2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay kızlar bugün sabahtan beri kargo bekliyordum öğleye doğru adam aradı. Tabii ben o olduğunu bilmiyorum ama odur diyerek açtım telefonu. Adam adımı söyledi açar açmaz adama efendim buyrun benim diyeceğime direkt evdeyim demişim. Kazara başkası olsa yandık. Adam gelince de çok bekledim modunda hızlıca aldım kargoyu artık. Kapıyı çarpıverdim Allah affetsin.

Kızlar Burun aspiratörü aldınız mı? Ben aldım ama 3 ay önce doğum yapan kuzenime çocuk doktoru onlar zararlı Burun damarlarını inceltiyor demiş aklım karıştı acaba normal pompalı gibi olanlardan da mı alsam diyorum. Bununla ilgili bilgisi olan var mı

Kızlar ağrı mi yoksa sancı mi nasıl ayırt ediyorsunuz ? Karnımın sol alt kısmında kasıklarıma doğru ağrı mi sancı mı tarif edemediğim bir şey var 20 dk dır falan. Önce önemsemedm gaz falan diye düşündüm ama artıyor sanki. Telaslanmali miyim sizce

Kızlar ben daha tırnak makası almamışım bebişe. Aldıklarınızın linkini atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…