- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.161
MaşallahMüslin olarak 5 tane
Kalın battaniye 4 tane
1 tane de penye
Normalde Müslin 2 tane almıştım ben annem 3 tane daha almış, 2 kalın battaniye el örgüsü biri bebekliğinin battaniyesi hep sakladım onu çocuğum olduğunda kullanırım diye biri de şokun battaniyesiMaşallahbir tane kalın battaniye
2 muslin hemen takviye yapım
Daha henüz bizimkiler uzakta olduğu için gelen hediye yokNormalde Müslin 2 tane almıştım ben annem 3 tane daha almış, 2 kalın battaniye el örgüsü biri bebekliğinin battaniyesi hep sakladım onu çocuğum olduğunda kullanırım diye biri de şokun battaniyesi
Aynen öyle ister istemez kirlenecek yedek olması daha iyi dediğin gibiDaha henüz bizimkiler uzakta olduğu için gelen hediye yokama yedek lazım tabi bebelere belli olmaz
Bilezik mi? Vavv... bizimkiler den istediğimi düşünüyorum da. Kafama oklava falan yer miyim acaba? Düğünde bile almadılar. Onu geçtim bebeğe bir tulum alacaklarıni sanmam. Sizinkiler iyiymiş yineHer halükarda cevabını ver, sustukça tepene çıkıyorlar. Nerde her şeye evet diyen gelin var onu ezerler, ağzına etsek böyle olmaz el üstünde tutarlar bu hep böyledir. Ben açık açık bebeğe künye ve kendime bilezik istedim. Oda takımını bir de park yatağı da aldırdım, kimse kusura bakmasın bu zamana kadar istemediğim kabahat. Yine sinir geldi
Bnm kayınvalide bilezik istemişti kendine aklıma geldi gece geceBilezik mi? Vavv... bizimkiler den istediğimi düşünüyorum da. Kafama oklava falan yer miyim acaba? Düğünde bile almadılar. Onu geçtim bebeğe bir tulum alacaklarıni sanmam. Sizinkiler iyiymiş yine
Bende var ama belli belirsiz. Ole koyu siyah degil sadece bakinca azicik belli oluyoKızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
Düğünde bana seçme hakkı sunmadılar bilezik konusunda o biraz zoruma gitmişti açıkçası ama hoş karşıladım bir şey demedim. Şimdi çocuk geliyor her şey çok farklı o zaman ses etmediğim şeyleri artık istiyorum bir zahmet yapsınlar ilk torunları hemBilezik mi? Vavv... bizimkiler den istediğimi düşünüyorum da. Kafama oklava falan yer miyim acaba? Düğünde bile almadılar. Onu geçtim bebeğe bir tulum alacaklarıni sanmam. Sizinkiler iyiymiş yine
Kv niye bilezik istedi? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyBnm kayınvalide bilezik istemişti kendine aklıma geldi gece gecegene uykum kaçtı uykularrr haramm oldu
Fotoğrafa çektim de gözükmüyor beyaz tenli olduğum için, bir de yeni yeni cıkıyor yarın gündüz gözüyle çekeyim gözüküyorsa atarım
Bende var ama belli belirsiz. Ole koyu siyah degil sadece bakinca azicik belli oluyo
Benim aylardir var resmenTamam canımmbekliyorummm
Yavaş yavaş çıkma vakti herhalde
Benim aylardir var resmenbaya kopkoyu boydan boya suan. Cilt tipi ile alakali, herhangi bir seyin gostergesi degil diye biliyorum
Benim koltuk altlarim cok karardi hatta gogsume kadar indi resmen kararti.Bir de 2 et beni cikti. Her seferinde unutuyorum doktora sormayi. Surekli de buyuyor gibi geliyor
Teşekürler canım
Ay bende bi sorayım bakayım bu seferki kontrolde unutuyorum ya sorcagim herşeyibelki söyler benim ki pek sanmam çok rahat mübarek benim gibi gece doğurdum sabah gelip dedi maşallah o açıklığı nasıl yaptın güzel doğum yaptın dedi heralde ona iş cikaramdigim için mutlu oldu gitti sağolun hocam sizin vurdumduymazliginiz beni buralara getirdi diyemedim
32 yaşındayım o aydınlanma umarım bir gün bana da uğrar ne diyeyim.Ohoooo ben evlenirken hiç ağlamayan bi gelindimsürekli ağzım kulaklarımdaydı annem sağolsun. Şöyle bişi ister anne olsun ister eş yanda başka bişi, hayatta birileriyle mutlaka ama mutlaka sınanacaz. Hayat gerçekten bize her zaman çiçeklerle gelmeyecek maalesef. 30yaş aydınlanması diye bişi olduğuna inanıyorum ben kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30yaşından sonra bişeyler değişiyo kafada. Daha sakin daha yalnız daha konulara hakim biri oluyorsun. Mesela kavga da ediyosun ama çok güzel susuyorsun da küsmek değil ama susmak. Kimle arana nasıl mesafe koyman gerektiğini çok iyi biliyorsun artık. Biyandan diyorum iyiki bu aydınlanmadan sonra hamile kalmışım.
Ben de aslında söylüyorum ama benim dilimde sivridir güzellikle yada ikna edici bir şekilde değil. Anneme kalkıp ihtiyaçlarımı sıralamadım ama laf arasında söylüyorum zaten anlayan ordan anlar. Bence biliyor da ama yapamıyor çünkü görmemiş diğer yolları bilmiyor öğrenmek de istemiyor. Benim zaten içimden yüreğimden onunla sulh olma gibi bir isteğim de yok. Ayrı şehirlerdeyiz olduğu kadar diyorum hep herşey için. Şimdi gebeliğimden dolayı bakıma muhtaç olduğum için burada yanımda. Sınırlı seviyeli bir ilişki :) öfke patlamaları hariçaynen öyle kime ne ya
derdimi anlatmadığımda insanların beni anlamadığını fark ettiğimden beri hayatım kolaylaştı. benim annem inanılmaz şiddetle dolu sevgisiz bir evde büyümüş biridir. ona karşı açıkça ihtiyaçlarımı ve sitemimi belli ettiğimden beri ilişkimiz daha iyi. 52 çok erken bir yaş annemle yaşıt annen. daha çok yolumuz var. anneyle ilişkiyi tamir etmek hayatını sandığından çok daha olumlu etkileyecektir. bazı şeyleri değiştiremez ama belli noktalarda değişecektir annende muhakkak. mesela benimki mezara girince cimriliğinden kurtulacak biliyorum ama kendince aşmaya çalışıyorbenim ona hediye olarak aldığım eti bize yedirirken bile kıskanıyor ben geçen haşlama yaptım annemde hastaydı aradım onu davet edeyim diye baktım onlarda et pişirmiş yiyo bir kere bilmem ki yapsın davet etsin ben hep yediririm hiç gözüme gelmez. dedimki senin hastalığın niye düzelmiyor biliyor musun kendi yemeğini çok yemekten. cimrinin yemeğinde hastalık cömertinkinde şifa varmış. senin elinden yiyen tabi hep hasta olur önceden olsa hayatta sitem etmezdim simdi taksimden aşağı kasımpaşa direk söylüyorum.
senin bebişin cinsiyeti neydi kuzumBen de aslında söylüyorum ama benim dilimde sivridir güzellikle yada ikna edici bir şekilde değil. Anneme kalkıp ihtiyaçlarımı sıralamadım ama laf arasında söylüyorum zaten anlayan ordan anlar. Bence biliyor da ama yapamıyor çünkü görmemiş diğer yolları bilmiyor öğrenmek de istemiyor. Benim zaten içimden yüreğimden onunla sulh olma gibi bir isteğim de yok. Ayrı şehirlerdeyiz olduğu kadar diyorum hep herşey için. Şimdi gebeliğimden dolayı bakıma muhtaç olduğum için burada yanımda. Sınırlı seviyeli bir ilişki :) öfke patlamaları hariç
Erkek :)senin bebişin cinsiyeti neydi kuzum
belki bebiş sizi yakınlaştırır anneninde daha yumuşak bir yanını ortaya çıkarırErkek :)
Zaten o yüzden yine aynı anneyi isterdim yoksa çok saf sesi çıkmayan bişi olurdum ben en sevmediğimbana sorsalar daha kolay birini seçerim derdim ama seçme şansımız yok piyangodan ne çıktıysaannemin beni çok sevdiğini biliyorum, hayatımda ne olursa olsun beni bırakmaz onu da biliyorum. kendi sorunlarıyla alamadığı tüm sorumlulukları bana yıkarak beni çok yordu. ama nihayetinde dediğin gibi bana kendimi sonuna kadar korumayı öğretti, hayata hazırladı
bende hiç yok yaa galiba herkeste olmuyoKızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
bende bi 5 tane falan var bir tanesi kalınYa kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
Benimkinin kafası aşağıda otururken ayağıyla bastırıyo göğüs kafesine arada nefesim gidiyo. WC ye gittiğimde sanki çocuğu sıkıştırıyomuşum gibi bişe batıyo sanki ordaKızlar 33. Haftamdayım. Bebeğim şu anda makat gelişli. Yatınca sanki ciğerlerim batıyor resmen göğüs kafesim ağrıyor gibi hissediyorum nefes alamıyorum, bebeğin pozisyonuna bağlı olabilir mi? Ne yapabilirim bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?