2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dinlen kanama yoksa sorun yoktur inşallah. Dün bende de kaşık ağrısı vardı ara ara oluyo demekki. İnsan yine de panik yapıyo ister istemez

Üzüldüm, başın sağolsun çok zor bir durum, kendine dikkat et çok üzülme

Kızlar günaydın biri burdan yazmıştı acilden şikayetin varsa beta hcg bakıyorlar diye onun sayesinde gittim yaptırdım, beta hcg mi düşmüş beklerken 2 günde 23.89 dan 100 e çıktığını öğrendim, oysaki ben kimyasal gebelik tir diyordum, beta hcg 23.89 çıkınca bide yoğun kanamam olunca 2 gündür, önemsememiştim, şimdi doktora göstercem sonucu ve kanamayı söylicem acildeyim.

Merhaba arkadaşlar son adet tarihi 28 mart. Dün yapılan kan testi sonucu betahcg 327. Sizce düşük bir değer mi son adet tarihine göre??

Merhaba diyetisyeniniz Hülya Arslantaş mı memnun musunuz listesinden

Başınız sağolsun (

Kızlar selam , bayramın 3.gününden beri hastayım. Buralara pek giremedim. İlaç kullanmadan atlatayım dedim. Ihlamur suyu C vitaminler, zencefil bal falan yaptım. ama nafile Bağışıklığım çok düşükmüş iltihap ciğerlerime inmiş. Dün 2 tüp serum yedim ve antibiyotik kullanmaya başladım 3 doktora sordum güvenle kullanabilirsin dedi ama çok endişeliyim. Bugün 9 haftalığım.
İnşallah herkes iyidir her şey yolundadır

Ay kıyamam çok zordur benimde bir kuşum var ama evlat gibi hiç ayrılmaz benden onu kaybetme korkusu şimdiden korkutuyo beni basın sağolsun

Çok geçmiş olsun antibiyotik ben kızımda da çok kullandım kadin doğum doktoru onayladıktan sonra bir sıkıntı olmuyor ben başından sonuna kadar kullanmıştım enfeksiyon sebebiyle

Kızlar ya benim dün mide bulantım biraz azaldı bugün hiç istifra yok ilginç geldi birden mide bulantısı kesilen oldu mu biraz korkuttu beni ?

Yaa inşallah iyileşirsin evde yardım edenin varmı?

Kızlar ya benim dün mide bulantım biraz azaldı bugün hiç istifra yok ilginç geldi birden mide bulantısı kesilen oldu mu biraz korkuttu beni ?
Dün mesela çok az bulandı bugün sabah iki kere istifra yaptım ikincide hatta sanırım tahriş oldu artık kanlı geldi birazcık günü gününe tutmuyo bence normal belkide erken kesilecek bulantıların

1 hafta sonrası için randevu aldım 9+3 olacağım daha fazla bekleyemeyeceğim 6 haftalıkken kalp atışı duymuştuk herşey yolunda mı merak ediyor insan 2.gebeliğim rahat olurum demiştim ama olmuyor düşünmeden edemiyor insan bir sıkıntımda yok aslında ama görmeden rahat edemeyeceğim yine çok durdum ilk gebeliğimde her hafta doktordaydık Tüpbebek ve kanamam olması sebebiyle 2 doktora gidiyordum tabi

Çok üzüldüm inşallah hemen toparlarsın canım

Çok geçmiş olsun antibiyotik ben kızımda da çok kullandım kadin doğum doktoru onayladıktan sonra bir sıkıntı olmuyor ben başından sonuna kadar kullanmıştım enfeksiyon sebebiyle
Gerçekten mi için bi nebze de olsun rahatladı. , çok teşekkür ederim inşallah kısa sürede atlatırım

Bu ultrason kağıdı Perşembe gününe ait o zaman gittiğimde 5 haftaliktim ama ultrasonda 4+2 çıktı şuan uygulamada 5+3 um 9 Mayıs'a da randevu verdi ultrasonda küçük çıktı yani
Banada oldu o yedi haftalık civarı net belli oluyor haftalığı bende beş küsürken gittim bana 4+1 sn dedi yedi haftalıkken bulduğum devamlı gideceğim doktora gittim uyumlu çıktı yedi haftalık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…