- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.241
Tam okuduklarimi yazdiniz.. aslinda cok pratik ama kullanim omru cok kisaymis yoksa doona en pratigi gelmisti. Bugaboo bee6 camelon ve stokke bunlari arastiricam kolay kapanmasi hafif olmasi bagaja sigmasi onemli tabiCanım kullanım ömrünü 1-1,5 yıl diyorlar ama oğlum 8. Aya kadar kullanabildi. Sonrasında chicco goody plus a geçtik tek elle açılıp kapanıyor. Doona nın isofixini almayacaksanız bi anlamı yok ama çok pratik ilk aylar araba kullanan bir anneyseniz.
Lets go baby bebek arabası seti var çift yönlü kısa boylular için ideal bence çift teker hafif rahat dönüyor kanguru olarak da molmini plus kanguru var onu almıştım şuan Trendyolda 1. SıradaymisBnde bugun internette hep onlara baktim. Arabayi ne aldiniz hidip bakmak lazim ama cok kararsiz kaldim ya. Kanguruyu bi de
Hayırlı olsun. Rahim büyüdükçe kasılmalar oluyor normal bunlar merak etmeyinSelam kizlar sanirim brnde aralik snnesi olucam son adetim 26 mart ,, 5+2hamileyim asiri agrim var,kasiklarim aysklarim cox agriyor
Ayy cok heyecanli degil mi:)) en en guzel kismi bu heralde :) tum endiselerden uzaklasipLets go baby bebek arabası seti var çift yönlü kısa boylular için ideal bence çift teker hafif rahat dönüyor kanguru olarak da molmini plus kanguru var onu almıştım şuan Trendyolda 1. Sıradaymis
Kendime yaptığım alışverişten daha eğlenceli geldi bana. Amin inşallahAyy cok heyecanli degil mi:)) en en guzel kismi bu heralde :) tum endiselerden uzaklasipCok tesekkur ediyorum bunlari da yaziyorum listeye :) allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Vallahi kesinlikle katiliyorum. Ben de sadece bikac tane body aldim asiri asiri keyifliydiKendime yaptığım alışverişten daha eğlenceli geldi bana. Amin inşallah
Amin canım inşallah hepimize herşey gönlünce olur inşallahSonucum 361 çıktı benide 4 mayıs ta çağırdı doktorum gidicem bakalım beta 361 çıktıktan 1 hafta sonraya falan denk geliyor rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Seninde mi kanaman varKan değerlerini gün gün yazar mısın?
Kaç gündür kanamam var?
Tam adet olacağın gün kanama mı başladı?
Her iki günde baktır betaya.
Tesekkur ederim oglumun 5yashi var unutmuwum sanirimHayırlı olsun. Rahim büyüdükçe kasılmalar oluyor normal bunlar merak etmeyin
benim kızım yaz bebeğiydi iki takım hastane çıkışı almıştım giydiremeden küçüldü hep zıbın giydirdik sıcaktı diyeYa sorma kullanmadan küçülen bi sürü şey olmuştu ama bana o zaman ders olmuştu zaten en fazla beş zıbın alacağım mesela, her ay zaten alacağız çünkü büyüyecekler
Yok canım şükür yok.Seninde mi kanaman var
Cuma 23.89
Pazar 100 lerde 8 saat sonra 140 larda
Tam adet olacağım gün, hatta dediğim gibi erken gebelik testi yapmasaydım, hamile olduğumun farkına varmaz hayatıma devam ederdim, biraz zaman geçsin yine Kan testi yaptırcam çarşamba filan
benÖzel sektörde çalışanlar var mı aranızda? Ben halsizliğim yüzünden çok zorlanıyorum elimi oynatmaya halim yok motivasyonum sıfır8-6 çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam
Ben finansçıyım bu hafta ay kapanışım var nasıl yapacağım gerçekten bilmiyorum allah yardımcımız olsunbenbankacıyım şuan gemide sallanıyor gibi işlem almaya çalışıyorum hemde midem çok bulanıyo
aminnn bizimde tatil dönüşü aşırı yoğun ama çok zor işlem alıyorumBen finansçıyım bu hafta ay kapanışım var nasıl yapacağım gerçekten bilmiyorum allah yardımcımız olsun
benimde kimsem yok uzaktayiz arkadaslarim cok iyiler karsi komsumda iyi aile gibi bir gorev gibi surekli yardimimiza kosamazlar kendi mesguliyetleri var yardimci dusunuyoruzselam kızlar günaydın, 7+0'dayım bulantılar artarak devam ediyorum çalışırken o kadar zorlanıyorum kiAllah yardımcımız olsun.
2. kez anne olacaklara bir sorum var. 4 yaşında kızım var ikinci bebeğide isteyerek yaptık. ikiside tüp bebek zaten. ama bende korkular başladı 32 yaşındayım eşim cerrah çok yoğun bazı geceler nöbetçi olduğu için eve gelmiyo haftasonlarıda çalışıyo. ve gurbetteyiz. komşularım falan çok iyi ama yakınımda aile üyelerimden kimse yok anlayacağınız. gerçi kimseye güvenip de yapmadım hayatta olmayadabilirlerdi ama ne bilim bi korku sardı sanki nasıl bakıcam nasıl yapıcam ikisini sevip yetebilecek miyim? hayatım sadece çocuklar olup eşimle aramıza soğukluk girer mi? yani bir takım kaygılar. bu süreci hem kızım hem kendim için psikologla ilerleticem zaten henüz başlamadım ama bu kaygılar hormonlar ve belirsizlikle mi ilgili yoksa bana özgü mü çözemiyorum. belki bulantı ve baş dönmelerinden dolayı keyifsiz geçen hamileliğinde etkisi vardır psikolojimin böyle olmasında ama benim gibi olanınız var mı acaba? yalnız olmadığımı bilmek iyi gelebilir belki..
bende yanı şekilde temizlik için biri geliyo şuanda da 2 haftada bir onu haftalığa çeviririm ama bakıcı içinde etrafa haber saldık dönüş bekliyorum inş gönlümüze göre birilerini bulabiliriz.benimde kimsem yok uzaktayiz arkadaslarim cok iyiler karsi komsumda iyi aile gibi bir gorev gibi surekli yardimimiza kosamazlar kendi mesguliyetleri var yardimci dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?