2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Maşallah bir tane kalın battaniye
2 muslin hemen takviye yapım
Normalde Müslin 2 tane almıştım ben annem 3 tane daha almış, 2 kalın battaniye el örgüsü biri bebekliğinin battaniyesi hep sakladım onu çocuğum olduğunda kullanırım diye biri de şokun battaniyesi

Normalde Müslin 2 tane almıştım ben annem 3 tane daha almış, 2 kalın battaniye el örgüsü biri bebekliğinin battaniyesi hep sakladım onu çocuğum olduğunda kullanırım diye biri de şokun battaniyesi
Daha henüz bizimkiler uzakta olduğu için gelen hediye yok ama yedek lazım tabi bebelere belli olmaz

Bilezik mi? Vavv... bizimkiler den istediğimi düşünüyorum da. Kafama oklava falan yer miyim acaba? Düğünde bile almadılar. Onu geçtim bebeğe bir tulum alacaklarıni sanmam. Sizinkiler iyiymiş yine

Bilezik mi? Vavv... bizimkiler den istediğimi düşünüyorum da. Kafama oklava falan yer miyim acaba? Düğünde bile almadılar. Onu geçtim bebeğe bir tulum alacaklarıni sanmam. Sizinkiler iyiymiş yine
Bnm kayınvalide bilezik istemişti kendine aklıma geldi gece gece gene uykum kaçtı uykularrr haramm oldu

Düğünde bana seçme hakkı sunmadılar bilezik konusunda o biraz zoruma gitmişti açıkçası ama hoş karşıladım bir şey demedim. Şimdi çocuk geliyor her şey çok farklı o zaman ses etmediğim şeyleri artık istiyorum bir zahmet yapsınlar ilk torunları hem

Tamam canımm bekliyorummm

Yavaş yavaş çıkma vakti herhalde
Benim aylardir var resmen baya kopkoyu boydan boya suan. Cilt tipi ile alakali, herhangi bir seyin gostergesi degil diye biliyorum
Benim koltuk altlarim cok karardi hatta gogsume kadar indi resmen kararti. Bir de 2 et beni cikti. Her seferinde unutuyorum doktora sormayi. Surekli de buyuyor gibi geliyor

Benim de et beni çıktı 2 tane ama miniminnacıklar daha karartılar da geçer doğumdan sonra diye düşünüyorum

benim doktorda biraz öyle degisik şuan kac haftalik hamilesinz sanirim normal dogum yapmişsinz benmde ilki normal dogumdu zor oldu biraz da simdi de korkuyorm açıkçası dogumdan

32 yaşındayım o aydınlanma umarım bir gün bana da uğrar ne diyeyim.

Ben de aslında söylüyorum ama benim dilimde sivridir güzellikle yada ikna edici bir şekilde değil. Anneme kalkıp ihtiyaçlarımı sıralamadım ama laf arasında söylüyorum zaten anlayan ordan anlar. Bence biliyor da ama yapamıyor çünkü görmemiş diğer yolları bilmiyor öğrenmek de istemiyor. Benim zaten içimden yüreğimden onunla sulh olma gibi bir isteğim de yok. Ayrı şehirlerdeyiz olduğu kadar diyorum hep herşey için. Şimdi gebeliğimden dolayı bakıma muhtaç olduğum için burada yanımda. Sınırlı seviyeli bir ilişki :) öfke patlamaları hariç

senin bebişin cinsiyeti neydi kuzum

Zaten o yüzden yine aynı anneyi isterdim yoksa çok saf sesi çıkmayan bişi olurdum ben en sevmediğim
Kızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
bende hiç yok yaa galiba herkeste olmuyo
Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
bende bi 5 tane falan var bir tanesi kalın
Benimkinin kafası aşağıda otururken ayağıyla bastırıyo göğüs kafesine arada nefesim gidiyo. WC ye gittiğimde sanki çocuğu sıkıştırıyomuşum gibi bişe batıyo sanki orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…