2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
32. Haftada coraspini kesti benim doktorum gidince idrar tahlili isteyecek büyük ihtimalle ve nstye yollayacak tansiyonunu günde 3 kez ölç diyecek. Bir de özellikle sol bacağına bak morarma vb varsa mutlaka doktoruna sor

Regeneis Max D vitamini hapı gyno Ferro magosit ve levotroin kullanıyorum decavit i kullanmazsan vitamin hapını elemis oluyorsun vitamin değerlerin iyi olduğu için vermedi belki de

Canım doktorun sekreteri bana tam 32+0da gelmen gerekiyor dedi. Pazar güne denk geliyor benim. O zaman 32+1de geleceksin dedi. Özellikle sordum 31+5 Cuma mı geleyim diye yok dedi
Şimdi buldum bi tane randevu tam 32+0 31 ekime denk geliyor. İnşallah randevu iptal edilmez

Regeneis Max D vitamini hapı gyno Ferro magosit ve levotroin kullanıyorum decavit i kullanmazsan vitamin hapını elemis oluyorsun vitamin değerlerin iyi olduğu için vermedi belki de
Hiç aslında öyle demedi. Decaviti kullanırsan demire gerek yok dedi. D3 kullanıyorsan da omega 3 e dedi ama neredeyse herkes kullanıyor. O yüzden devam edeceğim

Hiç aslında öyle demedi. Decaviti kullanırsan demire gerek yok dedi. D3 kullanıyorsan da omega 3 e dedi ama neredeyse herkes kullanıyor. O yüzden devam edeceğim
Kestiyse bir bildiği olabilir decavit in arkasında demir oranı ne kadar yazıyor. Folik asit falan bizim gebelik sonuna kadar kullanıyoruz ya o vitamin haplarında oluyor onu nasıl telafi edecekmissin

32+0 a nasıl randevu denk getircem başladı benim mesai
söyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.

Tecrübesiz olanlara aspiratör kolaylık olur ama doktor öyle dedi diyince bir şüpheye düştüm. Kız sırtına vurunca sümük çıkıyor mu
Ooo hemde nasıl .. serumu burnuna sıkıyorsun bebeği ters çevirip sırtına avucunu boşluk yapıp pat pat vurunca kendi akıyor oluk oluk
Acilde öğretmişti hemşireler yiyenim tıkanınca bi ben yapabilmiştim ailede

Ebe bana karnını arkadan biri kaldırdığında hafifledigini hissedersen bebek aşağı inmiştir dedi sen supheliniyirsun ya hiçbiri arkadan karnını kaldırınca hafiflemiş gibi oluyor musun

Ebe bana karnını arkadan biri kaldırdığında hafifledigini hissedersen bebek aşağı inmiştir dedi sen supheliniyirsun ya hiçbiri arkadan karnını kaldırınca hafiflemiş gibi oluyor musun
benim çok uzun zamandır böyle eşim arada çok yorulduğum zaman kaldırıyor rahatlıyorum belimdeki yük azalıyor gibi oluyor

Bence bu saglikli bisey degil. Ben hic kullanab gormedim ya. Omurgaya filan en az 6ayda kullanilabilir oncesi olmaz. 6. Ayda da bence tehlikeli olur ama
Valla hamile yastigi almistim ama ole cok da buyuk ask yasamiyorum hala. İse yariyo ama olmasada olur gibi sanki
Kızlar ben daha tırnak makası almamışım bebişe. Aldıklarınızın linkini atar mısınız?
Ben bunu aldim. Bebegin etine gelince duruyormuş filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…