- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.341
Anne kardesimim hic kiyafeti yok de mi, ona alalim diyor oglum. Ama ben yine de aldiklarimi gostermemeye calisiyorum cok. Bu surecte oglumun istediklerini de aliyoruz ama her seferinde hem ona hem kardesine almiyorumİkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez
Hışırtılı kitap 3 tane aldımBen de hastanenın oradakı bıme gıttım, içerisi yaşlı teyze amcalarla doluydu, epey bısey aldım 784 tuttu, kızlar bütün ürünler katalogdandır de mı yahıc dusunmeden aldım, oturak ve hısırtılı kıtap ıstıyordum onları alamadım
O sırada okulda amelelik yapan ben.kız ben hepsini aldım yamağazayı talan ettim resmen
Tek bime bakabıldık, orada park sorunu var hep, esım ben bakarım sonra dedı de kalcagını sanmıyorumHışırtılı kitap 3 tane aldım
Daha da vardıalmadım bir tane de yeğenim göndermiş
Yas faktoru de etkili olabilir. Benim ikisinin cinsiyeti ayni. Ama ilkinde ne kanama yasadim ne sanci. Onda 32. Haftaya kadar calisabilmistim, bunda erkenden heyet raporu verdi doktor. Ilkinde de zorluk yasadim ama bu daha zordu benim deSağ sol değilde ben bulantı ve kusmalardan demiştim bunun cinsiyeti kız galiba diye çünkü 16 hafta hep kustum ilk hamilelikte 1 kere bile bulantı yaşamamıştım
34.9 yazıyor onlardan değil miOglumda minik cam kavanozlar kullanmistim. Disari cikarken sicak sicak hazirliyordum mamayi vakumlanmis oluyordu. Ama bu tarz mama kaplarindan gecen gun buyuk ogluma aldim, beslenmesine kuruyemis koymak rahat oluyor
Siparişleri onunla versen gel kardesine şunları alalım desen sen zevklisin sen seç gibi konuşsan bence kisaknclik olmazİkinci veya üçüncü bebeği olacak olanlar bebeğe alışveriş yapınca ilk çocuğunuzun tepkileri ne oluyor ben bu konuda çok hassasım aman onu incitirim iç dünyasında farklı düşünceler olur diye çok korkuyorum bebeğe bisey aldıysak hemen onada biseyler sipariş veriyorum bilmiyorum dogru mu yapıyorum ama. Birde sona yaklaştıkça en büyük korkum dengeyi ya sağlayamazsak oğluma ya eksiklik yaparsam diye hep tedirginim.1 diş gebelik 3 düşükten sonra 4 yıl hasret sonunda gelmiş oğlum o yüzden çok üstüne düşerek büyüttük insallah bebeğin gelişi oğluma zarar vermez
Yorgan yastık kılıf daha çok şey vardı ama ben almadım alsa mıydımTek bime bakabıldık, orada park sorunu var hep, esım ben bakarım sonra dedı de kalcagını sanmıyorum
Evet bu tarzdaydi. Yogurt yapma makinemin kavanozlarini kullanmistim. Bunlardan biraz daha kucuk de olabilir cunku kapagi normal kavanoz kapaginin kucuguydu34.9 yazıyor onlardan değil mi
Benimki bu marka değil ama pusetler standart sanırım. Ölçüsüne göre iki kat müslinden diktirdim anneme şöyleli oldukızlar Elele Mİdo alanlar pusetine nasıl örtü aldınız.
Benim daha kargom gelmedi.
Bazı pusetlerde tutma yeri ayrı bunda bitişik gibi duruyor.
Eki Görüntüle 3320935
Bunlar o kadar küçük ki 40 CC avuç içine 3 tane sığarEvet bu tarzdaydi. Yogurt yapma makinemin kavanozlarini kullanmistim. Bunlardan biraz daha kucuk de olabilir cunku kapagi normal kavanoz kapaginin kucuguydu
Benimki bu marka değil ama pusetler standart sanırım. Ölçüsüne göre iki kat müslinden diktirdim anneme şöyleli oldu
Bundandir o zamanBunlar o kadar küçük ki 40 CC avuç içine 3 tane sığar
Ben de alayim bunlardan bulursam. Kaybetmisim cunku makinenin kavanozlariniBunlar o kadar küçük ki 40 CC avuç içine 3 tane sığar
Bizim burada satılmıştı küçük ilçe faydalarıBen de alayim bunlardan bulursam. Kaybetmisim cunku makinenin kavanozlarini
Ben herseyde onuda müdahil ediyorum hadi gel beraber seçelim kıyafetleri yada başka bişeyi.odasına dolabına kıyafetleri koymak için ondan izin aldık güzelce anlattım onun şuan bir odası yok biraz büyüyene kadar dolabını onunla paylaşmak istermisin dedim kabul etti baştan beri kardeşle ilgili kitaplar okuyoruz ona geçen kreste resim çizmiş getirdi anlatıyordu arabada 1 kişi fazla çizmiş arkadaşın mı dedim hayır anne o gülce dedi kabullenmiş gibi görünüyor ama inşallah doğduktan sonrada öyle olurAnne kardesimim hic kiyafeti yok de mi, ona alalim diyor oglum. Ama ben yine de aldiklarimi gostermemeye calisiyorum cok. Bu surecte oglumun istediklerini de aliyoruz ama her seferinde hem ona hem kardesine almiyorum
Evet öyle yapıyoruz mor rengi çok sever geçen ebebekte mor bi zıbın almış geldi bunu kardeşime alalım diye aldık akşam anneannesini görüntülü aramıştık nasıl mutlu gösteriyor ben aldım bunu kardeşime diyeSiparişleri onunla versen gel kardesine şunları alalım desen sen zevklisin sen seç gibi konuşsan bence kisaknclik olmaz
Kaskadenin etiketini gördüm hemen sepetteki ürünü aldım dasudem34 bende diyorum bu kupon soruyordu etiket yaptık kızlarda yazdı niye cevap yok meğerse bimle uğraşıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?