2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İyi denilenlerin hepsi bu hafta dolu bir tanesi 24.haftadan sonra gebe kabul etmiyormuş. Görüş almak için dahi olsa. Bir tane var ona gidicem ama bakalım. Umudum yok.
Ummadığın taş baş yararmış bak Benim dün gittiğim doktor ablamın doktoru bana soğuk ve baştan savıyor gibi gelirdi önceden meğer ne iyiymiş işinin ehliymiş

Nasil oldun canim sen? Daha iyi misin bugun
Bende tam size yazacaktım
sancılar hafifledi şükürler olsun gelip gidiyor ama tam sertleşme olmadan geçiyor düzensiz
İlaç yan etki olarak migreni tetikledi doktorla konuştum biraz sık dişini dedi. Zaten dedim sancılar daha önemli .. günde üç demişti ağrı olduğu için ikiye düşürdü yetersiz gelirse üçe çıkarırız dedi
Bugün bıçak saplanması gibi gelip gidiyor ama buna şükür

Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
Ben de cuma gıdecegım tam 28+0 oluyor, kan uyusmazlıgı ıgnesı yapılcak muhtemelen bana da 32+0a randevu verır, bısey olursa gel der.. Bız zaten gıderız 2 hafta sonrasına

Kızlar telefonu elimde 10-15 dakika tutunca karıncalanma kramp oluyor sizde de oluyor mu bu? Özellikle sabah uyanınca tutamıyorum tlfnu
Oluyor , telefon olmasa da kendi kendinede uyuşma oluyor normalmiş sinir sıkışması yaşamak korkma

Hayır tatlım 32. Hafta da nst sürecinin başlamış olması gerekiyor.
Hamilelik de süreç bu şekilde işliyor.
Her doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum da

Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
Bu 28. Hafta ara bişey herhalde. Bi sıkıntın yoksa bir ay sonra gel demiştir. Bana da önce bir ay dedi. Sonra ben iki haftaya düşmüyor mu artık deyince üç hafta sonra gel o zaman dedi.

Her doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum da
Arkadasimin gittig doktor sadece dogumdan once baglamis nst ye. Doktordan doktora degisiyor demek ki

Bende herşey sıkıyo yaa değince bile sıkıyomuş gibi hissediyorum
Son bir haftadir benim de hicbir kiyafetim olmamaya basladi. Pijamayla oturuyorum artik. Karnima degince rahatsiz ediyor her sey. Ic camasirlarim bile olmuyor belinden dolayi

Selamlar hanımlar 32+0 doktor kontrolüne gittim.
Nst ye soktu problemsiz erken doğum riski gözükmüyor dedi.
Benim kızın gramaj 2 hafta geriden geliyor
1700 Gr
Boy iyi 42 cm
İnce uzun . Zayıf diye yemeğe başlamıştım ben kilo almışım 1 ayda 3 kg :S
Demir serumu taktırdı.

Bizde süreç bu şekilde şuan

Gunaydin kizlar, benimde dun randevum vardi doktorumda. 29+2 oldu oglusum. 1500 gr olmus bile. Hamilelik sekerim olmasina ragmen kilosu da suyu da gayet iyi dedi doktorum. Beslenmeyle kontrol altina alinabiliyormus demekki. Sukurler olsun. Artik kontrollerim iki haftaya bir hastaneye kayit yaptirmam gerekiyor onumuzdeki hafta dogum icin. Hepimiz vakti geldiginde saglikla kolaylikla dogum yapalim insallah

Balım bu doktor değil ilk gittiğim pislik eşim değişelim filan dedi başka hastane buldu doktorları iyiydi ama hastane şık değildi çok eski bir hastane yine özel ama kadın doğumu iyi bir yer yani. Ben nasıl bir salaksam sanki hastanenin duvarı kapısı penceresi beni doğurtacak.Ben istemedim yeni doktor arayışına girmeden zaten benim doğum başladı ve ben o pisliğe gittim. Eşimin basireti çok bağlıdır böyle konularda sağlıklı düşünemez.Bende son haftalar diye doktor değişmek istemedim ama keşke değişseymişim.Eşim erkek haliyle benden daha iyi anlamış . Bazen de benim basiretim bağlanıyor işte ne yapacaksın. Arkadaşım aradı sakın hemen doğurma başka hastaneye git fşlan diye akıl verdi onu da dinlemedim. Evin yakını büyük hastene dolu halbuki. Doktora öyle güvenmiştim ki tek doktora insan nasıl bu kadar güvenir. Bir de şeker yüklemesi vs zamanını geçirmişti ondan eşimle filan tartışmıştı. Terlikleri neden kaçırdı bizi uyarmadı diye çok geç yaptırdık yüklemeyi filan. Zaten yüklemeden kısa süre sonra olay oldu işte.

Eniştenin gelmesine çok sevindim.
Sana çok iyi gelecek. Yükün hafifler iyice .

Bugün nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…