- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.761
beni çok sıktı o konu adamı alsalar çözülecek. bu nevrigül olayı çok üzücü ya nasıl hayatlar var dedirtiyoOf hen hep sonuna denk geliyorum mügenin. Şu bedriye kılıç olayını bi çözemediler
Törpü aldım canım tırnak makasımız yokBence bu saglikli bisey degil. Ben hic kullanab gormedim ya. Omurgaya filan en az 6ayda kullanilabilir oncesi olmaz. 6. Ayda da bence tehlikeli olur ama
Valla hamile yastigi almistim ama ole cok da buyuk ask yasamiyorum hala. İse yariyo ama olmasada olur gibi sanki
Ben bunu aldim. Bebegin etine gelince duruyormuş filanbblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü - Fiyatı, Yorumları
bblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aminnn inşallah canımZamanında sağlıkla doğsun inşallah kuzun
Bebek başıni çevirmiş olabilir acile gidersen nts çekilir sancin var mı bakılır ama eğer sık oluyorsa hiç riske atmaKızlar benim karın bölgem çok fena
Göbek bölgemin tamamen renk değiştirdiğini düşünüyorum bu akşam itibariyle . Böyle ince çizgi çatlak değil , başka birisinin göbeği nakil olmuş gibi rengi filan bir tuhaf geliyor gözüme
Adet sancısı gibi ara ara net sancılar geliyor
Kasılmalarımın başladığını düşünmeye başladım
Yarın sabah 9 da randevum
Şuan acile gitmem gerekiyor mu gitsemde ne yapabilirler bilmiyorum
O nevrigülü bilmiyorum. Adamı alsınlar diye bekliyorum bende.beni çok sıktı o konu adamı alsalar çözülecek. bu nevrigül olayı çok üzücü ya nasıl hayatlar var dedirtiyo
AldımKızlar albümü bulursanız kesinlikle kaçırmayın derim, o kadar güzel kişimdiden ultrason fotolarıyla yarısından çoğunu doldurdum.
Ben 40 derecede 600 devirde yikadimKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede ve kaç sıkma ile yıkamalıyım geçmişte konuşmuştunuz ama hatırlayamadım
hayır yani hep böyleydi hatta yukarda bile sayılır midemi acayip sıkıştırıyor bebiş kaburgalarımla oynuyor sankiSence senin karnın aşağı indi mi
bugün o işleniyordu 22 yaşında 2 çocuk annesi bir kadının cenazesi bulundu ormanda , kız kardeşinin parmağı varmış galibaO nevrigülü bilmiyorum. Adamı alsınlar diye bekliyorum bende.
Biz bunu bugün duyduk eşim kaldırıyor kalkmıyorhayır yani hep böyleydi hatta yukarda bile sayılır midemi acayip sıkıştırıyor bebiş kaburgalarımla oynuyor sankibir de mantıken zaten karnını kaldırınca rahatlarsın, ağır bir sırt çantası taşıyorken biri alttan kaldırsa sırtındaki ağırlık azalacağı için yine rahatlarsın yani. buradaki çoğu kişi negatif olaylardan çok etkileniyor onu fark ettim, kendine yorup kendini inceliyor ben kendimi pek incelemiyorum. bu saatten sonra doğsa da yaşar Allahın izniyle diyorum rahatım o yüzden, ilk haftalarda çok daha kaygılıydım.
Ben kızılcık izliyorum bir taraftanKızlar aranızda kızılcık şerbeti ya da yalı çapkını izleyen var mı
Ha sen serum fizyolojik diyorsun. Kız onu biliyorum ben de hemşireyimOoo hemde nasıl .. serumu burnuna sıkıyorsun bebeği ters çevirip sırtına avucunu boşluk yapıp pat pat vurunca kendi akıyor oluk oluk
Acilde öğretmişti hemşireler yiyenim tıkanınca bi ben yapabilmiştim ailede
benim karnım öne doğru büyüyor, yayvan değil. hatta kendimi nazar etmeyeyim ama vücudum sıkılaştı sanki eskiden yanlarım vardı kilom artmasına rağmen simitlerimden kurtuldumBiz bunu bugün duyduk eşim kaldırıyor kalkmıyorhiç hissetmiyorum herhalde ağırlık önde değil tam yayılmış karnıma ebenin bu tezini de çuruttuk
magnezyumu da 2ye çıkarınca sabah akşam şeklinde al canım.Kızlar ben bugün dalgınlıkla sabahta magnezyumu içmişim kan ilacı yerine şimdi fark ettim kutuyu yerine koyarken ve bu akşam kasilma daha az oldu gündüz kendimi yormadım fazla ondan heralde diyordum bunu doktoruma bildireyim belki ikiye çıkarır magnezyumu kan ilacı bi saatte içilmez dimi mecbur gün atlamış olacam
Başı göğüs tarafımdaBebek başıni çevirmiş olabilir acile gidersen nts çekilir sancin var mı bakılır ama eğer sık oluyorsa hiç riske atma
Enabızda sat tarihim doğru girilmiş. Teşekkür ederimsöyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
Valla çok net bir açıklama yapmadı. Devletin genel problemi de bu. Bana bıraktı daha çok. Ben de perinatologa o zaman sormuştum sorun yok içebilirsin demişti. Devam etmeyi düşünüyorum o yüzdenKestiyse bir bildiği olabilir decavit in arkasında demir oranı ne kadar yazıyor. Folik asit falan bizim gebelik sonuna kadar kullanıyoruz ya o vitamin haplarında oluyor onu nasıl telafi edecekmissin
İnşallah iki kullanmak bagirsaklarada fayda eder son aylara yaklaşınca kabızlık başlıyor ne hikmetse ilk doğumda kabızdım aptal hemşire bana lavma yapılacak falan demedi unuttu doğuma kabız girdim 1 günlük dikisliyken mecbur tuvalete çıkınca dikişlerim attı ben doğumdan degil ama dikişlerimden çok cektim oysa sadece 3 dikişim vardı.o yüzden doğumda aklınızda bulunsun hemşire unutursa bile hatırlatın ben bu kez alıp doğum çantama koysam mi diye bile düşünüyorum yanimagnezyumu da 2ye çıkarınca sabah akşam şeklinde al canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?