- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.721
Amiiin inşallahOyy maşallah kuzuya.
İnş tombik tombik olurlar
Normalde lahana şekeri düşürüyor diye biliyorum ama kızlara da sormak lazımKızlar şeker diyeti yaparken kırmızı lahana yiyebiliyor muyuz?
Yarın bir daha bakıcamYengeci bu saatte annem buldu hala var demekkiii
Sen aklına koyduğunu herşeyi yapabilirsinYarın bir daha bakıcam
Görces bakalımSen aklına koyduğunu herşeyi yapabilirsin
kalsiyum ile magnezyum takviyeleri alırken ikisi arasında minimum 4 saat olası gerekiyormuş yoksa böbrek taşı yapabiliyormuşCAnım D vitamini kalsiyum emilimini artırıyor. Fazla kalsiyumun damarlarda kireçlenme,böbreklerde taş yapıyor.Bunjn olmaması için K2 vitamine de ihtiyaç oluyor. K2 kalsiyumu kemiklere ve dişlere yönlendiriyor
Kizilcik serbeti izliyorum canim. Ilk bolumden bu yana izledim. Ama bu sezon pek sarmiyorKızlar aranızda kızılcık şerbeti ya da yalı çapkını izleyen var mı
Fatih'in aptallıklarindan fırsat kalmıyor ki diziyeKizilcik serbeti izliyorum canim. Ilk bolumden bu yana izledim. Ama bu sezon pek sarmiyor
Benim aldığım bozuk çıktı gitti başka bimde değiştirdim orda 2 tane vardıİkisini de denedim
ben izleyemiyorum saatlerce dizi aşırı sıkılıyorum. alışmışım yabancı dizi izlemeye 1 saatten uzun dizi izleyemiyorum. en son aşkı memnu izledim tvdeKızlar aranızda kızılcık şerbeti ya da yalı çapkını izleyen var mı
Fırsat buldukça onu izliyorum telefondanben izleyemiyorum saatlerce dizi aşırı sıkılıyorum. alışmışım yabancı dizi izlemeye 1 saatten uzun dizi izleyemiyorum. en son aşkı memnu izledim tvde
izlediğim tek tv yapımı müge anlıFırsat buldukça onu izliyorum telefondan
32+0 da gitmen veya tam o tarihte alman lazım raporu. Ben gidemedim ama hemşireye söyledim verdi bana raporu uzaktan yazdıKızlar çalışabilir raporu almak için 31+… lı tarihlerde mi gitmek lazım, 32+… lı tarihte mi?
Of hen hep sonuna denk geliyorum mügenin. Şu bedriye kılıç olayını bi çözemedilerizlediğim tek tv yapımı müge anlı
Doktor delirmede benim gibi olKız daha ne olsun soracak birşey kalmamış ki
Canım doktorun sekreteri bana tam 32+0da gelmen gerekiyor dedi. Pazar güne denk geliyor benim. O zaman 32+1de geleceksin dedi. Özellikle sordum 31+5 Cuma mı geleyim diye yok dediKızlar çalışabilir raporu almak için 31+… lı tarihlerde mi gitmek lazım, 32+… lı tarihte mi?
evett kesinlikle buraya da ozellikle yazdim ki tecrube paylasimi olsunSorun olmamasına sevindim en azından için rahat etmiştir gidince
ŞansımızaBenim aldığım bozuk çıktı gitti başka bimde değiştirdim orda 2 tane vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?