2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Törpü aldım canım tırnak makasımız yok

Kızlar benim karın bölgem çok fena
Göbek bölgemin tamamen renk değiştirdiğini düşünüyorum bu akşam itibariyle . Böyle ince çizgi çatlak değil , başka birisinin göbeği nakil olmuş gibi rengi filan bir tuhaf geliyor gözüme

Adet sancısı gibi ara ara net sancılar geliyor
Kasılmalarımın başladığını düşünmeye başladım
Yarın sabah 9 da randevum
Şuan acile gitmem gerekiyor mu gitsemde ne yapabilirler bilmiyorum

Bebek başıni çevirmiş olabilir acile gidersen nts çekilir sancin var mı bakılır ama eğer sık oluyorsa hiç riske atma

Sence senin karnın aşağı indi mi
hayır yani hep böyleydi hatta yukarda bile sayılır midemi acayip sıkıştırıyor bebiş kaburgalarımla oynuyor sanki bir de mantıken zaten karnını kaldırınca rahatlarsın, ağır bir sırt çantası taşıyorken biri alttan kaldırsa sırtındaki ağırlık azalacağı için yine rahatlarsın yani. buradaki çoğu kişi negatif olaylardan çok etkileniyor onu fark ettim, kendine yorup kendini inceliyor ben kendimi pek incelemiyorum. bu saatten sonra doğsa da yaşar Allahın izniyle diyorum rahatım o yüzden, ilk haftalarda çok daha kaygılıydım.

Biz bunu bugün duyduk eşim kaldırıyor kalkmıyor hiç hissetmiyorum herhalde ağırlık önde değil tam yayılmış karnıma ebenin bu tezini de çuruttuk

Ha sen serum fizyolojik diyorsun. Kız onu biliyorum ben de hemşireyim ben normal ters çevirince Manuel olanla çıkıyor hemen diyorsun sandım

Kızlar ben bugün dalgınlıkla sabahta magnezyumu içmişim kan ilacı yerine şimdi fark ettim kutuyu yerine koyarken ve bu akşam kasilma daha az oldu gündüz kendimi yormadım fazla ondan heralde diyordum bunu doktoruma bildireyim belki ikiye çıkarır magnezyumu kan ilacı bi saatte içilmez dimi mecbur gün atlamış olacam

Biz bunu bugün duyduk eşim kaldırıyor kalkmıyor hiç hissetmiyorum herhalde ağırlık önde değil tam yayılmış karnıma ebenin bu tezini de çuruttuk
benim karnım öne doğru büyüyor, yayvan değil. hatta kendimi nazar etmeyeyim ama vücudum sıkılaştı sanki eskiden yanlarım vardı kilom artmasına rağmen simitlerimden kurtuldum yine de belki doğrudur şüphelenen gitsin baktırsın

magnezyumu da 2ye çıkarınca sabah akşam şeklinde al canım.

Bebek başıni çevirmiş olabilir acile gidersen nts çekilir sancin var mı bakılır ama eğer sık oluyorsa hiç riske atma
Başı göğüs tarafımda
Ayakları ile alt bölgeme vuruyor
Dışarıdan karnıma yaslanınca yeri anlaşılıyor
Bir anda geliyor benim kız kudurmuş gibi hareket ediyor sonra birkaç saat normalleşiyor

söyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
Enabızda sat tarihim doğru girilmiş. Teşekkür ederim

Kestiyse bir bildiği olabilir decavit in arkasında demir oranı ne kadar yazıyor. Folik asit falan bizim gebelik sonuna kadar kullanıyoruz ya o vitamin haplarında oluyor onu nasıl telafi edecekmissin
Valla çok net bir açıklama yapmadı. Devletin genel problemi de bu. Bana bıraktı daha çok. Ben de perinatologa o zaman sormuştum sorun yok içebilirsin demişti. Devam etmeyi düşünüyorum o yüzden

magnezyumu da 2ye çıkarınca sabah akşam şeklinde al canım.
İnşallah iki kullanmak bagirsaklarada fayda eder son aylara yaklaşınca kabızlık başlıyor ne hikmetse ilk doğumda kabızdım aptal hemşire bana lavma yapılacak falan demedi unuttu doğuma kabız girdim 1 günlük dikisliyken mecbur tuvalete çıkınca dikişlerim attı ben doğumdan degil ama dikişlerimden çok cektim oysa sadece 3 dikişim vardı.o yüzden doğumda aklınızda bulunsun hemşire unutursa bile hatırlatın ben bu kez alıp doğum çantama koysam mi diye bile düşünüyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…