2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayy senin koca da mı yanında değil
evet ya
Gelip gidiyor canım 2 saat uzaklıktaki farklı bir ilde ama bu hafta hiç gelemedi pazar gelecek o yüzden benim 2 gündür psikoloji tamamen gitti. Kaynanam bakıyor bana allah var kadın bişeyde yapmıyor ama oturmasına bile sinir olmaya başladım. Kaç aydır eve hapis oldum oda çok etkiledi galiba beni. Zaten bu gidişle bende doğuma tek gidicem çocukların belirlenen tarihte geleceğini hiç sanmıyorum oda biz haber verip gelene kadar ben çoktan doğurmuş olurum. Ay dün gece bunada ağladım seni üstün cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bacım ben şuanda benim yerime 3. Çocuk fikrini söyleyen herkesi parçalamak istiyorum sen bide düşünüyorsun

Ne iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorum en azından çocuk biraz büyüyene kadar
Benim eşim de 3 ay gidiyor gittiğinde şimdiden stres oldum görev çıkar mı doğana kadar diye. İnşallah senin eşin de gitmez bir süre en azından zorluğunu biliyorum

Ne iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorum en azından çocuk biraz büyüyene kadar
Ooyy allah asıl senin yardımcın olsun sabır güç versin sana
Benim eşim reklamcı Antalya da şirket açtı abisiyle daha dönmeyecek nasipse Şubat okul tatilinde biz gideceğiz çoluk çocuk
Tabi şartlar ben olur allah bilir gidermemektn korkuyorum gitmekten daha çok korkuyorum koca yok bunalıyorum öyle işte
İnşallah uzun süre seninle olur kocan

Ay ben her ağladığımda konuşuyorum özür diliyorum her şey yolunda kızım diyorum seninle ilgisi yok, bazen oluyor böyle şeyler diye sohbet ediyorum ağlayarjan bilerek yapmıyordum ama dediğin kişinin hesabını atar mısın canın

Üf benimki de yanımda değil 2 aydır en nazlanabileceğimiz zamanda yoklar doğumdan sonra yandı
Kız bacım madem bu kadar kişinin kocası yanında değil niye demiyorsunuz bende sanıyorum ki bi benim kocam yok adamı boğasım geliyor

Bak aslında mantığımız var konuşurken neyin neden olduğunu biliyoruz ama duygular şelale
Ya sorma bende kaç gündür bu Doğumun planını yapıyorum planlı olmayacak belli Antalya dan uçakla gelse bile yine trafikle indisi bindisiyle birlikte en az üç saat doğurmam gelene kadar desem bebek tehlikeye girerse diyorum
Of of allah yazdı birşey ama bakalım yaşayıp göreceğiz en güzelini yaşatsın inşallah

Sende olması çok normal. Kimbilir nelerle karşılasmışsındır. Ben oncekinde 5 gün Zeynep Kamil de yattım . 15 kişiydik. Ben bile orda ne travmalar edindim.

Aminn inşallah sağlıklı olsunlar da iyi ki bu görüntülü görüşme var
SOrma sorma o olmasa halimiz hepten harap
Aman gerçekten bazen öyle avutuyorum kendimi diyorum hiç değilse hayatımda konuşuyorum biliyorum seviyorum sağlıklı sağ
Aman insan neler düşünüyor neler işte

Kız bacım madem bu kadar kişinin kocası yanında değil niye demiyorsunuz bende sanıyorum ki bi benim kocam yok adamı boğasım geliyor
Yok yok tek değilsin için rahat olsun zorunluluk olunca insan bişey de diyemiyor ama kadersizliğim diyorum ben, zaten şimdiye kadar hiç nazlanmamıştım tam sırasıydı halbuki

Şal takıyor kafasına sürekli gözlüklü kilolu bir kadın adını hatırlayamıyorum ama kesfette çıkmıştır karşınıza takip ettiklerime de baktım bulamadım bir daha bakayım bulunca yollayayim

Bende hiç bahsetmemiştim sudem ve Gamze biliyordu sadece bilsem daha önce söylerdim

Valla ben en çok doğuma tek girecem diye aklıma geldikçe ağlıyorum. Buda bizim imtihanımız işte napalım Allah büyük napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…