2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Üzüldüm, başın sağolsun çok zor bir durum, kendine dikkat et çok üzülme
Teşekkürler , kendimi çok yipratmamaya çalışıyorum ama hormonların da verdiği etkiyle pek mümkün olmuyor ama yine de kendimi tutuyorun canim sağol

Ay kıyamam çok zordur benimde bir kuşum var ama evlat gibi hiç ayrılmaz benden onu kaybetme korkusu şimdiden korkutuyo beni basın sağolsun
Teşekkürler canım evet gerçekten çok zor bildiğin benimle büyüdü beraber uyuduk uyandık evlenirken benimleydi hamileyken benimleydi şimdi gitmesi çok koydu ev çok sessiz çok zor dayanıyorum

Gittin mi doktora canım..

Merhaba arkadaşlar son adet tarihi 28 mart. Dün yapılan kan testi sonucu betahcg 327. Sizce düşük bir değer mi son adet tarihine göre??
Canım ilk betanın yükseği düşüğü olm az iki günde bir aynı saatte verdiğin kanın iki katı olması beklenir hayırlı olsun..

Kızlar ya benim dün mide bulantım biraz azaldı bugün hiç istifra yok ilginç geldi birden mide bulantısı kesilen oldu mu biraz korkuttu beni ?
Benim de oldu canım dün çok iyiydim bugün gene aynısı oldu bazen dinleniyor sanırım bünye bende anlamadım.
Günüm günüme tutmuyor.

Dün mesela çok az bulandı bugün sabah iki kere istifra yaptım ikincide hatta sanırım tahriş oldu artık kanlı geldi birazcık günü gününe tutmuyo bence normal belkide erken kesilecek bulantıların
Yaaa bende korktum iki hafta var daha doktora gitmeme
Benimde ilki tüp bebekti kanama sebebiyle iki doktora gittim şimdi tek doktor olunca bekleme süresi zor
Gerçekten mi için bi nebze de olsun rahatladı. , çok teşekkür ederim inşallah kısa sürede atlatırım
Evet evet bende çok araştırdım ilkinde çok şükür sıkıntı olmadı için rahat olsun
Teşekkürler canım evet gerçekten çok zor bildiğin benimle büyüdü beraber uyuduk uyandık evlenirken benimleydi hamileyken benimleydi şimdi gitmesi çok koydu ev çok sessiz çok zor dayanıyorum
Evet canım uzun bi surede alışmak zor sessizliğine keşke hep bizle kalsalar

Geçmiş olsun acil şifalar, inşaAllah birşey olmaz onlar bebeğe göre ilaç veriyorlar endişelenme

Allah sabir versin … yillarca beraber yasadiktan sonra kopek olmuyo evlat oluyo can yoldasi oluyor ve cok ama cok uzuyor.. benim de dogumgunumde gitmisti veteriner hatasindan uzunca bi sure kendimize gelemedik cok kotu zamanda gitmis ..

Cok gecmis olsun. Antibiyotik konusunda endiselenmeyin arkdsim doktor hamileliginde menenjitli bi hastayla temas ettigi icin kuvvetli bi antibiyotik kullanmak zorunda kalmisti ama hamilelik icin guvenli olan. Cok sukur hicbir sorun olmadi. Guvenle kullanabilirsin dedilerse iyilesmeye bakin siz dinlenip.. cok gecmis olsun

Dinlen kanama yoksa sorun yoktur inşallah. Dün bende de kaşık ağrısı vardı ara ara oluyo demekki. İnsan yine de panik yapıyo ister istemez
daha çok sağ bacağıma doğru çekme şeklinde bir his var dinlenince azalıyo uzandım yatıcam artık bugün. 1 haftadır nişan yüzünden evde bir sürü misafir gelen giden bohça götür bilmem ne oldukça yoruldum dün de dayanamadım yavaş halaylarda ankara havasında falan oynadım hiç dinlenme fırsatım olmadı 1 haftadır. dr aradım kanama olmadıkça sorun yok ağrı da dayanılmaz değilse normal ağrı olması iyidir rahminin büyüdüğünü gösterir dinlen dedi yarın da içim rahat etsin diye araya aldı randevusu yoktu normalde.

Merhaba ben 7 haftalık hamileyim. Gebelik öncesinde ara sıra retinol içerikli krem kullanıyordum. Gebeliğimi adetim gelmeden erken zamanda öğrendim ve bir daha kremi kullanmadım. Dün kalp atışlarını duyduk. Ama gebeliğimi fark etmediğim dönemde kullandığım krem bebeğime zarar vermiş midir

Banada oldu o yedi haftalık civarı net belli oluyor haftalığı bende beş küsürken gittim bana 4+1 sn dedi yedi haftalıkken bulduğum devamlı gideceğim doktora gittim uyumlu çıktı yedi haftalık dedi
Bende gidicem haftaya pazartesi inşallah öyle olur 6+6 olucak kalp atışında duyarım belki

Sanmiyorum canim cok kucuk bence etkilenmesi icin. Zaten kesmissin kullanmayi kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…