2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben bunları kullanıyorum canım

Eklentiler

• IMG_20231020_203846.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim denk geliyor bunlar aslında benimkilerle o zaman devam mı edeyim sjsjdkfk ay çok karıştım sjdkkd
Ben de bilemedim doktorun neye göre kullanmamanı istedi her kişi için farklı olabilir belki ilaç konusu

K2 neymiş ki ilk defa duyuyorum. Omega3 (ocean plus oluyor zaten). Decaviti bıraksam mı acaba ya
CAnım D vitamini kalsiyum emilimini artırıyor. Fazla kalsiyumun damarlarda kireçlenme,böbreklerde taş yapıyor.Bunjn olmaması için K2 vitamine de ihtiyaç oluyor. K2 kalsiyumu kemiklere ve dişlere yönlendiriyor

CAnım D vitamini kalsiyum emilimini artırıyor. Fazla kalsiyumun damarlarda kireçlenme,böbreklerde taş yapıyor.Bunjn olmaması için K2 vitamine de ihtiyaç oluyor. K2 kalsiyumu kemiklere ve dişlere yönlendiriyor
Oooo bana bundan hiç bahsetmediler

Aynen yengeç için öyle demişler ama üstünde +12 yazıyo

Kızlar yarın 32. Haftaya giriyorum doktor randevum var neler sorayım.

Kilom iyi mi

Çocuk dönmüş mü

Değerlerim nasıl

Suyum nasıl

Bebek kaç kg

Boyu kaç

Tahmini Doğum ne zaman olur

Çalışabilir miyim

Market pazara gitsem sıkıntı mı

Bundan sonra dikkat etmem gerekenler neler

Bebek bu gidişle tahmini kaç kg doğar

Normal doğum için şuan bi sıkıntı var mı

Magnezyum başlamalımıyım

Coraspirin ne kadar süre devam” bunları sormayı yazdım ama başka sormam gereken var mı?

30+3 şuan. Geçen hafta tam cuma günü yine gitmiştim 1605 gr demişti doktor. Bir haftada bu kadar kilo alması da mantıklı gelmedi bana
Bir haftada 300 gr almıştı geçen hafta benimki 4 gün sonra ise 200 daha almıştı bu haftalarda hızlı ilerliyor gelişim
Bugün 2076 gr çıktı

Hepsini yazmışsın aklıma gelmedi

Bir haftada 300 gr almıştı geçen hafta benimki 4 gün sonra ise 200 daha almıştı bu haftalarda hızlı ilerliyor gelişim
Bugün 2076 gr çıktı
Ay acaba benim bebiş ne kadar oldu 3 hafta önce gittşm 1400 gramdı 2 kilo olmuş mudur

Kız daha ne olsun soracak birşey kalmamış ki

Kızlar çalışabilir raporu almak için 31+… lı tarihlerde mi gitmek lazım, 32+… lı tarihte mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…