- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #42.821
Ya tam onu alacaktım ama çiftlide çekim gücü düşüyor diyenler olmuş kafam karıştıBence sen çiftli al yani ikiz sonuçta sen bilirsin de
kuzum ben işe başlıcam bi süre sonra mutlaka lazım olur. Bide şimdi zaten bebekler garanti erken doğacak küvez olayı olacak ordada yine lazım. Şu çekim gücü düşüyor olayını görünce çiftli almaktan kafam karıştı benimde işteCnm bizim ailede ikiz annesi de var onla sürekli konuşuyoruz hiç kullanmadım mama bile kullanmadım bebeklerime sutumde yetti dedi başka kisilerede sordum evt zaman açısından güzel oluyor ama çekim gücü baya düşüyor diyorlar tekli olanın çekimi daha iyiymiş hala ondan almadım bn
Anladım tamamdır teşekkür ederimAynn çünkü 32+0 bile olsa 33. Hfta içinde oluyorsun e nabız ondan o şekilde gösteriyor bnmde aynıydı
Ayyy maşallahGüya bnimki 2kiloyu aşmış bayaaaaa ondan heraldeama inşallah senin minnoşlar zamanında hayırlısıyla gelsin aminnnn
İse baslicaksan al mutlaka cnm tabikiYa tam onu alacaktım ama çiftlide çekim gücü düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı
kuzum ben işe başlıcam bi süre sonra mutlaka lazım olur. Bide şimdi zaten bebekler garanti erken doğacak küvez olayı olacak ordada yine lazım. Şu çekim gücü düşüyor olayını görünce çiftli almaktan kafam karıştı benimde işte
Anladım canım sen içine sineni yap en güzeliValla çok net bir açıklama yapmadı. Devletin genel problemi de bu. Bana bıraktı daha çok. Ben de perinatologa o zaman sormuştum sorun yok içebilirsin demişti. Devam etmeyi düşünüyorum o yüzden
Gebelikte açlık 90 tokluk 140 şeklinde dedi diyetisyenim ama ne kadar yukselirse problem bilmiyorum.bazen bende kaçamak yaptığım oluyor hemen siskinlik hissediyorum çünkü midemiz diyete alıştı sanırım o yüzden fazla geliyorKızlar şeker kaça çıkarsa bebekte sıkıntı olur? Bugün diyetin dışına çıktım karnım sert bebek arada hareket ediyor ama içime şüphe düştü
Kuşum hiç süt sağmadım açıkçası sağanlar daha iyi bilir. Benim ablam ikiz doğurdu onlarda da açıkçası hiç pompa kullanmadı bi bebek 6ay diğeri 8ay emdi mama kullandı tabi ekstra. Sonra bıraktılarYa tam onu alacaktım ama çiftlide çekim gücü düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı
kuzum ben işe başlıcam bi süre sonra mutlaka lazım olur. Bide şimdi zaten bebekler garanti erken doğacak küvez olayı olacak ordada yine lazım. Şu çekim gücü düşüyor olayını görünce çiftli almaktan kafam karıştı benimde işte
Yok kuzum geçmiyor sabit ama dediğin gibi son aylar diye çok umursamadan nazlanmamaya çalışıyorum ama adet sancısı mahvetti beni dediğin gibi bacak arası bacaklarım belim falan çok ağrıyor bebekte kafa asagı o yüzden karnımda düştü adım attıkça idrara sıkışıyorum sanıyorum gidiyorum bi damlaağrılar son trimesterda normal değil mi artık benim çok şükür büyük bir ağrım yok ama çatı ağrım başladı bacak içlerim acıyor. ama kasılmaları düzenli mi değil mi dinlenince pozisyon değiştirince geçiyor mu takip etmek lazım
Canim mutlaka al sut sagma pompasi. Oglum kuvozde kaldiginda kullanmistim. Sonrasinda da bebek kucuk oldugundan emmekte zorlanmisti biraz, emzirdikten sonra sagdigim sutu veriyordum. Aventin tekli olani kullanmistim. Yine onu kullanirim lazim olursa. Ciftli kullanmadim hicYa tam onu alacaktım ama çiftlide çekim gücü düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı
Bana kızkardeşim hediye etti çift başlıklı ama en yakın arkadaşım çift al dedi kendi sağarken tek memesinden diğerinden süt akıyordu üzülüyordum falan dedi çift başlıklı al diye önermişti hemde zamandan tasarrufKızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?
Allahın izniyle güzel güzel göreceksin bebişler sakin kalacak dua ediyorum en çokta ikiz annelerine Allahım yar ve yardımcınız olsunAyyy maşallahkuzum sen 33. Haftadasın zaten muhtemelen 34 ü görsem bende hadi gelin derim
dur dur acelen neYok kuzum geçmiyor sabit ama dediğin gibi son aylar diye çok umursamadan nazlanmamaya çalışıyorum ama adet sancısı mahvetti beni dediğin gibi bacak arası bacaklarım belim falan çok ağrıyor bebekte kafa asagı o yüzden karnımda düştü adım attıkça idrara sıkışıyorum sanıyorum gidiyorum bi damlaay iki üç haftaya doğururum ben bakın da görün
Bacım ben dayanamıyorum erken pes ettim bünyem kaldırmıyor şimdi niye acele ediyorum biliyor musundur dur acelen nedua et zamanında gelsin diye
Kimseye denetmedim ama ellerimle hep kaldırıp geziyorum benEbe bana karnını arkadan biri kaldırdığında hafifledigini hissedersen bebek aşağı inmiştir dedisen supheliniyirsun ya hiçbiri arkadan karnını kaldırınca hafiflemiş gibi oluyor musun
O zaman %50 doğruluk payıKimseye denetmedim ama ellerimle hep kaldırıp geziyorum ben
Yok gitmedim. Kasılmalarım devam ediyor iki gündür aynı tempoda. Hareketleri hissettiğim için sorun yapmadım. 34. Ü doldurdum bugün artık normal gibi geliyor bana.Kasılma için doktora gittin mi şuan nasılsın
Ya bilemedim iki gündür çok stresliydim onun etkisi mi var acaba. Hiç ağrı sızı da yok bebiş de makat gelişli zaten Salı günü smear ve hpv testi vericem.20 dakika da 10 kasılma çok bir nts çektirsen iyi olur sanki sağlık ocağında bile belki nts vardır
Kuşum hiç süt sağmadım açıkçası sağanlar daha iyi bilir. Benim ablam ikiz doğurdu onlarda da açıkçası hiç pompa kullanmadı bi bebek 6ay diğeri 8ay emdi mama kullandı tabi ekstra. Sonra bıraktılar
avent nasıl canım? Memnun kalmışmıydın?Canim mutlaka al sut sagma pompasi. Oglum kuvozde kaldiginda kullanmistim. Sonrasinda da bebek kucuk oldugundan emmekte zorlanmisti biraz, emzirdikten sonra sagdigim sutu veriyordum. Aventin tekli olani kullanmistim. Yine onu kullanirim lazim olursa. Ciftli kullanmadim hic
Anladım canım yine bildiğimden şaşmıyayım o zamanBana kızkardeşim hediye etti çift başlıklı ama en yakın arkadaşım çift al dedi kendi sağarken tek memesinden diğerinden süt akıyordu üzülüyordum falan dedi çift başlıklı al diye önermişti hemde zamandan tasarruf
Ben de amazondan aldim setin 4 tanesini. 15 tl ye geldi tanesi indirimle. Yarin gene esimi gondereyim bime ayi ve aycicegi eksikHepsiburada da 2. Kitap 5 TL kampanyası ile almıştım ama baya oldu
Valla yikamak sart, bende molie nin bir tane var yikayacagim mecbur. Umarim bozulmazKizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
Masallah yaaa cok iyi kilolari. Bence dururacaklar daha. Ikizler annelerini korkutmayi pek seviyor :)Bu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?