- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.181
Allah sen sabır yarabbiiiiBnm kayınvalide bilezik istemişti kendine aklıma geldi gece gecegene uykum kaçtı uykularrr haramm oldu
Uyanınca namaza kalktım bide kendi kendime tembih ettim sakın telefona bakma sonra uyuyamıyon
Gelir gelir hele de anne faktörün belli gelir. Çoğu kişiye geliyo o çünkü32 yaşındayım o aydınlanma umarım bir gün bana da uğrar ne diyeyim.
Allah kabul etsinUyanınca namaza kalktım bide kendi kendime tembih ettim sakın telefona bakma sonra uyuyamıyondaha da zor uyurum
Yani işin tuhafı çok içli bir kadında enn ufak şeyi kafasına takan sorun eden hemen gözleri dolan ve sabırlı. Benim içimde ki o bitmeyen öfkeyi bitirip onu da olduğu gibi kabul etmem gerekiyor. Profosyonel yardım şart. Umarım bu süreci daha fazla gözyaşı ve üzülmekle bitirmem.belki bebiş sizi yakınlaştırır anneninde daha yumuşak bir yanını ortaya çıkarır
Öyle mi dersin inşallah öyle olur hayırlı ve kolay tarafından gelsin diyeyim o zamanGelir gelir hele de anne faktörün belli gelir. Çoğu kişiye geliyo o çünkü
İnşirah oku bebeğim rahatlatır. Bu ara benim bebek birazcık hareketleri azaldı gibi 2 3 gündür bende arada ona bi takyorum ama du bakalım yarın kontrolAllah kabul etsinbende uyuyamıyorum bir huzursuzluk çöktü üstüme hayrolsun insallah
Günaydın kızlar.Sadece ogrenmek icin soruyorum piskolojin nasildi. Uyuyabiliyo muydun yeterince ve 4lt fln su iciomuydun?
Bunlar cok etkilio diolar ya sirf anlamak icin soruyorum
Ya tatlım sen insanları inandırmak zorunda değilsin.Psikolojim berbat gerçekten ağlayıp ağlayıp duruyorum. içim hiçbir zaman mutmain ayrılmıyorum doktordan. Evet içim huzursuz kasılmalarım var diyince naz yapıyorum abartıyorum sanıyorlardı yüzüme bişey diyen yok ama ben anlıyordum. Kalkmış bugün diyor ki eşime evet kasılmaları var inanın. Öyle diye diye gönderdi beni evdekilerlede tartıştım kimsenin psikolojisi iyi değil farkındayım ama bu bebeği ben taşıyorum. Geldiğimden beri ağlıyorum. Laf anlatamıyorum anneme. En son bir tek sen çocuk doğurmuyorsun dedi. Farkında olmadan bunaltmış olabilirim ama elimde değil
Benim kaburga birleşiminden göbeğimi en altına kadar komple çıktıKızlar linea nigra çizgisi çıkan oldu mu? Bu göbekte boydan boya çıkan kara çizgi? Herkeste oluyor mu??
Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç
Ben normal WC ye gidemiyorum benim kız sıkıştı geçen içeride ezildim napıyorsun insan var içimde insan dercesine hareketlendi çok tuhaf bir bölgeye gitti dayadı kendisiniZaten o yüzden yine aynı anneyi isterdim yoksa çok saf sesi çıkmayan bişi olurdum ben en sevmediğim
bende hiç yok yaa galiba herkeste olmuyo
bende bi 5 tane falan var bir tanesi kalın
Benimkinin kafası aşağıda otururken ayağıyla bastırıyo göğüs kafesine arada nefesim gidiyo. WC ye gittiğimde sanki çocuğu sıkıştırıyomuşum gibi bişe batıyo sanki orda
32 demi nst ye bsğlıyorlar yoksa gerekli gördükleti için mi acabaGünaydın kızlar dün 32. Haftaya girdim. Doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım.
Nst 'de sancı çıkmadı.
Çalışmaya devam edeceğim. 37. Haftaya kadar çalışabilirim.
Ama doktorum kendini iyi hissetmez isen istediğin tarihten itibaren kesebiliriz diyor.
Beklemek zorunda değilsin dedi.
Şehir dışında olmadığım süre boyunca gece gündüz hafta sonu her anda doğum da yanında olurum dedi.
Nst'de yan yatakta ki kadın yeter artık bitsin bu işkence diye bağırıyordu.
Hamilelik hastalık resmen diyordu.
Oda 33 haftalık.
Gaza gelmim diye butona basma anlarına bakmadım.
Benim doktor boyunu söylemiyor.
Kilosu 2 kilo.
-200 de olabilir +200 gram da olabilir.
Sonuçta bu makine dedi.
Bende ki süreç böyle kızlar.
Umarım herkes iyidir.
Dualarım sizinle
32 de idrar tahlili alıyorlar nstye de bağlıyorlar32 demi nst ye bsğlıyorlar yoksa gerekli gördükleti için mi acaba
Cok geçmiş olsun zorluyor baya ama az kaldıKızlar dün rahatsızdım hep kustum kustukça kızım içeride sıkıştı klazötte iki büklüm durup kendimi kastığım içinkarın bölgem hep ağrılı taş gibi ve gergindi dün
Dün akşam 19:00 gibi hareketlenmeye başladı sabah 08:13 bir gram uyumadı uyutmadı.
Abartısız söylüyorum dışarı çıkmak için rahimde tünel kazmaya çalıştığını bile hisseder oldum .
Birkaç kez çok sancı verecek hareketler yaptı.
Ama şuan yalancı sancı ve kasılmaları ayrıt edemediğimi fark ettim. Benim ağrı ve sancılarım Gaz / kabızlık ve idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı. Bunlarda gün içinde karın bölgem yumuşayıp normale döndüğü için rutin bir süreç gibi düşünüyorum . Gerçek Sancım olunca nasıl ayrım yapıcam onu çözemiyorum şuan
Gece boyu sadece ara ara içim geçmiş çok az uyuya kalmışım . Sabah 06:30 da kalktık eşimle işe gitmek için hazırlandık ben servisi elimde kusmahissi olduğu poşetle bekledim . Baktım olacak gibi değil eve geri döndüm dinlenmek için yatmaya geldim . Allahtn kabız olmuşum biraz WC ye çıkınca ferahladım dün doğuma hazır görünen karın bölgem bir anda yok oldu şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?