- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.581
Ben bulamadım bitmiş bir saksafon bir yengeç alayım dediydim sabah almak gerekiyormuşİtince 2 adım atıyor
Devlette gittiğin doktor hep gittiğin doktor mu yoksa karışık mi gidiyorsun34 ile uyumlu hâlâ önde
Arkasında işaretliydi rengi açmaya gerek yoktuBiberon kurutucuyu bakmadığım için yanlışlıkla pembe almam şoku hahahah
Aynı doktor değiştirme şansın yok kadın vardı o da hamile olduğu için bıraktı Ağustosda bu doktora gitmeye başladım işteDevlette gittiğin doktor hep gittiğin doktor mu yoksa karışık mi gidiyorsun
Ahhhh keşke daha önceden bilseydimArkasında işaretliydi rengi açmaya gerek yoktu
Sen bir şekilde haftalık takip yaptır bence çünkü hemen hemen su fazlalığı hariç sürecimiz aynı ilerliyorAynı doktor değiştirme şansın yok kadın vardı o da hamile olduğu için bıraktı Ağustosda bu doktora gitmeye başladım işte
Sağlık ocağına sorayım ama sanmıyorum orda nst olduğunu kadın doğum da uzak tansiyonum düşüyor tek gidemiyorum eşimden başka gelen yokSen bir şekilde haftalık takip yaptır bence çünkü hemen hemen su fazlalığı hariç sürecimiz aynı ilerliyor
Bugun doktorum max 38e kadar beklerım dedı canımm, eger zamanaında dogarsa ben de aralık annesı oluyorum@savascii canim ilk hamileligimde de serklaj vardi bende. 37. Haftada serklaj dikisi aldiginda doktor 1 cm aciklik var demisti. O aciklikla bile 1 hafta daha durdum, sezaryen oldum. Insallah senin de dayanacak bebislerin
Aynen bencedeAman zaten onu biz kullanıcaz bebek değil pembe olsun nolcek
Haftalık en azından ebe takibinde ol canimSağlık ocağına sorayım ama sanmıyorum orda nst olduğunu kadın doğum da uzak tansiyonum düşüyor tek gidemiyorum eşimden başka gelen yok
İnşallah 36-37leri görürüz canım aramızda 1 hafta filan varmışHaftalık en azından ebe takibinde ol canim
Ay güldürdün benisarılamayızki en fazla elele sıkışabilirizyağ satarım bal satarım gibi
Senin çıkan o sancinda erken doğum belirtisi değilİnşallah 36-37leri görürüz canım aramızda 1 hafta filan varmış
Rengini soldurmuyor mu canimSandık lekesi olan kıyafetler varsa domestosun mutfak spreyleri varya fis fisli ondan sıkın 3 4 saat bekletin anında çıkarıyor sonra yıkayın 1 kez de sadece durulama yapın kokusu da kalmıyor leke de anında çıkıyor
Benimki beyazdı renkli de hiç denemedimRengini soldurmuyor mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?