederim
ayy o muayeneden önce doğursam güzel olurSen gitmezsen bakamazben öyle yapmıştım doğurdum ilk dogumuda sadece bı kere açıklık bakıldı oda zaten hemen doğuma alindm
Müslin olarak 5 taneYa kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
Bende kızımda biraz vardı canım şu an yok ama zamanla olmaz diyemem 7 doldurdum
Evet göbek deliğime kadar var ama çok açık renkte yeni yeni oldu oda
Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
Fotoğrafa çektim de gözükmüyor beyaz tenli olduğum için, bir de yeni yeni cıkıyor yarın gündüz gözüyle çekeyim gözüküyorsa atarımBakalım gelecek mi merakla bekliyorum
Benim şuan yok da merak ettim çok, başka takacak şey yokmuş gibi buna takıldım bu akşam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?