2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kanaman ne durumda kırmızı taze kan şeklinde mi geliyor?
Kesildi mi?
Ağrı sancı batma hissi var mı?

İki günde bir baktırman yeterli 8 saat arayla baktırmana gerek yok bence.

Çok teşekkürler böyle haberler duyunca içim rahatlıyor

ay iyi için rahatlar hem. Bende cuma gidecem kontrole nasipse

Kızlar prlam alın bulantı ve kusmayı kesmesi yetmedi ağzımdaki o metalik acı beni hasta eden tadı da yok etti inanın dünya varmış diyorum hayatım normele döndü ni tek halsizlik ve uyku var klasik o kadar da olsun dimi ama

Pirilam

Maalesef ki o da işe yaramıyor

Maalesef ki o da işe yaramıyor
Bazen bende de işe yaramıyor sadece gece içmek gün içinde de içiyorum akşamda iki tane aynı anda almak yerine bir saat arayla alıyorum yatmadan önce daha çok etki ediyor

Hayır su dahi içemiyorum yeri geliyor aç karnına değil mi
Başka birşeyle yutmaya çalış o zaman evet aç karnına içmek gerekiyor su içememek normal benimde azaldı su içmelerim midemi kaldırıyor ama soda iyi geliyor mesela onunla içmeyi dene bide

Başka birşeyle yutmaya çalış o zaman evet aç karnına içmek gerekiyor su içememek normal benimde azaldı su içmelerim midemi kaldırıyor ama soda iyi geliyor mesela onunla içmeyi dene bide
Sürekli kusuyorum ne yesem ne içsem soda da işe yaramıyor şuan bile elimde poşetle bekliyorum inanın ki

Sürekli kusuyorum ne yesem ne içsem soda da işe yaramıyor şuan bile elimde poşetle bekliyorum inanın ki
O zaman döngüyü şöyle kırabilirsin senin tel çaren serum almak aciller yapıyor mu bilmiyorum ablamda senin gibiydi iki üç günde bir serum taktırıyorduk bazen her gün .. özele gidiyorduk ama varsa durumun bi serum taktır yarında ilaca başlarsın belki böylece işe yaramış olur

23 Nisan'da gittim dediğiniz gibi serum takıldı 2 tane hemde ardından bu ilacı kullanmaya başladım son bir kaç gün düzeltti ama dediğiniz gibi gün içinde de almaya çalışacağım

23 Nisan'da gittim dediğiniz gibi serum takıldı 2 tane hemde ardından bu ilacı kullanmaya başladım son bir kaç gün düzeltti ama dediğiniz gibi gün içinde de almaya çalışacağım
Serumu öğleden sonra taktırırsan gece yatarken iki tane pirilam içersin ertesi sabah bir öğlen bir gece iki şeklinde devam edersin bi dene bence bu şekilde denegeye sokabilirsin Allah yardımcın olsun

Serumu öğleden sonra taktırırsan gece yatarken iki tane pirilam içersin ertesi sabah bir öğlen bir gece iki şeklinde devam edersin bi dene bence bu şekilde denegeye sokabilirsin Allah yardımcın olsun
Amin teşekkür ederim bizim mercimek çok yoracak beni galiba

Canım yaa biraz daha sabret 12.haftadan sonra hafiflicek diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…