2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben.

Kanaman ne durumda kırmızı taze kan şeklinde mi geliyor?
Kesildi mi?
Ağrı sancı batma hissi var mı?

İki günde bir baktırman yeterli 8 saat arayla baktırmana gerek yok bence.
Yok 8 saat sonra baktırmamın nedeni acildeki doktorun geceki Kanımı kabul etmeyip tekrar kan testi istemesi :) kanamam azaldı ama hala kırmızı renkli, agrı sancı batma hiç yok

Yok 8 saat sonra baktırmamın nedeni acildeki doktorun geceki Kanımı kabul etmeyip tekrar kan testi istemesi :) kanamam azaldı ama hala kırmızı renkli, agrı sancı batma hiç yok
Kan değerlerini gün gün yazar mısın?
Kaç gündür kanamam var?
Tam adet olacağın gün kanama mı başladı?
Her iki günde baktır betaya.

Kızlar folik asit olarak ben vinalac kullanıyorum ve içinde zencefil var sanırım o yüzden mide bulantım olmuyor çünkü hamileliğinde vinalac kullanan 2 arkadaşım daha var onların da midesi bulanmamış ve onlar da vinalac tan olduğunu düşünüyorlar. Doktorunuza sorup değiştirin deneyin isterseniz. Benim 3. Gebeliğim 2 sinde de çok istifra etmiştim bu sefer asla mide bulantım yok

Sonucum 361 çıktı benide 4 mayıs ta çağırdı doktorum gidicem bakalım beta 361 çıktıktan 1 hafta sonraya falan denk geliyor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Gece yatmadan önce iki tane içtim ilk akşam ertesi gün, gün içinde bulantım olunca yine içtim sabah ve öğleden sonra birer tane içtim gecede birer saat arayla içtim yatmadan önce sonraki güne daha iyi oldum bugün bi tane içtim gün içinde hafif bulantı tiksinme hissedince. Geceleri sabit iki tane içiliyor yavaş salınım olduğu için ertesi güne etkisi oluyormuş

Mercimek iyi de niye canavar diyordu ki ben küçük olduğu için mercimek diyordum öyle kaldı
Sen yine buraya bakabiliyorsun ablam gözünü açamıyordu bulantıdan karanlık odada yatıyordu camlar kapılar kapalı olsa da kokular alıyordu hep kusuyordu onun gibi hamilelik geçiren çok az vardır Allah düşmanıma vermesin

Amin amin sabah kalkınca ilk işim cam açmak oluyor benimde bana da içerisi kötü kokuyor

Amin amin sabah kalkınca ilk işim cam açmak oluyor benimde bana da içerisi kötü kokuyor
Bende senin gibiyim akşama kadar camlar açık mutfaktan özellikle tiksindim bide çamaşır astığım küçük odam var oraya giremiyorum deterjan kokusundan

Bende senin gibiyim akşama kadar camlar açık mutfaktan özellikle tiksindim bide çamaşır astığım küçük odam var oraya giremiyorum deterjan kokusundan
Bende aynıyım bulaşıkları da eşim yıkıyor kahvaltı da hazırlıyor gerçi sadece beyaz peynir ekmek yiyorum ama

Bende aynıyım bulaşıkları da eşim yıkıyor kahvaltı da hazırlıyor gerçi sadece beyaz peynir ekmek yiyorum ama
İyiki varlar bi kaç gündür annem bizde geldiğinden beri rahat yarın gidecek hiç gitmese

İyiki varlar bi kaç gündür annem bizde geldiğinden beri rahat yarın gidecek hiç gitmese
Bizim ki çok uzak o yüzden gelemez de gurbette en yakın arkadaşın eşin oluyor çok şükür ki eşimde bana yardımcı oluyor. Midem aşırı bulanıyordu kusmak üzereydim seni dinleyip prilam aldım şimdi biraz azaldı

Allah kavuştursun yavrum gece yatarken de iç bir tane sabaha iyi olursun inşallah

Amin sizin bebiş ne kadarlık
7+5.. iki ay doldu sayılır kaldı bir ay bulantıların geçmesine inşallah bu defa geçer çünkü ilk gebeligimde dokuz ay kustum ben her sabah hiç sekmeden kusmalarım devam etti gün içinde de aniden midemin kalktığı yemek sonrası bulantılar olmuştu dua ediyorum bu sefer öyle olmasa diye

İnşallah öyle olmaz. Bizim ki daha ilk o yüzden pek bilemiyorum bizim de 7+5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…