2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hamilelikte ister istemez çıkıyor diyorlar çok doğru ya geçmiyor bir türlü

Canım valla benim bugün baya sancım oldu allahtan sancıların arasındaki saat fazlaydı umursamdım oda sanırım zırt pırt ağlamamdan kaynaklı cumartesi randevum var bakalım doktor ne diyecek
Ay iyi yaa azcık daha beklesinler haber ver cumartesi mutlaka

Iyiyiz biz :) cumartesi kontrol günü :) biraz agirlastim sanki yatmak kalkmak zorlasti. Ama kizlar uslu uslu duruyor, gelmeye kalkan yok cok şükür:) planli tarihe 5 hafta kaldi :)
Senin 30 hafta doldu dimi inşallah sağlıklı şekilde gelirler savaşçıyla aynı gün kontrolleriniz

Kusmadan geçmiyor benimki yine başladı yanmalar
Mide koruyucu da etki etmemeye başladı
Kusmazsan beynine kadar işliyor yine şansına kusuyorsun ki rahatliyorsun valla üç buçuk ay çektim en yumuşatıcısı ballı süt oldu canım. İnşallah sende de işe yarar

Tok gir bana doktor maden suyu iç demişti nstden önce ve sabit yat karnını iki yerden lastikle sıkıyorlar jel sürüp apart bağlıyorlar sana da bir tane buton veriyorlar hareket ettikçe bas diyorlar
Benim devlette girdiklerimde buton yoktu canım pztesi özelde gireceğim ilk defa acaba orda var mı bilmiyorum

Senin 30 hafta doldu dimi inşallah sağlıklı şekilde gelirler savaşçıyla aynı gün kontrolleriniz
Evet evet bu pazar 32 doluyor cok şükür.
Doktor da her muayenede sasiriyor, cok sikayet etmiyorum agrim sizim az bir de koca gobegime ragmen yuruyusum pek degismedi ve onun bekledigi gibi tekerlekli sandalyede fln gitmedim odasina serklaj sonrasi. Gecen kontrolde "merak ediyorum sezeryandan sonra da boyle firt firt yuruyecek misin " dedi cok sukur bu gunlerime

Kusmazsan beynine kadar işliyor yine şansına kusuyorsun ki rahatliyorsun valla üç buçuk ay çektim en yumuşatıcısı ballı süt oldu canım. İnşallah sende de işe yarar
Süt kısa bi rahatlama sağladı bana ama ballı sütü denemedim denerim canım
Kusmayı kasti yapıyorum kusmadan önce su içip bi kaç dakika bekliyorum eğilince kendi çıkıyor
Şu ara ise mide suyu devamlı boğazımda karnım aşağı indi bulantı yanma başladı erken Doğum riskimde var sanırım o yüzden başladı

Kız maşallah toto’nu kaşı hamileler çok çabuk nazar alıyo sendeki iki tane duble nazar çekebilirsin

Sür içince bende beter oluyorum

Maşallah sana herkese anlatma nazar olursun Allah korusun

Kız maşallah toto’nu kaşı hamileler çok çabuk nazar alıyo sendeki iki tane duble nazar çekebilirsin
Ben de bana nazar değer okulda kem gözlü çok diye korkuyordum. Ama o kadar yıkık bi haldeyim ki. Bugün bi hoca doğursan da kurtulsan bi dedi. Başka biri de ne kadar kaldı diye sordu 2,5 ay deyince kadın şok oldu ay çok ağırlaşmışsın ben az kaldı sanmıştım diyor dedim en iyisi artık korkmayım nazar değecek bir halde değilim. Bide kimseye yakınmıyorum öyle çok ortalıklarda da değilim çok gören eden de olmuyor ama çöktüm demek ki belirgin şekilde

Ayyy valla kusmakla iyi yapıyorsun sen . Az kaldı az daha sabır inşallah bir ayı da geçirdik mi istedikleri zaman buyursunlar bu koca dünyaya. Benim bebis baş aşağı dönmüş göğüs altında ayaklarıyla vurup duruyor ama aşağı bayağı baskı yapıyor dolayısı ile mide yanması yokda mide de gaz olayı çok oluyor bende ona da dere otu yediğimde rahatliyorum

Aaa evet kendı sezonundayken doktor sevgilisi var dıye bılıyordum.. Hasana bak be

Ben de göğüs ucu kremi almıcam gümüş kapak yeter diye düşünüyorum. En kötü Ayva jelini yapmış oluruz zaten. Onu sürerim
Birde tahinin üstünde biriken yağa çok iyi diyorlar canım. Ben ilkinde her duyduğumu yaptığım için şuan tam olarak hangisi iyi geldi bilemiyorum ama aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…