2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kendi kendime nazar ettim sanırım kilo almadım derken bugün karbonhidrat cennetine düşmüş gibi kh aldım. İyi ödem tutmuşumdur

Kızlar geç uyanınca daha az mide bulantısı oluyor ara ara duruyo erken uyanınca bütün gün bitmiyo bulantı bugün bunu test ettim bende böyle oldu

Son üç ay katı diyet yapacağım.
Ama şimdiden de dikkat etmek istiyorum biraz.
Bende yaa diyetisyenle mi ilerlesek diye düşünüyorum ama yani herşey çok pahalı bide diyetisyen sokarsam işin içine yandım zaten çalışmıyorum

Merhaba beni hatırlar mısınız bilmem ama ben sizin nicki hatırladm bende 2019 şubat annesiyim:) şuan 7 haftalık gebeyim ne güzel denk gelmiş :) hayırlı olsun tebrik ederim sizide:)

Merhaba beni hatırlar mısınız bilmem ama ben sizin nicki hatırladm bende 2019 şubat annesiyim:) şuan 7 haftalık gebeyim ne güzel denk gelmiş :) hayırlı olsun tebrik ederim sizide:)
Ay hatırladım tabi hayırlı olsun gerçekten çok güzel denk geldi yine birlikte bekleyeceğiz

Ay hatırladım tabi hayırlı olsun gerçekten çok güzel denk geldi yine birlikte bekleyeceğiz
Evett inşallah Benimde 19 aralık görünüyor tahmini doğum tarihi ama büyük ihtimal daha erken olur tüp bebek olduğu için kızımda 38+6’da sezaryenle gelmişti.
İlk gebelik daha kolaymış ama şimdi 4 yaş sendromlu çocukla hamile kalmak zor geldi:) bulantılarım kızımdaki kadar yoğun ve kusmalı olmasada gün boyu beni bitkinleştiren mutsuz eden bir bulantım var

Kızlar benim kesen nasıl 5 haftalikti o zaman 4+2 çıktı ultrasonda Dr hiç bişi demedi resmen büyür işte dedi tek açıklaması
Baştaki ölçümler farklı olabiliyor mm ölçüm yapıyorlar 1mm az ölçse 2-3gün geri gibi çıkıyor yani hamilelik boyunca farklılıklar çıkacak hazır olun önemli olan gelişimin devam etmesi farkın 3 haftadan fazla olmaması 3-5 güne takılmayın geriliğin

Amin inşallah zaten 2 hafta daha mümkün değil duramam

Kızlar iyi akşamlar napıyosunuz? Ben dün bi hevesle yeşil fasülye yaptım. Şuan asla midem alacak durumda değil. Çubuk kraker muz çikolata idare ettim bi an canım bi şey çekio 10 dk sonra ıyy diyorum midem bulanıyo

aynen ben de zeytin ve pogaca yiyorum cubuk kreker de midemi bulandirdi getci ben hic atistirmalik yemezdim ondan olabilir

aynen ben de zeytin ve pogaca yiyorum cubuk kreker de midemi bulandirdi getci ben hic atistirmalik yemezdim ondan olabilir
Zeytin candır canandır ya:))) ama meyvelerden de çok iyi gelen şeyler var bulantıya can çeker evde o an bulunmuyodur diye yazmak istemiyorum ama ipucu yeşil rengi severiz:)

bende bi susuyorum bi susuyorum kana kana içiyorum sonra sudan midem bulanıyo suyun bile tadı yok sanki bi garip

Bende yaa diyetisyenle mi ilerlesek diye düşünüyorum ama yani herşey çok pahalı bide diyetisyen sokarsam işin içine yandım zaten çalışmıyorum
Burdan 3-4 arkadaş diyetisyen ile devam ediyor.
Hatta listelerini de paylaşmıştı.
1300 kalori filan alınacak.
Protein sebze meyve lif ağırlıklı olacak
Kh düşük olacak

Burdan 3-4 arkadaş diyetisyen ile devam ediyor.
Hatta listelerini de paylaşmıştı.
1300 kalori filan alınacak.
Protein sebze meyve lif ağırlıklı olacak
Kh düşük olacak
ben kızımda ilk aylarda diyetisyene gittim bi defa o ara hiçbişey yiyemiyordum bana bir liste çıkardı sabah öğle akşam falan kağıdı attım bidaha gitmedim yiyemedikten sonra anlamı yok

Benim de ilk gebeliğimde bulantım çok kötüydü 3-4 kilo vermiştim sürekli yatıyordum. Şu an benim de söylediğin gibi o zamanki kadar olmasa da var halsizlik ve ilgi bekleyen 4 yaşında bir oğlan çocuğu cabası
dayanamadım söyledim ona da nerden girmiş oraya göster o zaman dedi ahahah

ben kızımda ilk aylarda diyetisyene gittim bi defa o ara hiçbişey yiyemiyordum bana bir liste çıkardı sabah öğle akşam falan kağıdı attım bidaha gitmedim yiyemedikten sonra anlamı yok
Kilo sorununuz yoksa güzel.
Ben doğumdan sonra kilo almıştım.
Sonra sporla diyetle verdim.
Şimdi de çok almadan ilerlemek istiyorum.

Hayırlı olsun benim ilk keseyi gördüğümde yuvarlakti 8+2de kalp atışına baktığımda fasulye gibi olmuş
Bulantı durumunuz var mı? Benim hiç yoktu ama yeni basladi maalesef çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…