- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.101
İlk 1000 gün diyetisyeni ne?Yani bilmiorum ki 173boyum onunla mi alakali. Bana hayatimda hic 1300 kcal yazilmadi 2-3 gunluk detoxlar haric. Ama Diyetisyenim ilk 1000 gun diyetisyeni. Uzmanligi direk bu. Gebelikte beslenmeye donduk mesela 24-10-30gr protein var ztn normalden fazla
Dün biri daha sormuştu siz miydiniz hatırlamıyorumKızlar selam bişey sorucam size, 8+1 oldum şuanda ve son 3 gündür Deli gibi kuyruk sokumu ağrısı var ve geçmiyo. Sizde de varmı yada olanlar nasıl bir çare buldunuz?
Yok canım ben değilimDün biri daha sormuştu siz miydiniz hatırlamıyorum
Var mı bir çözümünüz gerçekten günlük hayatımı etkiliyor çünküKızlar selam bişey sorucam size, 8+1 oldum şuanda ve son 3 gündür Deli gibi kuyruk sokumu ağrısı var ve geçmiyo. Sizde de varmı yada olanlar nasıl bir çare buldunuz?
İlk 1000 gun diyetisyeni hamileligin ilk gununden bebisimiz 2 yasina doldurana kdr gecen surese obu en iyi sekilde besleyip hayata hazirlamaya yardim eden uzman diyetisyen oluyorİlk 1000 gün diyetisyeni ne?
Geçen de burda okudum.
Bende 171 cm im
Ama kalori hesabı yapmıyorum açık açık hassas terazi almaya üşenmiştim diyet yaparken hala da almadım. Aralıklı oruca geçmiştim onda zaten iki öğün olunca kalori aşımı pek olmuyor.
Teşekkür ederim.İlk 1000 gun diyetisyeni hamileligin ilk gununden bebisimiz 2 yasina doldurana kdr gecen surese obu en iyi sekilde besleyip hayata hazirlamaya yardim eden uzman diyetisyen oluyor
Benim diyetisyenim ayni zmnda ivf icinde beslenme yapio ki ben ivf ile hamile kaldim ve bence sayesinde cnku olasiligimiz cok dusuktu..
Hamilelikte aralikli oruc olmuyor mutlaka uc ogun ve ara ogun sart karb dahil sart ama temiz karb filn fln
Henüz benim bir doktorum yok malesef. Anksiyete ve panik ataklar için nefes ve gevşeme egzersizleri önerebilirim (youtubeda videoları var). Birkaç gündür ben de ciddi anlamda dozunu aştım bu işin. Yarından itibaren daha fazla azaltıp birkaç güne bırakmayı planlıyorum.Günde 3 adete düşürdüm ama vicdanım sızlıyor. Eşimde yeterince baskı yapıyo moralim çok bozuk cuma doktorumla görüşücem bu konuyu randevum var ama yüzde bir milyon asla içme dicek eminim. Fakat anksiyete bozukluğum ve panik atağım var ataklarım tutuyo nabız yükseliyo içmediğim zaman napıcam bilmiyorum siz doktorunuza sordunuz mu
Canım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralardaDilkenn arkadaş kaç gündür yoksun? Her şey yolundadir inşkasım anneleri başlığında başlık sahibi gibi gördüm profil fotonu ordan aklıma geldin.
yesil rksi elma da aynen cok iyi geliyor tabi senin dedigin de cikar belki piyasayaZeytin candır canandır ya:))) ama meyvelerden de çok iyi gelen şeyler var bulantıya can çeker evde o an bulunmuyodur diye yazmak istemiyorum ama ipucu yeşil rengi severiz:)
Amin çok teşekkür ederimİnşallah canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım
Hayırlı haberlerini bekliyorum
yanmışız ağlayanımız yokBen de ya! Salı günü diyetisyene gideceğim ve birdaha hiç hamurişi yemeyeceğim. Kendime söz verdim az önce tartıda 57,5 kg çıkınca herhalde akşam şişkinliğindendir yani inşallah
ilk bi kaç gün öyleydim sorsan aaa hayatta yiyemem birşey derdim ama sofraya oturunca götürüyordum şimdi anasını bile ağlatıyorum hahahhaMide bulantısı bende beş gündür var o gelince bi iştah karıştı hem açım hem değilim
sy-ubhanallahEveeetthala inanamıyorum maşallah. Gece rüyamda bebeğimi gördüm yeni doğmuş minnacık çok tatlıydı 7ay geçse de kucağıma alsam hayırlısıyla sağlıklı amin
Hayır emzirmiyorum emzirmeyi altıncı ayda süt kesildi diye bırakmak zorunda kaldımEmziriyor musunuz?
Planlı gebelik miydi?
Normal doğum muydu?
Diyet uygulayabilecek kadar iyi bir hamilelik geçirmek çok büyük şans kızlar. Benim 7.haftanın sonunda koku hassasiyetiyle başlayan miğde asiti sorunum yüzünden akşam yemekleri tamamen iptal 10. Haftaya girdim. Koku hassasiyeti azaldı. Kahve ve mentollü kokular et ve balık kokuları kaldı Şuan miğdemi kaldıran ama 1 Aydır akşam öğünüm elma ayva muz leblebi yoğurt havuç Allahtan sabah kahvaltımı yumurta avakado portakal suyu sağlıklı yapıyorum. İnşallah düzelirsem diyetisyen desteği alacağım. Kilo problemim yok ama bebek için sağlıklı beslensin istiyorumTeşekkür ederim.
Ayakta çok kaldığınızda kaşık ağrısı normal bende de merdiven çok inip çıktığımda olmuştu iki gün kan lekesi kahve rengi leke var mi iç çamaşırınıza dikkat edin o önemli bide bol bol yatın bugün dinleningeldi bana yine evham perileri, dün abimin nişanı vardı hızlı halaylara çok hoplamalı oyunlara horonlara girmedim ama baya oynadım. şuan hafif var yok arası kasıklarım ağrı var. muhtemelen ben çok evhamlandığım için daha çok dikkat ediyorum. bu ruh haline sebep olan hormonlar mı sizde de var mı evham perileri?
teşekkürlerAyakta çok kaldığınızda kaşık ağrısı normal bende de merdiven çok inip çıktığımda olmuştu iki gün kan lekesi kahve rengi leke var mi iç çamaşırınıza dikkat edin o önemli bide bol bol yatın bugün dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?