- 2 Ocak 2023
- 389
- 324
- 23
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.161
Acilde kadın doğumcu yok diye, bide beta hcg henüz düşük diye doktor bakmadı ama ben gitmişken yine kan verim dedim 8 saat sonra 100 den 140 çıkmış, perşembe kendi doktoruma gitcem, normal gebelik gibi artıyor di miGittin mi doktora canım..
İnşallahSanmiyorum canim cok kucuk bence etkilenmesi icin. Zaten kesmissin kullanmayi kendini üzme
Kanaman ne durumda kırmızı taze kan şeklinde mi geliyor?Acilde kadın doğumcu yok diye, bide beta hcg henüz düşük diye doktor bakmadı ama ben gitmişken yine kan verim dedim 8 saat sonra 100 den 140 çıkmış, perşembe kendi doktoruma gitcem, normal gebelik gibi artıyor di mi
Çok teşekkürler böyle haberler duyunca içim rahatlıyorCok gecmis olsun. Antibiyotik konusunda endiselenmeyin arkdsim doktor hamileliginde menenjitli bi hastayla temas ettigi icin kuvvetli bi antibiyotik kullanmak zorunda kalmisti ama hamilelik icin guvenli olan. Cok sukur hicbir sorun olmadi. Guvenle kullanabilirsin dedilerse iyilesmeye bakin siz dinlenip.. cok gecmis olsun
Nazar ettim kendimeBenim de oldu canım dün çok iyiydim bugün gene aynısı oldu bazen dinleniyor sanırım bünye bende anlamadım.
Günüm günüme tutmuyor.
Annelik şimdiden çok zor. Rabbim yardımcımiz olsun bende de durumlar aynıNazar ettim kendimeakşam iki istifra ile günü kapatıyorum
ay iyi için rahatlar hem. Bende cuma gidecem kontrole nasipsedaha çok sağ bacağıma doğru çekme şeklinde bir his var dinlenince azalıyo uzandım yatıcam artık bugün. 1 haftadır nişan yüzünden evde bir sürü misafir gelen giden bohça götür bilmem ne oldukça yoruldum dün de dayanamadım yavaş halaylarda ankara havasında falan oynadım hiç dinlenme fırsatım olmadı 1 haftadır. dr aradım kanama olmadıkça sorun yok ağrı da dayanılmaz değilse normal ağrı olması iyidir rahminin büyüdüğünü gösterir dinlen dedi yarın da içim rahat etsin diye araya aldı randevusu yoktu normalde.
PirilamKızlar prlam alın bulantı ve kusmayı kesmesi yetmedi ağzımdaki o metalik acı beni hasta eden tadı da yok etti inanın dünya varmış diyorum hayatım normele döndü ni tek halsizlik ve uyku var klasik o kadar da olsun dimi ama
Maalesef ki o da işe yaramıyorKızlar prlam alın bulantı ve kusmayı kesmesi yetmedi ağzımdaki o metalik acı beni hasta eden tadı da yok etti inanın dünya varmış diyorum hayatım normele döndü ni tek halsizlik ve uyku var klasik o kadar da olsun dimi ama
Gün içinde de içiyor musun günde dört taneye kadar içilebilyorMaalesef ki o da işe yaramıyor
Hayır su dahi içemiyorum yeri geliyor aç karnına değil miGün içinde de içiyor musun günde dört taneye kadar içilebilyor
Bazen bende de işe yaramıyor sadece gece içmek gün içinde de içiyorum akşamda iki tane aynı anda almak yerine bir saat arayla alıyorum yatmadan önce daha çok etki ediyorMaalesef ki o da işe yaramıyor
Başka birşeyle yutmaya çalış o zaman evet aç karnına içmek gerekiyor su içememek normal benimde azaldı su içmelerim midemi kaldırıyor ama soda iyi geliyor mesela onunla içmeyi dene bideHayır su dahi içemiyorum yeri geliyor aç karnına değil mi
Sürekli kusuyorum ne yesem ne içsem soda da işe yaramıyor şuan bile elimde poşetle bekliyorum inanın kiBaşka birşeyle yutmaya çalış o zaman evet aç karnına içmek gerekiyor su içememek normal benimde azaldı su içmelerim midemi kaldırıyor ama soda iyi geliyor mesela onunla içmeyi dene bide
O zaman döngüyü şöyle kırabilirsin senin tel çaren serum almak aciller yapıyor mu bilmiyorum ablamda senin gibiydi iki üç günde bir serum taktırıyorduk bazen her gün .. özele gidiyorduk ama varsa durumun bi serum taktır yarında ilaca başlarsın belki böylece işe yaramış olurSürekli kusuyorum ne yesem ne içsem soda da işe yaramıyor şuan bile elimde poşetle bekliyorum inanın ki
23 Nisan'da gittim dediğiniz gibi serum takıldı 2 tane hemde ardından bu ilacı kullanmaya başladım son bir kaç gün düzeltti ama dediğiniz gibi gün içinde de almaya çalışacağımO zaman döngüyü şöyle kırabilirsin senin tel çaren serum almak aciller yapıyor mu bilmiyorum ablamda senin gibiydi iki üç günde bir serum taktırıyorduk bazen her gün .. özele gidiyorduk ama varsa durumun bi serum taktır yarında ilaca başlarsın belki böylece işe yaramış olur
Serumu öğleden sonra taktırırsan gece yatarken iki tane pirilam içersin ertesi sabah bir öğlen bir gece iki şeklinde devam edersin bi dene bence bu şekilde denegeye sokabilirsin Allah yardımcın olsun23 Nisan'da gittim dediğiniz gibi serum takıldı 2 tane hemde ardından bu ilacı kullanmaya başladım son bir kaç gün düzeltti ama dediğiniz gibi gün içinde de almaya çalışacağım
Amin teşekkür ederim bizim mercimek çok yoracak beni galibaSerumu öğleden sonra taktırırsan gece yatarken iki tane pirilam içersin ertesi sabah bir öğlen bir gece iki şeklinde devam edersin bi dene bence bu şekilde denegeye sokabilirsin Allah yardımcın olsun
Canım yaa biraz daha sabret 12.haftadan sonra hafiflicek diyorlar23 Nisan'da gittim dediğiniz gibi serum takıldı 2 tane hemde ardından bu ilacı kullanmaya başladım son bir kaç gün düzeltti ama dediğiniz gibi gün içinde de almaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?