2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Dere otu hiç duymamıştım aklımda olsun
Bir ayı doldursak gerçekten bende hep öyle diyorum inşallah inşallah inşallah

Ben de bunu okudum internette. Gözümden düştü Hasan emmi. Ama yine de tipi güzel çocuğun

Balım yat dınlen
Annen ablan gelirse yardım eder yorma sancı geçene kadar kendini.
Off sonunda kaçırdık kadını

Zalımsınız bugün ful okudum geçmişi ama bitene kadar bende bittim.

Magnezyum kullanıyorum zaten bayadır. Ama evet tam anlattığın gibi ağrım. Yavaş yavaş vücut doğuma hazırlık aşamasına geçti demek.

Ben 23. Haftadan beri kullanıyorum kasılmaları çok iyi geliyor ishal tarzj bir sorunun mu var

Grupta magnezyum kullanmayan bir benim galiba hamilelikten önce de seve seve kullanıyordum doktor şak diye bırak onu dedi ne açıklama ne bir şey ben de koyun muyum neyim hemen timimm dedim ishal falan da yok hatta aksine kabız olduğum için başladım da dedim. Hatta Bandırma’da emre bey yazmıştı bana magositi izmirde kendi doktorum bıraktırdı

Balım bacak ağrısı kramp vs olmuyor mu hiç.
Benim baya başından beri alıyorum. Erken doğum riskine karşı 10 haftadır çift alıyorum. Hatta seraya doktor sancısı için 3 verdi.

İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz?

Birde kızlar daha doğurmadan eşler konusunda başka boyuta geçmişiz çocuk olunca gerçekten aradaki ilişki değişiyor mu hep öyle söyleniyor da

İnşallah vardır bir bildiği

Sonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Peki kendimi kayınvalide gibi hissetmem bende 2 ay var daha kirlenir tekrar diyorum tıkayalım diyenlere

Balım bacak ağrısı kramp vs olmuyor mu hiç.
Benim baya başından beri alıyorum. Erken doğum riskine karşı 10 haftadır çift alıyorum. Hatta seraya doktor sancısı için 3 verdi.
Hangi magnezyumu kullanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…