2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar epey yazışmışsınız okuyamadım. Benim kasılmalar çok arttı yine akşam üzerinden beri aşağı doğru basınç da var. İnşallah sabaha kadar bişey olmazsa yarın ciğer geliştiriciyi vurulucam artık korkuyorum çok. Kasıldıkça nefesim kesiliyor nabzım hızlanıyor.. İnşallah bu gece bişey olmadan geçer. Gece daha kötü olursam giderim acile diyorum. Zor bir gece uykusuzluk beni bekliyor

Yok bende kullanmıyorum maden suyu içiyorum ama hergün aynı doktora benden önce bi tanıdığım gitti ona bi sürü vitamin kullandırdı doktor bana hiç bişi vermiyo sadece kn ilacı onuda midemi mahvetti içemiyorum doğru düzgün

Kaç haftalık oldun şuan? Ay inşallah acele etmesin zamanında sağlıklı gelsin düzenli mi kasılmalar dakika tuttun mu?

Kaç haftalık oldun şuan? Ay inşallah acele etmesin zamanında sağlıklı gelsin düzenli mi kasılmalar dakika tuttun mu?
32+2 daha ya çok küçük korkuyorum doğarsa çok mücadele etmemiz gerekecek nst de zaten düzenli sancılarım çıktı geçen cumartesi dün çektirdim ona serseri sancılar dedi dr. Ama yaklaşık 1 saat önce bir anda çok kötü oldum. Koltuktan wc ye gidene kadar nefes alamıyorum o kadar çok oluyor ki kasılma. 10dk 1 olan sancı düzenli oluyordu sanırım

Sende olması çok normal. Kimbilir nelerle karşılasmışsındır. Ben oncekinde 5 gün Zeynep Kamil de yattım . 15 kişiydik. Ben bile orda ne travmalar edindim.
Gerçekten çok zor çok çok zor bi de bende sevmediğim tanımadığım insanlara dokunamama huyu vardı onu bile atlattım zorla ama gel gör ki hastane fobim oluştu

Bugün dayanamadım beşik kurulacak diye temizlik yaptım sabahtan beri kasılma ve vajinal ağrı hissediyorum yorgunluktan mıdır kızlar yorulunca böyle olan var mı

Bebeğin gelişimi haftasında mı nasıldı en son?

Bugün dayanamadım beşik kurulacak diye temizlik yaptım sabahtan beri kasılma ve vajinal ağrı hissediyorum yorgunluktan mıdır kızlar yorulunca böyle olan var mı
Bugün bayır çıktım tepeye ulaştığımda bi kasılma girdi oturma da oturamıyorum yer yok. Hem kasılma hemde tam genitalde ağrı. Sonra dinlenince geçti ama hiç bişi yapmadım yattım

Canımmmm şimdi gördüm haberi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün yavru. İnşallah sütünde en yakın zamanda gelir. Dert etme sen sağlıkla kucağına alacaksın inşallah çok daha iyi olacak her şey.

Ben de bugün biraz yordum kendimi akşam saat 6dan beri lavabo ihtiyacı dışında hiç kalkamadım aşağıya doğru baskı var sanki biri itiyor gibi. Seninki de öyle olmuş olabilir, ben yattikca azaldı ama sen yine de takip et kendini

Z Zecmel tatlım mesajı bulamadım ama kilo konusunda bende seni yanlız bırakmadım merak etme 73 kilo da ben oldum
Allah razı olsun çok mutlu ettin beni ya ben istemsiz kilo alıyorum aynı yemek yiyorum aynı WC ama kilo alıyorum. Dün çok komikti yaa havalı havalı kilo almadım diye doktorun yanında tartıya çıktım kilo almışım ben şok doktorda bana böyle bakıyo

İnşallah rahat bir gece geçirirsin , kasılmaların azalır ve sabaha iyi olursun

Geçmiş olsun ilaç kullanıyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…