2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayın 6sina çağırdı acil bir şey olursa gel dedi devlete gidiyorum ya her hafta çekmezler sanırım
Sağlık ocağı bile olsa sadece nst çektirmeye git aile hekimine söyle doktorum haftalık nst istedi diye minimum 8 dakikalık nstler çektir

Ben bugün çektirdim ama ilçe entegre hastanesi bizim o yüzden sağlık ocağından tam emin değilim. Ama benim suyum vb sorun olmamasına rağmen doktorum haftalık olarak nst ve su takibi yapmamız lazım dedi sen de haftalık git farklı farklı da olsa
Aaa sağlık ocağında var mı sorayım oraya

Kizlar ben iki gundur hareketlerini pek hissetmiyordum yavas geliyordu bana.bugun ogle gibi izin alip doktoruma gittim bakti etti sorun yok ins anne cok yorulunca bebek de dinlenmeye alabiliyor kendini dedi. Ben de ayakta evde de ayaktayim bu aralar . ayrica ara ogunleri atlayinca ac kalinca vs durumlarinda da hareketleri azalir dedi. 24 saatte 10 kere guclu atmasi bizim icin iyi demektir dedi. Bir de donlemeye calisiyor o da yormus olabilir dedi. basi tam asagida degil o tarafa dogru gelmeye calisiyor dedi. Bu kadar :))

Bana da günde 10 hareket yeter demişti bir de bu bebekler rahimde kendilerine rahat bir yer bulunca oraya girip hareket etmiyorlarmis

Sorun olmamasına sevindim en azından için rahat etmiştir gidince

Ah canım ya benim bebito da bir iki gündür sessizdi meğerse oda dönmeye çalışıyormuş bugün kontrolde doktor baş aşağı dönmüş dedi, normaldir hiç takılma biz yorulunca onlar da yoruluyor ister istemez dediğin gibi

Canım benimde 28.haftada 23 mm düştü ıkınır gibi yapmamı istedi açılma olmuyo iyi dedi kabızlık yaşama dedi ve yat dedi ben bi hafta çok gezdim onun yüzünden düştüğünü düşünüyorum ve şuan yemeğimi yatağıma getirtiyorum eşim lazımlık istermisin diyo gıcık arada ve hep yatıyorum heryerim felç olmuş hiç bukadar bilfiil yatmamışım ama doktor korkma falan dedi hatta bi hastasından bahsetti 32. Haftada 10 mm düşmüş tekerlikli sandalye ile getiriyorlarmış onu kontrole 36.haftada bebeği almaları gerekmiş 17 saat suni sancı ile 10 mm olan serviks uzunluğu açılmadı dedi korkma dedi de tedbirli ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…