2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah sorunsuz ilerler canım

İnşallah canım ya ben bu ayı bitireceğimizden çok umutluyum herşeye rağmen
İnsallahh Rabbim miniklerimizin sağlıklı sıhhatli ve zamanında gelmelerini nasip etsin ben de kasıma kadar dayanmam lazım diyorum ama bana kalsa şimdiden hazırım o kadar yoruldum yıprandım ki

Aynen yaa bu hafta bide bende de sancı ikisi de yürürken oldu. Kötü düşünme inşallah güzel olacak herşey bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alacağız

Mama kavanozu a101 e gelmişti kalmış bizim burada onları aldım
Pamuk yorgan terletmiyor işi dengesini daha iyi kuruyor daha sağlıklı baya bir araştırdım ben alacağım zaman sadece dışı pamuk içi elyaf olan bir sürü vardu ama içi pamuk bir tek bunu bulmuştum Normal bazasi için tek kişilik içi dışı pamuk bulamadım onu yatastan mikrofiber aldım

Baby me çıkarmadı ama artık sandık lekesi kahverengi olmuştu

İnsallahh Rabbim miniklerimizin sağlıklı sıhhatli ve zamanında gelmelerini nasip etsin ben de kasıma kadar dayanmam lazım diyorum ama bana kalsa şimdiden hazırım o kadar yoruldum yıprandım ki
Ben hiç hazır değilim ya bari 2 kg olsunlar 32 hafta bitsin felan bir ton hayalim var

Ara sıra benim de öyle oldu ama çok kısa sürdü valla ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sancı çıkması sıkması sıkıntı yaratır mıymış doktor ne dedi?
Doktorum bugün yoğundu biraz pek soramadım ama şuan beklenilen bir durum değil sancı genelde doğuma yakın oluyor diye biliyorum kızlarda da çıktı Allah sonumuzu hayır etsin

Nst de sancı çıktı mı?

Kızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
bi yerde okumuştum Doğuma yakın kusma olurmuş siz duydunuz mu bu belirtiyi
Bunun belirti olup olmadığını bilmiyorum ama midemize baskıdan oluyor gibi hissediyorum bende yanma yok ama ne yazikki bulantı bendede var özellikle kahvaltı yaparken birden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…