- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.261
Aynen bendeSon bir haftadir benim de hicbir kiyafetim olmamaya basladi. Pijamayla oturuyorum artik. Karnima degince rahatsiz ediyor her sey. Ic camasirlarim bile olmuyor belinden dolayi
bence yoktur kuzum hatta muhtemelen vücut bebeğe ideal sıcaklığı sağlamak için yapıyordur.inşallah bebeğe kötü etkisi yoktur
Çocuklar giyinmeyi sevmeyecek bizim yüzümüzdenBende herşey sıkıyo yaa değince bile sıkıyomuş gibi hissediyorum
Sevindim canim sancilarin gecmesine. O ilac beni de cok yormustu. Bas agrisi, asiri bi yorgunluk yapiyordu gozumu acamiyordum. Ama sancida cok etkili yaUmmadığın taş baş yararmış bak Benim dün gittiğim doktor ablamın doktoru bana soğuk ve baştan savıyor gibi gelirdi önceden meğer ne iyiymiş işinin ehliymiş
Bende tam size yazacaktım
sancılar hafifledi şükürler olsun gelip gidiyor ama tam sertleşme olmadan geçiyor düzensiz
İlaç yan etki olarak migreni tetikledi doktorla konuştum biraz sık dişini dedi. Zaten dedim sancılar daha önemli .. günde üç demişti ağrı olduğu için ikiye düşürdü yetersiz gelirse üçe çıkarırız dedi
Bugün bıçak saplanması gibi gelip gidiyor ama buna şükür
İnşallah ben bekeldim ondan önce doğurdum ne kadara az hastaneye gidersem o kadar az parmakayy o muayeneden önce doğursam güzel olur
Bende dört tane falan Alicam galiba canım teşekur ederimMüslin olarak 5 tane
Kalın battaniye 4 tane
1 tane de pa
Benim hiç penye de yokmuş dur ondan da alam2 müslin almışım ama ikisi de ince kalın da alıcam bu 4 katlı olanlardan, bir tane pofidik hediye geldi, bir tane benim bebekliğimden kalma var, bir tane ince penye hastane çıkışıyla geldi, bir tane de triko yaptırıyorum hastane çıkış seti içerisinde. Toplam 6 olmuş ama dediğim gibi bir iki tane daha alırımnasılsa küçülmüyor bu battaniyeler örtüler bir kaç kış kullanılır
Ay sal boş verbenim doktorda biraz öyle degisik şuan kac haftalik hamilesinz sanirim normal dogum yapmişsinz benmde ilki normal dogumdu zor oldu biraz da simdi de korkuyorm açıkçası dogumdan
Bend egaliba üçe dörde tamamlarım canım kalinlar çok benimbende bi 5 tane falan var bir tanesi kalın
Senin kv almış ben avcumu yalım anca
Kv pazen 1 tane almış
Ben eskiden kadın girişimci olup müslimden bebek ürünleri üretecektim o iş askıya alındı elimde olan müslinleri ponçik kızıma kullanmaya karar verdik
1 tane peluş
1 tane puffy el örgüsü
1 tane hamur markasının yünlü kalın kumaşlı battaniyesi
1 tanede e-bebeğin tam dışarı çıkarken kullanamlık kalın pofuduk battaniyesi
Başkada almam zaten kıyafetinden çok battaniyesi var şuan kızımın
Kız aynı durumu bende nisanliyken yaşadım kocamın bı kurus parası yok kv bana aldıkları altın kolyeden istemiş borç para vermiş hemde torunun suneti için o paryi da bana o kolyeden yaptır diye borç vermiş hala da istiyor utanmadan bana bı yararları yokk hep zarar o zaman kocam on kuruşa muhtaç sen düşünMaaşınız temmmuzda zamliydi ya annenize bilezik yapın dedibnmde gram altınım bile yoktu borclarimiz oldugunuda biliyor yani
Rahatina asiri duskun olacagini dusunuyorum ben benimkininÇocuklar giyinmeyi sevmeyecek bizim yüzümüzden
İnşallah gelemez bebeğim ama gelirse de gidiyor merak etmeBakalım gelecek mi merakla bekliyorum
Benim şuan yok da merak ettim çok, başka takacak şey yokmuş gibi buna takıldım bu akşam da
Ustteki kalp atisi canimEki Görüntüle 3319222
Bu çizgilerin hangisi sancı hangisi kalp atışı oluyordu 6 yıl sonra ilk nst olunca unutmuşum
Anaaa zamanı geliyorKızlar dun doktor kontrolum vardı 31+3 üm ikiz gebelik rahım agzı uzunluğu 17 mm e düşmüş 3 hafta idare eder sonra doğum olabilir ama erken doğum olacak gibi gorunuyor küveze girecekler sanırım bebeklerin dun kg ları erkek 1840, kız 1790 olmuş. Bunada şükürdün ciğer geliştirici ilk doz vuruldum bugun 2. Doz olacagım
Çocuk don fanila dolanır artık yaz kışÇocuklar giyinmeyi sevmeyecek bizim yüzümüzden
Tatlım ama 38 birseyler için geç değil mi sancı eşiğini nasıl ölçüyormuş..Her doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum da
Sen de aynı anda 2 bebek doğuruyorum çift burma takarsın deMaaşınız temmmuzda zamliydi ya annenize bilezik yapın dedibnmde gram altınım bile yoktu borclarimiz oldugunuda biliyor yani
Yok tatlım benim doktorum da 32. Haftaya kadar hep 4 hafta aralıklarla verdi.Benim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
Yani o doktoru ben uzun zamandır takip ediyorum soru cevapta da soruyorlar. Elzem değil nst diyor. Rutin bir uygulama değil sanırım doktordan doktora değişiyor. Doğumdan önce sadece bir kez girenleri duydum ben de.Tatlım ama 38 birseyler için geç değil mi sancı eşiğini nasıl ölçüyormuş..
Bebeğim kalp atışını falan.
Ben bi de serklajliyim, sanci problemi yasiyorum ondan sasirdim canimYok tatlım benim doktorum da 32. Haftaya kadar hep 4 hafta aralıklarla verdi.
Bana 28 den sonra 3 demişti 32 de gittim her hafta nts dediBenim doktorum mu cok rahat acaba. 28. Haftamda gittim. 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben dayanamadigim icin 30. Haftada tekrar gidecegim
Bir hafta mııııı şanslısın daha yeni olmamaya başlamış ben bir aydır kocam beyin tişörtlerini giyiyorumSon bir haftadir benim de hicbir kiyafetim olmamaya basladi. Pijamayla oturuyorum artik. Karnima degince rahatsiz ediyor her sey. Ic camasirlarim bile olmuyor belinden dolayi
Zayıf değil ki kim dedi bebek zayıf diye doktor mu ? Halt etmiş o bebeğin kilosu normal Aralıkta 32 ye gireceğim bende 1845 çıktı dün kilosuSelamlar hanımlar 32+0 doktor kontrolüne gittim.
Nst ye soktu problemsiz erken doğum riski gözükmüyor dedi.
Benim kızın gramaj 2 hafta geriden geliyor
1700 Gr
Boy iyi 42 cm
İnce uzun . Zayıf diye yemeğe başlamıştım ben kilo almışım 1 ayda 3 kg :S
Demir serumu taktırdı.
Bizde süreç bu şekilde şuan
Anladım ben şuanki hamilelikte sandım .. aslına bakarsan herşey bahane biliyor Musun doğmamışım bile bir kısmeti var bu hayatta ... o yüzden sen onu düşünmeyi bırak Allah verdi bi bahaneyle geri aldı sizi sınadı isyan etmek kendini suçlamak günah yavrum basiret niye bağlanır gerçekleşmesi gereken olsun diyeBalım bu doktor değil ilk gittiğim pislik eşim değişelim filan dedi başka hastane buldu doktorları iyiydi ama hastane şık değildi çok eski bir hastane yine özel ama kadın doğumu iyi bir yer yani. Ben nasıl bir salaksam sanki hastanenin duvarı kapısı penceresi beni doğurtacak.Ben istemedim yeni doktor arayışına girmeden zaten benim doğum başladı ve ben o pisliğe gittim. Eşimin basireti çok bağlıdır böyle konularda sağlıklı düşünemez.Bende son haftalar diye doktor değişmek istemedim ama keşke değişseymişim.Eşim erkek haliyle benden daha iyi anlamış . Bazen de benim basiretim bağlanıyor işte ne yapacaksın. Arkadaşım aradı sakın hemen doğurma başka hastaneye git fşlan diye akıl verdi onu da dinlemedim. Evin yakını büyük hastene dolu halbuki. Doktora öyle güvenmiştim ki tek doktora insan nasıl bu kadar güvenir. Bir de şeker yüklemesi vs zamanını geçirmişti ondan eşimle filan tartışmıştı. Terlikleri neden kaçırdı bizi uyarmadı diye çok geç yaptırdık yüklemeyi filan. Zaten yüklemeden kısa süre sonra olay oldu işte.
Eniştenin gelmesine çok sevindim.
Sana çok iyi gelecek. Yükün hafifler iyice .
Bugün nasılsın?
İlk kullanımda böyle yaptıysa düşünemiyorum akşam üçüncüyü içince halimiSevindim canim sancilarin gecmesine. O ilac beni de cok yormustu. Bas agrisi, asiri bi yorgunluk yapiyordu gozumu acamiyordum. Ama sancida cok etkili ya
İki kilonun çok üstünde doğacaklar maşallah karamsar olma ikizler hep öyle canım üzülme Küvezde bence çok kalmazlar bir haftada bile hızlı gelişecekler İnan bunaKızlar dun doktor kontrolum vardı 31+3 üm ikiz gebelik rahım agzı uzunluğu 17 mm e düşmüş 3 hafta idare eder sonra doğum olabilir ama erken doğum olacak gibi gorunuyor küveze girecekler sanırım bebeklerin dun kg ları erkek 1840, kız 1790 olmuş. Bunada şükürdün ciğer geliştirici ilk doz vuruldum bugun 2. Doz olacagım
Ablam böyleydi çok gülerdim çocuklar çorap bile giyse ağlar oldu korkuyorum ŞuanRahatina asiri duskun olacagini dusunuyorum ben benimkinincamasirlarim lastigine vuruyor surekli, karnim bi yere dokunmayagorsun butun gucuyle vuruyor giyinmeyi sevmeyecegi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?