2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu

Nasil oldun canim sen? Daha iyi misin bugun

Kızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu
Ben normalde de podcast dinlerken candy crush falan oynarım. Yarım saati geçince sol elim tutulur. Karpal tunel mıdır artık boyun fıtığı mıdır bilmiyorum. Ama hamilelikte normal böyle şeyler. Ödem falan olabilir hafif.

Kızlar doktorum hiç rakamsal konuşmuyor ısrarla rahim ağzı boyu kaç dedim kasılmaları söyledim rahim ağzı kapalı uzunluk iyi dedi o kadar.suyun biraz fazla oda kasılmaları tetiklermiş tekrar açlık tokluk tahlili istedi birde nst istedi bakalım sancı çıkacak mı dedi sıra bekliyorum

Kızlar çıktım şimdi çok şükür alttan bakayım demedi ben de hiç sesimi çıkarmadım pozisyonu çok garip uzun zamandır böyle bir pozisyonda görmemiştim dedi asistanlarını falan da çağırıp gösterdi makat duruyormuş kafası tam göğsümün altında ama bacaklarını da farklı şekil yapmış sanırım. Bi film karakteri söyledi ona benziyor diye de ben o sırada alttan bakacak mı bakmayacak mı onu düşündüğüm için aklımda kalmamış. Yüzünü dönsün diye baya uğraştı. Karnıma çok bastırdı ben de dedim kalsın gerek yok iyiyse. 1 hafta önde gidiyor dedi 1300 gram dedi ama bu çok doğru bir ölçüm olmayabilir pozisyondan ötürü dedi. Kan idrar testlerimi verip çıktım. Bida 32de gidicem. Çok şükür bugünümüze

Tatlım onaylanma duygusu hepimiz de var.
Ama sen karar ver uygula ve zamanla onların da seni haklı bulmasına zaman tanı.
Konuşarak çözülmüyorsa eyleme dökmek gerekir.
Eşleri doktorunu değiştirme diyen bu grupta da çok oldu. Sonradan aslında evet iyiki değiştirdik dediler.
Onlar senin ailen. Tabiki onları yok sayamazsın.ama sen bir sorun var diyorsan sorun olmasa bile süreci elinden gelen kadar yap.
Evet boşuna evham yapmış da olabilirsin.
Ama iyiki hızlı hareket ettim de demek zorunda kalabilirsin.
Evhamsa bu daha güzel ortada sorun yok demektir.
Bak çevremdekiler haklı çıkacak psikolojisine girme.
Buna müsade etme demek istediğim.
Karar ver yap uygula. Onlarında anlamasını zamana bırak.

Sen 29. haftadaydın demi canım unutuyorum hep Doktor beni şimdiden 2 haftada bir çağırmaya başladı. 29.haftada tekrar gel dedi

Bugün kızım hasta diye okula gitmedi. Hasta dediysem de şu an bale kıyafetleri giymiş zıplayarak bale yapıyor. Eşim de normalde evden çalışır, bugün şirkete gideceği tuttu. Gitmeden de mercimek çorbası yapayım size dedi. Çorbayı hiç kimse içmiyor, hepsini ben içmek zorunda kalıyorum diye moralim bozuldu. Suratımı astım oturuyorum.

İyi denilenlerin hepsi bu hafta dolu bir tanesi 24.haftadan sonra gebe kabul etmiyormuş. Görüş almak için dahi olsa. Bir tane var ona gidicem ama bakalım. Umudum yok.

Ben 28. Haftadayım. Bu sefer üç hafta sonra gitcem. Sonra iki haftada bire düşecek.
Ben de anlamadım beni niye 29 da çağırdı. Tam 30 da gitsem daha iyi gibi geliyor bana. Tam 7 aylık olmuş olacak Eşime diyorum 30.haftada gitsem nolur doktor ne diyorsa o diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…