- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.221
Nasil oldun canim sen? Daha iyi misin bugunBaşkasıyla seni mi karıştırdım acaba ya başını okumuştum yazılanın birine teselli veriyordu mesaj bende Ankara’ya gideceğim kocam burda kalacak gibi bir cümle okumuştum neyse sevindim öyle birşey olmadığına amaaan ne büyük dert şu zamandan insanın eşinden ayrı olması tüm manevi desteği görsen de onun gibi olmuyor hiç kimse ... kısmetse yarın sabah yanımda kovam beycim ilacım herşeyim
Buldun mu doktor ?
Abartmıyorsun ben üç kere doktor değiştirdim ilk doktordan koşarak kaçtım hatta
Maaşınız temmmuzda zamliydi ya annenize bilezik yapın dediKv niye bilezik istedi? İlk defa duyuyorum böyle bir şey
Ben normalde de podcast dinlerken candy crush falan oynarım. Yarım saati geçince sol elim tutulur. Karpal tunel mıdır artık boyun fıtığı mıdır bilmiyorum. Ama hamilelikte normal böyle şeyler. Ödem falan olabilir hafif.Kızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu
inşallah bebeğe kötü etkisi yokturevet benim de öyle üşümüyor ama işin garibi
aynen bi kudurukluk moduna giriyorlarWC sorması yeri genişliyor
Alanı boş görünce hop hop hop
Parla şu kıza cevap yaz senin yüzünden psikolojisi bozuldu artık aaa okuyup okuyup gidiyonİkinci üyelik yasak şekerim, ben öyle şeyler yapmam
Tatlım onaylanma duygusu hepimiz de var.Çünkü tepki aliyorum fazla endişeli fazla kaygılı ve pimpirikli oluyorum gözlerinde. Herşeyi abartan bir profil çizmiş oluyorum yani. Doktor beğenmeyen herşeyi bir tek ben bilen insan oluyorum ve bunlar yüzüme söylenince savunmaya geçiyorum. Anlaşılmak istiyorum hak verilsin istiyorum belki de. Israrcı olunca da isteklerimde daha da ileri gidip bizi yıprattın yorduna getiriyorlar. Bu sefer ben de kendimi sorguluyorum abartıyor muyum yanlış mı yapıyorum sonra bir sürü duygu karmaşası işin içinden çıkamıyorum. Bu dediğim kişiler komşu değil ki kapıyı kapatıp ne düşünürlerse düşünsünler diyim. Biri eşim zaman zaman sakin kalamamla ilgili söyleniyor. Diğeri şu an bana bakan annem. Sınırlarımı daha kalın çizmem gerekiyor bunu anlıyorum
Sen 29. haftadaydın demi canım unutuyorum hepKızlar çıktım şimdi çok şükür alttan bakayım demedi ben de hiç sesimi çıkarmadımpozisyonu çok garip uzun zamandır böyle bir pozisyonda görmemiştim dedi asistanlarını falan da çağırıp gösterdi makat duruyormuş kafası tam göğsümün altında ama bacaklarını da farklı şekil yapmış sanırım. Bi film karakteri söyledi ona benziyor diye de ben o sırada alttan bakacak mı bakmayacak mı onu düşündüğüm için aklımda kalmamış. Yüzünü dönsün diye baya uğraştı. Karnıma çok bastırdı ben de dedim kalsın gerek yok iyiyse. 1 hafta önde gidiyor dedi 1300 gram dedi ama bu çok doğru bir ölçüm olmayabilir pozisyondan ötürü dedi. Kan idrar testlerimi verip çıktım. Bida 32de gidicem. Çok şükür bugünümüze
Hayır tatlım 32. Hafta da nst sürecinin başlamış olması gerekiyor.32 demi nst ye bsğlıyorlar yoksa gerekli gördükleti için mi acaba
sen ne dedin cevap olarakMaaşınız temmmuzda zamliydi ya annenize bilezik yapın dedibnmde gram altınım bile yoktu borclarimiz oldugunuda biliyor yani
İyi denilenlerin hepsi bu hafta dolu bir tanesi 24.haftadan sonra gebe kabul etmiyormuş. Görüş almak için dahi olsa. Bir tane var ona gidicem ama bakalım. Umudum yok.Başkasıyla seni mi karıştırdım acaba ya başını okumuştum yazılanın birine teselli veriyordu mesaj bende Ankara’ya gideceğim kocam burda kalacak gibi bir cümle okumuştum neyse sevindim öyle birşey olmadığına amaaan ne büyük dert şu zamandan insanın eşinden ayrı olması tüm manevi desteği görsen de onun gibi olmuyor hiç kimse ... kısmetse yarın sabah yanımda kovam beycim ilacım herşeyim
Buldun mu doktor ?
Abartmıyorsun ben üç kere doktor değiştirdim ilk doktordan koşarak kaçtım hatta
Ben 28. Haftadayım. Bu sefer üç hafta sonra gitcem. Sonra iki haftada bire düşecek.Sen 29. haftadaydın demi canım unutuyorum hepDoktor beni şimdiden 2 haftada bir çağırmaya başladı. 29.haftada tekrar gel dedi
Dün benim ki benim istememle soku nst'ye normalde 34de başlıyormuş.Hayır tatlım 32. Hafta da nst sürecinin başlamış olması gerekiyor.
Hamilelik de süreç bu şekilde işliyor.
Parla pes edene kadar yılmamParla şu kıza cevap yaz senin yüzünden psikolojisi bozuldu artık aaa okuyup okuyup gidiyon
Bnmkileri önce yapsın sonra sana yapar dedim. Sen daha gençsin alır kocan dedisen ne dedin cevap olarak
Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegimBen 28. Haftadayım. Bu sefer üç hafta sonra gitcem. Sonra iki haftada bire düşecek.
Ben de anlamadım beni niye 29 da çağırdı. Tam 30 da gitsem daha iyi gibi geliyor bana. Tam 7 aylık olmuş olacakBen 28. Haftadayım. Bu sefer üç hafta sonra gitcem. Sonra iki haftada bire düşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?