2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dinlen canim. Yorma kendini, uzecek seylerden uzak dur
Üzecek şeylerden uzak duruyorum ama şu savaş olayı ister istemez etkiliyor anne olmak başka bir şeymiş ordaki çocukları görünce içim gidiyor bakmıyorum önüme çıkıyor

savascii canim ilk hamileligimde de serklaj vardi bende. 37. Haftada serklaj dikisi aldiginda doktor 1 cm aciklik var demisti. O aciklikla bile 1 hafta daha durdum, sezaryen oldum. Insallah senin de dayanacak bebislerin

Üzecek şeylerden uzak duruyorum ama şu savaş olayı ister istemez etkiliyor anne olmak başka bir şeymiş ordaki çocukları görünce içim gidiyor bakmıyorum önüme çıkıyor
Senin bebeğinde benim gibi önden gidiyor rahimde bebeğin kilosuna ve boyuna göre tepki veriyor nstde esas olan bebeğin fiziksel özelliklerine göre olan haftasi şimdi senin bebeğin kaç haftaya uyumlu gidiyor

Haber izleyemiyorum ben de hatta dizilerde bile kasiliyor bazen karnim. Bu donemde kafamizi dagitacak seyler yapmamiz lazim

Senin bebeğinde benim gibi önden gidiyor rahimde bebeğin kilosuna ve boyuna göre tepki veriyor nstde esas olan bebeğin fiziksel özelliklerine göre olan haftasi şimdi senin bebeğin kaç haftaya uyumlu gidiyor
34 ile uyumlu hâlâ önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…