- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.001
Kiloda kardeşiz dostumPahalı o zaman ben iki tane 750 yi 180e aldıydım tekrar indirme girer
işte tam olarak bu yüzden zorlanmaya başladığım için ben artık günler hızlı geçsin istiyorumnefes rahat alamıyorum yaa en kilolunuz benmiyim ne anlamadım 75 76 kilo oldum
Aaa çok sevindimKiloda kardeşiz dostum
Yok bende kullanmıyorum maden suyu içiyorum ama hergünGrupta magnezyum kullanmayan bir benim galibahamilelikten önce de seve seve kullanıyordum doktor şak diye bırak onu dedi ne açıklama ne bir şey ben de koyun muyum neyim hemen timimm dedim ishal falan da yok hatta aksine kabız olduğum için başladım da dedim. Hatta Bandırma’da emre bey yazmıştı bana magositi izmirde kendi doktorum bıraktırdı
Kaç haftalık oldun şuan? Ay inşallah acele etmesin zamanında sağlıklı gelsinArkadaşlar epey yazışmışsınız okuyamadım. Benim kasılmalar çok arttı yine akşam üzerinden beri aşağı doğru basınç da var. İnşallah sabaha kadar bişey olmazsa yarın ciğer geliştiriciyi vurulucam artık korkuyorum çok. Kasıldıkça nefesim kesiliyor nabzım hızlanıyor.. İnşallah bu gece bişey olmadan geçer. Gece daha kötü olursam giderim acile diyorum. Zor bir gece uykusuzluk beni bekliyor
32+2 daha ya çok küçük korkuyorum doğarsa çok mücadele etmemiz gerekecekKaç haftalık oldun şuan? Ay inşallah acele etmesin zamanında sağlıklı gelsindüzenli mi kasılmalar dakika tuttun mu?
Gerçekten çok zor çok çok zor bi de bende sevmediğim tanımadığım insanlara dokunamama huyu vardı onu bile atlattım zorla ama gel gör ki hastane fobim oluştuSende olması çok normal. Kimbilir nelerle karşılasmışsındır. Ben oncekinde 5 gün Zeynep Kamil de yattım . 15 kişiydik. Ben bile orda ne travmalar edindim.
Yemek yemeyi seviyorsan çekiyorsundur belki ya da bu bir işarettir bahsedilen şeyi yemen gerekiyordurBen yazmaya başladığım zaman konu hep yemeye geliyor. Ben de niye böyle oluyor anlamadım
Bebeğin gelişimi haftasında mı nasıldı en son?32+2 daha ya çok küçük korkuyorum doğarsa çok mücadele etmemiz gerekeceknst de zaten düzenli sancılarım çıktı geçen cumartesi dün çektirdim ona serseri sancılar dedi dr. Ama yaklaşık 1 saat önce bir anda çok kötü oldum. Koltuktan wc ye gidene kadar nefes alamıyorum o kadar çok oluyor ki kasılma. 10dk 1 olan sancı düzenli oluyordu sanırım
Ben yıkadım. Bi şi olmadı sjdjfkfkHrseyi yıkayıp paklama hastaligi olan benim de en büyük merakım egerki yıkadık hiç sıkıntı yaşamadım diyen olursa bnde o marka çantadan alicam
Bugün bayır çıktım tepeye ulaştığımda bi kasılma girdi oturma da oturamıyorum yer yok. Hem kasılma hemde tam genitalde ağrı. Sonra dinlenince geçti ama hiç bişi yapmadım yattımBugün dayanamadım beşik kurulacak diye temizlik yaptım sabahtan beri kasılma ve vajinal ağrı hissediyorumyorgunluktan mıdır kızlar yorulunca böyle olan var mı
Başı iki hafta önde karın çevresi 31 haftaya uyumlu ultrason kağıdında öyle yazıyor kilosuna 1900 dedi dün.Bebeğin gelişimi haftasında mı nasıldı en son?
Canımmmm şimdi gördüm haberi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün yavru. İnşallah sütünde en yakın zamanda gelir. Dert etme sen sağlıkla kucağına alacaksın inşallah çok daha iyi olacak her şey.Şimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Ben de bugün biraz yordum kendimi akşam saat 6dan beri lavabo ihtiyacı dışında hiç kalkamadım aşağıya doğru baskı var sanki biri itiyor gibi. Seninki de öyle olmuş olabilir, ben yattikca azaldı ama sen yine de takip et kendiniBugün dayanamadım beşik kurulacak diye temizlik yaptım sabahtan beri kasılma ve vajinal ağrı hissediyorumyorgunluktan mıdır kızlar yorulunca böyle olan var mı
Allah razı olsun çok mutlu ettin beni
İnşallah rahat bir gece geçirirsin , kasılmaların azalır ve sabaha iyi olursunArkadaşlar epey yazışmışsınız okuyamadım. Benim kasılmalar çok arttı yine akşam üzerinden beri aşağı doğru basınç da var. İnşallah sabaha kadar bişey olmazsa yarın ciğer geliştiriciyi vurulucam artık korkuyorum çok. Kasıldıkça nefesim kesiliyor nabzım hızlanıyor.. İnşallah bu gece bişey olmadan geçer. Gece daha kötü olursam giderim acile diyorum. Zor bir gece uykusuzluk beni bekliyor
Geçmiş olsun ilaç kullanıyorsun değil miArkadaşlar epey yazışmışsınız okuyamadım. Benim kasılmalar çok arttı yine akşam üzerinden beri aşağı doğru basınç da var. İnşallah sabaha kadar bişey olmazsa yarın ciğer geliştiriciyi vurulucam artık korkuyorum çok. Kasıldıkça nefesim kesiliyor nabzım hızlanıyor.. İnşallah bu gece bişey olmadan geçer. Gece daha kötü olursam giderim acile diyorum. Zor bir gece uykusuzluk beni bekliyor
Ben kilolu başladım ya öyle de devam ediyor. 71.5 la başlamıştım. Tüp bebek olunca ilaçlardan ödem oldum hep yoksa 54-55 kiloydum benceAaa çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?