2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sevindim canim sancilarin gecmesine. O ilac beni de cok yormustu. Bas agrisi, asiri bi yorgunluk yapiyordu gozumu acamiyordum. Ama sancida cok etkili ya

ayy o muayeneden önce doğursam güzel olur
İnşallah ben bekeldim ondan önce doğurdum ne kadara az hastaneye gidersem o kadar az parmak
Müslin olarak 5 tane
Kalın battaniye 4 tane
1 tane de pa
Bende dört tane falan Alicam galiba canım teşekur ederim
Benim hiç penye de yokmuş dur ondan da alam kalın çok bı kaç tane muslin pazen beğendiğini alırım aslında annem Alicam dedi ama ben yine de alsın geldi
benim doktorda biraz öyle degisik şuan kac haftalik hamilesinz sanirim normal dogum yapmişsinz benmde ilki normal dogumdu zor oldu biraz da simdi de korkuyorm açıkçası dogumdan
Ay sal boş ver ben şu an 29+4 ama geçen hafta 30 31 dedi canım yani o haftalarla uyumlu evet canım kizimda normal dogumdu her doğum zor ama güzeldi bence benim de zorluydu ama süreç cabuktu bişey anlamadım yani bende dün onu düşündüm insan korkuyor ama herşey olacağına varır canım biz kendimizi sikmayalim ikinci olduğu için başıma ne gelicegini de biliyorum o daha ürkütücü
bende bi 5 tane falan var bir tanesi kalın
Bend egaliba üçe dörde tamamlarım canım kalinlar çok benim
Senin kv almış ben avcumu yalım anca tesekur ederim canım hepsi de çok güzel güle güle sağlıkla kupanın inşallah benim de bı tane pufyy bı tane ne çok kalın ne çok ince bataniye bı tane çift taraflı pazen kalın bataniye bı tane el örgüsü annem örmüş kız sayinca benim de çok sadece şu an muslin ihtiycim var bı tane ince pazen var bı kaç tane de kızımdan kalma beyaz pembe onları da kulanirim dedim ama bı kaç tane daha Alicam galiba ince pazenlerden çok hoşuma gitti kundak için falan
Maaşınız temmmuzda zamliydi ya annenize bilezik yapın dedi bnmde gram altınım bile yoktu borclarimiz oldugunuda biliyor yani
Kız aynı durumu bende nisanliyken yaşadım kocamın bı kurus parası yok kv bana aldıkları altın kolyeden istemiş borç para vermiş hemde torunun suneti için o paryi da bana o kolyeden yaptır diye borç vermiş hala da istiyor utanmadan bana bı yararları yokk hep zarar o zaman kocam on kuruşa muhtaç sen düşün

Kızlar dun doktor kontrolum vardı 31+3 üm ikiz gebelik rahım agzı uzunluğu 17 mm e düşmüş 3 hafta idare eder sonra doğum olabilir ama erken doğum olacak gibi gorunuyor küveze girecekler sanırım bebeklerin dun kg ları erkek 1840, kız 1790 olmuş. Bunada şükür dün ciğer geliştirici ilk doz vuruldum bugun 2. Doz olacagım

Çocuklar giyinmeyi sevmeyecek bizim yüzümüzden
Rahatina asiri duskun olacagini dusunuyorum ben benimkinin camasirlarim lastigine vuruyor surekli, karnim bi yere dokunmayagorsun butun gucuyle vuruyor giyinmeyi sevmeyecegi belli

Bakalım gelecek mi merakla bekliyorum

Benim şuan yok da merak ettim çok, başka takacak şey yokmuş gibi buna takıldım bu akşam da
İnşallah gelemez bebeğim ama gelirse de gidiyor merak etme bende koltuk altı kararması ve diz kapaginda kararma çok var ne alakaysa

Bu çizgilerin hangisi sancı hangisi kalp atışı oluyordu 6 yıl sonra ilk nst olunca unutmuşum

Kızlar merhaba 3-4 gün girememiştim valla geriden 3 gündür okuyorum anca bitirdim. Aceleci bebişler varmış aramızda hepsi biraz daha bekler umarım en erken 35 den önce kimse doğurmaz inşallah
Benim de moralim yine çok bozuldu dün sağlık ocağında tahlil verdim yine maşallah hepsi referans dışı sonuçları kadın doğum doktoruma gönderdim beni ürolojiye yönlendirdi bebiş 30 haftalık bu enfeksiyonun bebeğe bir zararı olur mu artık kaçıncı bu sayamadım kurtulamıyorum şu illetten

Anaaa zamanı geliyor kasımda gelebilirler. Ama bence küvezde çok kalmazlar 3 hafta da 2.5 kiloyu geçerler diye düşünüyorum. Benim yeğenlerim 34de geldi ikiz küvezde girmediler çok şükür biri 2.5 diğeri 3 kiloydu

Her doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum da
Tatlım ama 38 birseyler için geç değil mi sancı eşiğini nasıl ölçüyormuş..
Bebeğim kalp atışını falan.

Tatlım ama 38 birseyler için geç değil mi sancı eşiğini nasıl ölçüyormuş..
Bebeğim kalp atışını falan.
Yani o doktoru ben uzun zamandır takip ediyorum soru cevapta da soruyorlar. Elzem değil nst diyor. Rutin bir uygulama değil sanırım doktordan doktora değişiyor. Doğumdan önce sadece bir kez girenleri duydum ben de.

Son bir haftadir benim de hicbir kiyafetim olmamaya basladi. Pijamayla oturuyorum artik. Karnima degince rahatsiz ediyor her sey. Ic camasirlarim bile olmuyor belinden dolayi
Bir hafta mııııı şanslısın daha yeni olmamaya başlamış ben bir aydır kocam beyin tişörtlerini giyiyorum
Zayıf değil ki kim dedi bebek zayıf diye doktor mu ? Halt etmiş o bebeğin kilosu normal Aralıkta 32 ye gireceğim bende 1845 çıktı dün kilosu
Bide şöyle birşey var son zamanlarda bebekler hızlı kilo alıyor ve ultrasonda çıkan rakamlardan daha fazla kiloda doğuyorlar en az 750 gr fazla çıkıyorlar hemde korkma
Anladım ben şuanki hamilelikte sandım .. aslına bakarsan herşey bahane biliyor Musun doğmamışım bile bir kısmeti var bu hayatta ... o yüzden sen onu düşünmeyi bırak Allah verdi bi bahaneyle geri aldı sizi sınadı isyan etmek kendini suçlamak günah yavrum basiret niye bağlanır gerçekleşmesi gereken olsun diye
Bugün sabah kötüydüm şimdi iyiyim doktor ilacı ikiye düşürdü migreni tetikledi diye
Sancılar kısa az olarak gelip gidiyor ama şükürler olsun Çınar hareketlendi
Sevindim canim sancilarin gecmesine. O ilac beni de cok yormustu. Bas agrisi, asiri bi yorgunluk yapiyordu gozumu acamiyordum. Ama sancida cok etkili ya
İlk kullanımda böyle yaptıysa düşünemiyorum akşam üçüncüyü içince halimi ama doktora da dedim sancı dağa önemli sıkacağım dişimi
İki kilonun çok üstünde doğacaklar maşallah karamsar olma ikizler hep öyle canım üzülme Küvezde bence çok kalmazlar bir haftada bile hızlı gelişecekler İnan buna
Rahatina asiri duskun olacagini dusunuyorum ben benimkinin camasirlarim lastigine vuruyor surekli, karnim bi yere dokunmayagorsun butun gucuyle vuruyor giyinmeyi sevmeyecegi belli
Ablam böyleydi çok gülerdim çocuklar çorap bile giyse ağlar oldu korkuyorum Şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…