2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Her doktor böyle düşünmüyor ya Erhan karaalp mesela gerek yoksa 38den önce nst ye bağlamıyor. Doktordan doktora değişiyor diye biliyorum ben. Benimki nasıl onu da bilmiyorum da
Ben de 36 dan sonra bakar diye düşündüm ama öyle olmadı ntsye girersen sakin sağa sola dönme benim gibi sabit yat sonra başına iş çıkar

Ben de sırf alttan muayene olmamak için hastaneye gitmek istemiyorum doktor iki ay gelme en son doğuma gel dese tamam derim yani o derece travmatize oldum .oraya Yattığım an kalbim sıkışmaya başladı bugün . İlk kez ben nasıl doğurcam bunu dedim

Magnet için önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar? Trendyolda ki modelleri çok beğenmedim..
Ben oğlumda darüşşafakaya bağışta bulunmuştum. Şimdi de tegv e bağışta bulunmayı düşünüyorum. Onlar gönderiyorlar bağışınıza göre sayı başına magnet.

Günde 1 bardak kızılcik suyu iç çok iyi geliyor

Günde 1 bardak kızılcik suyu iç çok iyi geliyor
Ben de tam bunu yazacaktım. 28. Haftadayım. İlk kez idrarımda enfeksiyon çıkmamış. Bana da sen önermiştin diye hatırlıyorum çok teşekkür ederim negatifleri görünce şok oldum ben artık hayatta geçmez diyordum

Doğum tarihi belli mi canım? Kayıt nasıl yaptırıyorsun? Ben doktoruma sordum öncesinde bir şey yapmana gerek yok, doğum gelirse geçersin hemen hastaneye beni ararlar dedi

Masallah canim kilolari cok iyi. 3 hafta daha dururlarsa 35. Haftada olacaksin. Ikiz icin erken sayilmaz. Hic kuveze bile girmeyebilir 34 den sonra diyor benim doktorum.
Ikizler tek gebelikle ayni degil. Kilo daha dusuk ama organlari daha erken gelismis oluyor ikizlerde. Allahin mucizesi. Ki senin kilolari da cok iyi. Ay bir daha masallah masallah :) Saglikla gelsinler zamaninda.

Hamilelikte aldigim kiyafetler de olmamaya basladi yaz boyu hamile sortu,elbise giydim zaten. Sjmdi evde giyebildigim sadece 1 esofman alti,1 taytim var. Uzerine de esimin tisortleri hamilelikte 2 beden buyuyunce hic bi sey olmuyormus

Canım benim hiç canını sıkma hamilelik çok özel ve çok kutsal bir durum. Seni anlamayanlari sende anlama. Takma her hamilelik özel bir durumdur bunun aksini hiç kimse iddia edemez. Bir can doguracaksin ve tabiki herseyini takilacaksin merak edeceksin soracaksın öğreneceksin heyecanlanacaksin sinirleneceksin üzülecek ve ağlayacaksın ki bütün bunlar çok insani duygular ve saygı duymayan kulaklarını gözlerini kapatacaksin gerekirse tüm algini kapat onlara. Sen doğum yaptıktan sonra iyileşince zaten kimseye gerek duymayacaksin duyma da zaten. Çünkü diğer türlü herkes kendini buyuuuukkk bir nimet sayıyorlar sanki onlar olmasa sen yapamayacaksin gibi hareket ediyorlar. Kim olursa olsun bu fırsatı ellerine o zaman verme. İkinciye hamileyim kalmadı günüm bir de dört yaşında oğlum var. Hamileliğim boyunca tüm sıkıntıları çektim diyebilirim hâlâ da çekiyorum ilk hamileligimden gelen dik başlıligimla kimseyi yanıma istemedim tekim eşim bile arada işten geleyim rahatsizsan der hayır derim bilirim ki gelince söylense iyice kötü olacam. Ancak suyum gelirse kanamam olursa o zaman derim. İlk hamileligimde tüm sözler söylendiği için ikincide asla soyletmedim. Sen şimdi mecbur olduğun için yanında biliyorum ama tıka kulaklarını bir süre inşallah sağlıcakla doğum yaptığında iyileştiği de kimseye ihtiyacım olamayacak sadece bebeğin ve sen bunları düşün mutlu ol takma kimseyi.

Doğum tarihi belli mi canım? Kayıt nasıl yaptırıyorsun? Ben doktoruma sordum öncesinde bir şey yapmana gerek yok, doğum gelirse geçersin hemen hastaneye beni ararlar dedi
01.01 dogum tarihi gorunuyor simdilik. Ben almanyada yasiyorum, burada gittigin kadin doktoru yapmiyor dogumu. Extra hastaneye gidiyorsun orasi yaptiriyor dogumu. O yuzden onceden hastaneye gidip doktorlarla tanisiyorsun ebelerle tanisiyorsun, kaydini yapiyorsun ben burada dogum yapicam diye. Bi nevi bilgi almis oluyorsun. Turkiyede tabiki senin dedigin gibidir

Çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…