2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aa aynı gidiyoruz ne güzelll Allah'tan kadınlar klübü var benim ikinci olsa ne olur ilk gibi yaşıyorum bazen
Bazı arkadaşlarla aynı da onları da sürekli karıştırıyorum kişi sayısı çok olduğu için bir kaç kişiyi biliyorum. İnşallah ilk gebeliğiniz gibi geçmez. Yenidoğan çocukları tutmaya korkan ben nasıl bakacam bebişe düşünüyorum bazen

İsimleri bazen bende unutuyorum hiiiç korkma inanki kırk yıldır bakıyormuş gibi olacaksın bak onu çok iyi hatırlıyorum işte ben yirmi günlüktü tekken yıkamıştım oğlumu herkes şok olmuştu

Eşyalar almaya başladınız mı zaten önceki bebişten kalanlar da vardır

Eşyalar almaya başladınız mı zaten önceki bebişten kalanlar da vardır
Önceki bebiş şuan 10 yaşında hayır başlamadım cinsiyeti belli olmadan almayacağım altıncı aydan sonra ufak ufak bakınırım almaya başlarım ama asıl alışverişi doğumdan bir ay önce yapacağım kenara para atıp bir anda almayı düşünüyorum herşeyi bizde bi laf vardır doğmamış bebeğe don biçilmez diye o yüzden erkenden alışverişe başlamayı düşünmüyorum canım oğlumda da öyle yapmıştım eksiği de kalmamıştı fazlası bile vardı gelen kısmetiyle geliyor zaten evde sadece battaniyeler ve yorgan var

Hamile kalmadan alış veriş yapan ben

Annelik şimdiden çok zor. Rabbim yardımcımiz olsun bende de durumlar ayni
Evet halsizlik mahvediyo tansiyon düşüyor cok zor rabbim yardım etsin
Ben ilk mide bulantısı olduğundan beri içiyorum hiç hır etkisi yok bana da öncekinde de etki etmemişti senin ne güzel etki etmiş

İyi ki de almışım ya şimdi onlara nasıl bakıp alacaktım aldığım fiyatların üstüne çıktı hepsine zam geldi cinsiyet öğrenince de kıyafetleri tamamlayacam inşallah
Valla bazen bende aynısını düşünüyorum favorilerime eklediğim herşey eklediğim fiyatın üstüne çıktı alsam bi dert almasam bi dert ilk başta gezmem lazım almak için görmem lazım özellikle bebek arabasını görmeden test etmeden hayatta almam iş çok cnsiyet bi belli olsunda hayırlısıyla tutunsunda bebiş çok erken daha

Evet halsizlik mahvediyo tansiyon düşüyor cok zor rabbim yardım etsin

Ben ilk mide bulantısı olduğundan beri içiyorum hiç hır etkisi yok bana da öncekinde de etki etmemişti senin ne güzel etki etmiş
Zofer kullan o zaman yarım bile etki ediyor

Küvet seti Büyük olarak alınacak mama sandalyesi, yürüteç, büyük beşik bir de dolap kaldı diğerleri işte kıyafet olacak küveti filanda hallettim

Benim alacak şey sayım sıfır galiba. Bi tek cinsiyet farklı olursa iki üç kıyafet alırım belki. Oda da yapmayacağım ilk etapta. Kendi yatakodamda giyinme odası var bi kısmı boş eşyalarını da oraya yerleştireceğim yanıma da chicco anne yanı beşik. Bebek arabam oğlumdan doona vardı hepsini çok güzel paketleyip saklamıştım iyi ki de oğluma aldığım şeyleri kaliteli seçmişim 2. İçin çok ekonomik olacak.

Stokke flexi küvet almıştım oğlum 3,5 yaşında hala onda yıkıyoruz. O zaman alınabilir fiyatlardı hepsi şimdi inanılmaz pahalı herşey. Aradan geçen de hepi topu 3 yıl.

Küvet seti
Büyük olarak alınacak mama sandalyesi, yürüteç, büyük beşik bir de dolap kaldı diğerleri işte kıyafet olacak küveti filanda hallettim

Kendimi çıplak gibi hissettim şuan

Stokke flexi küvet almıştım oğlum 3,5 yaşında hala onda yıkıyoruz. O zaman alınabilir fiyatlardı hepsi şimdi inanılmaz pahalı herşey. Aradan geçen de hepi topu 3 yıl.
Yılı boşver ay geçmeden uçuyorlar ya

İyi akşamlar kızlar, umarım iyisinizdir. Beni dün hava çarptı serum taktılar akşam başım çok kötü catlıyordu, serum bitene kadar dondum hemşire ikinciyi takayım mı dedi yok çok üşüdüm eve gidicem dedim meğer arkamda ki cam açıkmış. Şu an grip oluyorum çok gerginim bir de özel hastane olacak yani, doğal yöntemle en hızlı nasıl geçirebilirim kızlar? Benim gribim çok kötü oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…