2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynı doktor değiştirme şansın yok kadın vardı o da hamile olduğu için bıraktı Ağustosda bu doktora gitmeye başladım işte
Sen bir şekilde haftalık takip yaptır bence çünkü hemen hemen su fazlalığı hariç sürecimiz aynı ilerliyor

Sen bir şekilde haftalık takip yaptır bence çünkü hemen hemen su fazlalığı hariç sürecimiz aynı ilerliyor
Sağlık ocağına sorayım ama sanmıyorum orda nst olduğunu kadın doğum da uzak tansiyonum düşüyor tek gidemiyorum eşimden başka gelen yok

@savascii canim ilk hamileligimde de serklaj vardi bende. 37. Haftada serklaj dikisi aldiginda doktor 1 cm aciklik var demisti. O aciklikla bile 1 hafta daha durdum, sezaryen oldum. Insallah senin de dayanacak bebislerin
Bugun doktorum max 38e kadar beklerım dedı canımm, eger zamanaında dogarsa ben de aralık annesı oluyorum dıkısı de agrım sancım olmazsa 37 de alıcaköıs

Sandık lekesi olan kıyafetler varsa domestosun mutfak spreyleri varya fis fisli ondan sıkın 3 4 saat bekletin anında çıkarıyor sonra yıkayın 1 kez de sadece durulama yapın kokusu da kalmıyor leke de anında çıkıyor

Rengini soldurmuyor mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…