2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tam okuduklarimi yazdiniz.. aslinda cok pratik ama kullanim omru cok kisaymis yoksa doona en pratigi gelmisti. Bugaboo bee6 camelon ve stokke bunlari arastiricam kolay kapanmasi hafif olmasi bagaja sigmasi onemli tabi

Bnde bugun internette hep onlara baktim. Arabayi ne aldiniz hidip bakmak lazim ama cok kararsiz kaldim ya. Kanguruyu bi de
Lets go baby bebek arabası seti var çift yönlü kısa boylular için ideal bence çift teker hafif rahat dönüyor kanguru olarak da molmini plus kanguru var onu almıştım şuan Trendyolda 1. Sıradaymis

Lets go baby bebek arabası seti var çift yönlü kısa boylular için ideal bence çift teker hafif rahat dönüyor kanguru olarak da molmini plus kanguru var onu almıştım şuan Trendyolda 1. Sıradaymis
Ayy cok heyecanli degil mi:)) en en guzel kismi bu heralde :) tum endiselerden uzaklasip Cok tesekkur ediyorum bunlari da yaziyorum listeye :) allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah

Ayy cok heyecanli degil mi:)) en en guzel kismi bu heralde :) tum endiselerden uzaklasip Cok tesekkur ediyorum bunlari da yaziyorum listeye :) allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Kendime yaptığım alışverişten daha eğlenceli geldi bana. Amin inşallah

Kan değerlerini gün gün yazar mısın?
Kaç gündür kanamam var?
Tam adet olacağın gün kanama mı başladı?
Her iki günde baktır betaya.
Seninde mi kanaman var
Cuma 23.89
Pazar 100 lerde 8 saat sonra 140 larda
Tam adet olacağım gün, hatta dediğim gibi erken gebelik testi yapmasaydım, hamile olduğumun farkına varmaz hayatıma devam ederdim, biraz zaman geçsin yine Kan testi yaptırcam çarşamba filan

Ya sorma kullanmadan küçülen bi sürü şey olmuştu ama bana o zaman ders olmuştu zaten en fazla beş zıbın alacağım mesela, her ay zaten alacağız çünkü büyüyecekler
benim kızım yaz bebeğiydi iki takım hastane çıkışı almıştım giydiremeden küçüldü hep zıbın giydirdik sıcaktı diye

kızlar folik asit olarak bunu kullanıyorum doktorda en iyisi bu dedi

Eklentiler

• E301FB89-2AE3-4D24-927A-30B826F37A3E.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 49
Yok canım şükür yok.
Ama geçen sene başıma gelmişti.
Ben erken gebelik testi yapmamıştım.
Başta adet sandım.
Sonra kesilmeyince kimyasal gebelik sandım düşük yapıyorum kesin diye düşündüm.
Kırmızı idi kan .
Beta yükselmeye devam edince iş değişti tabi.
İnşallah senin öyle değildir. sağlıklı gebeliktir.

selam kızlar günaydın, 7+0'dayım bulantılar artarak devam ediyorum çalışırken o kadar zorlanıyorum ki Allah yardımcımız olsun.
2. kez anne olacaklara bir sorum var. 4 yaşında kızım var ikinci bebeğide isteyerek yaptık. ikiside tüp bebek zaten. ama bende korkular başladı 32 yaşındayım eşim cerrah çok yoğun bazı geceler nöbetçi olduğu için eve gelmiyo haftasonlarıda çalışıyo. ve gurbetteyiz. komşularım falan çok iyi ama yakınımda aile üyelerimden kimse yok anlayacağınız. gerçi kimseye güvenip de yapmadım hayatta olmayadabilirlerdi ama ne bilim bi korku sardı sanki nasıl bakıcam nasıl yapıcam ikisini sevip yetebilecek miyim? hayatım sadece çocuklar olup eşimle aramıza soğukluk girer mi? yani bir takım kaygılar. bu süreci hem kızım hem kendim için psikologla ilerleticem zaten henüz başlamadım ama bu kaygılar hormonlar ve belirsizlikle mi ilgili yoksa bana özgü mü çözemiyorum. belki bulantı ve baş dönmelerinden dolayı keyifsiz geçen hamileliğinde etkisi vardır psikolojimin böyle olmasında ama benim gibi olanınız var mı acaba? yalnız olmadığımı bilmek iyi gelebilir belki..

Özel sektörde çalışanlar var mı aranızda? Ben halsizliğim yüzünden çok zorlanıyorum elimi oynatmaya halim yok motivasyonum sıfır 8-6 çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam

Özel sektörde çalışanlar var mı aranızda? Ben halsizliğim yüzünden çok zorlanıyorum elimi oynatmaya halim yok motivasyonum sıfır 8-6 çalışmak o kadar zor geliyor ki anlatamam
ben bankacıyım şuan gemide sallanıyor gibi işlem almaya çalışıyorum hemde midem çok bulanıyo

benimde kimsem yok uzaktayiz arkadaslarim cok iyiler karsi komsumda iyi aile gibi bir gorev gibi surekli yardimimiza kosamazlar kendi mesguliyetleri var yardimci dusunuyoruz

benimde kimsem yok uzaktayiz arkadaslarim cok iyiler karsi komsumda iyi aile gibi bir gorev gibi surekli yardimimiza kosamazlar kendi mesguliyetleri var yardimci dusunuyoruz
bende yanı şekilde temizlik için biri geliyo şuanda da 2 haftada bir onu haftalığa çeviririm ama bakıcı içinde etrafa haber saldık dönüş bekliyorum inş gönlümüze göre birilerini bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…