2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Meyve takviyesi yapabilirsin vitamin alman önemli ağrı kesici parol yada minoset içebilirsin başkada birşey yapamazsınol geçmiş olsun hafif geçer inşallah

Meyve takviyesi yapabilirsin vitamin alman önemli ağrı kesici parol yada minoset içebilirsin başkada birşey yapamazsınol geçmiş olsun hafif geçer inşallah
Meyve tüketiyorum normalde de, şöyle de bir şey var ilaç yutamıyorum mesela parol ve paroladan büyük ilaçları. Diğer dediğin paroldan küçük mü? İnşallah bakalım

Meyve tüketiyorum normalde de, şöyle de bir şey var ilaç yutamıyorum mesela parol ve paroladan büyük ilaçları. Diğer dediğin paroldan küçük mü? İnşallah bakalım
Valla seneler oldu kullanmayalı minoset i yuvarlaktı ama ne kadardı boyutu hatırlamıyorum o zaman şurup al calpol bebek yada çocuk şurubu

Doona yorumu alabikir miyim :)

Valla seneler oldu kullanmayalı minoset i yuvarlaktı ama ne kadardı boyutu hatırlamıyorum o zaman şurup al calpol bebek yada çocuk şurubu
Öyle yaptım calpol aldım ilaç benim için sıkıntı sadece arveles alıyordum şimdi onu da alamıyorum

benimde kızımdan kalma herşey tamamdır gerçekten bu tür şeylerde kaliteli almak lazım şuan hala kullanmama rağmen bebek arabası sapasağlam joie almıştım pusetle beraber mama sandalyesi ile yürüteci e bebekten aldım gayet güzeller yanlız tavsiyem mama sandalyesini benim gibi iri olandan almayın küçük portatif alın onun dışında kızım doğmadan yatağını şifonyerini almıştım meltem mobilyadan çok memnunum o zaman bana dediler erkendir falan ama şimdi fiyatlar uçtu iyki almışım

Öyle yaptım calpol aldım ilaç benim için sıkıntı sadece arveles alıyordum şimdi onu da alamıyorum
Arveles migrenim tutunca ben hala yarım içiyorum valla başka türlü geçmiyor ağrı

Kendimi çıplak gibi hissettim şuan
Üzülme yalnız değilsin bir tane bebek patiği var ablam getirmişti kullanmadım kimseye de hediye etmedim duruyor

Ama kız olursa kv epey örgü örmüştü gırla var.

Ben de erken diyorum bir yandan.
Büyükte çoğu şeyi doğru dürüst kullanmadım.Kanguru iki taneydi bir ya da iki kullandım mı emin değilim.Mevsim yine aynı. Bakalım bunda nasıl olacak.

Pembe bi patik bende de var hediye geçen sene kimyasal yaşadığım ay bi yakınım almıştı hamile olduğumu öğrenmeden önce hissetmiş gibi görünce sana almak istedim demişti.. iki kalın battaniye bir yorgan var oğlumdan kalan başkada birşey yok he bide dayı kızım battaniye ördü geçen aylarda alınır alınır daha yedi ay var

Eskiden üçer beşer bol bol alıyorduk her şey çok ucuzdu bu sefer minimal takılırız en kötü napalım

S Seray94 aralığın sonu olunca o ayı da saysak nerdeyse 8 ay var.
Ya ben emzirme yastığı, önlüğü filan alıp kullanamamıştım. Bu sefer almam yastık. Önlük alınabilir de. Sıra tabi ona gelsin.

Eskiden üçer beşer bol bol alıyorduk her şey çok ucuzdu bu sefer minimal takılırız en kötü napalım
Ya sorma kullanmadan küçülen bi sürü şey olmuştu ama bana o zaman ders olmuştu zaten en fazla beş zıbın alacağım mesela, her ay zaten alacağız çünkü büyüyecekler

Ya sorma kullanmadan küçülen bi sürü şey olmuştu ama bana o zaman ders olmuştu zaten en fazla beş zıbın alacağım mesela, her ay zaten alacağız çünkü büyüyecekler
Hangi ay doğmuştu?
Benim de çoğu şey bir giymede küçüldü.
Toplu idi bebekliği.

Doona yorumu alabikir miyim :)
Canım kullanım ömrünü 1-1,5 yıl diyorlar ama oğlum 8. Aya kadar kullanabildi. Sonrasında chicco goody plus a geçtik tek elle açılıp kapanıyor. Doona nın isofixini almayacaksanız bi anlamı yok ama çok pratik ilk aylar araba kullanan bir anneyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…