- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.921
evet yaAyy senin koca da mı yanında değil
Gelip gidiyor canım 2 saat uzaklıktaki farklı bir ilde ama bu hafta hiç gelemedi pazar gelecek o yüzden benim 2 gündür psikoloji tamamen gitti. Kaynanam bakıyor bana allah var kadın bişeyde yapmıyor ama oturmasına bile sinir olmaya başladım. Kaç aydır eve hapis oldum oda çok etkiledi galiba beni. Zaten bu gidişle bende doğuma tek gidicem çocukların belirlenen tarihte geleceğini hiç sanmıyorum oda biz haber verip gelene kadar ben çoktan doğurmuş olurum. Ay dün gece bunada ağladımGelip gidecek mi yoksa gitmeyecek mi benimki Cumartesi gecesi gidecek yine bi daha Doğuma gelir herhalde
Bende öyle dedim zaten bir aydır yoksun iki gün çekemedin beni daha çok ağladım
Ben istiyorum iki üç yıl sonra ama tabi çocuğa bağlı belkide illallah ettirecek beni bilmiyorum
Aminn inşallah sağlıklı olsunlar da iyi ki bu görüntülü görüşme varGerçekten tek isyanım bu zamanlama ... allah yardımcımız olsun inşallah
Benim eşim de 3 ay gidiyor gittiğinde şimdiden stres oldum görev çıkar mı doğana kadar diye. İnşallah senin eşin de gitmez bir süre en azından zorluğunu biliyorumNe iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorumen azından çocuk biraz büyüyene kadar
Dene canım kesin bilgi trendyoldan istediğim gibi alıyorum asla şifre istemiyorAhshshah en kısa zamanda deneyeyim ben de
Bir bilsemmmm sürekli kafamda bunu sorguluyorum ben desormadım da doktora koşulsuz tamam dedim
Ooyy allah asıl senin yardımcın olsun sabır güç versin sanaNe iş yapıyor kuzum eşin? Benimki asker arada göreve gidiyor 6 ay hiç gelmiyor. İnşallah bir daha göndermezler diye dua ediyorumen azından çocuk biraz büyüyene kadar
Ay ben her ağladığımda konuşuyorum özür diliyorum her şey yolunda kızım diyorum seninle ilgisi yok, bazen oluyor böyle şeyler diye sohbet ediyorum ağlayarjanNe kadar etki eder bilmiyorum da insatgramda sürekli bu bilinçaltı sifalandirma şeyleri varya orada bir kadını takip ediyorum o diyor ki bebek anne karnındayken annenin yaşadığı her şeyden kendini mesul tutar gulmesinden ağlamasından üzülmesinden kusmasindan hastalanmasından anne psikolojik olarak hamilelikte kötü seyler yasadiysa bebekte erken doğuma hatta gelişim durdurmaya kadar gider demişti bir olumsuzluk yaşadığınız Zaman elinizi karnımızın üstüne koyup yaşadığım bu durumun seninle ilgisi yok senin benimle olmandan mutluluk duyuyorum gibi bir şeyin diyorduinşallah tam anlatabilmisimdir videoyu da bulursam atayim
Kız bacım madem bu kadar kişinin kocası yanında değil niye demiyorsunuz bende sanıyorum ki bi benim kocam yok adamı boğasım geliyorÜf benimki de yanımda değil 2 aydır en nazlanabileceğimiz zamanda yoklar doğumdan sonra yandı
İnşallah faydası olurBeyaz leblebi deneyeyim, kefiri dokusundan hiç içemiyorum yoğurt da ekşitiyor beni daha çok
İnşallah teşekkür ederimİnşallah faydası olur
Bak aslında mantığımız var konuşurken neyin neden olduğunu biliyoruz ama duygular şelaleevet ya
Gelip gidiyor canım 2 saat uzaklıktaki farklı bir ilde ama bu hafta hiç gelemedi pazar gelecek o yüzden benim 2 gündür psikoloji tamamen gitti. Kaynanam bakıyor bana allah var kadın bişeyde yapmıyor ama oturmasına bile sinir olmaya başladım. Kaç aydır eve hapis oldum oda çok etkiledi galiba beni. Zaten bu gidişle bende doğuma tek gidicem çocukların belirlenen tarihte geleceğini hiç sanmıyorum oda biz haber verip gelene kadar ben çoktan doğurmuş olurum. Ay dün gece bunada ağladımseni üstün cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bacım ben şuanda benim yerime 3. Çocuk fikrini söyleyen herkesi parçalamak istiyorum sen bide düşünüyorsun
Sende olması çok normal. Kimbilir nelerle karşılasmışsındır. Ben oncekinde 5 gün Zeynep Kamil de yattım . 15 kişiydik. Ben bile orda ne travmalar edindim.Allahım yicemmm deliriyorumdişlerim kaşınıyorrrr
Bir yanım bir an önce görelim artık doğsunlar diyor diğer yanım ben nasıl dogurucam korkusuyla cebelleşiyor
Bende hastane fobisi olmuş ya suan onu anladım
SOrma sorma o olmasa halimiz hepten harapAminn inşallah sağlıklı olsunlar da iyi ki bu görüntülü görüşme var
Yok yok tek değilsin için rahat olsunKız bacım madem bu kadar kişinin kocası yanında değil niye demiyorsunuz bende sanıyorum ki bi benim kocam yok adamı boğasım geliyor
Evet canım çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsunBenim eşim de 3 ay gidiyor gittiğinde şimdiden stres oldum görev çıkar mı doğana kadar diye. İnşallah senin eşin de gitmez bir süre en azından zorluğunu biliyorum
Şal takıyor kafasına sürekli gözlüklü kilolu bir kadın adını hatırlayamıyorum ama kesfette çıkmıştır karşınıza takip ettiklerime de baktım bulamadım bir daha bakayım bulunca yollayayimAy ben her ağladığımda konuşuyorum özür diliyorum her şey yolunda kızım diyorum seninle ilgisi yok, bazen oluyor böyle şeyler diye sohbet ediyorum ağlayarjanbilerek yapmıyordum ama dediğin kişinin hesabını atar mısın canın
Bende hiç bahsetmemiştim sudem ve Gamze biliyordu sadece bilsem daha önce söylerdimKız bacım madem bu kadar kişinin kocası yanında değil niye demiyorsunuz bende sanıyorum ki bi benim kocam yok adamı boğasım geliyor
Valla ben en çok doğuma tek girecem diye aklıma geldikçe ağlıyorum. Buda bizim imtihanımız işte napalımBak aslında mantığımız var konuşurken neyin neden olduğunu biliyoruz ama duygular şelale
Ya sorma bende kaç gündür bu Doğumun planını yapıyorum planlı olmayacak belli Antalya dan uçakla gelse bile yine trafikle indisi bindisiyle birlikte en az üç saat doğurmam gelene kadar desem bebek tehlikeye girerse diyorum
Of of allah yazdı birşey ama bakalım yaşayıp göreceğiz en güzelini yaşatsın inşallah
Bana leblebi de iyi gelmedi. Cok sık olmuyor, dayanilmayacak kadar degil allahtan. O yuzden ilac almadim. Sadece salatalik yiyorum. Tuzlamadan. O biraz ferahlatiyor gibi geliyorBeyaz leblebi deneyeyim, kefiri dokusundan hiç içemiyorum yoğurt da ekşitiyor beni daha çok
Bence tok gir çünkü uyanık olmasını istiyorlar bebeğin geneldeKızlar nstye girince dikkat etmemiz gereken neler var aç tok farkediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?