- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.561
Defne Tekstil Bebek %100 Pamuk Yorgan 95x145 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol 250 TL'ye almışim ben kalmamış ama stok guncelleniyor
Aman zaten onu biz kullanıcaz bebek değil pembe olsun nolcekYa ben de daha önce geldiğinde pembe almıştım oğlumun tek pembe şeysi neyse artık
Ben de almistim daha onceki geldigi bi zaman. Bebegin cinsiyeti belli degildi. Tek kaldigi icin pembe almistim ben deAman zaten onu biz kullanıcaz bebek değil pembe olsun nolcek
Minicikmis canim. Gule gule kullan
İşe yarar herhaldeM
Minicikmis canim. Gule gule kullan
Yarar bence. Mideleri de minicik oluyorİşe yarar herhalde
Yarar bence. Mideleri de minicik oluyor
Ben de yikayayim o zaman canimBen yıkadım daha önce aldığımı bozulmadı
Elimde yıkadım ama makineye atmadımBen de yikayayim o zaman canim
Geçmiş olsun balımEvet sancım çıktı ama sancım yok
Gecmis olsun canimEvet sancım çıktı ama sancım yok
Hepinize teşekkür ederim iyiyim sancım filan yok ama insan ister istemez tedirgin oluyorGeçmiş olsun balımşimdi nasılsın?
Uzan bol bol dinlen ayağını da uzatHepinize teşekkür ederim iyiyim sancım filan yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Eşimde diyor yürüyüş yapsan geçer mi acaba sancınUzan bol bol dinlen ayağını da uzat
Bu haftalardan sonra insan hareket etmeye korkuyor
Dinlen canim. Yorma kendini, uzecek seylerden uzak durHepinize teşekkür ederim iyiyim sancım filan yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Üzecek şeylerden uzak duruyorum ama şu savaş olayı ister istemez etkiliyor anne olmak başka bir şeymiş ordaki çocukları görünce içim gidiyor bakmıyorum önüme çıkıyorDinlen canim. Yorma kendini, uzecek seylerden uzak dur
Senin bebeğinde benim gibi önden gidiyor rahimde bebeğin kilosuna ve boyuna göre tepki veriyor nstde esas olan bebeğin fiziksel özelliklerine göre olan haftasi şimdi senin bebeğin kaç haftaya uyumlu gidiyorÜzecek şeylerden uzak duruyorum ama şu savaş olayı ister istemez etkiliyor anne olmak başka bir şeymiş ordaki çocukları görünce içim gidiyor bakmıyorum önüme çıkıyor
Haber izleyemiyorum ben deÜzecek şeylerden uzak duruyorum ama şu savaş olayı ister istemez etkiliyor anne olmak başka bir şeymiş ordaki çocukları görünce içim gidiyor bakmıyorum önüme çıkıyor
34 ile uyumlu hâlâ öndeSenin bebeğinde benim gibi önden gidiyor rahimde bebeğin kilosuna ve boyuna göre tepki veriyor nstde esas olan bebeğin fiziksel özelliklerine göre olan haftasi şimdi senin bebeğin kaç haftaya uyumlu gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?