- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.281
İsmi gün gün gebelik apde vardır inşallah .. bulantılarım ilaç sayesinde yüksek değil ama hasta denilecek ladar halsizim ağzımın içi metal acı bi tatta yine o hasta yapıyor benicanım sen geçen bi uygulama paylaşmıştın ya adı neydi? ben resimden bulamadım appstore kullanıyorum.
bulantıların nasıl bu arada.?
bi bakayım canım. benimde bugün su içemicek hale getirdi bulantılarİsmi gün gün gebelik apde vardır inşallah .. bulantılarım ilaç sayesinde yüksek değil ama hasta denilecek ladar halsizim ağzımın içi metal acı bi tatta yine o hasta yapıyor benisen nasılsın
Soda iç böyle zamanlarda hem susuzluğunu giderir hemde günde bi sofa içmek faydalı mineralli su çünkübi bakayım canım. benimde bugün su içemicek hale getirdi bulantılarçok susasım ama içemiyorum bend eçok bitkinim hep yatasım var.
A ozaman benden önde senin bebiş sanırım ben persembe yolk görürümPerşembe günü kese görünmüştü Yolk kesesi de oluşmuştu vajinal muayene de daha erken duyuluyor. Bana 5 haftalık dedi ama bence 6 haftalıktı içimden öyle geçtiçünkü gebeliğimi ilk öğrendiğimde 6400 lerdeydi değerim
Soda iç böyle zamanlarda hem susuzluğunu giderir hemde günde bi sofa içmek faydalı mineralli su çünkü
Oo Allah yardımcın olsun ilaç kullanıyor musunöyle yapıyorum bende ama o kadar zor ki çalışırken
Canım benim de 3,5 yaşında oğlum var o kadar istememe rağmen 2. Çocuğu bazen geceleri ağlıyorum. Oğlum enteresan bir şekilde son 1-2 aydır bana daha düşkün geceleri uyanmayan çocuk rüya görerek uyanmaya başladı. Eşimle sıraya koymuştuk sırayla uyutuyorduk ama şu an asla istemiyor beni isteyip ağlıyor bende de hormonlar tavan duygular şelale ben napıcam iki çocukla diye. Hatta durumdan bağımsız bu gebeliğimi çok düşük modda geçiriyorum yani içimde bi mutsuzluk hali mevcut zaman zaman. Hem de sebepsiz yere bir mutsuzluk depresyon hali. Ben de terapi alacağım sanırım. Oğlumun sürecini de psikologla yürüteceğiz.selam kızlar günaydın, 7+0'dayım bulantılar artarak devam ediyorum çalışırken o kadar zorlanıyorum kiAllah yardımcımız olsun.
2. kez anne olacaklara bir sorum var. 4 yaşında kızım var ikinci bebeğide isteyerek yaptık. ikiside tüp bebek zaten. ama bende korkular başladı 32 yaşındayım eşim cerrah çok yoğun bazı geceler nöbetçi olduğu için eve gelmiyo haftasonlarıda çalışıyo. ve gurbetteyiz. komşularım falan çok iyi ama yakınımda aile üyelerimden kimse yok anlayacağınız. gerçi kimseye güvenip de yapmadım hayatta olmayadabilirlerdi ama ne bilim bi korku sardı sanki nasıl bakıcam nasıl yapıcam ikisini sevip yetebilecek miyim? hayatım sadece çocuklar olup eşimle aramıza soğukluk girer mi? yani bir takım kaygılar. bu süreci hem kızım hem kendim için psikologla ilerleticem zaten henüz başlamadım ama bu kaygılar hormonlar ve belirsizlikle mi ilgili yoksa bana özgü mü çözemiyorum. belki bulantı ve baş dönmelerinden dolayı keyifsiz geçen hamileliğinde etkisi vardır psikolojimin böyle olmasında ama benim gibi olanınız var mı acaba? yalnız olmadığımı bilmek iyi gelebilir belki..
ya cumartesi kontrolüm vardı 6+6 olmuştuk bulantım vardı ama bu kadar yoğun değildi sormayı unuttum doktora. ama bugün dehşet attı prilam sorsam mı o da uyku yapıyomuş sabah nasıl kalkcam bilmiyorumOo Allah yardımcın olsun ilaç kullanıyor musun
Uyku yaptığını kim söyledi ki valla ben hala sabahın köründe hiç uykum yok şekilde uyanıyorumya cumartesi kontrolüm vardı +6+ olmuştuk bulantım vardı ama bu kadar yoğun değildi sormayı unuttum doktora. ama bugün dehşet attı prilam sorsam mı o da uyku yapıyomuş sabah nasıl kalkcam bilmiyorum
Benim doktor açmış sağlık ocağında görünüyormuşumKızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
Son adete göre hesaplamak doğru çünkü bebek örneğin 37. Haftada ama 1 hafta önden gitse de doğum yine adet haftasına göre hesaplanıyor doktotlar tarafındankızlar son adete göre mi takip ediyorsunuz. yoksa her hafta doktorun söylediği gelişim haftasına göre mi ?
bana gelişim haftasına göre hesaplamak daha mantıklı geliyor doğumu
Haha benim hemsire de aile hekimin de efsane. Hekimim 2. Kere hcg bakmayi reddetmisti daha yeni baktirdim ben size diye :)Kızlar herkes sağlık ocağına gebelik kaydı açtırdı mı
ya bi arkadaşım var 10 haftalık o kullanıyoda gece içip yatınca sabah kalkamıyorum uykudan dedi korktum bende ama yapmıyorsa alayım bende prilam hayattgan zevk alamaz hale geldimUyku yaptığını kim söyledi ki valla ben hala sabahın köründe hiç uykum yok şekilde uyanıyorumsonra geri uyuyorum ama uyumasam uyumam yani prilam al sen bulantıdan iyidir uyku hali
Onunki hamilelik uykusudurya bi arkadaşım var 10 haftalık o kullanıyoda gece içip yatınca sabah kalkamıyorum uykudan dedi korktum bende ama yapmıyorsa alayım bende prilam hayattgan zevk alamaz hale geldim
en çok ''niye tansiyonun mu var ki'' demesine güldümHaha benim hemsire de aile hekimin de efsane. Hekimim 2. Kere hcg bakmayi reddetmisti daha yeni baktirdim ben size diye :)
hemsire de once kayit acalim dedi, sonra kadin dogumcuya gideceksiniz nasilsa onlar acar simdi yapmayalim dedi. Kalp atisindan sonra ugra bana tansiyon fln olcerim dedi. Bir sonraki sefer gittim. Niye geldin dedi. E hani tansiyon fln olcecektin diyince niye ki tansiyon sorunun mu var dedi. Telefonumu aldi bir sey eksikse ararim dedi. Bir daha gitmeyi dusunmuyorum. Ne yarari var anlamadim. Dunya vergi oduyorum maasimdan bugune kadar aile hekimlerinin bir ise yaradiklarini gormedim.
olabilir onunda ublantılar çok fazla belki onun bitkinliğidir bide raporlu evdeOnunki hamilelik uykusudur
Bir hafta sonra inşallah bende açılırım diye umut ediyorum ilk 12 hafta yorgunluk uyku çok olurmuş ama 8. Haftadan sonra da azalmaya başlarmış ... Bitkinlik uyku hali had safhada bende de .. ya bide hormonlar yüzünden herhalde bi değişimler var bende kendime şaşırıyorum saflaştım mallaştım gibiolabilir onunda ublantılar çok fazla belki onun bitkinliğidir bide raporlu evde
A ozaman benden önde senin bebiş sanırım ben persembe yolk görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?