- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.701
Ben bunları kullanıyorum canımKızlar bugün randevum vardı. Geçen haftaki testleri gösterdim. Kan değerlerin çok iyiymiş, idrar testim de temiz. Şükür ki gebeliğimin başından beri hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım zaten. Şeker yüklemesi yaptırmadığım için açlık tokluk şekerime bakmıştı doktor. O da normal çıkmış. Ultrasona geldiğimizde bebişin boy uzunluğu 30+6 ile kafası ve karnı 30+4le uyumlu kilosu 1890 dedi (ama hala muamma geliyor bana sanki çok gibi ya da ultrason hatası var, devlete gidiyorum çünkü ultrasonlar malum eski.) zaman zaman olan karın sertleşmelerimi ve kasılmaları sordum yalancı kasılmalar onlar bir sıkıntı gözükmüyor rahim ağzı uzunluğunda dedi. Magosit, d3 ve demire devam ama decavit ve ocean plus için çok sıcak bakmadı diyeyim. D3 aldığım için ocean plusa gerek yok dedi, demir kullandığım için de decavite gerek yok dedi. Ama perinatologum 22. Haftada oceanı önermişti. Bana bıraktı aslında içme demedi ama fazlasının da zararlı olabileceğini söyledi. Sizler hangi ilaçları neleri kullanıyorsunuz? Şimdilik benden haberler bu kadar..
Teşekkür ederim denk geliyor bunlar aslında benimkilerle o zaman devam mı edeyim sjsjdkfk ay çok karıştım sjdkkdBen bunları kullanıyorum canım
Sana neden mesaj atılmıyor kızları strese sokmuyayım diye özelden yazacaktım ama içime patladıŞartları arttırıyor 4 hafta diyorum
Ben de bilemedim doktorun neye göre kullanmamanı istedi her kişi için farklı olabilir belki ilaç konusuTeşekkür ederim denk geliyor bunlar aslında benimkilerle o zaman devam mı edeyim sjsjdkfk ay çok karıştım sjdkkd
CAnım D vitamini kalsiyum emilimini artırıyor. Fazla kalsiyumun damarlarda kireçlenme,böbreklerde taş yapıyor.Bunjn olmaması için K2 vitamine de ihtiyaç oluyor. K2 kalsiyumu kemiklere ve dişlere yönlendiriyorK2 neymiş ki ilk defa duyuyorum. Omega3 (ocean plus oluyor zaten). Decaviti bıraksam mı acaba ya
Kullanma demedi de işte kafamı karıştırdıBen de bilemedim doktorun neye göre kullanmamanı istedi her kişi için farklı olabilir belki ilaç konusu
Oooo bana bundan hiç bahsetmedilerCAnım D vitamini kalsiyum emilimini artırıyor. Fazla kalsiyumun damarlarda kireçlenme,böbreklerde taş yapıyor.Bunjn olmaması için K2 vitamine de ihtiyaç oluyor. K2 kalsiyumu kemiklere ve dişlere yönlendiriyor
Doktorlar bahsetmez zaten bahsetmesi için ayrıca fonksiyonel tıpla ilgileniyor olması lazımOooo bana bundan hiç bahsetmediler
O zaman ben ilaçlara devam edeyim iyisi miDoktorlar bahsetmez zaten bahsetmesi için ayrıca fonksiyonel tıpla ilgileniyor olması lazım
Aynen yengeç için öyle demişler ama üstünde +12 yazıyo
✌
1.ve 8.de bulan ben
Gözün aydın erken bulmuşsun
Atarmısın resmini linkini merak ettim
İnşallah balım
Kaç yaşında oğlun?
Yengeç mi anlattığın şey?
Sürekli yat dınlen balım bir gün fazla kalsa kâr karnında. Su akar yolunu bulur. Zaten çok zor geçti hamileliğin en başından beri.
Ne maması kız kediye mi?
Bir haftada 300 gr almıştı geçen hafta benimki 4 gün sonra ise 200 daha almıştı bu haftalarda hızlı ilerliyor gelişim30+3 şuan. Geçen hafta tam cuma günü yine gitmiştim 1605 gr demişti doktor. Bir haftada bu kadar kilo alması da mantıklı gelmedi bana
Olsun olsun ısırırsın bol bolAminn cümlemıze ınsallahhgöbekli bir kıss olcak
Oyy maşallah kuzuya.Bir haftada 300 gr almıştı geçen hafta benimki 4 gün sonra ise 200 daha almıştı bu haftalarda hızlı ilerliyor gelişim
Bugün 2076 gr çıktı
Hepsini yazmışsın aklıma gelmediKızlar yarın 32. Haftaya giriyorum doktor randevum var neler sorayım.
“
Kilom iyi mi
Çocuk dönmüş mü
Değerlerim nasıl
Suyum nasıl
Bebek kaç kg
Boyu kaç
Tahmini Doğum ne zaman olur
Çalışabilir miyim
Market pazara gitsem sıkıntı mı
Bundan sonra dikkat etmem gerekenler neler
Bebek bu gidişle tahmini kaç kg doğar
Normal doğum için şuan bi sıkıntı var mı
Magnezyum başlamalımıyım
Coraspirin ne kadar süre devam” bunları sormayı yazdım ama başka sormam gereken var mı?
Ay acaba benim bebiş ne kadar oldu 3 hafta önce gittşm 1400 gramdı 2 kilo olmuş mudurBir haftada 300 gr almıştı geçen hafta benimki 4 gün sonra ise 200 daha almıştı bu haftalarda hızlı ilerliyor gelişim
Bugün 2076 gr çıktı
Kız daha ne olsun soracak birşey kalmamış kiKızlar yarın 32. Haftaya giriyorum doktor randevum var neler sorayım.
“
Kilom iyi mi
Çocuk dönmüş mü
Değerlerim nasıl
Suyum nasıl
Bebek kaç kg
Boyu kaç
Tahmini Doğum ne zaman olur
Çalışabilir miyim
Market pazara gitsem sıkıntı mı
Bundan sonra dikkat etmem gerekenler neler
Bebek bu gidişle tahmini kaç kg doğar
Normal doğum için şuan bi sıkıntı var mı
Magnezyum başlamalımıyım
Coraspirin ne kadar süre devam” bunları sormayı yazdım ama başka sormam gereken var mı?
İnşallah olmuşturAy acaba benim bebiş ne kadar oldu 3 hafta önce gittşm 1400 gramdı 2 kilo olmuş mudur
Hemen hemen olmuşturAy acaba benim bebiş ne kadar oldu 3 hafta önce gittşm 1400 gramdı 2 kilo olmuş mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?