- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.241
herkes kendi kocasından istesin diyeydin iyiydi. Ay çok sinir oldum hemde ikiz olcak yardım edeceğine yardım bekliyoBnmkileri önce yapsın sonra sana yapar dedim. Sen daha gençsin alır kocan dedi
Canım hastane süreci, doktor kararı belki de farklıdır.Dün benim ki benim istememle soku nst'ye normalde 34de başlıyormuş.
Ya alemsiniz yemin ederim.Parla pes edene kadar yılmam
Ummadığın taş baş yararmış bak Benim dün gittiğim doktor ablamın doktoru bana soğuk ve baştan savıyor gibi gelirdi önceden meğer ne iyiymiş işinin ehliymişİyi denilenlerin hepsi bu hafta dolu bir tanesi 24.haftadan sonra gebe kabul etmiyormuş. Görüş almak için dahi olsa. Bir tane var ona gidicem ama bakalım. Umudum yok.
Bende tam size yazacaktımNasil oldun canim sen? Daha iyi misin bugun
Ben de cuma gıdecegım tam 28+0 oluyor, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak muhtemelen bana da 32+0a randevu verır, bısey olursa gel der.. Bız zaten gıderız 2 hafta sonrasınaBenim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
28+2yim bugünSen 29. haftadaydın demi canım unutuyorum hepDoktor beni şimdiden 2 haftada bir çağırmaya başladı. 29.haftada tekrar gel dedi
Parla dogurur, sen avucunu yalarsınYa alemsiniz yemin ederim.
Çıtayı yükseltiyorum parla yazmazsa doğurmam dhshhshd
Ben 32de gidicem sonra 35. Sonrada haftada 1 dediSen 29. haftadaydın demi canım unutuyorum hepDoktor beni şimdiden 2 haftada bir çağırmaya başladı. 29.haftada tekrar gel dedi
BEnim soğuk olsada hep açık darlanıyorumKızlar sizinde karnınız soğuk oluyomu sürekli yaa koruyorum güya ama genelde soğuk. Acaba sorun olurmu böyle soğuk olması
Kasım aralık bebek anneleri grubu açarız demiParla dogurur, sen avucunu yalarsın
Oluyor , telefon olmasa da kendi kendinede uyuşma oluyor normalmiş sinir sıkışması yaşamak korkmaKızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu
Her doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum daHayır tatlım 32. Hafta da nst sürecinin başlamış olması gerekiyor.
Hamilelik de süreç bu şekilde işliyor.
Bence %1 milyon, bence burayı da indirim haberleri için takıp edıyordurKasım aralık bebek anneleri grubu açarız demiona da gelir.
Bu 28. Hafta ara bişey herhalde. Bi sıkıntın yoksa bir ay sonra gel demiştir. Bana da önce bir ay dedi. Sonra ben iki haftaya düşmüyor mu artık deyince üç hafta sonra gel o zaman dedi.Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
Arkadasimin gittig doktor sadece dogumdan once baglamis nst ye. Doktordan doktora degisiyor demek kiHer doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum da
Bende herşey sıkıyo yaa değince bile sıkıyomuş gibi hissediyorumBEnim soğuk olsada hep açık darlanıyorum
Son bir haftadir benim de hicbir kiyafetim olmamaya basladi. Pijamayla oturuyorum artik. Karnima degince rahatsiz ediyor her sey. Ic camasirlarim bile olmuyor belinden dolayiBende herşey sıkıyo yaa değince bile sıkıyomuş gibi hissediyorum
Balım bu doktor değil ilk gittiğim pislik eşim değişelim filan dedi başka hastane buldu doktorları iyiydi ama hastane şık değildi çok eski bir hastane yine özel ama kadın doğumu iyi bir yer yani. Ben nasıl bir salaksam sanki hastanenin duvarı kapısı penceresi beni doğurtacak.Ben istemedim yeni doktor arayışına girmeden zaten benim doğum başladı ve ben o pisliğe gittim. Eşimin basireti çok bağlıdır böyle konularda sağlıklı düşünemez.Bende son haftalar diye doktor değişmek istemedim ama keşke değişseymişim.Eşim erkek haliyle benden daha iyi anlamış . Bazen de benim basiretim bağlanıyor işte ne yapacaksın. Arkadaşım aradı sakın hemen doğurma başka hastaneye git fşlan diye akıl verdi onu da dinlemedim. Evin yakını büyük hastene dolu halbuki. Doktora öyle güvenmiştim ki tek doktora insan nasıl bu kadar güvenir. Bir de şeker yüklemesi vs zamanını geçirmişti ondan eşimle filan tartışmıştı. Terlikleri neden kaçırdı bizi uyarmadı diye çok geç yaptırdık yüklemeyi filan. Zaten yüklemeden kısa süre sonra olay oldu işte.Hala geç sayılmaz değiştir doktorunu neden duruyorsun ki
Herşey allahtan evet yavrum
Yicem bol bol yicem artık yok iştahım gitti canım istemiyor demicem bakacağım merak etme
Aaa birşey daha var yarın aksilik çıkmazsa kocam bey geliyor şükürler olsun hafta sonuna kadar yanımda olacak
@d_g_g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?