2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Çünkü tepki aliyorum fazla endişeli fazla kaygılı ve pimpirikli oluyorum gözlerinde. Herşeyi abartan bir profil çizmiş oluyorum yani. Doktor beğenmeyen herşeyi bir tek ben bilen insan oluyorum ve bunlar yüzüme söylenince savunmaya geçiyorum. Anlaşılmak istiyorum hak verilsin istiyorum belki de. Israrcı olunca da isteklerimde daha da ileri gidip bizi yıprattın yorduna getiriyorlar. Bu sefer ben de kendimi sorguluyorum abartıyor muyum yanlış mı yapıyorum sonra bir sürü duygu karmaşası işin içinden çıkamıyorum. Bu dediğim kişiler komşu değil ki kapıyı kapatıp ne düşünürlerse düşünsünler diyim. Biri eşim zaman zaman sakin kalamamla ilgili söyleniyor. Diğeri şu an bana bakan annem. Sınırlarımı daha kalın çizmem gerekiyor bunu anlıyorum

Günaydın kızlar şimdi ben hiç yataktan kalkmamam lazım ya tırnaklarımı cumartesi çıkaracaktım kocamda sürekli şunları çıkar diyip duruyordu haftalarca bi aciliyette falan ne yapacağız diyordu ben de önemsemedim şimdi yumurta kapıya dayandı neyse kıza mesaj attım eve gelirsen ne kadar olur diye bide çok yakın aslında evime mecburen söylediği fiyatı ödeyeceğim de bunu kocama nasıl söyleyeceğim ya ne salağım aslında takıntılıyım ama bazen de salak bi rahatlığım var bana kızın valla gebelikte insanlar makyaj yapmıyor giderek sadeleşiyor tırnak senin neyine

Cok geçmiş olsun zorluyor baya ama az kaldı
Ben 37 e kadar işe giderim modundaydım dün gece gece 35. Haftada izne çıkma kararı aldım .
Kendimide bebeşide zorlamamın anlamı yok

Z Zecmel canım benim pıtıcığın ismi Begüm ben dün çok hasta olunca eşim moralim düzelsin diye 7 aydır direndiği mızmızlandığı ismi kabul etti . Mutlulıtan ağladım sonra tekrar kustum

Bebeğini sağlıkla kucağına al daha sonrasinda yardımla asarsin inşallah randevudan çıkınca bize de haber ver

Kız bende zaten klozete gidince batma oluyo. Eğer küçüğüne gitsem uşak hep ezilir içerde

Ekliyorum bebeğim

Kız bende zaten klozete gidince batma oluyo. Eğer küçüğüne gitsem uşak hep ezilir içerde
Ben bolca incir yiyip midem hareketlendi şimdi ferahlarım diye alaturkaya gittim . Allahım içeride ciyak ciyak bildiğiniz benim kız nasıl kalkacağımıda bilmedim mutlu olacağım diye WC ye gidip savaştan dönmüş gibi zar zor çıktım

O zaman tamamen hamilelik kaynaklı kuzum, valla sonuna geldik artık Allah dayanma gücü versin hepimize benim gibi bebişi hala makat gelişli olan var mı?

Ahahahh canım yaa napsın. Ay bide WC den sonra daha hareketleniyorlar yer açılıyo galiba onlara

Başkasıyla seni mi karıştırdım acaba ya başını okumuştum yazılanın birine teselli veriyordu mesaj bende Ankara’ya gideceğim kocam burda kalacak gibi bir cümle okumuştum neyse sevindim öyle birşey olmadığına amaaan ne büyük dert şu zamandan insanın eşinden ayrı olması tüm manevi desteği görsen de onun gibi olmuyor hiç kimse ... kısmetse yarın sabah yanımda kovam beycim ilacım herşeyim

Gidicem yarın. Gerçekten bazıları hiç hamile olmamış gibiler sürekli suçlanıyorum. Kendimi sorguluyorum abartıyor muyum diye ama bilmiyorum.
Buldun mu doktor ?
Abartmıyorsun ben üç kere doktor değiştirdim ilk doktordan koşarak kaçtım hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…