- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.801
Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diyesöyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
ayyy çok kötüİnşallah iki kullanmak bagirsaklarada fayda eder son aylara yaklaşınca kabızlık başlıyor ne hikmetse ilk doğumda kabızdım aptal hemşire bana lavma yapılacak falan demedi unuttu doğuma kabız girdim 1 günlük dikisliyken mecbur tuvalete çıkınca dikişlerim attı ben doğumdan degil ama dikişlerimden çok cektim oysa sadece 3 dikişim vardı.o yüzden doğumda aklınızda bulunsun hemşire unutursa bile hatırlatın ben bu kez alıp doğum çantama koysam mi diye bile düşünüyorum yani
ikisinde de yapılıyor canım normal doğumda ıkınırken kaçırmamak için yapıyorlar.Ay demeee sezeryanda lavmanda mı zorunlu
yaşlar çok yakın olunca ekstra kıskandım demek kiNasıl bir piskopatsın senciğerle bağırsak örneği çok zekice yalnız
Olm
ben de 2 günde 1 olacak şekilde alıyorum kalsiyumu sulandırılan formda ama drum özellikle uyardı kalsiyum ve magnezyum arasında minimum 4 saat olacak yoksa böbrek taşı oluşumuna sebebiyet veriyor doğrudan dediAaa ben bir saat arayla içiyorum ama şöyle haftada 2-3 güne düştü vitamin ilacı
Bence sen çiftli al yani ikiz sonuçta sen bilirsin deKızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?
32+0 da gitmek gerekiyor diye biliyordum doktora sordum o da öyle dedi. Bugün 32+0 dı gittim verdi raporumu.Ben bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
Bakalım terzi kendi söküğünu dikebilecek mi bnde hemsireyim ama hiç cocukta çalışmadım o kdr yabancı geliyorki tırnak bile kesemeyebilirimHa sen serum fizyolojik diyorsun. Kız onu biliyorum ben de hemşireyimben normal ters çevirince Manuel olanla çıkıyor hemen diyorsun sandım
drun elineİnsanlar lavmanla mı doğuruyormuş önceden ya niye bu kadar yapaylaşıp titizleniyoruz artık anlamıyorum
Ama neye göre gidecegimi anlamadım e nabiza mi yoksa son adet tarihime göre mi32+0 da gitmek gerekiyor diye biliyordum doktora sordum o da öyle dedi. Bugün 32+0 dı gittim verdi raporumu.
Cnm bizim ailede ikiz annesi de var onla sürekli konuşuyoruz hiç kullanmadım mama bile kullanmadım bebeklerime sutumde yetti dedi başka kisilerede sordum evt zaman açısından güzel oluyor ama çekim gücü baya düşüyor diyorlar tekli olanın çekimi daha iyiymiş hala ondan almadım bnKızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?
Güya bnimki 2kiloyu aşmış bayaaaaa ondan heraldeBen hiç hazır değilim yabari 2 kg olsunlar 32 hafta bitsin felan bir ton hayalim var
Ben aldım ultrason fotoğraflarını koydum
Sat a göre 32+0 da alıcaksın cnm bnm ikiz diye 30+0 da ayrıldım hftasonuna denk gelirse pazartesi gidersin almayaBen bugün 31+0 oldum ama e nabizda 32 Yazıyor . Neye göre rapor alacağım haftaya cumaya randevu almıştım 32 o zaman oluyorum diye
Hı tamam e nabizi dikkate almıyorum o zaman. Haftaya cuma 32+0 oluyorum o zaman alaym raporuSat a göre 32+0 da alıcaksın cnm bnm ikiz diye 30+0 da ayrıldım hftasonuna denk gelirse pazartesi gidersin almaya
Çıktı kuzum iki kere yaptı ikisinde de çıktı sancı. Hala gün içinde kasılmalarım oluyor çok fazla ama ne say dedi ne yazNst de sancı çıktı mı?
Aynn ıkınma sırasında bağırsaklarda bosalabiliyor ve bebek için temiz bir ortam lazım mutlaka sonda takılıp idrar boşaltılıyor ve lavman yapılıyor annem yıllar önce doğum yapmış o zmn bile yaptılar diyordrun elineyapmamak için olabilir bir de eskiden kesisiz oluyormuş doğumlar tarlada çalışıyormuş gelip doğuruyormuş şuan çoğumuz evi bile temizlerken zorlanıyor bırak tarlayı
Bence gerekli bişey kötü bişey olduğunu düşünmüyorum başıma gelenlerden sonraİnsanlar lavmanla mı doğuruyormuş önceden ya niye bu kadar yapaylaşıp titizleniyoruz artık anlamıyorum
Aynn çünkü 32+0 bile olsa 33. Hfta içinde oluyorsun e nabız ondan o şekilde gösteriyor bnmde aynıydıHı tamam e nabizi dikkate almıyorum o zaman. Haftaya cuma 32+0 oluyorum o zaman alaym raporu
ağrılar son trimesterda normal değil mi artık benim çok şükür büyük bir ağrım yok ama çatı ağrım başladı bacak içlerim acıyor. ama kasılmaları düzenli mi değil mi dinlenince pozisyon değiştirince geçiyor mu takip etmek lazımÇıktı kuzum iki kere yaptı ikisinde de çıktı sancı. Hala gün içinde kasılmalarım oluyor çok fazla ama ne say dedi ne yazbeni en çok yıpratan geceleri geçmeyen adet sancısıydı iki gündür geceli gündüzlü yaşıyorum adet sancısı bacaklarımda bel sırt kasıklarım da adet olmuşum gibi ağrılarım var
Bana doktorum sağlık ocağı önemli değil dedi çünkü sağlık ocağı yanlış girmiş düzeltemiyordasöyle ki sat saglik ocagi hangi tarih girdiyse sadece o tarihe gore calisabilir izni alabiliyorsun. ben özele 32 +2 de gittim ve 32+0a gore sisteme tarihi girdi ve rsporu oyle verdi sistem. Devlete de sordugumda 32. hafta bitmeden gel demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?