2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
belki bebiş sizi yakınlaştırır anneninde daha yumuşak bir yanını ortaya çıkarır
Yani işin tuhafı çok içli bir kadında enn ufak şeyi kafasına takan sorun eden hemen gözleri dolan ve sabırlı. Benim içimde ki o bitmeyen öfkeyi bitirip onu da olduğu gibi kabul etmem gerekiyor. Profosyonel yardım şart. Umarım bu süreci daha fazla gözyaşı ve üzülmekle bitirmem.

Allah kabul etsin bende uyuyamıyorum bir huzursuzluk çöktü üstüme hayrolsun insallah
İnşirah oku bebeğim rahatlatır. Bu ara benim bebek birazcık hareketleri azaldı gibi 2 3 gündür bende arada ona bi takyorum ama du bakalım yarın kontrol

Sadece ogrenmek icin soruyorum piskolojin nasildi. Uyuyabiliyo muydun yeterince ve 4lt fln su iciomuydun?
Bunlar cok etkilio diolar ya sirf anlamak icin soruyorum
Günaydın kızlar.
Ya aslında fizyolojik bir değişkenlik bu. Sütün kanallara inme süresi ile iş ilgili bir durum.
Benim de sütümün yeterli miktarda gelmeye başlaması üç gün sürdü.
Dün nst' de beklerken hemşire emzirme sürecini anlattı.
Dinlediklerimi yazacağım buraya.
O yüzden yeni doğan da her ihtimale karşı kaşıkla mama desteği bir kaç gün önemli diye düşünüyorum.
Sarılık tehlikesi sürecinde çok dikkatli olmalıyız. İlk 15 gün çok önemli.

Günaydın kızlar dün 32. Haftaya girdim. Doktora gittim. Çalışabilir raporu aldım.
Nst 'de sancı çıkmadı.
Çalışmaya devam edeceğim. 37. Haftaya kadar çalışabilirim.
Ama doktorum kendini iyi hissetmez isen istediğin tarihten itibaren kesebiliriz diyor.
Beklemek zorunda değilsin dedi.
Şehir dışında olmadığım süre boyunca gece gündüz hafta sonu her anda doğum da yanında olurum dedi.
Nst'de yan yatakta ki kadın yeter artık bitsin bu işkence diye bağırıyordu.
Hamilelik hastalık resmen diyordu.
Oda 33 haftalık.
Gaza gelmim diye butona basma anlarına bakmadım.
Benim doktor boyunu söylemiyor.
Kilosu 2 kilo.
-200 de olabilir +200 gram da olabilir.
Sonuçta bu makine dedi.
Bende ki süreç böyle kızlar.
Umarım herkes iyidir.
Dualarım sizinle

Ya tatlım sen insanları inandırmak zorunda değilsin.
Kötüysen kötüyüm beni acile götür diyeceksin. Doktorunumu istemiyor sun.
Şu hastane a adında bir doktor buldum. Gidip tanışmak istiyorum.
İçime sinerse yoluma onunla devam etmek istiyorum diyeceksin bitti gitti.
İnan doğum anında hayatında hiçbir zaman görmediğin insana kendini teslim etmek zorunda kalıyorsun.
Kaç kadın yaşamıştır bunu.
Neden doktor değişmesinki.
Hepsi uzman sonuçta.
Üzülmeyi bırak karar al ve hayatına uygula
Gerisini duyma bile.

Ya kizlar muslin örtü kaç tane aldınız yada pazen ben doyamadım bataniye alamaya çok sevdim sanki aseriyorum bana gorsel atın bakım ne aldınız hiç

Kv pazen 1 tane almış
Ben eskiden kadın girişimci olup müslimden bebek ürünleri üretecektim o iş askıya alındı elimde olan müslinleri ponçik kızıma kullanmaya karar verdik
1 tane peluş
1 tane puffy el örgüsü
1 tane hamur markasının yünlü kalın kumaşlı battaniyesi
1 tanede e-bebeğin tam dışarı çıkarken kullanamlık kalın pofuduk battaniyesi
Başkada almam zaten kıyafetinden çok battaniyesi var şuan kızımın

Eklentiler

• IMG_4926.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4927.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 58
Ben normal WC ye gidemiyorum benim kız sıkıştı geçen içeride ezildim napıyorsun insan var içimde insan dercesine hareketlendi çok tuhaf bir bölgeye gitti dayadı kendisini

Zaten midem bozultu kız içimde panik nasıl kalktığımı bilemedim çömeldiğim yerden bende panik yaptım kızım kenara kay oraya gitme diye sesleniyordum WC’de

32 demi nst ye bsğlıyorlar yoksa gerekli gördükleti için mi acaba

Kızlar dün rahatsızdım hep kustum kustukça kızım içeride sıkıştı klazötte iki büklüm durup kendimi kastığım için karın bölgem hep ağrılı taş gibi ve gergindi dün

Dün akşam 19:00 gibi hareketlenmeye başladı sabah 08:13 bir gram uyumadı uyutmadı.
Abartısız söylüyorum dışarı çıkmak için rahimde tünel kazmaya çalıştığını bile hisseder oldum .

Birkaç kez çok sancı verecek hareketler yaptı.
Ama şuan yalancı sancı ve kasılmaları ayrıt edemediğimi fark ettim. Benim ağrı ve sancılarım Gaz / kabızlık ve idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı. Bunlarda gün içinde karın bölgem yumuşayıp normale döndüğü için rutin bir süreç gibi düşünüyorum . Gerçek Sancım olunca nasıl ayrım yapıcam onu çözemiyorum şuan

Gece boyu sadece ara ara içim geçmiş çok az uyuya kalmışım . Sabah 06:30 da kalktık eşimle işe gitmek için hazırlandık ben servisi elimde kusma hissi olduğu poşetle bekledim . Baktım olacak gibi değil eve geri döndüm dinlenmek için yatmaya geldim . Allahtn kabız olmuşum biraz WC ye çıkınca ferahladım dün doğuma hazır görünen karın bölgem bir anda yok oldu şimdide

Günaydınnn
Bir aydan düştük sanırım artık
Hıçkırık yüzüne erkenden kalktık bizde içerde sinirlenip ayağını çıkarmaya çalışıyor ve ayaklarının her geçen gün büyüyüp canımı acıttığını düşünüyorum
Babamızın ayağı 46 numara olunca
Ceremesini ben çekiyorum

Cok geçmiş olsun zorluyor baya ama az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…