- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.781
Aynı şeyi bugğn bende yaptımAy kızlar bugün sabahtan beri kargo bekliyordum öğleye doğru adam aradı. Tabii ben o olduğunu bilmiyorum ama odur diyerek açtım telefonu. Adam adımı söyledi açar açmaz adama efendim buyrun benim diyeceğime direkt evdeyim demişim.Kazara başkası olsa yandık. Adam gelince de çok bekledim modunda hızlıca aldım kargoyu artık. Kapıyı çarpıverdim Allah affetsin.
30-34 8.ay oluyo8 aylık ne zaman olacağız? 32den 36ya kadar mı
Ay demeee sezeryanda lavmanda mı zorunluİnşallah iki kullanmak bagirsaklarada fayda eder son aylara yaklaşınca kabızlık başlıyor ne hikmetse ilk doğumda kabızdım aptal hemşire bana lavma yapılacak falan demedi unuttu doğuma kabız girdim 1 günlük dikisliyken mecbur tuvalete çıkınca dikişlerim attı ben doğumdan degil ama dikişlerimden çok cektim oysa sadece 3 dikişim vardı.o yüzden doğumda aklınızda bulunsun hemşire unutursa bile hatırlatın ben bu kez alıp doğum çantama koysam mi diye bile düşünüyorum yani
Sezaryeni bilmiyorum normal doğumdu benimAy demeee sezeryande lavmanda mı zorunlu
Şuan bende öyleyimBen kızılcık izliyorum bir taraftan
Grubun mesajlarına yetişmeye çalışıyorum
Lavman ne oluyorAy demeee sezeryanda lavmanda mı zorunlu
Vallahi ya. Randevu buldum ama bazen iptal ediyorlar umarım etmezler
Nasıl bir piskopatsın senaramızda 3 yaş var kardeşimle, kardeşim doğduğunda kıskançlıktan hasta olmuşum vücudum yara dökmüş bizimkiler her gelenin eline bir şey tutuşturuyormuş bana vermeleri için öyle biraz iyileşmişim. kimse benim yanımda çocuğu övemiyormuş halam anlatır bir gün kardeşime ciğerim demiş o ciğerde ben bağırsak mıyım diye ağlamaya başlamışımannem çözümü bana abla oldun tebrikler hediyeleri vermekle, onu emzirirken beni kucağına yatırmakla, sürekli doğum günü pastası üfletmekle bulmuş belki işe yarar sizde de
Nasıl yani bir de lavman mı çıktı şimdiAy demeee sezeryanda lavmanda mı zorunlu
Eğer tuhaflık seziyorsan ve sancı gibiyse acile git istersen için de rahat ederKızlar benim karın bölgem çok fena
Göbek bölgemin tamamen renk değiştirdiğini düşünüyorum bu akşam itibariyle . Böyle ince çizgi çatlak değil , başka birisinin göbeği nakil olmuş gibi rengi filan bir tuhaf geliyor gözüme
Adet sancısı gibi ara ara net sancılar geliyor
Kasılmalarımın başladığını düşünmeye başladım
Yarın sabah 9 da randevum
Şuan acile gitmem gerekiyor mu gitsemde ne yapabilirler bilmiyorum
Aldığım ürünlerde hep 30 derece yazıyor diye 30da yıkadım amaBen 40 derecede 600 devirde yikadim
Bendeee saçma geliyo yaa sinirlerim bozuluyo izlerken dizinin içine girsem hepsini odunla döverimben izleyemiyorum saatlerce dizi aşırı sıkılıyorum. alışmışım yabancı dizi izlemeye 1 saatten uzun dizi izleyemiyorum. en son aşkı memnu izledim tvde
Sezaryende lavman hatirlamiyorum ben. Uyusturduktan sonra yapildiysa haberim yokNasıl yani bir de lavman mı çıktı şimdi
Yedi aylık hamilelik hayatımda bir gece rahat uyuyamadım geceleri doğuracak gibi bir hale bürünüyorum ağrı sızıdan
Annemde diyorki ben dört tane doğurdum bu kadar ağrım olmadı neyin ağrısını çeki
Ozaman 34-38 9 mu oluyorAynı şeyi bugğn bende yaptım
30-34 8.ay oluyo
Teşekkür ederimBen 32+2de aldim, herhangi bir sorun olmadi
O hafta bitmeden almanız gerekiyor
İnsanlar lavmanla mı doğuruyormuş önceden ya niye bu kadar yapaylaşıp titizleniyoruz artık anlamıyorumSezaryende lavman hatirlamiyorum ben. Uyusturduktan sonra yapildiysa haberim yok
Ben etiketleri de kestim yandıkAldığım ürünlerde hep 30 derece yazıyor diye 30da yıkadım ama
Yaa yüzde 90inda 30° yazıyordu öyle düşün sendeBen etiketleri de kestim yandık
Aaa ben bir saat arayla içiyorum ama şöyle haftada 2-3 güne düştü vitamin ilacıkalsiyum ile magnezyum takviyeleri alırken ikisi arasında minimum 4 saat olası gerekiyormuş yoksa böbrek taşı yapabiliyormuş
Aynen 6 aydan sonra kullanılıyorBence bu saglikli bisey degil. Ben hic kullanab gormedim ya. Omurgaya filan en az 6ayda kullanilabilir oncesi olmaz. 6. Ayda da bence tehlikeli olur ama
Valla hamile yastigi almistim ama ole cok da buyuk ask yasamiyorum hala. İse yariyo ama olmasada olur gibi sanki
Ben bunu aldim. Bebegin etine gelince duruyormuş filanbblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü - Fiyatı, Yorumları
bblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
40hafta 9ay 10 gün yapıyo. Sayısal olarak 38+4tam 9ay eder 40.hafta dolunca da 9ay 10günü tamamlamış oluyoruzOzaman 34-38 9 mu oluyor
4
39 40 41 ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?