- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.961
Hamilelikte ister istemez çıkıyor diyorlar çok doğru ya geçmiyor bir türlüKızılcık suyu içiyorum canım ama o da biyere kadar koruyor anlaşılan, doğum sonrası bi ürolojiye gitmem gerek öncesinde de sık olurdum zaten ama önemsemezdim kızılcık bol su atlatırdım şimdi hamileyken zorluyor
Kusmadan geçmiyor benimkiMide yanmasını üç buçuk ay çeken biri olarak salatalık ye limonata iç az şekerli olsun karpuz da iyi geliyor birde ballı süt iyi geliyor
Ay iyi yaa azcık daha beklesinler haber ver cumartesi mutlakaCanım valla benim bugün baya sancım oldu allahtan sancıların arasındaki saat fazlaydı umursamdım oda sanırım zırt pırt ağlamamdan kaynaklıcumartesi randevum var bakalım doktor ne diyecek
EvetBir tane sürekli dönen vardı o sendin dimi bebek hareket etmiyor diyesallıyordun
Senin 30 hafta doldu dimi inşallah sağlıklı şekilde gelirler savaşçıyla aynı gün kontrollerinizIyiyiz biz :) cumartesi kontrol günü :) biraz agirlastim sanki yatmak kalkmak zorlasti. Ama kizlar uslu uslu duruyor, gelmeye kalkan yok cok şükür:) planli tarihe 5 hafta kaldi :)
Senin sat a göre daha büyük galiba diğerlerinden ay inşallah acele etmezler sağlıklı gelsinlerÇok şükür cnm adet agrilarimda azaldı nidicard başladığından beri biraz daha hafifledi ins bebisler bekler 36 yı
Kusmazsan beynine kadar işliyor yine şansına kusuyorsun ki rahatliyorsun valla üç buçuk ay çektim en yumuşatıcısı ballı süt oldu canım. İnşallah sende de işe yararKusmadan geçmiyor benimkiyine başladı yanmalar
Mide koruyucu da etki etmemeye başladı
Benim devlette girdiklerimde buton yoktu canım pztesi özelde gireceğim ilk defa acaba orda var mı bilmiyorumTok gir bana doktor maden suyu iç demişti nstden önce ve sabit yatkarnını iki yerden lastikle sıkıyorlar jel sürüp apart bağlıyorlar sana da bir tane buton veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar
Değişiyor galiba cihaza göre bende buton var diye biliyorum devlette ama cihaza göre demekkiBenim devlette girdiklerimde buton yoktu canım pztesi özelde gireceğim ilk defa acaba orda var mı bilmiyorum
Evet evet bu pazar 32 doluyor cok şükür.Senin 30 hafta doldu dimi inşallah sağlıklı şekilde gelirler savaşçıyla aynı gün kontrolleriniz
Süt kısa bi rahatlama sağladı bana ama ballı sütü denemedim denerim canımKusmazsan beynine kadar işliyor yine şansına kusuyorsun ki rahatliyorsun valla üç buçuk ay çektim en yumuşatıcısı ballı süt oldu canım. İnşallah sende de işe yarar
Kız maşallah toto’nu kaşı hamileler çok çabuk nazar alıyo sendeki iki tane duble nazar çekebilirsinEvet evet bu pazar 32 doluyor cok şükür.
Doktor da her muayenede sasiriyor, cok sikayet etmiyorum agrim sizim azbir de koca gobegime ragmen yuruyusum pek degismedi ve onun bekledigi gibi tekerlekli sandalyede fln gitmedim odasina serklaj sonrasi. Gecen kontrolde "merak ediyorum sezeryandan sonra da boyle firt firt yuruyecek misin " dedi cok sukur bu gunlerime
Sür içince bende beter oluyorumSüt kısa bi rahatlama sağladı bana ama ballı sütü denemedim denerim canım
Kusmayı kasti yapıyorum kusmadan önce su içip bi kaç dakika bekliyorum eğilince kendi çıkıyor
Şu ara ise mide suyu devamlı boğazımda karnım aşağı indi bulantı yanma başladı erken Doğum riskimde var sanırım o yüzden başladı
Maşallah sana herkese anlatma nazar olursun Allah korusunEvet evet bu pazar 32 doluyor cok şükür.
Doktor da her muayenede sasiriyor, cok sikayet etmiyorum agrim sizim azbir de koca gobegime ragmen yuruyusum pek degismedi ve onun bekledigi gibi tekerlekli sandalyede fln gitmedim odasina serklaj sonrasi. Gecen kontrolde "merak ediyorum sezeryandan sonra da boyle firt firt yuruyecek misin " dedi cok sukur bu gunlerime
Ben de bana nazar değer okulda kem gözlü çok diye korkuyordum. Ama o kadar yıkık bi haldeyim ki. Bugün bi hoca doğursan da kurtulsan bi dedi. Başka biri de ne kadar kaldı diye sordu 2,5 ay deyince kadın şok oldu ay çok ağırlaşmışsın ben az kaldı sanmıştım diyorKız maşallah toto’nu kaşı hamileler çok çabuk nazar alıyo sendeki iki tane duble nazar çekebilirsin
Ayyy valla kusmakla iyi yapıyorsun sen . Az kaldı az daha sabır inşallahSüt kısa bi rahatlama sağladı bana ama ballı sütü denemedim denerim canım
Kusmayı kasti yapıyorum kusmadan önce su içip bi kaç dakika bekliyorum eğilince kendi çıkıyor
Şu ara ise mide suyu devamlı boğazımda karnım aşağı indi bulantı yanma başladı erken Doğum riskimde var sanırım o yüzden başladı
Aaa evet kendı sezonundayken doktor sevgilisi var dıye bılıyordum.. Hasana bak beO hasan varya bizim hocanın yigeniyle nisanlanmisti kız doktordu güzelde kızdı annesini falan kaybetti bunlar pat diye ayrıldı sonra duyduk ki bu gönül dağındaki dilek varya kızı onla aldatmış ama %100 doğru mu bilmiyorum
Az değilAaa evet kendı sezonundayken doktor sevgilisi var dıye bılıyordum.. Hasana bak be
Birde tahinin üstünde biriken yağa çok iyi diyorlar canım. Ben ilkinde her duyduğumu yaptığım için şuan tam olarak hangisi iyi geldi bilemiyorum ama aklınızda olsunBen de göğüs ucu kremi almıcam gümüş kapak yeter diye düşünüyorum. En kötü Ayva jelini yapmış oluruz zaten. Onu sürerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?