- Konu Sahibi sunshine__
-
- #41.981
Dere otu hiç duymamıştım aklımda olsunAyyy valla kusmakla iyi yapıyorsun sen . Az kaldı az daha sabır inşallahbir ayı da geçirdik mi istedikleri zaman buyursunlar bu koca dünyaya. Benim bebis baş aşağı dönmüş göğüs altında ayaklarıyla vurup duruyor ama aşağı bayağı baskı yapıyor dolayısı ile mide yanması yokda mide de gaz olayı çok oluyor bende ona da dere otu yediğimde rahatliyorum
Ben de bunu okudum internette. Gözümden düştü Hasan emmi. Ama yine de tipi güzel çocuğunO hasan varya bizim hocanın yigeniyle nisanlanmisti kız doktordu güzelde kızdı annesini falan kaybetti bunlar pat diye ayrıldı sonra duyduk ki bu gönül dağındaki dilek varya kızı onla aldatmış ama %100 doğru mu bilmiyorum
Bişey diyim mi, dün ben onu gördüm gibi oldu, sonra sızmısım koltukta, sana yazdıktan sonra aklıma geldı, mesajı da duzenleme suresı gecmıstıDün yaptılar dün
Aman doktor kız elini sallasa ellisi. Boşversin Hasan emmiyi.Baya kızın bütün ailesi çocuğu sildi gibi oldu kız da ilçede doktorluk yapıyor hala
Kız oyle deme, şefler doktorlardan daha cok kazsnıyorAman doktor kız elini sallasa ellisi. Boşversin Hasan emmiyi.
Olsun prestij meselesiKız oyle deme, şefler doktorlardan daha cok kazsnıyor
Ben yazmaya başladığım zaman konu hep yemeye geliyor. Ben de niye böyle oluyor anlamadımCanım grup asla yetişemiyorum 2 sayfa atladım masterchef dedikodusuna geçmişsiniz
Veririm tabii haftaya cts randevumCanım muhtemelen arkadaşların da yazdığı gibi çatı ağrısı yaşıyorsun, doktorun ne diyecek sen bize de haber ver yine de
Ay vallaha mı kaç derecede devirde yıkadınBen aldım. Attımhiçbir şey olmadı sapasağlam
Balım yat dınlenGece gittik saat üçte vuruldum yarın nst için doktora gideceğim yavrum bugün bi iyi oldum bi kötü oldum bi ara sinir bozukluğundan kocama sardım şimdi yatıyorum
Dört beş kere kasılma yaşadım yine ilacı içtikten iki saat sonra kasılma yine oluyor anlamadım ben bu gırımı aha Şuan yine başladı on dk önce canımı yakacak kadar olmuştu
Bir saat kaldı ilaç içmeme
Bakalım yarın ne diyecek doktor
Kıyafetleri sermiştim kurumadı yarısı yarın artık onları halledeceğim
Bugün sinirden çamaşır katladım astım hep adrenalin geçti kalkamıyorum şimdide
Off sonunda kaçırdık kadınıKuzum ben kendim magosite başlamıştım, doktoruma söyledim kullanıyorum diye bana bıraktırdı.şuan sıfır yani hiç kullanmıyorum vermiyor doktorum
Bizim yazdıklarımız yetmiyormuş gibi bir de yazmayanlara da zorla yazdırmaya çalışıyoruzbiz de böyle çılgın bir grubuz
Magnezyum kullanıyorum zaten bayadır. Ama evet tam anlattığın gibi ağrım. Yavaş yavaş vücut doğuma hazırlık aşamasına geçti demek.Bu ağrıyı neredeyse 13 haftadır falan yaşayan biri olarak rahim ağzı uzunluğunu veya yapısıni etkilemiyor ben çatı ağrısı nedir bilmediğim için acile gitmiştim orada öğrendim en basit şekilde sana söyleyeyim halı kayar da ayağınla duzeltirsin ya o zaman iki bacağının arasına bir ağrı giriyor işte o tam olarak çatı ağrısı yatakta sağdan sola dönerken yaşadığın pantolonunu pijamani giyerken hissettiğin vajina ile makat arasındki geçiş kemiğinde oluyor en çok bu haftalarda görülmesi çok normal. Benim çok erken başladı erken doğum vb olur mu diye endişelendim ama alakası yok dedi doktorum benim pelvis kemiğim normalden çok dar o açılmaya o yüzden daha erken başlamıs tedavi olarak doktora gidersen magnezyum başlatır o da tamamen geçirmiyor ama hafifletiyor
Ben 23. Haftadan beri kullanıyorum kasılmaları çok iyi geliyorishal tarzj bir sorunun mu var
Balım bacak ağrısı kramp vs olmuyor mu hiç.Grupta magnezyum kullanmayan bir benim galibahamilelikten önce de seve seve kullanıyordum doktor şak diye bırak onu dedi ne açıklama ne bir şey ben de koyun muyum neyim hemen timimm dedim ishal falan da yok hatta aksine kabız olduğum için başladım da dedim. Hatta Bandırma’da emre bey yazmıştı bana magositi izmirde kendi doktorum bıraktırdı
İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz?Grupta magnezyum kullanmayan bir benim galibahamilelikten önce de seve seve kullanıyordum doktor şak diye bırak onu dedi ne açıklama ne bir şey ben de koyun muyum neyim hemen timimm dedim ishal falan da yok hatta aksine kabız olduğum için başladım da dedim. Hatta Bandırma’da emre bey yazmıştı bana magositi izmirde kendi doktorum bıraktırdı
Grupta magnezyum kullanmayan bir benim galibahamilelikten önce de seve seve kullanıyordum doktor şak diye bırak onu dedi ne açıklama ne bir şey ben de koyun muyum neyim hemen timimm dedim ishal falan da yok hatta aksine kabız olduğum için başladım da dedim. Hatta Bandırma’da emre bey yazmıştı bana magositi izmirde kendi doktorum bıraktırdı
Peki kendimi kayınvalide gibi hissetmemSonunda kıyafetleri yıkamaya başladım kv diyor ki erken değil mi, çocuğun doğmasını bekleyeceğiz galiba
Kızlar bu arada çantayı makineye atan oldu mu hiç aranızda? Atsam mı kararsız kaldım
Hangi magnezyumu kullanıyorsun canımBalım bacak ağrısı kramp vs olmuyor mu hiç.
Benim baya başından beri alıyorum. Erken doğum riskine karşı 10 haftadır çift alıyorum. Hatta seraya doktor sancısı için 3 verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?