- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.181
İnşallah ya buraya bile doğru düzgün bakamıyorum. Sınavım vardı sınavda bile çok kötü oldumCanım yaa biraz daha sabret 12.haftadan sonra hafiflicek diyorlar
Sen mercimek diyorsun ablam ağlıyordu canavar var içimde diyeAmin teşekkür ederim bizim mercimek çok yoracak beni galiba
Sen mercimek diyorsun ablam ağlıyordu canavar var içimde diye
Kızlar prlam alın bulantı ve kusmayı kesmesi yetmedi ağzımdaki o metalik acı beni hasta eden tadı da yok etti inanın dünya varmış diyorum hayatım normele döndü ni tek halsizlik ve uyku var klasik o kadar da olsun dimi amaben niyeyse o bulantiyi cekiyorum hala icmedim aksam 1 mi 2 mi iciyorsunuz
Yok 8 saat sonra baktırmamın nedeni acildeki doktorun geceki Kanımı kabul etmeyip tekrar kan testi istemesi :) kanamam azaldı ama hala kırmızı renkli, agrı sancı batma hiç yokKanaman ne durumda kırmızı taze kan şeklinde mi geliyor?
Kesildi mi?
Ağrı sancı batma hissi var mı?
İki günde bir baktırman yeterli 8 saat arayla baktırmana gerek yok bence.
Kan değerlerini gün gün yazar mısın?Yok 8 saat sonra baktırmamın nedeni acildeki doktorun geceki Kanımı kabul etmeyip tekrar kan testi istemesi :) kanamam azaldı ama hala kırmızı renkli, agrı sancı batma hiç yok
Sonucum 361 çıktı benide 4 mayıs ta çağırdı doktorum gidicem bakalım beta 361 çıktıktan 1 hafta sonraya falan denk geliyor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnşallah canım benim biraz geç gördüm yazdığını sonucun çıktımı acaba ? Benim ikinci hamileliğim bi tane 5 yaşında oğlum var daha öncede doğumumj gerçekleştiren doktorumla iletişime geçtik 5 mayısa randevu verdi. 6.7. Haftalar uygun gitmek için kese kalp atışı falan
Gece yatmadan önce iki tane içtim ilk akşam ertesi gün, gün içinde bulantım olunca yine içtim sabah ve öğleden sonra birer tane içtim gecede birer saat arayla içtim yatmadan önce sonraki güne daha iyi oldum bugün bi tane içtim gün içinde hafif bulantı tiksinme hissedince. Geceleri sabit iki tane içiliyor yavaş salınım olduğu için ertesi güne etkisi oluyormuş
Sen yine buraya bakabiliyorsun ablam gözünü açamıyordu bulantıdan karanlık odada yatıyordu camlar kapılar kapalı olsa da kokular alıyordu hep kusuyorduMercimek iyi de niye canavar diyordu ki ben küçük olduğu için mercimek diyordum öyle kaldı
Amin amin sabah kalkınca ilk işim cam açmak oluyor benimde bana da içerisi kötü kokuyorSen yine buraya bakabiliyorsun ablam gözünü açamıyordu bulantıdan karanlık odada yatıyordu camlar kapılar kapalı olsa da kokular alıyordu hep kusuyorduonun gibi hamilelik geçiren çok az vardır Allah düşmanıma vermesin
Bende senin gibiyim akşama kadar camlar açık mutfaktan özellikle tiksindim bide çamaşır astığım küçük odam var oraya giremiyorum deterjan kokusundanAmin amin sabah kalkınca ilk işim cam açmak oluyor benimde bana da içerisi kötü kokuyor
Bende aynıyım bulaşıkları da eşim yıkıyor kahvaltı da hazırlıyor gerçi sadece beyaz peynir ekmek yiyorum amaBende senin gibiyim akşama kadar camlar açık mutfaktan özellikle tiksindim bide çamaşır astığım küçük odam var oraya giremiyorum deterjan kokusundan
İyiki varlarBende aynıyım bulaşıkları da eşim yıkıyor kahvaltı da hazırlıyor gerçi sadece beyaz peynir ekmek yiyorum ama
Bizim ki çok uzak o yüzden gelemez de gurbette en yakın arkadaşın eşin oluyor çok şükür ki eşimde bana yardımcı oluyor. Midem aşırı bulanıyordu kusmak üzereydim seni dinleyip prilam aldım şimdi biraz azaldıİyiki varlarbi kaç gündür annem bizde geldiğinden beri rahat yarın gidecek hiç gitmese
Allah kavuştursun yavrumBizim ki çok uzak o yüzden gelemez de gurbette en yakın arkadaşın eşin oluyor çok şükür ki eşimde bana yardımcı oluyor. Midem aşırı bulanıyordu kusmak üzereydim seni dinleyip prilam aldım şimdi biraz azaldı
AminAllah kavuştursun yavrumgece yatarken de iç bir tane sabaha iyi olursun inşallah
7+5.. iki ay doldu sayılır kaldı bir ay bulantıların geçmesine inşallah bu defa geçer çünkü ilk gebeligimde dokuz ay kustum ben her sabah hiç sekmeden kusmalarım devam etti gün içinde de aniden midemin kalktığı yemek sonrası bulantılar olmuştu dua ediyorum bu sefer öyle olmasa diyeAminsizin bebiş ne kadarlık
İnşallah öyle olmaz. Bizim ki daha ilk o yüzden pek bilemiyorum bizim de 7+57+5.. iki ay doldu sayılır kaldı bir ay bulantıların geçmesine inşallah bu defa geçer çünkü ilk gebeligimde dokuz ay kustum ben her sabah hiç sekmeden kusmalarım devam etti gün içinde de aniden midemin kalktığı yemek sonrası bulantılar olmuştu dua ediyorum bu sefer öyle olmasa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?