2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aaa senle günlerimiz aynı mı?
Önden gidiyor mu bebiş?
Kontrolün ne zaman?

Kızlar oturak indirimde e bebekte ya da hb de önden açılan sanırım 260 tl
Aycancablog da gördüm
28. haftada gittim en son 1430 gram 40küsür cmdi unuttum simdi haftasına uyumlu sağlıklı dedi dr. haftaya cumartesi günü eğitim var hastanede öncesinde kontrole gideceğim.

Kızlar ben başa dönmüş gibi mide yanması ve buna bağlı kusma yaşamaya başladım ne yesem bulantı yanma ve sonucunda kusma ..
bi yerde okumuştum Doğuma yakın kusma olurmuş siz duydunuz mu bu belirtiyi
Doktor semra diye Instagramda onun hikâyesinde görmüştüm bunu

Ben hamileligin ilk zamanlari bazi yiyeceklerden tiksinmistim. Mide yanmalari ve tekrar kokulardan rahatsizlik basladi. Bence bebek mideyi sıkıştırdıği icin oluyor
Midem sıkışık değil işte meselem burda karnım düştü aşağı bir hafta önce ondan sonra olanlar olmaya başladı sancılar çoğaldı ishal kusma başladı
Doktoruna yaz balım hiç bir şeyi atlama danış ne var ne yoksa
Beklesin çınar da
serum diyecek bana biliyorum serum istemiyorum kocam bey iki ilaç aldı geliyor şimdi inşallah geçirirler
Gel sarılalım hayatım ishal ve mide bulantısınıda belirti diye biliyorum ben. Ve benimde bugün mide bulantılarım başladı ama üşütmüşümdür diyip kulak arkası yaptım
İshalim yeni geçti desem üzerine kusma devam ediyor mide koruyucu da işe yaramadı kocam bey ilaç altı geliyor
Bunun belirti olup olmadığını bilmiyorum ama midemize baskıdan oluyor gibi hissediyorum bende yanma yok ama ne yazikki bulantı bendede var özellikle kahvaltı yaparken birden geliyor
Savaşçıda dedi belirti diye Benin karnım düştü aşağı baskı yok ki midemde

31+1deyiz bugün yani 7.5 aylık hamileyim dimi
Z zgenes ben de 31+2 ylen sıralamada yerimi almış bulunmaktayım. Benim buçuk kavramım pek yoktur genelde bir ay bitince işte 7. ay bitti 8. aya girdik yavaştan diyorum böyle bir üç dört hafta dolanıyorum ortalıkta. 8. Ayın biteceği güne kadar 8. aya girdik diyorum. Eşe dosta açık adres tarih veresim de gelmiyor biraz.

Benimde karnım düştü kuzum işte kuduruk bebekler sancılarla doğumu başlatmaya çalışıyor.

Hıı evet öyle de diyebiliriz

Benimde karnım düştü kuzum işte kuduruk bebekler sancılarla doğumu başlatmaya çalışıyor.
Yat Benim gibi kalkma içim içimi yiyor ama kalkmıyorum İnan çocuklar çağırınca bile .. dört hafta daha dayanmak şart

Bu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı 29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
Maşallah maşallah maşallah ama haftaya ve ikizlere göre iyiler rabbim iki buçukları üç kiloları göstersin inşallah

Canım seni korkutmak istemem ama kızda bende kusarak hastaneye gitmiştim ama ben ilk kez kusmuştum hamileliğin ilk ve son kusmasıydı. Akşamdan pizza yemiştim mayalı hamur vs o bulantı yaptı sandım doğum sancısı olduğunu hiç anlamamıştım. Direk nts de çıkmıştı. İlaçla sancı durursa beklesin paşamız

Bu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı 29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
Onlar en az 2 3 hafta daha duracaklar ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…