2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayırlı olsun benim ilk keseyi gördüğümde yuvarlakti 8+2de kalp atışına baktığımda fasulye gibi olmuş
Bulantı durumunuz var mı? Benim hiç yoktu ama yeni basladi maalesef çok fenayım
size de hayırlı olsun bir gün iyi gibiyim ertesi gün bulantıyla uyanıyorum. Doktor bulantı için prilam dr verdi çok zorlandığımda onu kullanıyorum

Burdan 3-4 arkadaş diyetisyen ile devam ediyor.
Hatta listelerini de paylaşmıştı.
1300 kalori filan alınacak.
Protein sebze meyve lif ağırlıklı olacak
Kh düşük olacak
Ya çok tatlı ekmek falan yemiyorum açıkçası meyve yiyorum ama hareket biraz az sorunda o şuan yoksa bu gidişle verilir
Birsuru tesekkurler.. sen nekadarliksin şuan peki
7+4 minnoşum

Kilo sorununuz yoksa güzel.
Ben doğumdan sonra kilo almıştım.
Sonra sporla diyetle verdim.
Şimdi de çok almadan ilerlemek istiyorum
20 kilo aldım kızımda ilk aylar on kilo gitti kalanı blr buçuk yılda kendiliğinden gitti hatta eski halimden daha fazla zayıfladım

Ya benimde istahim cok açıldı hem yiyorum hem yarabbim kapat istahimi doye dua ediyorum bir yandan
Ben de ya! Salı günü diyetisyene gideceğim ve birdaha hiç hamurişi yemeyeceğim. Kendime söz verdim az önce tartıda 57,5 kg çıkınca herhalde akşam şişkinliğindendir yani inşallah

İnşallah canım benim biraz geç gördüm yazdığını sonucun çıktımı acaba ? Benim ikinci hamileliğim bi tane 5 yaşında oğlum var daha öncede doğumumj gerçekleştiren doktorumla iletişime geçtik 5 mayısa randevu verdi. 6.7. Haftalar uygun gitmek için kese kalp atışı falan

Burdan 3-4 arkadaş diyetisyen ile devam ediyor.
Hatta listelerini de paylaşmıştı.
1300 kalori filan alınacak.
Protein sebze meyve lif ağırlıklı olacak
Kh düşük olacak

Bnde diyetisyenle ilerleyenlerdenim de bu hafta ilerleyemiyorum batirmis durumdayim
1300kcal cok dusuk geldi baktm bana 1700 vermis gunluk

Merhabalar benimde ikinci gebelik 1 5 yaşında kızım var 5+3 şu an daha bende doktora gitmedim 7 haftada gitmeyi planliyorum hiç kan falan vermedim bende bayramda öğrendim testle güzel bı duyguydu bende göğüs ağrısı yok ama şişlik çok ve sürekli hapşırık var inşallah dediğiniz gibi mide bulantısı olmaz ilk gebeligimde çok oldu şu an şükür iyi gidiyor umarım böyle devam ederiz belirtilerinin bana benzeyince yazmak istedim
Amin inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur ya sağlıkla sihatle kucağımiza alırız

Günde 3 adete düşürdüm ama vicdanım sızlıyor. Eşimde yeterince baskı yapıyo moralim çok bozuk cuma doktorumla görüşücem bu konuyu randevum var ama yüzde bir milyon asla içme dicek eminim. Fakat anksiyete bozukluğum ve panik atağım var ataklarım tutuyo nabız yükseliyo içmediğim zaman napıcam bilmiyorum siz doktorunuza sordunuz mu

Eki Görüntüle 3240759
Bnde diyetisyenle ilerleyenlerdenim de bu hafta ilerleyemiyorum batirmis durumdayim
1300kcal cok dusuk geldi baktm bana 1700 vermis gunluk
Bir arkadaş liste atmıştı.
Hilal acar listesi idi 1350 kalori.
Ben de not almıştım hatta şimdi oraya baktım.
1700 kalori çok değil mi ya kh olsa çok değil de protein sebze için çok

Emziriyor musunuz?
Planlı gebelik miydi?
Normal doğum muydu?

Kızlar selam bişey sorucam size, 8+1 oldum şuanda ve son 3 gündür Deli gibi kuyruk sokumu ağrısı var ve geçmiyo. Sizde de varmı yada olanlar nasıl bir çare buldunuz?

Bir arkadaş liste atmıştı.
Hilal acar listesi idi 1350 kalori.
Ben de not almıştım hatta şimdi oraya baktım.
1700 kalori çok değil mi ya kh olsa çok değil de protein sebze için çok
Yani bilmiorum ki 173boyum onunla mi alakali. Bana hayatimda hic 1300 kcal yazilmadi 2-3 gunluk detoxlar haric. Ama Diyetisyenim ilk 1000 gun diyetisyeni. Uzmanligi direk bu. Gebelikte beslenmeye donduk mesela 24-10-30gr protein var ztn normalden fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…