- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.201
Çünkü tepki aliyorum fazla endişeli fazla kaygılı ve pimpirikli oluyorum gözlerinde. Herşeyi abartan bir profil çizmiş oluyorum yani. Doktor beğenmeyen herşeyi bir tek ben bilen insan oluyorum ve bunlar yüzüme söylenince savunmaya geçiyorum. Anlaşılmak istiyorum hak verilsin istiyorum belki de. Israrcı olunca da isteklerimde daha da ileri gidip bizi yıprattın yorduna getiriyorlar. Bu sefer ben de kendimi sorguluyorum abartıyor muyum yanlış mı yapıyorum sonra bir sürü duygu karmaşası işin içinden çıkamıyorum. Bu dediğim kişiler komşu değil ki kapıyı kapatıp ne düşünürlerse düşünsünler diyim. Biri eşim zaman zaman sakin kalamamla ilgili söyleniyor. Diğeri şu an bana bakan annem. Sınırlarımı daha kalın çizmem gerekiyor bunu anlıyorumYa tatlım sen insanları inandırmak zorunda değilsin.
Kötüysen kötüyüm beni acile götür diyeceksin. Doktorunumu istemiyor sun.
Şu hastane a adında bir doktor buldum. Gidip tanışmak istiyorum.
İçime sinerse yoluma onunla devam etmek istiyorum diyeceksin bitti gitti.
İnan doğum anında hayatında hiçbir zaman görmediğin insana kendini teslim etmek zorunda kalıyorsun.
Kaç kadın yaşamıştır bunu.
Neden doktor değişmesinki.
Hepsi uzman sonuçta.
Üzülmeyi bırak karar al ve hayatına uygula
Gerisini duyma bile.
Ben 37 e kadar işe giderim modundaydım dün gece gece 35. Haftada izne çıkma kararı aldım .Cok geçmiş olsun zorluyor baya ama az kaldı
Bebeğini sağlıkla kucağına al daha sonrasinda yardımla asarsin inşallahÇünkü tepki aliyorum fazla endişeli fazla kaygılı ve pimpirikli oluyorum gözlerinde. Herşeyi abartan bir profil çizmiş oluyorum yani. Doktor beğenmeyen herşeyi bir tek ben bilen insan oluyorum ve bunlar yüzüme söylenince savunmaya geçiyorum. Anlaşılmak istiyorum hak verilsin istiyorum belki de. Israrcı olunca da isteklerimde daha da ileri gidip bizi yıprattın yorduna getiriyorlar. Bu sefer ben de kendimi sorguluyorum abartıyor muyum yanlış mı yapıyorum sonra bir sürü duygu karmaşası işin içinden çıkamıyorum. Bu dediğim kişiler komşu değil ki kapıyı kapatıp ne düşünürlerse düşünsünler diyim. Biri eşim zaman zaman sakin kalamamla ilgili söyleniyor. Diğeri şu an bana bakan annem. Sınırlarımı daha kalın çizmem gerekiyor bunu anlıyorum
Kız bende zaten klozete gidince batma oluyo. Eğer küçüğüne gitsem uşak hep ezilir içerdeBen normal WC ye gidemiyorum benim kız sıkıştı geçen içeride ezildim napıyorsun insan var içimde insan dercesine hareketlendi çok tuhaf bir bölgeye gitti dayadı kendisini
Zaten midem bozultu kız içimde panik nasıl kalktığımı bilemedim çömeldiğim yerden bende panik yaptım kızım kenara kay oraya gitme diye sesleniyordum WC’de
GünaydınGünaydın kızlarbugün doktor kontrolüm var bana dua edin lütfen gerginim biraz gidiyoruz şimdi
Ekliyorum bebeğimBen 37 e kadar işe giderim modundaydım dün gece gece 35. Haftada izne çıkma kararı aldım .
Kendimide bebeşide zorlamamın anlamı yok
Z Zecmel canım benim pıtıcığın ismi Begümben dün çok hasta olunca eşim moralim düzelsin diye 7 aydır direndiği mızmızlandığı ismi kabul etti . Mutlulıtan ağladım sonra tekrar kustum
YazarımBebeğini sağlıkla kucağına al daha sonrasinda yardımla asarsin inşallahrandevudan çıkınca bize de haber ver
Ben bolca incir yiyip midem hareketlendi şimdi ferahlarım diye alaturkaya gittim . Allahım içeride ciyak ciyak bildiğiniz benim kız nasıl kalkacağımıda bilmedim mutlu olacağım diye WC ye gidip savaştan dönmüş gibi zar zor çıktımKız bende zaten klozete gidince batma oluyo. Eğer küçüğüne gitsem uşak hep ezilir içerde
Önceki kontrolüm pek hoş geçmemişti alttan bakar diye gerginim yineGünaydınkontrole giderken biz çok heyecanlı oluyoruz siz neden gerginsiniz
O zaman tamamen hamilelik kaynaklı kuzum, valla sonuna geldik artık Allah dayanma gücü versin hepimizeZaten o yüzden yine aynı anneyi isterdim yoksa çok saf sesi çıkmayan bişi olurdum ben en sevmediğim
bende hiç yok yaa galiba herkeste olmuyo
bende bi 5 tane falan var bir tanesi kalın
Benimkinin kafası aşağıda otururken ayağıyla bastırıyo göğüs kafesine arada nefesim gidiyo. WC ye gittiğimde sanki çocuğu sıkıştırıyomuşum gibi bişe batıyo sanki orda
Allaaaahh taktı kıza kafayı
AhahahhBen bolca incir yiyip midem hareketlendi şimdi ferahlarım diye alaturkaya gittim . Allahım içeride ciyak ciyak bildiğiniz benim kız nasıl kalkacağımıda bilmedim mutlu olacağım diye WC ye gidip savaştan dönmüş gibi zar zor çıktım
evet benim de öyle üşümüyor ama işin garibiKızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
WC sorması yeri genişliyorAhahahhcanım yaa napsın. Ay bide WC den sonra daha hareketleniyorlar yer açılıyo galiba onlara
İkinci üyelik yasak şekerim, ben öyle şeyler yapmamAllaaaahh taktı kıza kafayıbu kız senmisin la yoksa
Başkasıyla seni mi karıştırdım acaba ya başını okumuştum yazılanın birine teselli veriyordu mesaj bende Ankara’ya gideceğim kocam burda kalacak gibi bir cümle okumuştum neyse sevindim öyle birşey olmadığına amaaan ne büyük dert şu zamandan insanın eşinden ayrı olması tüm manevi desteği görsen de onun gibi olmuyor hiç kimse ... kısmetse yarın sabah yanımda kovam beycim ilacım herşeyimBen ankaraya gitmiyorum o nerden cikti? Ben daha yazliktan eve donemedim kizyarin insallah donucez. Nasil olucak bilmiorum ama.
Seni. İlacin o tabi ya. Simdi gitmesine degil gemesine odaklan. Haftasonu aglariz gitti die bi gelsin bi kokla bi ozlem gider bi kendine gel gerekirse sonra tekrar bunalima girersin
Saka yapmiyorum ciddi yazıyorum
Buldun mu doktor ?Gidicem yarın. Gerçekten bazıları hiç hamile olmamış gibiler sürekli suçlanıyorum. Kendimi sorguluyorum abartıyor muyum diye ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?