- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.221
Meyve takviyesi yapabilirsin vitamin alman önemli ağrı kesici parol yada minoset içebilirsin başkada birşey yapamazsınol geçmiş olsun hafif geçer inşallahİyi akşamlar kızlar, umarım iyisinizdir. Beni dün hava çarptı serum taktılar akşam başım çok kötü catlıyordu, serum bitene kadar dondum hemşire ikinciyi takayım mı dedi yok çok üşüdüm eve gidicem dedim meğer arkamda ki cam açıkmış. Şu an grip oluyorum çok gerginim bir de özel hastane olacak yani, doğal yöntemle en hızlı nasıl geçirebilirim kızlar? Benim gribim çok kötü oluyor çünkü
Bnde bugun internette hep onlara baktim. Arabayi ne aldiniz hidip bakmak lazim ama cok kararsiz kaldim ya. Kanguruyu bi deBebek arabası seti küçük beşik emzik hastane çıkışı battaniye kanguru daha var kıyafetleri pek almadım
Bakayım detaylı atayım sizeBnde bugun internette hep onlara baktim. Arabayi ne aldiniz hidip bakmak lazim ama cok kararsiz kaldim ya. Kanguruyu bi de
Meyve tüketiyorum normalde de, şöyle de bir şey var ilaç yutamıyorum mesela parol ve paroladan büyük ilaçları. Diğer dediğin paroldan küçük mü? İnşallah bakalımMeyve takviyesi yapabilirsin vitamin alman önemli ağrı kesici parol yada minoset içebilirsin başkada birşey yapamazsınol geçmiş olsun hafif geçer inşallah
Valla seneler oldu kullanmayalı minoset i yuvarlaktı ama ne kadardı boyutu hatırlamıyorum o zaman şurup al calpol bebek yada çocuk şurubuMeyve tüketiyorum normalde de, şöyle de bir şey var ilaç yutamıyorum mesela parol ve paroladan büyük ilaçları. Diğer dediğin paroldan küçük mü? İnşallah bakalım
Doona yorumu alabikir miyim :)Benim alacak şey sayım sıfır galiba. Bi tek cinsiyet farklı olursa iki üç kıyafet alırım belki. Oda da yapmayacağım ilk etapta. Kendi yatakodamda giyinme odası var bi kısmı boş eşyalarını da oraya yerleştireceğim yanıma da chicco anne yanı beşik. Bebek arabam oğlumdan doona vardı hepsini çok güzel paketleyip saklamıştım iyi ki de oğluma aldığım şeyleri kaliteli seçmişim 2. İçin çok ekonomik olacak.
Öyle yaptım calpol aldım ilaç benim için sıkıntı sadece arveles alıyordum şimdi onu da alamıyorumValla seneler oldu kullanmayalı minoset i yuvarlaktı ama ne kadardı boyutu hatırlamıyorum o zaman şurup al calpol bebek yada çocuk şurubu
Arveles migrenim tutunca ben hala yarım içiyorum valla başka türlü geçmiyor ağrıÖyle yaptım calpol aldım ilaç benim için sıkıntı sadece arveles alıyordum şimdi onu da alamıyorum
Üzülme yalnız değilsinKendimi çıplak gibi hissettim şuan
Pembe bi patik bende de var hediye geçen sene kimyasal yaşadığım ay bi yakınım almıştı hamile olduğumu öğrenmeden önce hissetmiş gibi görünce sana almak istedim demişti.. iki kalın battaniye bir yorgan var oğlumdan kalan başkada birşey yok he bide dayı kızım battaniye ördü geçen aylardaÜzülme yalnız değilsinbir tane bebek patiği var ablam getirmişti kullanmadım kimseye de hediye etmedim duruyor
Ama kız olursa kv epey örgü örmüştü gırla var.
Ben de erken diyorum bir yandan.
Büyükte çoğu şeyi doğru dürüst kullanmadım.Kanguru iki taneydi bir ya da iki kullandım mı emin değilim.Mevsim yine aynı. Bakalım bunda nasıl olacak.
Eskiden üçer beşer bol bol alıyorduk her şey çok ucuzdu bu sefer minimal takılırızPembe bi patik bende de var hediye geçen sene kimyasal yaşadığım ay bi yakınım almıştı hamile olduğumu öğrenmeden önce hissetmiş gibi görünce sana almak istedim demişti.. iki kalın battaniye bir yorgan var oğlumdan kalan başkada birşey yok he bide dayı kızım battaniye ördü geçen aylardaalınır alınır daha yedi ay var
Ben içmedim dün o yüzden serum taktılar ölüyorum sandım baş ağrısındanArveles migrenim tutunca ben hala yarım içiyorum valla başka türlü geçmiyor ağrı
Valla hastanelik olup serumla ilaç yemektense zaten yarım arveles içmek bana göre en iyisiBen içmedim dün o yüzden serum taktılar ölüyorum sandım baş ağrısından
Ya sorma kullanmadan küçülen bi sürü şey olmuştu ama bana o zaman ders olmuştu zaten en fazla beş zıbın alacağım mesela, her ay zaten alacağız çünkü büyüyeceklerEskiden üçer beşer bol bol alıyorduk her şey çok ucuzdu bu sefer minimal takılırızen kötü napalım
Hangi ay doğmuştu?Ya sorma kullanmadan küçülen bi sürü şey olmuştu ama bana o zaman ders olmuştu zaten en fazla beş zıbın alacağım mesela, her ay zaten alacağız çünkü büyüyecekler
21 Nisan doğumu .. yine aynı olavak yine hemen küçüklecekler en fazla üç kere giyebilecekler bir kıyfetiHangi ay doğmuştu?
Benim de çoğu şey bir giymede küçüldü.
Toplu idi bebekliği.
Canım kullanım ömrünü 1-1,5 yıl diyorlar ama oğlum 8. Aya kadar kullanabildi. Sonrasında chicco goody plus a geçtik tek elle açılıp kapanıyor. Doona nın isofixini almayacaksanız bi anlamı yok ama çok pratik ilk aylar araba kullanan bir anneyseniz.Doona yorumu alabikir miyim :)
Benim ekimdi bu da kış çocugu olcak.21 Nisan doğumu .. yine aynı olavak yine hemen küçüklecekler en fazla üç kere giyebilecekler bir kıyfeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?