2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ya ben direk 9 da gittim ya yengeç mengeç her şey vardı ama ben macera aradım parça parça bir ton mağaza gezdim
Balım kitaplar aynı değil sanırım ama ne fark eder zaten az kullanılacak güle güle kullan kesinlikle alışverişlerini paylaş fikir oluyor.

Ben oğlumun küvetini getirttim onu kullancam inşallah
Sağol balım senden sonra bakmıştım sen baya uyguna almışsın kupon da yok sanırım şimdi n11 sapıttı iyice
Sancı değeri nedir ne değildir çok anlamıyorum ama dınlen ve düşünme bence.
Biberon kurutucuyu bakmadığım için yanlışlıkla pembe almam şoku hahahah
Bende bakmadım şansa mavi geldi bakmak hiç aklıma gelmedi
Yok bakmadılar suyu fazla ya sanmıyorum döneceğini
Kafası nerde şu an?
Ne ise yariyomus o? Ben hic kullanan duymadim ole biswy?
Banyo yaptırmak için mutfakta yemek yaparken yanında oyalamak için vantuzlu yapışıyor zemine
Bunlar ne ya sen neler aldın at bakayım?
Balım polyester yorgandan farkı ne pamuk yorganın?
Hangisi daha iyi?
Alerji riski hangisinin daha az hangisi güvenli?
Eşimde diyor yürüyüş yapsan geçer mi acaba sancın geçmez artar yatış dedim. O kadar sıkıldım ki yatmaktan sürekli uzanıyorum
Az kalmış balım haftan ileri zaten bir çoğumuza göre.
Görselini atsana balım hangisi?
Baby me fayda etmedi mi?
Baby me nasıl kullandın lekeyi çıkarmak için?
K Kaskade gözün aydın listeye girmişsin
Ben fazla girememe rağmen yerimde mi saymışım

Dal bi yerden dert etme son beşi oku yeter
Allah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasılsın peki sıkıntı yok inşallah bebek te sende?
Bunun cinsiyet ne
O kadar uzun olunca bende okuyamıyorum
Yatıyorum balım yorgandan hamile yastığı yaptım pek rahat oldu tavsiye ederim
Eve gelince sadece Çınar ın kıyafetleri kaldırdım ve yattım

AMan ağzını hayra aç siz durun yerinizde

Kızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
bi yerde okumuştum Doğuma yakın kusma olurmuş siz duydunuz mu bu belirtiyi

Kızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
Ben hamileligin ilk zamanlari bazi yiyeceklerden tiksinmistim. Mide yanmalari ve tekrar kokulardan rahatsizlik basladi. Bence bebek mideyi sıkıştırdıği icin oluyor

Hepinize teşekkür ederim iyiyim sancım filan yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Kafanı takma öyle benim dün 40lar 50ler 60lar havada uçuştu bi daha nst istedi 40-50 sancım çıktı üç dört kere ama hiç bir şey yapmadı bol bol dinlen bol su iç magnezyum 2 ye devam dedi bu arada 1 haftadır geceleri adet olacakmışım gibi sancılanıyorum ve iki gündür ayakta duramıyorum sancıdan bacaklarım kalçam belim ve bacak aralarım aşırı derecede ağrı veriyor ben anlamadım valla dogurucam heralde bi iki haftaya

Ayy kiz Allah korusun hepimizi dur daha var
2 gündür benimde bel ağrılarım vardi bebek yine bir yerde toplanıyordu ama bugün dinlendim cok sukur olmadı hic.
Allah kaldiramayacagimizdan fazla yük vermesin hiç birimize
Bazen aklıma geliyor bugün alışverişte yaptım ya Allah bin kere korusun ya bisey olursa da bunları kullanmak nasip olmazsa diye şeytan aklıma giriyor bu aralar fazla duygusalim sanırım.
Dun misafirliğe gittik yaşlı bir teyze vardı babaanneme benzettim oturdum ağladım misafirlikte

Doktoruna yaz balım hiç bir şeyi atlama danış ne var ne yoksa
Beklesin çınar da

Geçmiş olsun canım seni de takip ediyorum. Aman kız dur öyle deme daha erken

Kızlar hastaneden şimdi çıkıyorum mesajlara bakamadım ilk nst düzgün olmamış diye (bebek yerinde durmadığı için kalp atışı sürekli bozuluyordu) doktor nst yi tekrarlamamı istemişti serum taktılar öyle denediler yine durmadı 1.5 saatlik çaba sonucu çekildi nst sancımda çıktı hatta sancılardan biri 75 i buldu sonucu doktora attım eve gidiyorum. Görünce bana dönecek inşallah yatış felan demez kolumda delinecek yer kalmadı artık

Geçmiş olsun canım seni de takip ediyorum. Aman kız dur öyle deme daha erken
Valla halimi gören sen kasımın başında doğurursun diyor bacım ben adette çok sancılananlardanım yemin ediyorum aynı sancıları yaşayınca bi tuhaf oluyor hele karnımda ki kasılmalara doktor bebek hareket ettikçe oluyordur belki diyor ben böyle giderse zaten dayanamam gibi Allah yardımcımız olsun gerçekten ya çok zormuş hele ikiz annelerimiz napıyor nasıl dayanıyor inan beynim almıyor

Gel sarılalım hayatım ishal ve mide bulantısınıda belirti diye biliyorum ben. Ve benimde bugün mide bulantılarım başladı ama üşütmüşümdür diyip kulak arkası yaptım

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz güzelim valla alnınızdan öpmek lazım üç can bi beden

Yaa inşallah yatış falan demez doktorun iyi düşünelim haber ver bize de döndüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…