2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynen öyle mecbur yani. Yine de iyiki o annem olmuş. Aslında iyi kadında şartlar onu bu kadar katı biri olmaya zorlamış o da olmuş. Yoksa başkalarına karşı aşırı cana yakın kızlarına karşı asla fena ama annem böyle olmasa ben bu kadar bireysel bağımsız olmazdım muhtemelen sende.

Benim bi ayak bileğime bakıyo ödeme bakıyo o da yani. Onun dışında başka biyere bakmıyo. Çarşamba kontrol var almasam mı diyorum inşallah sıkıntı olmaz 2hafta önce aldıydım
Haha di mi ya. Ben tuysuzumdur yahu gobegimde kiillar cikti. Sari kisa ama farketmez. Omrumde gobegimde tum gobegimde kil olmasi fiskiriyo da fiskiriyo
benimde yaa hemde lazerle oraları da almıştık uzun tüyler var diye ama şimdi kalın çıktı

bana sorsalar daha kolay birini seçerim derdim ama seçme şansımız yok piyangodan ne çıktıysa annemin beni çok sevdiğini biliyorum, hayatımda ne olursa olsun beni bırakmaz onu da biliyorum. kendi sorunlarıyla alamadığı tüm sorumlulukları bana yıkarak beni çok yordu. ama nihayetinde dediğin gibi bana kendimi sonuna kadar korumayı öğretti, hayata hazırladı

Tabikide haber veririm bi bidahaki gidisimde ebeye sorarm
Teşekürler canım
kadın dogum doktorumuza sorsak ona göre bi krem vermezmiki acaba
Ay bende bi sorayım bakayım bu seferki kontrolde unutuyorum ya sorcagim herşeyi belki söyler benim ki pek sanmam çok rahat mübarek benim gibi gece doğurdum sabah gelip dedi maşallah o açıklığı nasıl yaptın güzel doğum yaptın dedi heralde ona iş cikaramdigim için mutlu oldu gitti sağolun hocam sizin vurdumduymazliginiz beni buralara getirdi diyemedim

SON 59 TEKİRDAĞ
Kız sen böyle sayınca o ilk günlerimiz aklıma geliyor. Hepimiz heyecanlı, stresli sanki zaman hiç geçmeyecekmiş gibiydik. Şimdi yolun sonuna geldik neredeyse. Ay hayırla sağlıkla doğsalar da burda onları konuşsak hepimiz

Ah kizlar bu annelerin kocaların derdi bitmez okudum yani hiç kafana takma canım içinden ne geliyorsa onu yap benim annem çok ilgilidir ki aşırı severim en büyük destekcim ama yeri geliyor bana eşimle beraber bir olup baskı yapiyorlar o yüzden içimizden ne geliyorsa biz öyle yapalim geçen annemle eşim yine dogurucaksin az kaldı Allah bize sabır versin dediler vallahi hiç umrumda değil halbu ki kendi de 6 tane doğurmuş neymiş efendim sen sürekli aglamisisj bebeğini kabulenmemissin ama lohusa piskoljisi gerçekten iyi değildim kizlar neye agaldigimi.ben bile bilmiyordum yani ama onlara göre çok abartıyorum olsun abartalim takamayin sadece çok yıpranıyor bazen eşime anneme bile tahamulum kalmıyor

allah bi daha yaşatmasın amannn yargılasalar ne sanki bi daha nerde görücez ne düşünürlerse düşünsünler
Günde kaç tane görüyorlar benimkini mi hatırlayacak derim hep
Amin inşallah, o günden beri hic alttan bakmadı zaten ama catı muayenesine mecbur bakacak..

Günde kaç tane görüyorlar benimkini mi hatırlayacak derim hep
Amin inşallah, o günden beri hic alttan bakmadı zaten ama catı muayenesine mecbur bakacak..
Sen gitmezsen bakamaz ben öyle yapmıştım doğurdum ilk dogumuda sadece bı kere açıklık bakıldı oda zaten hemen doğuma alindm

Kızlar 33. Haftamdayım. Bebeğim şu anda makat gelişli. Yatınca sanki ciğerlerim batıyor resmen göğüs kafesim ağrıyor gibi hissediyorum nefes alamıyorum, bebeğin pozisyonuna bağlı olabilir mi? Ne yapabilirim bu durumda

Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç

2 müslin almışım ama ikisi de ince kalın da alıcam bu 4 katlı olanlardan, bir tane pofidik hediye geldi, bir tane benim bebekliğimden kalma var, bir tane ince penye hastane çıkışıyla geldi, bir tane de triko yaptırıyorum hastane çıkış seti içerisinde. Toplam 6 olmuş ama dediğim gibi bir iki tane daha alırım nasılsa küçülmüyor bu battaniyeler örtüler bir kaç kış kullanılır

Bakalım gelecek mi merakla bekliyorum

Benim şuan yok da merak ettim çok, başka takacak şey yokmuş gibi buna takıldım bu akşam da
Fotoğrafa çektim de gözükmüyor beyaz tenli olduğum için, bir de yeni yeni cıkıyor yarın gündüz gözüyle çekeyim gözüküyorsa atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…