- 27 Ocak 2019
- 580
- 934
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.081
size de hayırlı olsunHayırlı olsunbenim ilk keseyi gördüğümde yuvarlakti 8+2de kalp atışına baktığımda fasulye gibi olmuş
Bulantı durumunuz var mı? Benim hiç yoktu ama yeni basladi maalesef çok fenayım
Birsuru tesekkurler.. sen nekadarliksin şuan pekiKız mide bulantısı geçince bi rahat uyudum sorma
bende senelerdir kese görmeyince benim görmeyen arkadaşların bebekleri olduğunu bilmem o kadar güzel geliyo ki anlatamam çok şükür yaa
Ya çok tatlı ekmek falan yemiyorum açıkçası meyve yiyorum ama hareket biraz az sorunda o şuan yoksa bu gidişle verilirBurdan 3-4 arkadaş diyetisyen ile devam ediyor.
Hatta listelerini de paylaşmıştı.
1300 kalori filan alınacak.
Protein sebze meyve lif ağırlıklı olacak
Kh düşük olacak
7+4 minnoşumBirsuru tesekkurler.. sen nekadarliksin şuan peki
Ya benimde istahim cok açıldı hem yiyorum hem yarabbim kapat istahimi doye dua ediyorum bir yandanKendi kendime nazar ettim sanırım kilo almadım derken bugün karbonhidrat cennetine düşmüş gibi kh aldım. İyi ödem tutmuşumdur
Ahh teyze bali.. kalp atisi duydun mu pekiYa çok tatlı ekmek falan yemiyorum açıkçası meyve yiyorum ama hareket biraz az sorunda o şuan yoksa bu gidişle verilir
7+4 minnoşum
EveeettAhh teyze bali.. kalp atisi duydun mu peki
Mide bulantısı bende beş gündür var o gelince bi iştah karıştı hem açım hem değilimYa benimde istahim cok açıldı hem yiyorum hem yarabbim kapat istahimi doye dua ediyorum bir yandan
20 kilo aldım kızımda ilk aylar on kilo gitti kalanı blr buçuk yılda kendiliğinden gitti hatta eski halimden daha fazla zayıfladımKilo sorununuz yoksa güzel.
Ben doğumdan sonra kilo almıştım.
Sonra sporla diyetle verdim.
Şimdi de çok almadan ilerlemek istiyorum
Ben de ya! Salı günü diyetisyene gideceğim ve birdaha hiç hamurişi yemeyeceğim. Kendime söz verdim az önce tartıda 57,5 kg çıkınca herhalde akşam şişkinliğindendir yani inşallahYa benimde istahim cok açıldı hem yiyorum hem yarabbim kapat istahimi doye dua ediyorum bir yandan
İnşallah canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ımÇok teşekkürler allah razi olsun ins bakalim bir kalbini de duyarsam rahatlicam.. 4 ay oluyor sanırım
Merhaba, benim de adet 27 Mart, sonucunun çıkmasını bekliyorum hala düşmedi e nabızaumarım sağ sağlım alırız kucaklarımıza. Neden 5 mayısta gitmeyi planlıyorsunuz? Ben ne zaman gitmeliyim çok kararsızım, ilk gebeliğim tecrubesizim
Burdan 3-4 arkadaş diyetisyen ile devam ediyor.
Hatta listelerini de paylaşmıştı.
1300 kalori filan alınacak.
Protein sebze meyve lif ağırlıklı olacak
Kh düşük olacak
Merhabalar benimde ikinci gebelik 1 5 yaşında kızım var 5+3 şu an daha bende doktora gitmedim 7 haftada gitmeyi planliyorum hiç kan falan vermedimMerhabalar herkese,
Ben bu grupta yeniyim. Ikinci hamileligim. 4 yasinda kizim var, Bebegim 5 haftalik oldu bugun itibariyle. Ultrasona henuz giremedim burada doktor randevusu en erken 7 haftalikken oluyor. Insallah o zamana kalp atisini da dinlerim:)
Bayramda pozitif test ettim. O gunden beri gogus agrim ve yogun kasik agrisi var. Bi solda bi sagda. Mide bulantim baslamadi ama karnim hizli sisti gibi. Umarim mide bulantisi bu hamileligimde hic olmaz.
Saglikli ve kolay hamilelik diliyorum hepinize
Günde 3 adete düşürdüm ama vicdanım sızlıyor. Eşimde yeterince baskı yapıyo moralim çok bozuk cuma doktorumla görüşücem bu konuyu randevum var ama yüzde bir milyon asla içme dicek eminim. Fakat anksiyete bozukluğum ve panik atağım var ataklarım tutuyo nabız yükseliyo içmediğim zaman napıcam bilmiyorum siz doktorunuza sordunuz muMerhaba sigara konusunda ne gibi çözümler buldunuz. Ben de 5+2 haftalığım önceden günde 1 paket bazen 1.5 paket sigara içerdim ama pozitifi gördüğümden beri azaltmaya çalışıyorum. Günde 5-7 arasına kadar düşürebildim. Daha fazla düşürmek istiyorum. Siz de durum nedir?
Bir arkadaş liste atmıştı.Eki Görüntüle 3240759
Bnde diyetisyenle ilerleyenlerdenim de bu hafta ilerleyemiyorum batirmis durumdayim
1300kcal cok dusuk geldi baktm bana 1700 vermis gunluk
Emziriyor musunuz?Merhabalar benimde ikinci gebelik 1 5 yaşında kızım var 5+3 şu an daha bende doktora gitmedim 7 haftada gitmeyi planliyorum hiç kan falan vermedimbende bayramda öğrendim testle güzel bı duyguydu bende göğüs ağrısı yok ama şişlik çok ve sürekli hapşırık var inşallah dediğiniz gibi mide bulantısı olmaz ilk gebeligimde çok oldu şu an şükür iyi gidiyor umarım böyle devam ederiz belirtilerinin bana benzeyince yazmak istedim
Amin inşallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur ya sağlıkla sihatle kucağımiza alırız
Yani bilmiorum ki 173boyum onunla mi alakali. Bana hayatimda hic 1300 kcal yazilmadi 2-3 gunluk detoxlar haric. Ama Diyetisyenim ilk 1000 gun diyetisyeni. Uzmanligi direk bu. Gebelikte beslenmeye donduk mesela 24-10-30gr protein var ztn normalden fazlaBir arkadaş liste atmıştı.
Hilal acar listesi idi 1350 kalori.
Ben de not almıştım hatta şimdi oraya baktım.
1700 kalori çok değil mi yakh olsa çok değil de protein sebze için çok
Sevmene sevindim ben bayıldım herşey var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?