2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence sen çiftli al yani ikiz sonuçta sen bilirsin de
Ya tam onu alacaktım ama çiftlide çekim gücü düşüyor diyenler olmuş kafam karıştı
kuzum ben işe başlıcam bi süre sonra mutlaka lazım olur. Bide şimdi zaten bebekler garanti erken doğacak küvez olayı olacak ordada yine lazım. Şu çekim gücü düşüyor olayını görünce çiftli almaktan kafam karıştı benimde işte

İse baslicaksan al mutlaka cnm tabiki

Valla çok net bir açıklama yapmadı. Devletin genel problemi de bu. Bana bıraktı daha çok. Ben de perinatologa o zaman sormuştum sorun yok içebilirsin demişti. Devam etmeyi düşünüyorum o yüzden
Anladım canım sen içine sineni yap en güzeli

Kızlar şeker kaça çıkarsa bebekte sıkıntı olur? Bugün diyetin dışına çıktım karnım sert bebek arada hareket ediyor ama içime şüphe düştü
Gebelikte açlık 90 tokluk 140 şeklinde dedi diyetisyenim ama ne kadar yukselirse problem bilmiyorum.bazen bende kaçamak yaptığım oluyor hemen siskinlik hissediyorum çünkü midemiz diyete alıştı sanırım o yüzden fazla geliyor

Kuşum hiç süt sağmadım açıkçası sağanlar daha iyi bilir. Benim ablam ikiz doğurdu onlarda da açıkçası hiç pompa kullanmadı bi bebek 6ay diğeri 8ay emdi mama kullandı tabi ekstra. Sonra bıraktılar

Yok kuzum geçmiyor sabit ama dediğin gibi son aylar diye çok umursamadan nazlanmamaya çalışıyorum ama adet sancısı mahvetti beni dediğin gibi bacak arası bacaklarım belim falan çok ağrıyor bebekte kafa asagı o yüzden karnımda düştü adım attıkça idrara sıkışıyorum sanıyorum gidiyorum bi damla ay iki üç haftaya doğururum ben bakın da görün

Canim mutlaka al sut sagma pompasi. Oglum kuvozde kaldiginda kullanmistim. Sonrasinda da bebek kucuk oldugundan emmekte zorlanmisti biraz, emzirdikten sonra sagdigim sutu veriyordum. Aventin tekli olani kullanmistim. Yine onu kullanirim lazim olursa. Ciftli kullanmadim hic

Kızlar ya ben şimdi elektrikli göğüs pompası isticem lansinoh almayı düşünüyorum sizce teklimi alayım çiftlimi?
Bana kızkardeşim hediye etti çift başlıklı ama en yakın arkadaşım çift al dedi kendi sağarken tek memesinden diğerinden süt akıyordu üzülüyordum falan dedi çift başlıklı al diye önermişti hemde zamandan tasarruf

Ayyy maşallah kuzum sen 33. Haftadasın zaten muhtemelen 34 ü görsem bende hadi gelin derim
Allahın izniyle güzel güzel göreceksin bebişler sakin kalacak dua ediyorum en çokta ikiz annelerine Allahım yar ve yardımcınız olsun

Bugün 34 haftalık olduk ve nst de sancı çıktı diye doktor alttan muayenede etti, rahim kapalı dedi. Fakat batikon sürülmüştü onu da söyleyeyim ki ona göre cevap verin. Dün geceden beridir ağrılarım var vajina bölgesinde ve alt karında. İdrar enfeksiyonum yok. Muayene sonrası koyu akıntım var ama sürekli değil genelde lavaboya çıkınca acaba bu batikondan kaynaklı mıdır?

dur dur acelen ne dua et zamanında gelsin diye

dur dur acelen ne dua et zamanında gelsin diye
Bacım ben dayanamıyorum erken pes ettim bünyem kaldırmıyor şimdi niye acele ediyorum biliyor musun benim pazarlığa bak şimdi bebek kafası 2 hafta ilerde yani 35 haftalık 2 hafta sonra bebeğin kafası 37-38 olsa doğum normal olabilir sırf sezeryandan korkuma tüm bunlar

Ebe bana karnını arkadan biri kaldırdığında hafifledigini hissedersen bebek aşağı inmiştir dedi sen supheliniyirsun ya hiçbiri arkadan karnını kaldırınca hafiflemiş gibi oluyor musun
Kimseye denetmedim ama ellerimle hep kaldırıp geziyorum ben

20 dakika da 10 kasılma çok bir nts çektirsen iyi olur sanki sağlık ocağında bile belki nts vardır
Ya bilemedim iki gündür çok stresliydim onun etkisi mi var acaba. Hiç ağrı sızı da yok bebiş de makat gelişli zaten Salı günü smear ve hpv testi vericem.

sağol canım
avent nasıl canım? Memnun kalmışmıydın?
Anladım canım yine bildiğimden şaşmıyayım o zaman

Hepsiburada da 2. Kitap 5 TL kampanyası ile almıştım ama baya oldu
Ben de amazondan aldim setin 4 tanesini. 15 tl ye geldi tanesi indirimle. Yarin gene esimi gondereyim bime ayi ve aycicegi eksik
Kizlar bu hisirtili kitaplari yikayinca bozulur mu acaba
Valla yikamak sart, bende molie nin bir tane var yikayacagim mecbur. Umarim bozulmaz
Bu arada bebeklerden biri 1600 gramdı diğeride 1725 civarıydı 29+6 dayız. Allah korusun doğarlarsa grubun en küçük bebekleri olacak gibi duruyorlar
Masallah yaaa cok iyi kilolari. Bence dururacaklar daha. Ikizler annelerini korkutmayi pek seviyor :)
Ben 29+6 da gittigimde 1400 1450 idi. Ailecek minyon da degiliz 1.75 boy var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…