2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk 1000 gün diyetisyeni ne?
Geçen de burda okudum.
Bende 171 cm im
Ama kalori hesabı yapmıyorum açık açık hassas terazi almaya üşenmiştim diyet yaparken hala da almadım. Aralıklı oruca geçmiştim onda zaten iki öğün olunca kalori aşımı pek olmuyor.

D d_g_g sağlıklı olsun diye çavdar ekmeği aldırdım fırından öyle büyük öyle ağır ki neyse yedik yedik bitmedi tost yapayım dedim tostun tadını değiştirdi

İlk 1000 gun diyetisyeni hamileligin ilk gununden bebisimiz 2 yasina doldurana kdr gecen surese obu en iyi sekilde besleyip hayata hazirlamaya yardim eden uzman diyetisyen oluyor
Benim diyetisyenim ayni zmnda ivf icinde beslenme yapio ki ben ivf ile hamile kaldim ve bence sayesinde cnku olasiligimiz cok dusuktu..
Hamilelikte aralikli oruc olmuyor mutlaka uc ogun ve ara ogun sart karb dahil sart ama temiz karb filn fln

Teşekkür ederim.

Henüz benim bir doktorum yok malesef. Anksiyete ve panik ataklar için nefes ve gevşeme egzersizleri önerebilirim (youtubeda videoları var). Birkaç gündür ben de ciddi anlamda dozunu aştım bu işin. Yarından itibaren daha fazla azaltıp birkaç güne bırakmayı planlıyorum.

Dilkenn arkadaş kaç gündür yoksun? Her şey yolundadir inş kasım anneleri başlığında başlık sahibi gibi gördüm profil fotonu ordan aklıma geldin.
Canım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralarda

Mide bulantısı bende beş gündür var o gelince bi iştah karıştı hem açım hem değilim
ilk bi kaç gün öyleydim sorsan aaa hayatta yiyemem birşey derdim ama sofraya oturunca götürüyordum şimdi anasını bile ağlatıyorum hahahha

Emziriyor musunuz?
Planlı gebelik miydi?
Normal doğum muydu?
Hayır emzirmiyorum emzirmeyi altıncı ayda süt kesildi diye bırakmak zorunda kaldım
Yarı planliydi diyelim ama beklemiyordum açıkçası
Evet normal doğumdu ilki ikincisinde öyle düşünüyorum bı aksilik olmazsa

Teşekkür ederim.
Diyet uygulayabilecek kadar iyi bir hamilelik geçirmek çok büyük şans kızlar. Benim 7.haftanın sonunda koku hassasiyetiyle başlayan miğde asiti sorunum yüzünden akşam yemekleri tamamen iptal 10. Haftaya girdim. Koku hassasiyeti azaldı. Kahve ve mentollü kokular et ve balık kokuları kaldı Şuan miğdemi kaldıran ama 1 Aydır akşam öğünüm elma ayva muz leblebi yoğurt havuç Allahtan sabah kahvaltımı yumurta avakado portakal suyu sağlıklı yapıyorum. İnşallah düzelirsem diyetisyen desteği alacağım. Kilo problemim yok ama bebek için sağlıklı beslensin istiyorum

geldi bana yine evham perileri, dün abimin nişanı vardı hızlı halaylara çok hoplamalı oyunlara horonlara girmedim ama baya oynadım. şuan hafif var yok arası kasıklarım ağrı var. muhtemelen ben çok evhamlandığım için daha çok dikkat ediyorum. bu ruh haline sebep olan hormonlar mı sizde de var mı evham perileri?

Ayakta çok kaldığınızda kaşık ağrısı normal bende de merdiven çok inip çıktığımda olmuştu iki gün kan lekesi kahve rengi leke var mi iç çamaşırınıza dikkat edin o önemli bide bol bol yatın bugün dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…