- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.641
Ayyy maşallah diyelim allah bebişlerimizi ve bizi korusunSat 8mart olanlarda sıkıntı çıkmaya başladı onu farkettim şuan @birminikask2020 doğurdu S Seray94 Allahlık M maviiikelebekkk de sancı çıktı. Geriye ben @Zeyzey2134turkuaznokta kaldı. Kızlar kendimize dikkat edelim heran herşey olabilir
Aaa senle günlerimiz aynı mı?31+1deyiz bugün yani 7.5 aylık hamileyim dimi
28. haftada gittim en son 1430 gram 40küsür cmdi unuttum simdiAaa senle günlerimiz aynı mı?
Önden gidiyor mu bebiş?
Kontrolün ne zaman?
Kızlar oturak indirimde e bebekte ya da hb de önden açılan sanırım 260 tl
Aycancablog da gördüm
Doktor semra diye Instagramda onun hikâyesinde görmüştüm bunuKızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
bi yerde okumuştum Doğuma yakın kusma olurmuş siz duydunuz mu bu belirtiyi
Midem sıkışık değil işte meselem burda karnım düştü aşağı bir hafta önce ondan sonra olanlar olmaya başladı sancılar çoğaldı ishal kusma başladıBen hamileligin ilk zamanlari bazi yiyeceklerden tiksinmistim. Mide yanmalari ve tekrar kokulardan rahatsizlik basladi. Bence bebek mideyi sıkıştırdıği icin oluyor
Doktoruna yaz balım hiç bir şeyi atlama danış ne var ne yoksa
Beklesin çınar da
serum diyecek bana biliyorum serum istemiyorum kocam bey iki ilaç aldı geliyor şimdi inşallah geçirirler
İshalim yeni geçti desem üzerine kusma devam ediyor mide koruyucu da işe yaramadı kocam bey ilaç altı geliyorGel sarılalım hayatımishal ve mide bulantısınıda belirti diye biliyorum ben. Ve benimde bugün mide bulantılarım başladı ama üşütmüşümdür diyip kulak arkası yaptım
Savaşçıda dedi belirti diyeBunun belirti olup olmadığını bilmiyorum ama midemize baskıdan oluyor gibi hissediyorum bende yanma yok ama ne yazikki bulantı bendede var özellikle kahvaltı yaparken birden geliyor
Bir haftadır her belirtiyi yaşıyorum ne güzelDoktor semra diye Instagramda onun hikâyesinde görmüştüm bunu
Z zgenes ben de 31+2 ylen sıralamada yerimi almış bulunmaktayım.31+1deyiz bugün yani 7.5 aylık hamileyim dimi
Benimde karnım düştü kuzum işte kuduruk bebekler sancılarla doğumu başlatmaya çalışıyor.Midem sıkışık değil işte meselem burda karnım düştü aşağı bir hafta önce ondan sonra olanlar olmaya başladı sancılar çoğaldı ishal kusma başladı
İshalim yeni geçti desem üzerine kusma devam ediyor mide koruyucu da işe yaramadı kocam bey ilaç altı geliyor
Savaşçıda dedi belirti diyeBenin karnım düştü aşağı baskı yok ki midemde
Hıı evet öyle de diyebilirizZ zgenes ben de 31+2 ylen sıralamada yerimi almış bulunmaktayım.Benim buçuk kavramım pek yoktur genelde bir ay bitince işte 7. ay bitti 8. aya girdik yavaştan diyorum böyle bir üç dört hafta dolanıyorum ortalıkta. 8. Ayın biteceği güne kadar 8. aya girdik diyorum. Eşe dosta açık adres tarih veresim de gelmiyor biraz.
Cuma da benim var.28. haftada gittim en son 1430 gram 40küsür cmdi unuttum simdihaftasına uyumlu sağlıklı dedi dr. haftaya cumartesi günü eğitim var hastanede öncesinde kontrole gideceğim.
Yat Benim gibi kalkma içim içimi yiyor ama kalkmıyorum İnan çocuklar çağırınca bile .. dört hafta daha dayanmak şartBenimde karnım düştü kuzum işte kuduruk bebekler sancılarla doğumu başlatmaya çalışıyor.
Maşallah kuzulara zamanında gelsinler inşallahBu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
30dan sonra hızla kilo alıyorlarmış bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorumCuma da benim var.
Maşallah maşallah maşallah ama haftaya ve ikizlere göre iyiler rabbim iki buçukları üç kiloları göstersin inşallahBu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
Karın nasıl düşüyorBenimde karnım düştü kuzum işte kuduruk bebekler sancılarla doğumu başlatmaya çalışıyor.
Ama benim de kusmam ve mide yanmam orada bahsedilen kusma durmadan kusmak hastanelik olacak kadarBir haftadır her belirtiyi yaşıyorum ne güzel
Canım seni korkutmak istemem ama kızda bende kusarak hastaneye gitmiştim ama ben ilk kez kusmuştum hamileliğin ilk ve son kusmasıydı. Akşamdan pizza yemiştim mayalı hamur vs o bulantı yaptı sandım doğum sancısı olduğunu hiç anlamamıştım. Direk nts de çıkmıştı. İlaçla sancı durursa beklesin paşamızMidem sıkışık değil işte meselem burda karnım düştü aşağı bir hafta önce ondan sonra olanlar olmaya başladı sancılar çoğaldı ishal kusma başladı
İshalim yeni geçti desem üzerine kusma devam ediyor mide koruyucu da işe yaramadı kocam bey ilaç altı geliyor
Savaşçıda dedi belirti diyeBenin karnım düştü aşağı baskı yok ki midemde
Onlar en az 2 3 hafta daha duracaklar ben inanıyorumBu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
Link var mı canım? Bi de beşik içi için neler aldın?Yorgan almayı düşünüyorsan Trendyolda hem içi hem dışı pamuk bir tane Yorgan var o kadar içi dışı pamuk yorgan aradım ki bir tek orada buldum aldım yıkadım kuruttum hiçbir şey olmadı bakmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?