- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.541
Halıda gitmiyor parkede gidiyor öyle denedn miGitmiyor hahahah
İkisini de denedimHalıda gitmiyor parkede gidiyor öyle denedn mi
Sağlık ocağı bile olsa sadece nst çektirmeye git aile hekimine söyle doktorum haftalık nst istedi diye minimum 8 dakikalık nstler çektirAyın 6sina çağırdı acil bir şey olursa gel dedi devlete gidiyorum ya her hafta çekmezler sanırım
Ayy iade et hemen o zamanİkisini de denedim
Aaa sağlık ocağında var mıSağlık ocağı bile olsa sadece nst çektirmeye git aile hekimine söyle doktorum haftalık nst istedi diye minimum 8 dakikalık nstler çektir
Aaa sağlık ocağında var mısorayım oraya
Oyle yapayımAyy iade et hemen o zaman
Bana da günde 10 hareket yeter demiştiKizlar ben iki gundur hareketlerini pek hissetmiyordum yavas geliyordu bana.bugun ogle gibi izin alip doktoruma gittim bakti etti sorun yok ins anne cok yorulunca bebek de dinlenmeye alabiliyor kendini dedi. Ben de ayakta evde de ayaktayim bu aralar . ayrica ara ogunleri atlayinca ac kalinca vs durumlarinda da hareketleri azalir dedi. 24 saatte 10 kere guclu atmasi bizim icin iyi demektir dedi. Bir de donlemeye calisiyor o da yormus olabilir dedi. basi tam asagida degil o tarafa dogru gelmeye calisiyor dedi. Bu kadar :))
Sorun olmamasına sevindim en azından için rahat etmiştir gidinceKizlar ben iki gundur hareketlerini pek hissetmiyordum yavas geliyordu bana.bugun ogle gibi izin alip doktoruma gittim bakti etti sorun yok ins anne cok yorulunca bebek de dinlenmeye alabiliyor kendini dedi. Ben de ayakta evde de ayaktayim bu aralar . ayrica ara ogunleri atlayinca ac kalinca vs durumlarinda da hareketleri azalir dedi. 24 saatte 10 kere guclu atmasi bizim icin iyi demektir dedi. Bir de donlemeye calisiyor o da yormus olabilir dedi. basi tam asagida degil o tarafa dogru gelmeye calisiyor dedi. Bu kadar :))
Ah canım ya benim bebito da bir iki gündür sessizdi meğerse oda dönmeye çalışıyormuş bugün kontrolde doktor baş aşağı dönmüş dedi, normaldir hiç takılma biz yorulunca onlar da yoruluyor ister istemez dediğin gibiKizlar ben iki gundur hareketlerini pek hissetmiyordum yavas geliyordu bana.bugun ogle gibi izin alip doktoruma gittim bakti etti sorun yok ins anne cok yorulunca bebek de dinlenmeye alabiliyor kendini dedi. Ben de ayakta evde de ayaktayim bu aralar . ayrica ara ogunleri atlayinca ac kalinca vs durumlarinda da hareketleri azalir dedi. 24 saatte 10 kere guclu atmasi bizim icin iyi demektir dedi. Bir de donlemeye calisiyor o da yormus olabilir dedi. basi tam asagida degil o tarafa dogru gelmeye calisiyor dedi. Bu kadar :))
Kv henüz işten gelmedi yaklaşık 2-3 saat sonra deneriz bakalım, hiç mi gitmedi senin?Ahhaha ben de şimdi gittim buldum ama gitmiyor sizinki gidiyor mu
Halıda gitmiyor parkede deneGitmiyor hahahah
üşengeçlik seviyem hahahhBana da günde 10 hareket yeter demiştibir de bu bebekler rahimde kendilerine rahat bir yer bulunca oraya girip hareket etmiyorlarmis
İkisinde de gitmedi eşim eliyle itiyor öyle 2 adım atıyorHalıda gitmiyor parkede dene
İtince 2 adım atıyorKv henüz işten gelmedi yaklaşık 2-3 saat sonra deneriz bakalım, hiç mi gitmedi senin?
Dur atayım hemen
Canım benimde 28.haftada 23 mm düştü ıkınır gibi yapmamı istedi açılma olmuyo iyi dedi kabızlık yaşama dedi ve yat dedi ben bi hafta çok gezdim onun yüzünden düştüğünü düşünüyorum ve şuan yemeğimi yatağıma getirtiyorum eşim lazımlık istermisin diyo gıcıkCanım 25 altı tehlikeli artık doğum heran başlayabilir gibi bişey oluyor. Senin normaldir ondan dolayı söylememiştir canım bişey
Canım normalde 36 haftada alacaktı ama şuan bebekler daha 30 haftalık en azından 32 yi geçelim diye ilk hedefimiz bu yani planlı bir doğum olmayacak gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?