- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.601
Ben dogurana kadar yazmazsam beni geçebilirsiniz
6 yaşında
Ya ben direk 9 da gittim ya yengeç mengeç her şey vardıSabah yengeci ben bir türlü gorememistim bimde diğer kadınlarla boğuşurken eşim bu mu dedi tam o sırada bir adam da ben de onu arıyordum başka da yok sanırım diyerek üzgün bir şekilde uzaklaştıeşim diyor ki saniye farkla buldum yoksa adam buldu sen bulamadın diyip dururdun o yüzden kayınvalideni tebrik et
Balım kitaplar aynı değil sanırım ama ne fark eder zaten az kullanılacak güle güle kullan kesinlikle alışverişlerini paylaş fikir oluyor.Kızlar bebek küveti bime 290'e gelmiş
Şuan 400'den aşağı yok.
N11'de 300 TL üstüne 60 Kuponu ve sepet indirimi ile küveti az önce 315'e aldım. Düşünenler değerlendirsin
Hışırtlı kitap 6'lı set 200 TL onuda 50TL kuponu ile 150 TL'ye aldım ( Bime 34Tl ye geldi ben 25'e almış oldum)
Eki Görüntüle 3321142
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eki Görüntüle 3321140
Sağol balım senden sonra bakmıştım sen baya uyguna almışsın kupon da yok sanırım şimdi n11 sapıttı iyice
Sancı değeri nedir ne değildir çok anlamıyorum ama dınlen ve düşünme bence.Kızlar bende doktordan yeni geldim randevu 13.40 di ama doktorum 3 gibi geldi ameliyata girmiş 2260 gram 42 cm olmuşuz boyu kilosu iyi dedi acele baktı bugün biraz bebek ters normal doğum olmaz böyle dedi özellikle ters olduğunu not aldırdı bir de nst de sancı çıktı ama ben sancı hissetmiyorumağrım olmadığı için yatış vermedi bir sonraki kontrol 6sinda acil bir şey olursa hiç beklemeden direkt gel dedi. savascii canım kendini strese sokma dikkat et kendine en azından sancı çıkmadı inşallah minikler biraz daha sabırlı olur
Bende bakmadım şansa mavi geldi bakmak hiç aklıma gelmediBiberon kurutucuyu bakmadığım için yanlışlıkla pembe almam şoku hahahah
Kafası nerde şu an?Yok bakmadılar suyu fazla ya sanmıyorum döneceğini
Banyo yaptırmak için mutfakta yemek yaparken yanında oyalamak için vantuzlu yapışıyor zemineNe ise yariyomus o? Ben hic kullanan duymadim ole biswy?
Bunlar ne ya sen neler aldın at bakayım?
Balım polyester yorgandan farkı ne pamuk yorganın?Defne Tekstil Bebek %100 Pamuk Yorgan 95x145 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol 250 TL'ye almışim ben kalmamış ama stok guncelleniyor
Az kalmış balım haftan ileri zaten bir çoğumuza göre.Eşimde diyor yürüyüş yapsan geçer mi acaba sancıngeçmez artar yatış dedim. O kadar sıkıldım ki yatmaktan sürekli uzanıyorum
Görselini atsana balım hangisi?Sandık lekesi olan kıyafetler varsa domestosun mutfak spreyleri varya fis fisli ondan sıkın 3 4 saat bekletin anında çıkarıyor sonra yıkayın 1 kez de sadece durulama yapın kokusu da kalmıyor leke de anında çıkıyor
K Kaskade gözün aydın listeye girmişsin
Dal bi yerden dert etme son beşi oku yeterAy yok yok icin kalkmasin birkac gun onceki okudugum sayfalarda boylebir muhabbet vardi o yüzden yazdim oyle :)
İnşallah aktif olayim ya ben okuyup yazana kadar cok sayfa geciyor o yuzden aslinda dahil olamiyordum yazismalara. Evet hamileyim suan 31+4 yada 5 olmasi lazim ama yaklasik iki aydir 2 hafta onden gidiyor bebegim.
10 ve 7 yasinda iki kızım daha var. Konyada yaşıyorum 31 yasindayim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
O kadar uzun olunca bende okuyamıyorumAnam sizin hic isiniz gucunuz yok mu evde ya. Asla takip edemiyorum hizinizi artikben koli yiginlarinin icinde kaybolmus olabilirim. Tek yapabildigim bebek kiyafetleri bi kolide esyalari vs hazirlik surecim bundan ibaret. 17sayfa olunca okuyamadim S Seray94 bi sana baktim balim dr eve yollamis ilac 4e cikmis.
Ama artik yat dinlen ve kafaya hicbiseyi takma plss
AMan ağzını hayra aç siz durun yerinizdeSat 8mart olanlarda sıkıntı çıkmaya başladı onu farkettim şuan @birminikask2020 doğurdu S Seray94 Allahlık M maviiikelebekkk de sancı çıktı. Geriye ben Z Zeyzey2134 @turkuaznokta kaldı. Kızlar kendimize dikkat edelimheran herşey olabilir
Ben bile listeye girmisim. Cok da konusmam ama
Ben hamileligin ilk zamanlari bazi yiyeceklerden tiksinmistim. Mide yanmalari ve tekrar kokulardan rahatsizlik basladi. Bence bebek mideyi sıkıştırdıği icin oluyorKızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
bi yerde okumuştum Doğuma yakın kusma olurmuş siz duydunuz mu bu belirtiyi
Kafanı takma öyleHepinize teşekkür ederim iyiyim sancım filan yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Ayy kiz Allah korusun hepimizi dur daha varSat 8mart olanlarda sıkıntı çıkmaya başladı onu farkettim şuan @birminikask2020 doğurdu S Seray94 Allahlık M maviiikelebekkk de sancı çıktı. Geriye ben Z Zeyzey2134 @turkuaznokta kaldı. Kızlar kendimize dikkat edelimheran herşey olabilir
Doktoruna yaz balım hiç bir şeyi atlama danış ne var ne yoksaKızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
Geçmiş olsun canım seni de takip ediyorum. Aman kız dur öyle deme daha erkenKafanı takma öylebenim dün 40lar 50ler 60lar havada uçuştu bi daha nst istedi 40-50 sancım çıktı üç dört kere ama hiç bir şey yapmadı bol bol dinlen bol su iç magnezyum 2 ye devam dedi bu arada 1 haftadır geceleri adet olacakmışım gibi sancılanıyorum ve iki gündür ayakta duramıyorum sancıdan bacaklarım kalçam belim ve bacak aralarım aşırı derecede ağrı veriyor ben anlamadım valla dogurucam heralde bi iki haftaya
Valla halimi gören sen kasımın başında doğurursun diyor bacım ben adette çok sancılananlardanım yemin ediyorum aynı sancıları yaşayınca bi tuhaf oluyor hele karnımda ki kasılmalara doktor bebek hareket ettikçe oluyordur belki diyorGeçmiş olsun canım seni de takip ediyorum. Aman kız dur öyle deme daha erken
Gel sarılalım hayatımKızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz güzelimKızlar hastaneden şimdi çıkıyorum mesajlara bakamadım ilk nst düzgün olmamış diye (bebek yerinde durmadığı için kalp atışı sürekli bozuluyordu) doktor nst yi tekrarlamamı istemişti serum taktılar öyle denediler yine durmadı 1.5 saatlik çaba sonucu çekildi nst sancımda çıktı hatta sancılardan biri 75 i buldusonucu doktora attım eve gidiyorum. Görünce bana dönecek inşallah yatış felan demez kolumda delinecek yer kalmadı artık
Yaa inşallah yatış falan demez doktorun iyi düşünelim haber ver bize de döndüğündeKızlar hastaneden şimdi çıkıyorum mesajlara bakamadım ilk nst düzgün olmamış diye (bebek yerinde durmadığı için kalp atışı sürekli bozuluyordu) doktor nst yi tekrarlamamı istemişti serum taktılar öyle denediler yine durmadı 1.5 saatlik çaba sonucu çekildi nst sancımda çıktı hatta sancılardan biri 75 i buldusonucu doktora attım eve gidiyorum. Görünce bana dönecek inşallah yatış felan demez kolumda delinecek yer kalmadı artık
İnşallah canım ya ben bu ayı bitireceğimizden çok umutluyum herşeye rağmenİnşallah bi sıkıntı çıkmaz güzelimvalla alnınızdan öpmek lazım üç can bi beden
İade et o zamanİkisinde de gitmedi eşim eliyle itiyor öyle 2 adım atıyor
İnşallah canım yaYaa inşallah yatış falan demez doktorun iyi düşünelim haber ver bize de döndüğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?