2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
söyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye

ayyy çok kötü çok geçmiş olsun muhakkak dikkat etmek lazım
Ay demeee sezeryanda lavmanda mı zorunlu
ikisinde de yapılıyor canım normal doğumda ıkınırken kaçırmamak için yapıyorlar.
Nasıl bir piskopatsın sen ciğerle bağırsak örneği çok zekice yalnız
Olm
yaşlar çok yakın olunca ekstra kıskandım demek ki
Aaa ben bir saat arayla içiyorum ama şöyle haftada 2-3 güne düştü vitamin ilacı
ben de 2 günde 1 olacak şekilde alıyorum kalsiyumu sulandırılan formda ama drum özellikle uyardı kalsiyum ve magnezyum arasında minimum 4 saat olacak yoksa böbrek taşı oluşumuna sebebiyet veriyor doğrudan dedi

Kızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?

Ha sen serum fizyolojik diyorsun. Kız onu biliyorum ben de hemşireyim ben normal ters çevirince Manuel olanla çıkıyor hemen diyorsun sandım
Bakalım terzi kendi söküğünu dikebilecek mi bnde hemsireyim ama hiç cocukta çalışmadım o kdr yabancı geliyorki tırnak bile kesemeyebilirim

İnsanlar lavmanla mı doğuruyormuş önceden ya niye bu kadar yapaylaşıp titizleniyoruz artık anlamıyorum
drun eline yapmamak için olabilir bir de eskiden kesisiz oluyormuş doğumlar tarlada çalışıyormuş gelip doğuruyormuş şuan çoğumuz evi bile temizlerken zorlanıyor bırak tarlayı

Kızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?
Cnm bizim ailede ikiz annesi de var onla sürekli konuşuyoruz hiç kullanmadım mama bile kullanmadım bebeklerime sutumde yetti dedi başka kisilerede sordum evt zaman açısından güzel oluyor ama çekim gücü baya düşüyor diyorlar tekli olanın çekimi daha iyiymiş hala ondan almadım bn

Nst de sancı çıktı mı?
Çıktı kuzum iki kere yaptı ikisinde de çıktı sancı. Hala gün içinde kasılmalarım oluyor çok fazla ama ne say dedi ne yaz beni en çok yıpratan geceleri geçmeyen adet sancısıydı iki gündür geceli gündüzlü yaşıyorum adet sancısı bacaklarımda bel sırt kasıklarım da adet olmuşum gibi ağrılarım var

drun eline yapmamak için olabilir bir de eskiden kesisiz oluyormuş doğumlar tarlada çalışıyormuş gelip doğuruyormuş şuan çoğumuz evi bile temizlerken zorlanıyor bırak tarlayı
Aynn ıkınma sırasında bağırsaklarda bosalabiliyor ve bebek için temiz bir ortam lazım mutlaka sonda takılıp idrar boşaltılıyor ve lavman yapılıyor annem yıllar önce doğum yapmış o zmn bile yaptılar diyor

ağrılar son trimesterda normal değil mi artık benim çok şükür büyük bir ağrım yok ama çatı ağrım başladı bacak içlerim acıyor. ama kasılmaları düzenli mi değil mi dinlenince pozisyon değiştirince geçiyor mu takip etmek lazım

söyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
Bana doktorum sağlık ocağı önemli değil dedi çünkü sağlık ocağı yanlış girmiş düzeltemiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…