- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.121
Balın sağ olsun dost evlat kaybetmek çok zorCanım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralarda
Dinlen kanama yoksa sorun yoktur inşallah. Dün bende de kaşık ağrısı vardı ara ara oluyo demekki. İnsan yine de panik yapıyo ister istemezgeldi bana yine evham perileri, dün abimin nişanı vardı hızlı halaylara çok hoplamalı oyunlara horonlara girmedim ama baya oynadım. şuan hafif var yok arası kasıklarım ağrı var. muhtemelen ben çok evhamlandığım için daha çok dikkat ediyorum. bu ruh haline sebep olan hormonlar mı sizde de var mı evham perileri?
Üzüldüm, başın sağolsun çok zor bir durum, kendine dikkat et çok üzülmeCanım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralarda
Merhaba diyetisyeniniz Hülya Arslantaş mı memnun musunuz listesindenYani bilmiorum ki 173boyum onunla mi alakali. Bana hayatimda hic 1300 kcal yazilmadi 2-3 gunluk detoxlar haric. Ama Diyetisyenim ilk 1000 gun diyetisyeni. Uzmanligi direk bu. Gebelikte beslenmeye donduk mesela 24-10-30gr protein var ztn normalden fazla
Başınız sağolsunCanım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralarda
Ay kıyamam çok zordur benimde bir kuşum var ama evlat gibi hiç ayrılmaz benden onu kaybetme korkusu şimdiden korkutuyo beniCanım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralarda
Çok geçmiş olsun antibiyotik ben kızımda da çok kullandım kadin doğum doktoru onayladıktan sonra bir sıkıntı olmuyor ben başından sonuna kadar kullanmıştım enfeksiyon sebebiyleKızlar selam , bayramın 3.gününden beri hastayım. Buralara pek giremedim. İlaç kullanmadan atlatayım dedim. Ihlamur suyu C vitaminler, zencefil bal falan yaptım. ama nafile Bağışıklığım çok düşükmüş iltihap ciğerlerime inmiş. Dün 2 tüp serum yedim ve antibiyotik kullanmaya başladım 3 doktora sordum güvenle kullanabilirsin dedi ama çok endişeliyim. Bugün 9 haftalığım.
İnşallah herkes iyidir her şey yolundadır
Yaa inşallah iyileşirsinKızlar selam , bayramın 3.gününden beri hastayım. Buralara pek giremedim. İlaç kullanmadan atlatayım dedim. Ihlamur suyu C vitaminler, zencefil bal falan yaptım. ama nafile Bağışıklığım çok düşükmüş iltihap ciğerlerime inmiş. Dün 2 tüp serum yedim ve antibiyotik kullanmaya başladım 3 doktora sordum güvenle kullanabilirsin dedi ama çok endişeliyim. Bugün 9 haftalığım.
İnşallah herkes iyidir her şey yolundadır
Dün mesela çok az bulandı bugün sabah iki kere istifra yaptım ikincide hatta sanırım tahriş oldu artık kanlı geldi birazcık günü gününe tutmuyo bence normal belkide erken kesilecek bulantılarınKızlar ya benim dün mide bulantım biraz azaldı bugün hiç istifra yok ilginç geldi birden mide bulantısı kesilen oldu mu biraz korkuttu beni ?
Çok üzüldümCanım selam evet Kasım anneleri topigi bende doğru görmüşsün. 1 haftadır köpeğim hastaydı onunla ilgileniyorduk ama bugün 14 yıllık kızımı toprağa verdik çok üzgünüm o yüzden yoktum buralarda
Gerçekten mi için bi nebze de olsun rahatladı. , çok teşekkür ederim inşallah kısa sürede atlatırımÇok geçmiş olsun antibiyotik ben kızımda da çok kullandım kadin doğum doktoru onayladıktan sonra bir sıkıntı olmuyor ben başından sonuna kadar kullanmıştım enfeksiyon sebebiyle
Sağolsun eşim hiç bir şey yaptırmıyor bana, inşallahYaa inşallah iyileşirsinevde yardım edenin varmı?
Hiç bişi olmaz bebeğine de doktorlar sorun olmaz demiş bak bol bol dinlenmen yapcak bişi yok artıkSağolsun eşim hiç bir şey yaptırmıyor bana, inşallah
Banada oldu o yedi haftalık civarı net belli oluyor haftalığı bende beş küsürken gittim bana 4+1 sn dedi yedi haftalıkken bulduğum devamlı gideceğim doktora gittim uyumlu çıktı yedi haftalık dediBu ultrason kağıdı Perşembe gününe ait o zaman gittiğimde 5 haftaliktim ama ultrasonda 4+2 çıktı şuan uygulamada 5+3 um 9 Mayıs'a da randevu verdi ultrasonda küçük çıktı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?